- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.041
Canım benim ki de öyle. 2 ayda aldığı toplam 200 gr.Geçen aşı için sağlık ocağına götürdük. 1 ayda 100 gr almamış. Çok moralim bozuldu.
Ay valla okurken güldüm sinirlerim yıprandi iyice hepsi mı aynı hareketi yapar yaCanım benim ki de öyle. 2 ayda aldığı toplam 200 gr.
İlk başta farklı birşey öğrendikleri için çok hevesli oluyorlar. Kaşıklar, farklı tatlar vs. Sonra artık sıkıcı olmaya başlıyor :) 7-8. Aylar en çok reddin olduğu aylar ama düzelecek inşallah. Yoksa sinir krizi geçireceğim
Yoğurdu çok severek yiyen çocuk yoğurt görünce ağzını kilitliyor şuan. Mama sandalyesinden aşağı sarkıyor veya tepsisini yalıyorağzına hiçbir şekilde ulaşamıyorum
Bende tezdeyim canım ama şuan herşeyi bırakmis durumdayım ve kvalidemle yaşıyorum şimdilik.. Büyüyorlar yavaş yavaş keyfini çıkaralım bazen zorlansakta çok güzel annelikGeçmiş olsun canım, bazen kendime engel olamıyorum canım bir de yazmam gereken bir tez var daha başlayamadım onun da sıkıntısı var dolup dolup ağlıyorum
Benim kızımda kilo almıyor yasa ne yese alır nasıl yedircegimizi dusunuruz artıkCanım benim ki de öyle. 2 ayda aldığı toplam 200 gr.
İlk başta farklı birşey öğrendikleri için çok hevesli oluyorlar. Kaşıklar, farklı tatlar vs. Sonra artık sıkıcı olmaya başlıyor :) 7-8. Aylar en çok reddin olduğu aylar ama düzelecek inşallah. Yoksa sinir krizi geçireceğim
Yoğurdu çok severek yiyen çocuk yoğurt görünce ağzını kilitliyor şuan. Mama sandalyesinden aşağı sarkıyor veya tepsisini yalıyorağzına hiçbir şekilde ulaşamıyorum
Bir dönem dondurmustum zaten şimdi tekrar nasıl baslcm bilmiyorum, önceleri hoşuma giderdi ama bazen keşke benim de kayınvalidem olsa diyorumBende tezdeyim canım ama şuan herşeyi bırakmis durumdayım ve kvalidemle yaşıyorum şimdilik.. Büyüyorlar yavaş yavaş keyfini çıkaralım bazen zorlansakta çok güzel annelik
Bebis buyusun az daha belki daha kolay olur.benim kvlidem hasta şuan ama çok yardım ederdi bana sagolsunBir dönem dondurmustum zaten şimdi tekrar nasıl baslcm bilmiyorum, önceleri hoşuma giderdi ama bazen keşke benim de kayınvalidem olsa diyorum
Aynısı ya.. hele mama sandalyesi yalaması benim oğlan gözümün önüne geldi. . Tek farkla şimdiye kadar hiçbir şeyi severek yemedi..Canım benim ki de öyle. 2 ayda aldığı toplam 200 gr.
İnşallah canım, çok geçmiş olsun canım Allah kolaylık versinBebis buyusun az daha belki daha kolay olur.benim kvlidem hasta şuan ama çok yardım ederdi bana sagolsun
Evin çok sıcak dğilse bişi olmaz. Ama için rahat etmezse ısıtınca bi tadına bak anlarsın ama bişi olcağını sanmam hele ki kış günüAynısı ya.. hele mama sandalyesi yalaması benim oğlan gözümün önüne geldi. . Tek farkla şimdiye kadar hiçbir şeyi severek yemedi..
Bide bi sorum olacak. Oğluma akşam çorba yapmıştım. Gece dışarıda unutmuşum. Sabah farkedince hemen dolaba koydum ama yedirsem bişi olur mu ya?? Çok canım sıkıldı.
Önce sen tadına bak, herhangi bir şey yoksa yedirebilirsin canım. Et suyu var mıydı?Aynısı ya.. hele mama sandalyesi yalaması benim oğlan gözümün önüne geldi. . Tek farkla şimdiye kadar hiçbir şeyi severek yemedi..
Bide bi sorum olacak. Oğluma akşam çorba yapmıştım. Gece dışarıda unutmuşum. Sabah farkedince hemen dolaba koydum ama yedirsem bişi olur mu ya?? Çok canım sıkıldı.
Sağol canım. Asaf ım maalesef hem bakteriye bağlı hem viral bir enfeksiyon geçiriyorçok ağır geçirdi çok iğneler bakteri kısmını halletmiş ama hala sedim CRP çok yüksekti. Viral kaynaklı enfeksiyon hala devam ediyor yani bir de alerjik bir durum söz konusu. Ama neye alerjisi olduğunu bilmiyoruz. Geçen hafta kullandığımız ilaçlardan birine olabilir çünkü Asaf a bepanthol krem de alerji yapıyor meselâ.
Farklı ilaçlar verdi, haftaya yine kontrol.
Bu arada " benim beslenme stilim biraz farklıdır diyetisyen hanım haftaya da bunu konuşuruz " diyerek bana 2 tane kitap verdi. Benim üniversite hocamla beraber yazmışlar. Bunları oku, haftaya görüşelim dedi :) Zaten Asaf çok iştahsız ve son 2.5 aydır 7 kilo. Hiç kilo almadı. Diş, hastalık ve şuan tekrar diş olayı çocuğumu mahvetti.
Öyle yani, bakalım yavrum ne zaman iyileşip düzene girecek
Evet canım. Biraz inceledim, bizim ünide bu konudaki ders kitabının özeti gibi. O yüzden şöyle bir göz atıp bıraktım :)msf2407 bu arada kitaplar ne ile ilgili kuzum beslenme öi
Vardı..Önce sen tadına bak, herhangi bir şey yoksa yedirebilirsin canım. Et suyu var mıydı?
Vardı..
Onun o tombik elini yerim:)Ben ve minnoşum Mehmet Asaf ta ufak tefek sorunlar dışında İyiyiz :) siz bakıcıya alıştınız mı?
Yarin belli olacak ama dr buyuk ihtimalle ameliyat ederiz dedi cnm ogrenince yazmaya çalışıcamİyiyiz bizde haber ver olur mu bende merak ediyorum iyi olur İnşallah
Noldu ki? ?Yarin belli olacak ama dr buyuk ihtimalle ameliyat ederiz dedi cnm ogrenince yazmaya çalışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?