- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.061
Kizimin akcigerinde kist var o alınacak.Noldu ki? ?
Allah şifa versin. Peki kakasındaki kan, sıkıntıları falan bundan mıymış?Kizimin akcigerinde kist var o alınacak.
Sağolasın. Yok bi de neye olduğu belli olmayan alerjimiz var kan ondanmis.Allah şifa versiondanmis.kakasındaki kan, sıkıntıları falan bundan mıymış?
Kizimin akcigerinde kist var o alınacak.
Amin canim teşekkür ederim.Rabbim şifa versin inşallahmelekler korusun denizi
Canım Rabb im şifa versin tez zamanda sağlık buldun ibşaallahKizimin akcigerinde kist var o alınacak.
Onun o tombik elini yerim:)
Alistik cok sukur iyi gidiyor. Ben de evden calismaya tam gaz devam. buralara pek giremiyorum artık.
Sağolasın. Yok bi de neye olduğu belli olmayan alerjimiz var kan ondanmis.
Ben sıkı diyet yapiyorum alerji ihtimali olan hicbisey yemiyorum. Kizima da ek gidada sayili bikac sey verebiliyorum.o sorunu bu sekilde çözdük ancak
Sağolasın. Yok bi de neye olduğu belli olmayan alerjimiz var kan ondanmis.
Ben sıkı diyet yapiyorum alerji ihtimali olan hicbisey yemiyorum. Kizima da ek gidada sayili bikac sey verebiliyorum.o sorunu bu sekilde çözdük ancak
Allah şifa versin cnmKizimin akcigerinde kist var o alınacak.
Al benden de o kadar..Uykusuz bir geceden herkese günaydın
Olmaz canım verebilirsin. Ben bir buz kalıbı büyüklüğünde et suyu, 1 çay kaşığı kıyma koyuyorum çorbasınaKızlar bebişlerinize ne kadar miktarda kıyma yedirmeye başladınız ve artırdınız mı, ben hem kemik suyu hem hem et vereceğim bir gün kemik suyu bir gün et versem ağır olur mu
Allahin izniyle birakmaz insallah.Onu da çoğu zaman emmek istemiyor zaten sütüm azalacak diye de korkuyorum bazen emmiyor bırakıyorum saatlerce öyle kalıyor
Kızım çok ağladıya uyuyor ağlayarak uyanıyor aşırı bi ağlama ağrı kesici verdim biraz iyi gldi bacaklrni kaldrp indiriyor sağa sola dönüp duruyor uyutamiyorum cocugu.ben gribim bnden geçti herhalde ama ateşli de değil....Uykusuz bir geceden herkese günaydın
Oyy kiyamam ya karnımı ağrıyordu acaba ya da diş mı, ben de çok aglayinca ağrı kesici veriyorum, emziriyor musun canımKızım çok ağladıya uyuyor ağlayarak uyanıyor aşırı bi ağlama ağrı kesici verdim biraz iyi gldi bacaklrni kaldrp indiriyor sağa sola dönüp duruyor uyutamiyorum cocugu.ben gribim bnden geçti herhalde ama ateşli de değil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?