- 25 Mayıs 2013
- 14.025
- 20.711
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.141
Bırakma vaGeçmeeeÇok güzel eline sağlık güle güle oynasın minigin bende başladım ama ilerlemiyor pek elimmi sıkı anlamadım hevesim kaçtı bıraktım şuan
Ba-yıl-dımmmm eline sağlık :)
Canım bu aya kadar adet olmadıysan, adetin ayak sesleri o :) olduysan da ara kanamadır. Sıkıntı etme. Artarsa, durduramayacağın boyutta bir kanama olursa direkt doktoraaBurada paylaşiyorum sanip haziran annelerinde paylaştım yaşlandım herhaldeneyse kızlar günlerdir çok akıntım oluyordu bugün parça şeklinde açık toprak rengi akıntı oldu boyle bir durum yaşayan var mı
Çok güzel olmuş canım hiç de acemi gibi durmuyorsun :) düğmeler harika :)Eki Görüntüle 1954623 Eki Görüntüle 1954624 Eki Görüntüle 1954623 Bu yeleğimizzz
Bu Da boyunluğumuZ teyzeleeer
Oluyordum canum, korktum randevu aldım enfeksiyon da olabilir kasıklarım ağrıyorduCanım bu aya kadar adet olmadıysan, adetin ayak sesleri o :) olduysan da ara kanamadır. Sıkıntı etme. Artarsa, durduramayacağın boyutta bir kanama olursa direkt doktoraa
Geçmiş olsun canım. Bugün mü gideceksin, yarın mı?Oluyordum canum, korktum randevu aldım enfeksiyon da olabilir kasıklarım ağrıyordu
Teşekkür ederim kuzuuuumÇok güzel olmuş canım hiç de acemi gibi durmuyorsun :) düğmeler harika :)
Gelecek haftaya alabildim canımOluyordum canum, korktum randevu aldım enfeksiyon da olabilir kasıklarım ağrıyordu
Minnoşum hala iyileşmedi teyzesi ya 7 aylık haliyle 70 yaşlık öksürüyor resmenTeşekkür ederim kuzuuuum
Siz nasılsınız ne var ne yoook
Ben 15 gün önce adet olmustum hala az az geliyor akıntı köyü renkli baya birikmiş hrralde bitmedi biBurada paylaşiyorum sanip haziran annelerinde paylaştım yaşlandım herhaldeneyse kızlar günlerdir çok akıntım oluyordu bugün parça şeklinde açık toprak rengi akıntı oldu boyle bir durum yaşayan var mı
Minnoşum hala iyileşmedi teyzesi ya 7 aylık haliyle 70 yaşlık öksürüyor resmen
Onun dışında üst dişleri de çıktığı için çok huzursuz.
Öyle geçiyor işte bakalım ne zaman rahata erecek yavrum.
Anlatirim tabi tatlım. Birazdan okula gideceğim gelince uygun bi zamanda kagida yazayim sayilarini yollarim sanaCanım senin de maşallahın var
Allah ım esirgesin inşaallah...
Süpersin...
Nasıl yaptın...
Ben gibi acemi birisine anlatır mısın?
Topikte sadece uygarin mi dişi cikmadiiiiii
Gerci cikmadigina seviniyorum simdilik zira bu haliyle bile emerken bazen canimi acitiyor dişleri olsa pirana gibi olur eminimmmm
İnşallah öyledir enfeksiyondan korkuyorumBen 15 gün önce adet olmustum hala az az geliyor akıntı köyü renkli baya birikmiş hrralde bitmedi bi
Yanma hissi varmı birde idrar koyu renkli oluyor enfeksiyon varsaİnşallah öyledir enfeksiyondan korkuyorum
Yaklaşık iki hafta önce yanma vardı ama şimdi yok o zaman büyük ihtimal enfeksiyonYanma hissi varmı birde idrar koyu renkli oluyor enfeksiyon varsa
Bol su iç canım banada olmuştuYaklaşık iki hafta önce yanma vardı ama şimdi yok o zaman büyük ihtimal enfeksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?