- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.181
canım yürüteç için 1 ay bekleme bence, şimdiden koy zaten şurda içinde duracağı 1-2ay, hem desteksiz oturma alıştırmaları içinde çok faydası oluyorKızlar bende bi özet geçim. .
Henüz dişimiz çıkmadı. 7 ayı bitirdik. Ama diş kaşıntısı yüzünden beni parçalıyor resmen. Saçlarım elinde kalıyor falan.. Kabızlık azalmakla birlikte devam ediyor. Ek gıdayı yedirmekte biraz zorlanıyorum. Ağzını öyle bir sıkıyor ki.. su veriyorum onuda tükürüyor. Bi tek bizim elimizde ekmek görse çıldırıyor. Eline verince bi yandan yemeğe çalışıyor bi yandan parçalıyor. Boğazına kaçar diye veremiyorum.
Yürüteç abiden kaldı ama daha bindirmedim. 1 aya koyucam çünkü çok hareketli maşallah. Azcık dursa işime bakarım. Şimdi mama sandalyesine koyuyorum biraz oyalanıyor sonra sıkılıyor. Yere koysam döne döne koltukların altına sıkışıyor.
Bide gündüz 45 dk 1 saatten fazla uyumuyor o dq beni çok yoruyo..
Uzun oldu ama..
Canım biranda olup bitiyor işte, seninkide çıktı çıkacak :)Neler oluyorrrr herkesin disi çıkmaya basladi bi gunde
Bi koşu gidip uygarin agzina bakayim
Canım ne bilim doktor illa bindiricem diyosan 8 ayı bekle dedi..canım yürüteç için 1 ay bekleme bence, şimdiden koy zaten şurda içinde duracağı 1-2ay, hem desteksiz oturma alıştırmaları içinde çok faydası oluyor
Teyze senin portakal yemeni sevsin maşallah paşama.Bizim ki böyle. Basit bir şey.
Önerilmiyor tabi ama ben çok tutmuyorum tek seferde en fazla 4-5 dk duruyor. Günde 1 ya da 2 kez koyuyorum. Önerilmediğini bile bile aldım. Allah a emanet :)uygar eymen
Her doktor başka bişey söylüyor :/Canım ne bilim doktor illa bindiricem diyosan 8 ayı bekle dedi..
Güle güle oturun canım, katlayıp koyarsın bir dolabın üstüne çıkarırsın 2.çocuktaTeyze senin portakal yemeni sevsin maşallah paşama.
Valla karar veremedim ama alirsam ben de pahali bisey almiycam bi de onu nereye koyacagim sonra.her yer Uygarin eşyalarla doldu evde park besik hamak salincak mama sandalyesi oyun matlari havuzu küveti bla bla bla 4+1 ev aldik haziranda ona bile sigamiycaz beyefendinin eşyası cok
Canım hamak nasıl bişey acaba?? Bizim oğlan Beşikte sallayarak uyumuyo artık.. ayakta zaten uyumuyo. . Memede hiç uyumadı.. nasıl uyutucamı şaşırdım. . Bi tek pusette sert sert sallarken, bide kemeri bağlıyken kaçamayıp uyuyor. . Bende hamak tarzı bişi düşündüm ama..Teyze senin portakal yemeni sevsin maşallah paşama.
Valla karar veremedim ama alirsam ben de pahali bisey almiycam bi de onu nereye koyacagim sonra.her yer Uygarin eşyalarla doldu evde park besik hamak salincak mama sandalyesi oyun matlari havuzu küveti bla bla bla 4+1 ev aldik haziranda ona bile sigamiycaz beyefendinin eşyası cok
Ben çorbasına koydum. İrmikten kastın nasıl?Canlar lor peynirinin suyunu süzmüştüz, onunla irmik yapayımmı oğluşa?
tadi iyi olmayabilirMuhallebi gibi canım
Canim resmini atayim eve gidinceCanım hamak nasıl bişey acaba?? Bizim oğlan Beşikte sallayarak uyumuyo artık.. ayakta zaten uyumuyo. . Memede hiç uyumadı.. nasıl uyutucamı şaşırdım. . Bi tek pusette sert sert sallarken, bide kemeri bağlıyken kaçamayıp uyuyor. . Bende hamak tarzı bişi düşündüm ama..
Kızlar bende bi özet geçim. .
Henüz dişimiz çıkmadı. 7 ayı bitirdik. Ama diş kaşıntısı yüzünden beni parçalıyor resmen. Saçlarım elinde kalıyor falan.. Kabızlık azalmakla birlikte devam ediyor. Ek gıdayı yedirmekte biraz zorlanıyorum. Ağzını öyle bir sıkıyor ki.. su veriyorum onuda tükürüyor. Bi tek bizim elimizde ekmek görse çıldırıyor. Eline verince bi yandan yemeğe çalışıyor bi yandan parçalıyor. Boğazına kaçar diye veremiyorum.
Yürüteç abiden kaldı ama daha bindirmedim. 1 aya koyucam çünkü çok hareketli maşallah. Azcık dursa işime bakarım. Şimdi mama sandalyesine koyuyorum biraz oyalanıyor sonra sıkılıyor. Yere koysam döne döne koltukların altına sıkışıyor.
Bide gündüz 45 dk 1 saatten fazla uyumuyor o dq beni çok yoruyo..
Uzun oldu ama..
Ay şaka gibi ya dün dış yok diyen 3 kişinin de bugün çıktı bende dün baktım yoktu sabah kaşığı çarptı çok tatlı birşey ya yık tık çarpıyorkizlar bizimde bugun kasiga geliyor disimiz:))saka gibi daha dun yok demistim disimiz.gece huysuzdu onun huysuzluguymus
Ay bencede bende istiyorum yaaaAy şaka gibi ya dün dış yok diyen 3 kişinin de bugün çıktı bende dün baktım yoktu sabah kaşığı çarptı çok tatlı birşey ya yık tık çarpıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?