2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben dogdugundan beri su veriyordum belki onun etkisi olmuştur. Şimdi uygarim bardak bardak su iciyo gluk gluk yapmayi ogrendi bu ara içerken oynuyo tükürüyor

Günaydın güzel becerikli muhteşem anneler
Düşündüm de ne kadar yol katettik kendimle gurur duyuyorum. Baslarda bir hafta uygarimin altini bile alamamistim. Hatta bu bezin yapiskani yok hatali bez diye bezin bi tanesini çöpe atmistim meger hepsi öyleymiş. Dahasi da var burun aspiratorundeki süngeri cikarip cekmeye calismistim
Simdi düşünüyorum da uygarima en iyi ben bakarim onun icin en iyisini ben bilirim
Güzel bakisli güler yüzlü oğlum allah senin büyüdüğünü yaslandigini hayallerini gerçekleştirdiğini mutlu oldugunu göstermeden almasin canimi seni cok seviyorum be uygar bak yazarken bile doldu gözlerim. Bu aralar uygara bakip bakip agliyorum hala mi lohusayim bilemedim ki
Mevlam tüm bebekleri anneleri babalari korusun

Ay canım inanır mısın ben bezi ilk ters takmıştım, içimden de Allah Allah bu öne yapışmayacak mıydı niye arkada kaldı diyorum. Meğer hem ön hem arka desenliymiş bende dikkat etmeden desenliyse öndür diye koymuşum

Cidden nasıl geçti, oğlum 24 ünde tam 7 aylık olacak. Maşallah kuzuma ve diğer bütün çocuklara.

Bazen ya başıma bir şey gelirse korkusuyla Mehmet Asaf' ima sarılıp ağlarken buluyorum kendimi. Ben olmazsam ona kim bakacak, kim bu kadar ıhh dese aman sakın ağlama diyip hemen güldürecek.
Allah kimseye kötü gün göstermesin.

Bence lohusalık geçmeyen birşey ve asıl adı annelik :))

Günaydın uykusuz ; yorgun; çalışan ; evde olan ve benim gibi bugün annesine kaçanlaaaaaar

Akşam 8 de uyuyan oğluşum (tabi bi ara kalktı ve oyunlar oynadık)
Gece sadece bir kere uyanarak deliksiz uyumuşcasına çok mutlu etti bizi..
Sabah da gerçi sabah derken saat 5.00 dan bahsediyorum.. zifiri karanlık hatta imsak bile girmemiş bi vakitte uyandık... gözler fal taşı mübarek ; oyun oynuyor... neyse biz de uyandık tabiiii... uyku kaçtı derken oyunlar şakalar zıplamalar... ama Yok oğlum durmuyor son çare çamaşır makinesinin karşısına geçip ışığını çamaşırların dönüşünü seyrettik bi beş dakika oyalandı.. babasına transfer ettim onunla oynadılar sonra uyku geldi emdi uyudu saat 6.30 sıralarında..kafa bi milyooooooon

Bize gün anlayacağınız erken başladı bugün.. şimdi ananedeyiz.. o Da rahatsızlanmış doktora gitmiş erkenden..
Bi geldin özledik günler oldu görmeyeli..

Bir de oğlumun yeleğini ördüm bitti evet becerikli değildimmm oğlumla oldum bence gayet güzel oldu..içinde emek,dua,sabır,mutluluk,heyecan,badem sabırsızlık,neşe,Sevinç var..
oğlum giydikçe ben mutluluktan havalara uçup; bir de "ben yaptım" Eda'sıyla hava atacağııım ( hava atmayı da hiç beceremez )

Biz de durumlar böyle yazım pek uzun olmuş..
sizleri seviyorum...

Dün yazıp da cevapla ya basmamışımmööö

Burada paylaşiyorum sanip haziran annelerinde paylaştım yaşlandım herhalde neyse kızlar günlerdir çok akıntım oluyordu bugün parça şeklinde açık toprak rengi akıntı oldu boyle bir durum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…