2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

selam kizlarr

isyerinde vakit bulamiyorum bakmaya.

masallah orguler bebekler pek marifetlisiniz ellerinize saglik.hayatta beceremem orgu isini:)

bizde 7.5 ayi bitirdik disimiz yok hala.onun haricinde hersey iyi gidiyor.emmeye devam.ek gidada sorunsuz ilerliyoruz masallah.tek sorun 9 saat ayri kaliyoruz ozlesiyoruz

Eşim topik ne derse onu yapiyosun diye söyleniyor
Arkadaslar yürüteç aliyor muyuz. Ben şimdi ne diyeyim kocacima alalim mi almayalim mi

Arkadaslar yürüteç aliyor muyuz. Ben şimdi ne diyeyim kocacima alalim mi almayalim mi

ben aldım ama sadece ben okula gittiğimde kayınvalidem kullansın diye aldım çünkü Salih artık çok güçlendi ve hareketlendi kadıncağız anca yürüteçle zaptedebilir

Dr alma dedi, ben de aldım gün içinde zaten en fazla 10 dk duruyor şuan. Ben biraz kucağımdan insin, azıcık iş yapayım diye aldım.

Asaf çok komik hareket ediyor içinde. Adım atarak değil kanguru gibi iki ayağıyla kendini iterek hareket ettiriyor yürüteci

Bence alabilirsin diye düşünüyorum :) ha bu arada çok çeşit var böyle 200-300 tl falan. Ben 49 tl ye aldım :) gerek görmedim diğerlerine. 2 kademe de ayarı var.

Nerden aldin canim

Canım ben alacaktım azıcık oyalansin diye ama vazgeçtim. Benim kuzenim ankara'da bayag iyi bir fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı yami fizyoterapist. Kesinlikle önermiyor . Şuan omurga bozukluğu ile gelen hastaların %90 ı yürütecek kullanımından kaynaklı imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…