2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar bende bi özet geçim. .

Henüz dişimiz çıkmadı. 7 ayı bitirdik. Ama diş kaşıntısı yüzünden beni parçalıyor resmen. Saçlarım elinde kalıyor falan.. Kabızlık azalmakla birlikte devam ediyor. Ek gıdayı yedirmekte biraz zorlanıyorum. Ağzını öyle bir sıkıyor ki.. su veriyorum onuda tükürüyor. Bi tek bizim elimizde ekmek görse çıldırıyor. Eline verince bi yandan yemeğe çalışıyor bi yandan parçalıyor. Boğazına kaçar diye veremiyorum.

Yürüteç abiden kaldı ama daha bindirmedim. 1 aya koyucam çünkü çok hareketli maşallah. Azcık dursa işime bakarım. Şimdi mama sandalyesine koyuyorum biraz oyalanıyor sonra sıkılıyor. Yere koysam döne döne koltukların altına sıkışıyor.

Bide gündüz 45 dk 1 saatten fazla uyumuyor o dq beni çok yoruyo..
Uzun oldu ama..

canım yürüteç için 1 ay bekleme bence, şimdiden koy zaten şurda içinde duracağı 1-2ay, hem desteksiz oturma alıştırmaları içinde çok faydası oluyor

Bizim ki böyle. Basit bir şey.
Önerilmiyor tabi ama ben çok tutmuyorum tek seferde en fazla 4-5 dk duruyor. Günde 1 ya da 2 kez koyuyorum. Önerilmediğini bile bile aldım. Allah a emanet :) uygar eymen
Teyze senin portakal yemeni sevsin maşallah paşama.
Valla karar veremedim ama alirsam ben de pahali bisey almiycam bi de onu nereye koyacagim sonra.her yer Uygarin eşyalarla doldu evde park besik hamak salincak mama sandalyesi oyun matlari havuzu küveti bla bla bla 4+1 ev aldik haziranda ona bile sigamiycaz beyefendinin eşyası cok

Güle güle oturun canım, katlayıp koyarsın bir dolabın üstüne çıkarırsın 2.çocukta

Kizlar 9. Ayda kampanya kizamik diye bi aşı yapılacağını söylemisti hemşiremiz. Sizlere de söylediler mi suriyeliler nedeniyle yapiyoruz demisti

Canım hamak nasıl bişey acaba?? Bizim oğlan Beşikte sallayarak uyumuyo artık.. ayakta zaten uyumuyo. . Memede hiç uyumadı.. nasıl uyutucamı şaşırdım. . Bi tek pusette sert sert sallarken, bide kemeri bağlıyken kaçamayıp uyuyor. . Bende hamak tarzı bişi düşündüm ama..

Canim resmini atayim eve gidince
Sahihuban canim aklimdasin örgü sayilarini atacagim ins

Canım benzer sırjnlarımyaşıyoruz hepimiz

Bizimki de aynen ilgi delisi oldu iyice
Birebir oyun ve sürekli dışarı çıkmak istiyor
E havalar soğuk o Da pek mümkün değil maalesef
Benimki de yoluyor benim saçları
Mahvoldum
Saç baş dağınık berduş gibi yapıooo beniii

Kızım 9da uyudu çok mutluyum bakalım gece uyanirmi.bazen böyle uyuyup gece bir saat beni ugrastiriyor bıdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…