- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.021
Bazı anneler beni topa tutacak ama ben böyle yaptığı durumlarda şarkı falan açıyorum telefondan. Akşam tam uyku vakti muhallebisini yiyip uyucak hem uyku var hem aç çığlıklarından evde durulmuyor ağzını kilitliyor ağlıyor. Telefondan çocuk şarkılarını açınca koca kase muhallebi bitiyor. Karnı tok olduğu içinde uykuya daha çabuk geçiyor.Kafayı yemek üzereyim kahvaltı çorba muhallebi hiçbirini yemiyor 1 2 kaşık alıyor sonrası ağzını kilitliyor uykusu yok denecek kadar az çığlıkları ayrı bir sıkıntı ne oluyor anlamıyorum iki alt dişi çıktı onda bile böyle değildi üstler mı çıkıyor acaba ya da atak dönemi mı kızlar sizde de böyle durumlar var mı
Topa tutacak bişey yok canım zor durumda kalınca ben de yapıyorum dediğin gibi özellikle akşam çok kötü oluyor ama artık nafile kafasını çeviriyor onları bile istemiyor sinirlerim çok yıprandi dün gece oturdum ağlaya ağlaya uyudum gündüz de bu yüzden bebegime verimli olamıyorumBazı anneler beni topa tutacak ama ben böyle yaptığı durumlarda şarkı falan açıyorum telefondan. Akşam tam uyku vakti muhallebisini yiyip uyucak hem uyku var hem aç çığlıklarından evde durulmuyor ağzını kilitliyor ağlıyor. Telefondan çocuk şarkılarını açınca koca kase muhallebi bitiyor. Karnı tok olduğu içinde uykuya daha çabuk geçiyor.
Bu doğru değil tabi onun bu halinin dönemsel olduğunu düşündüğüm için böyle bi çözüme başvurdum ilerde bunu unutturmam lazım. Sende kısa süreli deneyebilirsin.
Aglma canım ya anneler güçlü olmali.o hissedip daha çok huysuzlaniyor. Benimki de bütün gece ağladı 10 dk yarim saatte bir.kucagimda uyumak istiyor bide grip oldum ona geccek diye korkuyorum.kucucuk bedenleri var bilmiyoruz ne dertleri var.Topa tutacak bişey yok canım zor durumda kalınca ben de yapıyorum dediğin gibi özellikle akşam çok kötü oluyor ama artık nafile kafasını çeviriyor onları bile istemiyor sinirlerim çok yıprandi dün gece oturdum ağlaya ağlaya uyudum gündüz de bu yüzden bebegime verimli olamıyorum
Yani evet maalesef insan zorda kalınca yapmam dediği şeyleri yapıyorTopa tutacak bişey yok canım zor durumda kalınca ben de yapıyorum dediğin gibi özellikle akşam çok kötü oluyor ama artık nafile kafasını çeviriyor onları bile istemiyor sinirlerim çok yıprandi dün gece oturdum ağlaya ağlaya uyudum gündüz de bu yüzden bebegime verimli olamıyorum
Nerden çıkıyo bu huyları yaBenim oğlum müzikle falan hiç yemiyor daha fena kapıyor ağzını. .
Yani bazen bende ağlıyorum uykusuzluk yorgunluk sinirleri yıpranıyor insanınAglma canım ya anneler güçlü olmali.o hissedip daha çok huysuzlaniyor. Benimki de bütün gece ağladı 10 dk yarim saatte bir.kucagimda uyumak istiyor bide grip oldum ona geccek diye korkuyorum.kucucuk bedenleri var bilmiyoruz ne dertleri var.
