2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bu yoğunluk arasında ilk defa bende yemek yarışmasına katıldım şükür ne zamandır istiyordum fırsat bulamadım. Kategori sebze yemekleri olunca daha kolay oldu yapması... 19 una kadar süre var. Hadi sizde katılın

Allah şifa versiondanmis.kakasındaki kan, sıkıntıları falan bundan mıymış?
Sağolasın. Yok bi de neye olduğu belli olmayan alerjimiz var kan ondanmis.
Ben sıkı diyet yapiyorum alerji ihtimali olan hicbisey yemiyorum. Kizima da ek gidada sayili bikac sey verebiliyorum.o sorunu bu sekilde çözdük ancak

Ben sıkı diyet yapiyorum alerji ihtimali olan hicbisey yemiyorum. Kizima da ek gidada sayili bikac sey verebiliyorum.o sorunu bu sekilde çözdük ancak

Aslında besine değil de gıdalarda kullanılan zirai ilaçlara karşı da alerjisi olabilir. Çünkü onlar yıkamayla geçmiyor. Belki ek gıdada verdiğin sayılı şeylerde o ilaçlar kullanılmıyordur ama diğerlerinde kullanılıyordur. Elbette doktorunuza danışarak diğer vermediğin besinlerden kendin saksıda yetiştirip deneyebilirsin belki diye düşünüyorum. Veya ilaçsız olduğuna emin olduğun köylerde, mesela bahçesine kendisi için ekip diken teyzeler oluyor, onlardan bulup deneyebilirsin.

Allah yavrumumuzun yardımcısı olsun. Sonra da sizin.
Diğer sonuçtan bizi de haberdar edersin olur mu

Aslında besine değil de gıdalarda kullanılan zirai ilaçlara karşı da alerjisi olabilir. Çünkü onlar yıkamayla geçmiyor. Belki ek gıdada verdiğin sayılı şeylerde o ilaçlar kullanılmıyordur ama diğerlerinde kullanılıyordur. Elbette doktorunuza danışarak diğer vermediğin besinlerden kendin saksıda yetiştirip deneyebilirsin belki diye düşünüyorum. Veya ilaçsız olduğuna emin olduğun köylerde, mesela bahçesine kendisi için ekip diken teyzeler oluyor, onlardan bulup deneyebilirsin.

Allah yavrumumuzun yardımcısı olsun. Sonra da sizin.
Diğer sonuçtan bizi de haberdar edersin olur mu

Kızlar bebişlerinize ne kadar miktarda kıyma yedirmeye başladınız ve artırdınız mı, ben hem kemik suyu hem hem et vereceğim bir gün kemik suyu bir gün et versem ağır olur mu

Kızlar bebişlerinize ne kadar miktarda kıyma yedirmeye başladınız ve artırdınız mı, ben hem kemik suyu hem hem et vereceğim bir gün kemik suyu bir gün et versem ağır olur mu
Olmaz canım verebilirsin. Ben bir buz kalıbı büyüklüğünde et suyu, 1 çay kaşığı kıyma koyuyorum çorbasına

Uykusuz bir geceden herkese günaydın
Kızım çok ağladıya uyuyor ağlayarak uyanıyor aşırı bi ağlama ağrı kesici verdim biraz iyi gldi bacaklrni kaldrp indiriyor sağa sola dönüp duruyor uyutamiyorum cocugu.ben gribim bnden geçti herhalde ama ateşli de değil....

Günaydın
Kizlar uygara patatesli soganli kıymalı corba gibi bisey yapacagim da soganlari yagda pişirmiyorsunuz dimi. Ben sogani kiymayu patatesi buharda hasladim ezip zeytinyagi koyacagim. Olur mu böyle kiyma yeterince pişer mi haslaninca.
Yemek bulamiyorum artik

Oyy kiyamam ya karnımı ağrıyordu acaba ya da diş mı, ben de çok aglayinca ağrı kesici veriyorum, emziriyor musun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…