2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

sorma kuzucum ya, ben de mamaya geçiyorum yavaş yavaş :)

artık yapısal olduğuna karar verdim sütümün kesilmesinin. bugün 40. gün ve bende yine süt yok. bu sefer inatla emzirmeye devam ediyorum ama sabah 6 dan 10 a kadar saatte 1 emzirdim. ekine de günah, yazık yavrum düzgün uyuyamıyor verdim mamayı emzirdiğimin üstüne. heralde iki göğüsten 10 ml anca süt geliyor ki ekin 5dk. da 60 ml yi yedi bitirdi :))

bugün babam getirecek humana ve galaktogo damla. süt için. inşallah işe yarar da biraz daha fazla emzirebilirim ekini. dondurucuda da 15 poşet süt var. 15 gün de oradan kazanayım bari. sonrası zaten hep mama.

sonuçta zehir değil ama kafamıza yerleşmiş bir kere illa anne sütü olacak diye. insan kendini kötü, eksik hissediyor maalesef.

ama bu sefer vicdan azabı duymayacağım çünkü zorla da olsa emzirmeye ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum. belki o damla ve humana geri getirir sütümü. gelmezse de çocuklarımın kısmeti bu kadarmış diyeceğim :))

Ya ben ıdilde aşı oldu eve geldik fitil verdim hemen hiç ateş olmadı yani beni korkutuo ateş şimdide uygulucam 2. Ay aşı si ateş yapar dedi hemşire çıkmasını beklemicem ya
Zaten dr baska soyluyor hemsire baska. Bende ne yapacagimi sasirdim. Haklisin ates cikmasi daha tehlikeli.
Canim ufakligin gazini emzirdikten sonra cikarmaya calistim ama hic cikaramadim dogdugundan beri. Sonra baktik gaz sancisi cekmiyor ugrasmadim hic. Arada emzirip yatirinca baktim rahatsiz,aliyorum kucagimda cikariyor. Cok sukur Rabbime dualarim kabul oldu :) sans olarak gonderdi onu bana :) siz de nedir durumlar

Allah rahmet eylesin canim. Aklina getirme lutfen. Arkadaslarda yazmis enfeksiyondur korkma. İnsalalh cabuk gecer bu bir ay sonrasinda rahatlarsin

Ben önce lohusa köşesinden giydim sonra senin dediğin korseden giydim bana birsey olmadı ama bünyeden bünyeye değişir giyerken dikkat et

Ayyy çok şükür masallah canım bizdede aynı uyuyunca kipirdanma geliosa aliorum gaz cikario geri uyuo Allaha bin şükür böyle çoxuk büyümekte ne vRmis diorum şimdi ıdilden sonra bana çok iyi geldi inan kolay çocuk buyutenlere sasiriodum bende öyleyim şu an tabi ben tedbir olarak rezene kimyon tüketiyorum bide maden suyu 2 şişe iciorum gaz yapıcı hiç bisi yemiorum korkuorum napıyım

Ayy sanki ben yaZmisim bunlari esim diyor ki normal bebek boyleymis demek ki ne guzelmis diyor :) garip kuzum diye seviyor minigi cunku cihan canimiza okuyordu gaz sancisindan:) masallah diyelim canim Allah yuzmuze bakti :)

idilduam ve insanbuL kızlar maşallah bebişlernize... Ben de siZinle tam tersi durum yaşıyorumm 3,5 yaşındaki oğlumda gaz nedir bilmezdim ama şimdi kızım 20 günlük 2 gecedir perişan oldu gazını çıkarmaya çalışırken napıyım damla kullanıyım mı bi akıl verin lütfn bu arada kimyon+rezene de içiyorum bebeğime 2 kaşık veryorum

Evet cnm cokk tesekkur ederim ... keske hemen yapilsa emmerken de daha rahat eder kuzum ama 2. Ayi beklicez. Yok cnm araliksiz emme yok dedigim gibi hep memede durup mola veriyor

Canım ben biogaia ve Nurse hurveys kullandım çok etkili oldumu dersen Hayır hiç bisi yemiodum ama yinede gazdan perişan oluoduk inan. Ben rezene fln icmedim onda ama düzen önemli ilaç versen her gün dduEnli vercen ise yaramadı deyip bırakma ben öyle yapmıştım ondan faydası olmadığına inanıyorum şimdi ki bebisime ayaklarinin altına hergün adaçayı yağı sürüom çorap gydiriom hemen 1 damla yetio fazla sürmek iyi deil. Bide maden suyu iç dene derim benim ictigim gece geçen gün yazmıştım kuzum bi emmede 8 kere alttan 2 lere üstten gaz cikardi

Benim bebisim konak oldu başında olan varmı doktoruna soran varmı napsam iyi gelir

Kizlar hani gogus pedleri aldik ya benim onlar hic islanmiyo mesela misafir geliyo ya da gecen disari ciktik hic islanmadi kupkuru sizce bu sutumun az oldugunu mu gosteriyor evde de tshirtum falan islanmiyor... annemin sirtina bile gecermis sutu oyle diyor

Ayy sanki ben yaZmisim bunlari esim diyor ki normal bebek boyleymis demek ki ne guzelmis diyor :) garip kuzum diye seviyor minigi cunku cihan canimiza okuyordu gaz sancisindan:) masallah diyelim canim Allah yuzmuze bakti :)
Ayyy nazar değmesin maşallah inşallah maşallah

Çok emdiginde benimde islanmio canım yani ikisinde bosalttiysa memeni Akmaz dolana kadar

idilduam insanbuL ben ilk bebeğimde de bunda da gaz sorunu yasamadim şükür bu zamandan sonra olur mu gazı 52 günlük yavrum.büyük oğlana göre minigim daha hareketli ve emmeye istekli :)

Benim bebisim konak oldu başında olan varmı doktoruna soran varmı napsam iyi gelir

Saçını sıfıra vurdurup zeytinyağına batırılmış havlu peçeteyle yuvarlak hareketlerle başını silersen hemen güne iyileşir. Bir de eczacı uni baby köpük şampuanı önermişti.

Benim oğlumda da konak oldu ama saçını kesmeye kıyamadım bu şekilde zeytinyağı sürdüm biraz azaldı ama tamamen iyileşmedi.

Saçını sıfıra vurdurup zeytinyağına batırılmış havlu peçeteyle yuvarlak hareketlerle başını silersen hemen güne iyileşir. Bir de eczacı uni baby köpük şampuanı önermişti.

Benim oğlumda da konak oldu ama saçını kesmeye kıyamadım bu şekilde zeytinyağı sürdüm biraz azaldı ama tamamen iyileşmedi.

Damla kullan canim burda faydasini gorenler var. Biz sap simplex kullandik ama pek faydasini goremedik. Her bebek farkli belki sizde ise yarar. Aci elma yağini ayaginin altina suruyordum. Yuz ustu yatirip arada pırtlamasini sagliyordum elimle. Ama bunu cok yapmamak gerekiyormus. Humana rezene kimyon iciyordum. Her yemeğe kimyon atiyordum. Biz hic bi cozum bulamamistik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…