Bende aynı senin gibi yapıyorum. Suyla yaptım en başta şimdi devam sütü falan kullanmaya başladım.Hazır muhallebi mi yapıyorsunuz.ben pirinç ununu suyla pisirdim soğuyunca içine meyve kattım ama çok besleyici gelmiyor bana nebilim.başka nasl yapılabilir
Hepsi aynı demek ki akşam işten gelince emmiyor gece de memeyi bırakmıyor ağzından. Püskürmede aynı demek ki 7 aylık bebekler bunları öğreniyor ve yapıyor. He birde yemek yedirirken kaşığa saldırması benim elimden almaya çalışıyor vermeyince seyreyle gümbürtüyüKizlar dönemsel bi durum diye düşünüyorum uygar da yemek yerken tükürmeyi öğrendi yemiyo tükürüyor nasil kesfetti anlayamadim. Suyu da ne güzel içerdi simdi gluk gluk yapiyo oynuyo üflüyor suya gecici bi durumdur insallah yoksa cok zor bi durum. Uygar bir de 3-4 gündür memeyi itekleyip duruyor gündüz emmek istemiyo gece birakmak istemiyo valla isyanlardayım
Bende yediremiyorum canım ya benimki ağzını kesinlikle hicbirseye açmıyor muhallebi ve yoğurt seviyor sadece onu da hergün yediremiyorum kafayı yicem çocuk hiç vitamin alaniyorKafayı yemek üzereyim kahvaltı çorba muhallebi hiçbirini yemiyor 1 2 kaşık alıyor sonrası ağzını kilitliyor uykusu yok denecek kadar az çığlıkları ayrı bir sıkıntı ne oluyor anlamıyorum iki alt dişi çıktı onda bile böyle değildi üstler mı çıkıyor acaba ya da atak dönemi mı kızlar sizde de böyle durumlar var mı
Aynen benimkide öyleBenim oğlum müzikle falan hiç yemiyor daha fena kapıyor ağzını. .
Geçmiş olsun canım, bazen kendime engel olamıyorum canım bir de yazmam gereken bir tez var daha başlayamadım onun da sıkıntısı var dolup dolup ağlıyorumAglma canım ya anneler güçlü olmali.o hissedip daha çok huysuzlaniyor. Benimki de bütün gece ağladı 10 dk yarim saatte bir.kucagimda uyumak istiyor bide grip oldum ona geccek diye korkuyorum.kucucuk bedenleri var bilmiyoruz ne dertleri var.
Emerken babası karşısında her kılığa giriyor onun dışında emmiyor yemek yerken de gel yap diyemiyorum garibim işten geliyor tüm gün yardım ediyor, oğlum da ilk başta güzel yiyordu ne oldu da böyle oldu anlamıyorumYani evet maalesef insan zorda kalınca yapmam dediği şeyleri yapıyor
Dikkatini çeken başka bir şey varsa onunla oyalamaya çalışsan? Bu bebekler her gün daha da değişik huylarla çıkıyolar kaşımıza. İlk ek gıdaya geçtiğimzde o kadar iştahlı yemek yiyodu ki şimdi bu halimize inanamıyorum bende
Aynen benim oğlumda yoğurdu yiyor onun dışında ağız kilit, esim de zorlama diyor ama yemesi lazım nasıl büyüyecek zaten kilosu çok da iyi değilBende yediremiyorum canım ya benimki ağzını kesinlikle hicbirseye açmıyor muhallebi ve yoğurt seviyor sadece onu da hergün yediremiyorum kafayı yicem çocuk hiç vitamin alaniyor
Meme emiyo mu?bazen benim kızımda yapiyo.atak olabilirKafayı yemek üzereyim kahvaltı çorba muhallebi hiçbirini yemiyor 1 2 kaşık alıyor sonrası ağzını kilitliyor uykusu yok denecek kadar az çığlıkları ayrı bir sıkıntı ne oluyor anlamıyorum iki alt dişi çıktı onda bile böyle değildi üstler mı çıkıyor acaba ya da atak dönemi mı kızlar sizde de böyle durumlar var mı
Onu da çoğu zaman emmek istemiyor zaten sütüm azalacak diye de korkuyorum bazen emmiyor bırakıyorum saatlerce öyle kalıyorMeme emiyo mu?bazen benim kızımda yapiyo.atak olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?