- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.161
Kıyamamak tez zamanda iyiler insalahMinnoşum hala iyileşmedi teyzesi ya 7 aylık haliyle 70 yaşlık öksürüyor resmen
Onun dışında üst dişleri de çıktığı için çok huzursuz.
Öyle geçiyor işte bakalım ne zaman rahata erecek yavrum.
Bizimde hala yok disimizTopikte sadece uygarin mi dişi cikmadiiiiii
Gerci cikmadigina seviniyorum simdilik zira bu haliyle bile emerken bazen canimi acitiyor dişleri olsa pirana gibi olur eminimmmm
Aynen şu içmem lazım sağol canımBol su iç canım banada olmuştu
Bizimde çıkmadı canım, ablası 6 aylık çıkarmıştıTopikte sadece uygarin mi dişi cikmadiiiiii
Gerci cikmadigina seviniyorum simdilik zira bu haliyle bile emerken bazen canimi acitiyor dişleri olsa pirana gibi olur eminimmmm
bize doktorumuz onermedi.yurume arkadasi hediye geldi onu kullanicazEşim topik ne derse onu yapiyosun diye söyleniyor
Arkadaslar yürüteç aliyor muyuz. Ben şimdi ne diyeyim kocacima alalim mi almayalim mi
Eşim topik ne derse onu yapiyosun diye söyleniyor
Arkadaslar yürüteç aliyor muyuz. Ben şimdi ne diyeyim kocacima alalim mi almayalim mi
Ayva çok iyi geliyor gerçektenAyva var evde hemen yapıyorum teşekkürler
Bende heyecanla bekliyorum bizde 7bucuk agligiz diş yokAnaaam tam da bugün yazdımuygar eymen bizimde çıkmadı diye veee bi baktım çatlamış dişimiz
Darısı size canlar, şimdilik ateşi yok ama bugün çok sinirliydi sürekli bağırıp çağırıyordu
Dr alma dedi, ben de aldımEşim topik ne derse onu yapiyosun diye söyleniyor
Nerden aldin canimDr alma dedi, ben de aldımgün içinde zaten en fazla 10 dk duruyor şuan. Ben biraz kucağımdan insin, azıcık iş yapayım diye aldım.
Asaf çok komik hareket ediyor içinde. Adım atarak değil kanguru gibi iki ayağıyla kendini iterek hareket ettiriyor yürüteci
Bence alabilirsin diye düşünüyorum :) ha bu arada çok çeşit var böyle 200-300 tl falan. Ben 49 tl ye aldım :) gerek görmedim diğerlerine. 2 kademe de ayarı var.
Canım ben alacaktım azıcık oyalansin diye ama vazgeçtim. Benim kuzenim ankara'da bayag iyi bir fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı yami fizyoterapist. Kesinlikle önermiyor . Şuan omurga bozukluğu ile gelen hastaların %90 ı yürütecek kullanımından kaynaklı imiş.Eşim topik ne derse onu yapiyosun diye söyleniyor
Canım burda gorush bebe diye mağazalar var ordan aldım. Buraya ait yerel bir mağaza mı bilmiyorum. Nette de vardır belki.Nerden aldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?