2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen benimkide oyle yapiyo

Olmaz canım verebilirsin. Ben bir buz kalıbı büyüklüğünde et suyu, 1 çay kaşığı kıyma koyuyorum çorbasına
Bende kemik suyunu öyle yaptım bir tane atıyorum sen birlikte mı koyuyorsun, o zaman ben bir gün 1 poşet kemik suyu bir gün de 1 ck kıyma vereyim, az mı acaba 1 tk mı versem

Kıymayı bilmiyorum da ben herşeyi buharda pisiriyorum soğan ve sarımsağı da

Ay kızlar ya meme uçlarım frlaketvtara oldu kaniyor çamaşıra yapışıyor kızım emmek istiyor emziremiyorim napcam sasirdim krem de fayda etmiyor

Evet ya emziriyorum smdide yaptı emerken birden ağlamaya başladı mosmor oldu çocuk ya neden oluyor bu ay çok üzgünüm kotu oldum
Sen bol bol emzir canım yavruna geçmez hastalığın inşallah, karnı ağrıyor olabilir yedirdiklerini ve yediklerini düşün bakalım rahatsız edecek bir şey var mıydı

Ay kızlar ya meme uçlarım frlaketvtara oldu kaniyor çamaşıra yapışıyor kızım emmek istiyor emziremiyorim napcam sasirdim krem de fayda etmiyor
Hala yara mi oluyor canım boş emmesin öncesinde sütünü meme ucuna sür öyle ver, ben yara olunca garmastan krem kullanıyordum iyi geliyordu

Bende kemik suyunu öyle yaptım bir tane atıyorum sen birlikte mı koyuyorsun, o zaman ben bir gün 1 poşet kemik suyu bir gün de 1 ck kıyma vereyim, az mı acaba 1 tk mı versem
Ben ikisi de az olduğu için beraber veriyorum. Sen miktarı artırıp teker teker verebilirsin

uygar eymen canım ben sebzeleri buharda pişiriyorum, sonra altındaki sudan alıp, et suyu ve/veya kıyma ekleyip aynı zamanda biraz da irmik katıp tekrar kıyma pişene kadar tahta kaşıkla karıştırarak pişiriyorum.

Veya hepsini çiğden tencereye koyup pişiriyorum. En son suyu azalmaya yakın irmik ekleyip irmikler de olana kadar pişirip veriyorum. Her ikisini de zeytinyağı katıyorum ocaktan aldıktan sonra.

Bir de yine böyle yapıp en son yoğurt ekliyorum yayla çorbası yapar gibi. O da sebzeli yoğurt çorbası oluyor :)

Tarhanayı da bir normal yapıyorum bir yoğurtlu.

Muhallebisini su ile değil meyve suyu ile yapıp içine ekstra muz ve avokado ekliyorum.

Ha bir de hipp in yaz sebzeleri var, onunla sebze çorbası yapıyorum, irmik ekleyip yine.

Sen daha güzellerini yapıyorsundur da, ben yine de belki fikir olur diye yazdım :)

Zeytinyağı sür sürekli. birde ayva çekirdeklerini yarım çay bardağı suyun içine at bir gece falan beklet jel kıvamına gelince onları sür uçlarına bu her tür cilt problemine iyi gelen bişi.

Tesekkur ederim canimcim. Ben muhallebiyi yediremedim canim istemiyor. Taze fasulye tarhana patates kabak havuc pirinç yayla çorbası brokoli verdim. Sütlü corba yapacagim bir de belki sever. Yumurtayi da cok pisirmemem gerek sanirim yerken bogazina takilip duruyor yumurtayi ne ile verecegimi bilemedim kahvaltida da kayisi püresi yumurta ceviz labne verdim simdiue kadar. Lor peynirini de sevmedi. Zeytin vermeye de cesaret edemedim sanki bütün zeytinler boyali gibi geliyor adamakilli bi zeytin bulamadim o yüzden vermiyom zeytini
Ooooo ne cok konuştum

Yeşil zeytin ver şekerim :) yumurtayı da çorbalarına katabilirsin. Yoğurtlu terbiyeli çorba gibi . Veya kayısı kıvamında da verebilirsin.

Bence yanlış düşünmüyorsun canım, gayet annelik iç güdüleri ile bebeğinden ayrılmak istemiyorsun o kadar. Kayınvaliden kanımca sen rahat uyu diye götürmek istiyor olabilir. Ama geceleri o saatlerde oyun oynamak istiyor diye çocuğun olan uykusunu da açması çok yanlış. Çocuk gece olduğunu bi şekilde algılamasını gerek, yoksa alışırsa her gece oyun oynarsınız

Bu arada bende de aynı iç güdüler var, oğlumu kesinlikle vermek istemiyorum, gerçi istemediler de ama vermeyeceğimi çok iyi biliyorlar. Allah da muhtaç etmesin, kıyamam oğlumu vermeye. Hele ki geceleri. Kayınvalidem çok düşkün oğluma doğduğundan beri, lohusa psikolojisi ile çok rahatsız oluyordum sanki kendi oğluymus gibi sevmesine, hala da aşamadım bu durumu niyeyse. İnşallah geçici birşeydir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…