2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydıınn önce eşim hasta oldu sonra ben oldum iyileşme iyileştirme edize bulaşturmama çabaları derken yeni yeni kendime geliyorum :) sen nasılsn yakışıklı nasıl

çok geçmiş olsun canım tahmin etmiştim bende böyle bir ihtimal olacagını. Allahım saglık versin hepimize. geçer gider kalıcı olmasın önemli olan

aynıyız ben ölürsem çocugumun gelecegi ne olacak diye kendimi yiyorum.

doguma giderken ablama emanet etmiştim ablam bakar herhalde :)

selam kızlar soru sordum ama kimse görmemiş .yürüme arkadaşı alan yok sanırım aranızda
Canım 2117 nolu sayfada bahsedildi yürüteçten bir göz at istersen. Bende yürüteç aldım zaten çok kullanmayacaklar diye 60tl ye idareten aldım arada koyuyorum çok iyi oluyor, bide desteksiz oturma alıştırmalarında çok faydasını gördüm. Yürüme arkadaşları biraz daha fiyatı yüksek ve yürüteç yardımından çok oyuncak gibi geliyor bana

İyi geceler kızlar bayadır bakamıyorum butaraflara yenı topik acılmıs aman allahım bebıkler nasıllar ben hazıran annesı sayılırım ama hep sızınle gecırdım vaktımı ondan buraya yazıyorum Oglusum ıkındısı cıktınek gıdaya tam anlamıyla gecemedım dıs donemi iltahtan kesıldı cunku gelısımımız normal devam edıyor kalp kontrollerimizde devam suan sadece oturabılıyoruz dahası yok henuz kısaca ozet gectım sizlerde durum bedır okudukca gorcem artık inşallah takıp edebılırsem

Aa hoşgeldiinn :))
Geçenlerde aklıma geldin ama yazmaya fırsatım olmadı öyle bi geçmişi yad edelim diyecektim :)) bide abimiz vardı dimi hamileyken yatağına taşıdığını hatırlıyorum hep dikkat et diyodum sana :) eski isim aylnalpr di bu arada :)
İyi olmanıza çok sevindim.
Bizde diş yok desteksiz oturamıyoruz henüz :)
Çoook çook öpüyoruz :)

aynıyız ben ölürsem çocugumun gelecegi ne olacak diye kendimi yiyorum.

doguma giderken ablama emanet etmiştim ablam bakar herhalde :)
Ya ben vasiyet yazmayı düşünüyorum bi avukatla görüsüp o derece takıldım bu konuya. Bakımına güvenmediğim insanların listesini yapıp vercem :)))

Ya ben vasiyet yazmayı düşünüyorum bi avukatla görüsüp o derece takıldım bu konuya. Bakımına güvenmediğim insanların listesini yapıp vercem :)))
Hahaha çok mantıklı.

Şaka maka onlar kendi ayakları üzerinde durabilecek noktaya gelmeden, Allah başımıza bir iş getirmesin inşallah.

Ayy hele üvey anne düşüncesi, hiiii ağlamaklı oldum şuan!!!

Yani eşim evlenir heralde diye düşünüyorum. 32 yaşında dul kalan adam ölene kadar benim yasımı tutmaz heralde.
Ay nerden aklıma geldi, çok sinir bozucu. Anneme söyleyeyim de sakın Asaf ı vermesin kimseye :))))

Amiiinnn !!!!

Valla benimki evlenir.evlenene kadar doğal olarak kv ye kalır hatta benimki gezer tozar hepten kv ye kalır çocuk allah korusun üvey anneden beter. Annemler alsın oğlumu kimseye vermesinler ona benim kadar hatta benden daha iyi bakarlar

ben cevaplamistim.bize hediye geldi bondigo marka hem aktivite masasi hem yurume arkadasi 2 fonksiyonlu
Yaa ben onu hiç görmedim gittim tek aktivite masası aldım. Bilseydim ondan alırdım. Aynı fiyat zaten. Çok pişman oldum. Tüh tüh tüh insan baştan söyler. Kınıyorum arkadaşım seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…