2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Geçen aşı için sağlık ocağına götürdük. 1 ayda 100 gr almamış. Çok moralim bozuldu.
Canım benim ki de öyle. 2 ayda aldığı toplam 200 gr.

İlk başta farklı birşey öğrendikleri için çok hevesli oluyorlar. Kaşıklar, farklı tatlar vs. Sonra artık sıkıcı olmaya başlıyor :) 7-8. Aylar en çok reddin olduğu aylar ama düzelecek inşallah. Yoksa sinir krizi geçireceğim

Yoğurdu çok severek yiyen çocuk yoğurt görünce ağzını kilitliyor şuan. Mama sandalyesinden aşağı sarkıyor veya tepsisini yalıyor ağzına hiçbir şekilde ulaşamıyorum

Ay valla okurken güldüm sinirlerim yıprandi iyice hepsi mı aynı hareketi yapar ya

Geçmiş olsun canım, bazen kendime engel olamıyorum canım bir de yazmam gereken bir tez var daha başlayamadım onun da sıkıntısı var dolup dolup ağlıyorum
Bende tezdeyim canım ama şuan herşeyi bırakmis durumdayım ve kvalidemle yaşıyorum şimdilik.. Büyüyorlar yavaş yavaş keyfini çıkaralım bazen zorlansakta çok güzel annelik

Benim kızımda kilo almıyor yasa ne yese alır nasıl yedircegimizi dusunuruz artık

Bende tezdeyim canım ama şuan herşeyi bırakmis durumdayım ve kvalidemle yaşıyorum şimdilik.. Büyüyorlar yavaş yavaş keyfini çıkaralım bazen zorlansakta çok güzel annelik
Bir dönem dondurmustum zaten şimdi tekrar nasıl baslcm bilmiyorum, önceleri hoşuma giderdi ama bazen keşke benim de kayınvalidem olsa diyorum

Kızlar benim oğlum da 4. Ve 5. Ayında 200 350 gram almıştı ek gıdaya geçince düzeldi ama bu ay düşecek gibi ağzına bişey koymuyo çünkü

Aynısı ya.. hele mama sandalyesi yalaması benim oğlan gözümün önüne geldi. . Tek farkla şimdiye kadar hiçbir şeyi severek yemedi..

Bide bi sorum olacak. Oğluma akşam çorba yapmıştım. Gece dışarıda unutmuşum. Sabah farkedince hemen dolaba koydum ama yedirsem bişi olur mu ya?? Çok canım sıkıldı.

Evin çok sıcak dğilse bişi olmaz. Ama için rahat etmezse ısıtınca bi tadına bak anlarsın ama bişi olcağını sanmam hele ki kış günü

Önce sen tadına bak, herhangi bir şey yoksa yedirebilirsin canım. Et suyu var mıydı?

Canım benim öncelikle acil şifalar diliyorum
Esat hoca iyidir onun tedavi yöntemiyle de inşaallah kısa zamanda düzelecek
Yavrun Da sen de düzene gireceksiniz..
Bu zor günler geçip gidecek inş
Yüreğinizdeki ferah tut

Crp yüksekliği eşimde de var
İnseler yüksek olunca karın ağrısı da oluyor huzursuzluğu halsizliği de koca adamı böyle etkilerken yavrunun huzursuzlukları gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…