2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Hala yara mi oluyor canım boş emmesin öncesinde sütünü meme ucuna sür öyle ver, ben yara olunca garmastan krem kullanıyordum iyi geliyordu
Onu denemedim canım aldiriyim eşime mahvoldum. 3 aydır çalışıyordum gündüz şagıyordum . İşten ayrılınca gündüz de emeğe başladı sanırm onda da yara oldu

Canım irmik verebilir miyiz gluten2den dolayı 8 ay uygun sanıyordum ben . Birde tarhanaya yoğurdu pisirdikten sonra mı katiyorsun

Lansinoh kullanuyorum canım benim kızım emmeyi bir türkü beceremiyor 3 atlikken emmeye basladi ucunu emiyor ağzında geveliyor dışı kaşınıyor sanırım .
Bana iyi geliyordu lansinoh birde ben çok yara olduğunda bepanthol pişik kremi kullanmıştım çok iyi gelmişti garmastanda aldım ama onu pek anlayamadım nasıl olduğunu çok kullanmadim.pisik kremi iyi bence tbi karbonatlı suyla yikarsin emzirirken geçer hemen inş

Tesekkur ederim canım çok sağol

Canım yumurta tam pişmiş vermen gerek salmonella riski oldugu için ben yumurtayı ıhlamurla cok az ıslatıyorum omlet yapabilirsin

Ya bende öyleyim ve ben çok bağlanıyorum. Bağlandığım kişiyi de bazı insanlarla paylaşamıyorum :) şimdi oğlumu KV ile paylaşmak istemiyorum mesela.
Bir de benim KV de de beni kıskanıyor bu konuda onu anladım. Çünkü benim yaptığım veya yeni keşfettiğim şeyleri o da yapıp sanki kendisi öğretmiş gibi ben yaptım diyor ve akşam eşime de böyle anlatıyor ben yaptım güldü ben yaptım baktı yok ben oynattım ben ettim. Bende çok müdahil olmuyorum çünkü beraber yaşamıyoruz çok şükür. Haftaya evine gidiyor artık :) 1 ay kaldı. Sağolsun yardımcı da oldu da, işte oğlum söz konusu olunca akan sular duruyor :)))

Canım salmonella 72 derecede ölüyor, kayısı kıvamını 80 derecede elde ediyoruz. Yani zaten salmonella varsa bile kayısı kıvamında ölmüş oluyor. Rafadan da ölmüyor. Rafadan ve kayısı farklı. O yüzden ben kayısı veriyorum. Tam pişmişi kendim de sevmiyorum, yedirmesi de zor zaten.

Yani kayısı da güvenli, verilebilir. Fakat aklınızda soru işareti kalıyorsa vermeyin. Riske atmaya gerek yok :))

İyi rahatladım o zaman, ay iyi ki geldin :)

İyi rahatladım o zaman, ay iyi ki geldin :)

Ben yumurtayı ilk haşlayıp kayısı kıvamında veriyorum. Saat tut falan.. şimdi tavaya yağ koyup üzerine yumurtayı kırıyorum. Kapağını da kapatıyorum. O kayısı kıvamı gibi pişiyor. Sarısını tabağa alıp yediriyorum. Bide kendi yaptığım peynir. . Kahvaltısı bu..
Yalnız benim şöle bir derdim var. Su içmiyo. ne şekilde verirsem tükürüyor

Benimki de içmiyor canim, bugün kahvaltıda ilk defa ıhlamur verdim çok güzel içti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…