- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.201
Günaydıınn önce eşim hasta oldu sonra ben oldum iyileşme iyileştirme edize bulaşturmama çabaları derken yeni yeni kendime geliyorum :) sen nasılsn yakışıklı nasıl
Ay şaka gibi ya dün dış yok diyen 3 kişinin de bugün çıktı bende dün baktım yoktu sabah kaşığı çarptı çok tatlı birşey ya yık tık çarpıyor
Ay canım inanır mısın ben bezi ilk ters takmıştım, içimden de Allah Allah bu öne yapışmayacak mıydı niye arkada kaldı diyorum. Meğer hem ön hem arka desenliymiş bende dikkat etmeden desenliyse öndür diye koymuşum
Cidden nasıl geçti, oğlum 24 ünde tam 7 aylık olacak. Maşallah kuzuma ve diğer bütün çocuklara.
Bazen ya başıma bir şey gelirse korkusuyla Mehmet Asaf' ima sarılıp ağlarken buluyorum kendimi. Ben olmazsam ona kim bakacak, kim bu kadar ıhh dese aman sakın ağlama diyip hemen güldürecek.
Allah kimseye kötü gün göstermesin.
Bence lohusalık geçmeyen birşey ve asıl adı annelik :))
Canım 2117 nolu sayfada bahsedildi yürüteçten bir göz at istersen. Bende yürüteç aldım zaten çok kullanmayacaklar diye 60tl ye idareten aldım arada koyuyorum çok iyi oluyor, bide desteksiz oturma alıştırmalarında çok faydasını gördüm. Yürüme arkadaşları biraz daha fiyatı yüksek ve yürüteç yardımından çok oyuncak gibi geliyor banaselam kızlar soru sordum ama kimse görmemiş .yürüme arkadaşı alan yok sanırım aranızda
Aa hoşgeldiinn :))İyi geceler kızlar bayadır bakamıyorum butaraflara yenı topik acılmıs aman allahım bebıkler nasıllar ben hazıran annesı sayılırım ama hep sızınle gecırdım vaktımı ondan buraya yazıyorum Oglusum ıkındısı cıktınek gıdaya tam anlamıyla gecemedım dıs donemi iltahtan kesıldı cunku gelısımımız normal devam edıyor kalp kontrollerimizde devam suan sadece oturabılıyoruz dahası yok henuz kısaca ozet gectım sizlerde durum bedır okudukca gorcem artık inşallah takıp edebılırsem
Teşekkür ederiz amiin ♡çok geçmiş olsun canım tahmin etmiştim bende böyle bir ihtimal olacagını. Allahım saglık versin hepimize. geçer gider kalıcı olmasın önemli olan
Ya ben vasiyet yazmayı düşünüyorum bi avukatla görüsüp o derece takıldım bu konuya. Bakımına güvenmediğim insanların listesini yapıp vercem :)))aynıyız ben ölürsem çocugumun gelecegi ne olacak diye kendimi yiyorum.
doguma giderken ablama emanet etmiştim ablam bakar herhalde :)
Hahaha çok mantıklı.Ya ben vasiyet yazmayı düşünüyorum bi avukatla görüsüp o derece takıldım bu konuya. Bakımına güvenmediğim insanların listesini yapıp vercem :)))
Amiiinnn !!!!Hahaha çok mantıklı.
Şaka maka onlar kendi ayakları üzerinde durabilecek noktaya gelmeden, Allah başımıza bir iş getirmesin inşallah.
Ayy hele üvey anne düşüncesi, hiiii ağlamaklı oldum şuan!!!
Yani eşim evlenir heralde diye düşünüyorum. 32 yaşında dul kalan adam ölene kadar benim yasımı tutmaz heralde.
Ay nerden aklıma geldi, çok sinir bozucu. Anneme söyleyeyim de sakın Asaf ı vermesin kimseye :))))
Yürüme arkadasi almayı düşünüyordum canım ama baska bi topikte okumuştum önermiyolar dı tam yürümeyi öğrenmeden kullanmak zormuş sanırımselam kızlar soru sordum ama kimse görmemiş .yürüme arkadaşı alan yok sanırım aranızda
Canım ben gördüm ama hiçbir fikrim yok cevap veremedimselam kızlar soru sordum ama kimse görmemiş .yürüme arkadaşı alan yok sanırım aranızda
Aniden çıkıyor canım yakindir sizinki de. Hatta bizimki çıkar çıkmaz ödümu kopardı dün agzı kan içinde uyandı dilini kesmiş .. acemi iştene kadar güzel.
bizde hala bir şey yok
huysuzluk çok diş yok.
Nerden geldik nasıl geldik konuya bilemedim ben :) bugün kocaya sarmasam iyi sen evlenirsin diye azcık tüketeyim benNeyse kapatalım, negatiflik çekmeyelim üzerimize :)))Super_anne1411
Amiiinnn.Ayyy siz benden de fenasiniz kızlar ya içim karardı valla allah evlatlarımızı bize bizi de onlara bağışlasın inşallah. Hangi yaşta olursa olsun annesiz kalmak çok zor ben annemi kaybettiğimde 24 yaşındaydım ama gene de çok bocaladim
ben cevaplamistim.bize hediye geldi bondigo marka hem aktivite masasi hem yurume arkadasi 2 fonksiyonluselam kızlar soru sordum ama kimse görmemiş .yürüme arkadaşı alan yok sanırım aranızda
Yaa ben onu hiç görmedim gittim tek aktivite masası aldım. Bilseydim ondan alırdım. Aynı fiyat zaten. Çok pişman oldum. Tüh tüh tüh insan baştan söyler. Kınıyorum arkadaşım seniben cevaplamistim.bize hediye geldi bondigo marka hem aktivite masasi hem yurume arkadasi 2 fonksiyonlu
Yaa ben onu hiç görmedim gittim tek aktivite masası aldım. Bilseydim ondan alırdım. Aynı fiyat zaten. Çok pişman oldum. Tüh tüh tüh insan baştan söyler. Kınıyorum arkadaşım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?