2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Çok güzel eline sağlık güle güle oynasın minigin bende başladım ama ilerlemiyor pek elimmi sıkı anlamadım hevesim kaçtı bıraktım şuan
Bırakma vaGeçmeee

Yavrular için sabııır
Annesi güzel olur sen devam et
Başla sıkılınca bırak biraz sonra devam et yeniden ama bitirrr

Canım bu aya kadar adet olmadıysan, adetin ayak sesleri o :) olduysan da ara kanamadır. Sıkıntı etme. Artarsa, durduramayacağın boyutta bir kanama olursa direkt doktoraa

Canım bu aya kadar adet olmadıysan, adetin ayak sesleri o :) olduysan da ara kanamadır. Sıkıntı etme. Artarsa, durduramayacağın boyutta bir kanama olursa direkt doktoraa
Oluyordum canum, korktum randevu aldım enfeksiyon da olabilir kasıklarım ağrıyordu

Teşekkür ederim kuzuuuum

Siz nasılsınız ne var ne yoook
Minnoşum hala iyileşmedi teyzesi ya 7 aylık haliyle 70 yaşlık öksürüyor resmen

Onun dışında üst dişleri de çıktığı için çok huzursuz.

Öyle geçiyor işte bakalım ne zaman rahata erecek yavrum.

Kızlar buradan biri bişey yazdığında bildirim geliyor mu size zor oluyor sürekli girip bakmak

Ben 15 gün önce adet olmustum hala az az geliyor akıntı köyü renkli baya birikmiş hrralde bitmedi bi

Canım tez zamanda iyileşir inşallah Rabbim şifa versin doğamızdasınız

Topikte sadece uygarin mi dişi cikmadiiiiii
Gerci cikmadigina seviniyorum simdilik zira bu haliyle bile emerken bazen canimi acitiyor dişleri olsa pirana gibi olur eminimmmm

Benimki tuvaletini yaptı rahatladı mışıl mışıl uyudu 2 günden sonra demek kabizlikmis sorun dün armut yedirmiştim iyi geliyor bide rezene çayı yaptım.ins bu gecede rahat uyuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…