- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.121
Ben dogdugundan beri su veriyordum belki onun etkisi olmuştur. Şimdi uygarim bardak bardak su iciyo gluk gluk yapmayi ogrendi bu ara içerken oynuyo tükürüyorBen yumurtayı ilk haşlayıp kayısı kıvamında veriyorum. Saat tut falan.. şimdi tavaya yağ koyup üzerine yumurtayı kırıyorum. Kapağını da kapatıyorum. O kayısı kıvamı gibi pişiyor. Sarısını tabağa alıp yediriyorum. Bide kendi yaptığım peynir. . Kahvaltısı bu..
Yalnız benim şöle bir derdim var. Su içmiyo. ne şekilde verirsem tükürüyor
Allah sifa versin insallah kuzuyaYarin belli olacak ama dr buyuk ihtimalle ameliyat ederiz dedi cnm ogrenince yazmaya çalışıcam
Bence bir süre verme canımBenim bebiş yumurtadan sonra kusuyor, vermesemmi yoksa verdikçe alışırmı?
tamam canım teşekkür ederim. Nekadar sonra tekrar deneyeyimBence bir süre verme canım
En az 15 gün canımtamam canım teşekkür ederim. Nekadar sonra tekrar deneyeyim
Ay canım inanır mısın ben bezi ilk ters takmıştım, içimden de Allah Allah bu öne yapışmayacak mıydı niye arkada kaldı diyorum. Meğer hem ön hem arka desenliymiş bende dikkat etmeden desenliyse öndür diye koymuşumGünaydın güzel becerikli muhteşem anneler
Düşündüm de ne kadar yol katettik kendimle gurur duyuyorum. Baslarda bir hafta uygarimin altini bile alamamistim. Hatta bu bezin yapiskani yok hatali bez diye bezin bi tanesini çöpe atmistim meger hepsi öyleymiş. Dahasi da var burun aspiratorundeki süngeri cikarip cekmeye calismistim
Simdi düşünüyorum da uygarima en iyi ben bakarim onun icin en iyisini ben bilirim
Güzel bakisli güler yüzlü oğlum allah senin büyüdüğünü yaslandigini hayallerini gerçekleştirdiğini mutlu oldugunu göstermeden almasin canimi seni cok seviyorum be uygar bak yazarken bile doldu gözlerim. Bu aralar uygara bakip bakip agliyorum hala mi lohusayim bilemedim ki
Mevlam tüm bebeklerianneleri babalari korusun
Günaydıınn önce eşim hasta oldu sonra ben oldum iyileşme iyileştirme edize bulaşturmama çabaları derken yeni yeni kendime geliyorum :) sen nasılsn yakışıklı nasılSuper_anne1411 nerelerdesin canimcim her sey yolunda mi
Iyiyuz şükür canim seni merak ettik. Gecmis olsun iyisin dimi şimdiGünaydıınn önce eşim hasta oldu sonra ben oldum iyileşme iyileştirme edize bulaşturmama çabaları derken yeni yeni kendime geliyorum :) sen nasılsn yakışıklı nasıl
Bayildimmmmm düğmeleriniz de yıkılıyo güle güle giysin ertugrul paşaEki Görüntüle 1954623 Eki Görüntüle 1954624 Eki Görüntüle 1954623 Bu yeleğimizzz
Bu Da boyunluğumuZ teyzeleeer
Çok teşekkürler canım herşeye üşenmeden cevap veriyorsun ve herkese yardımcı okuyorsun çok sağol iyi ki bizimlesinEvet aslında 8. Aydan sonra veriliyor ama 7. Ayda da 3 gün kuralı ile denenip verilebilir canım
Canım bence yumurtayı değiştir benim kızımda paket yumurta verince kusuyor ama koy yumurtası buldum onu kusmuyorBenim bebiş yumurtadan sonra kusuyor, vermesemmi yoksa verdikçe alışırmı?
Çok güzel eline sağlık güle güle oynasın minigin bende başladım ama ilerlemiyor pek elimmi sıkı anlamadım hevesim kaçtı bıraktım şuan
Canım senin de maşallahın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?