2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet cnm cokk tesekkur ederim ... keske hemen yapilsa emmerken de daha rahat eder kuzum ama 2. Ayi beklicez. Yok cnm araliksiz emme yok dedigim gibi hep memede durup mola veriyor
Bizim ki arada boyle yapiyor da ben de supheleniyordum. Sen yine hemen goturmussun canim benim yegenimi bilemedi annesi 4.ayda kesi attilar.

@idilduam insanbuL ben ilk bebeğimde de bunda da gaz sorunu yasamadim şükür bu zamandan sonra olur mu gazı 52 günlük yavrum.büyük oğlana göre minigim daha hareketli ve emmeye istekli :)
Maşallahhh diyelim canim ya. Bence buyumus artik annesi bagirsaklari gelismistir. Artik sorun olmaz bence.

Bizimde ufaklik memeyle savasiyor bazen. Tutamiyor mu baska sorun mu var anlayamiyorum.iki emiyor cekiyor kizariyor sinirleniyor. Sonra genzine kaciriyor iyice sinirleniyor. Bazen de hic cekemiyorum agzindan.

Ablacim burdan bende gonderebilirim humana.bende cok faydasini gordum gercekten.kargolayabilirim sana haber et yeter

Masallah canim baskalarinin yaninda deme aman.nazar degmesin kuzucuga :)

Canim bebisin kilo alimi iyi mi? Iyiyse bosver gitsin amannnn en guzeli islanmamasi zaten :) ben su gogus pedlerinden biran once kurtulmak istiyorum artik

Bu kilo işini ne yapacağız kızlar ya Ben bir ay olacak dışarı çıkmadım, anca yiyorum ve doğumdan sonra iki kilo aldım bile. Sabah giyecek hiçbir şey bulamadım. 36-38 beden kıyafetlerim resmen dalga geçtiler benimle ayağım bile sığmadı pantolonlarımdan. Kilo aldıkça da iyice moralim bozuldu. İnattan daha çok yemeye başladım of ya

Tamam Can'ım çok sağol

benim sütüm şimdilik denize yetiyor çok şükür ama bazen süt yapmama fırsat vermiyor kerata. o yüzden mecburen mamayla vakit kazanıyorum bazen. canım sen elinden geleni yaptıktan sonra vicdan azabı çekecek bişey yok. önce emzir sonra mama ver ki tok karna emmemezlik etmesin. humana yı çok metediyorlar. ben de naturpy milk tea aldım ondan da çok memnun kaldım humanadakilerin aynısından var bir de ilave olarak kimyon var içinde. kimyon beni cezbetti şu gazlı dönemlerde. şu gazlar bitsin bir de humana denerim belki ben de. rezene de süt yapıyormuş aklında olsun. bu arada 15 poşeti de iyi yapmışsın ne zamanlar sağdın ne kadarlık porsiyonlara böldün? ben sağmaya yeni başladım da pek bilgisizim

Benim bebisim konak oldu başında olan varmı doktoruna soran varmı napsam iyi gelir
canım pratik bilgim yok da teorik bilgim var. konak yağ bezlerinin düzensiz çalışmasından olurmuş. özellik şampuanı falan iyi durulamazsan olurmuş. zeytinyağı iyi gelirmiş. çok önemli bişey değil bildiğim kadarıyla.bizim kızın da kaşında olmuştu napsam netsem derken kendi kendine geçti. konak şampuanları ve tarağı da var galiba ama gerek olacağını sanmıyorum.

Benim bebisim konak oldu başında olan varmı doktoruna soran varmı napsam iyi gelir
Canım benim büyük oğlanda olmuştu, banyodan önce zeytinyağı sürüp ince dişli tarakla saçını tarıyorduk. Zeytinyağı sayesinde Konak yumuşuyor ve taradıkça kalkıyordu, ardındanda güzel bir banyo ohh miss :)) birkaç gün tekrarla geçer.

insanbuL saçma falan değildi, biz herşeyi paylaşmıyormuyuz kuzum burada

Allah korusun canım enfeksiyondur o inşallah sıkma canını

Kizlarrrrr benim bebito sancıdan uyuyamiyor sürekli süt istiyor gözler kapalı meme emiyor gündüz 20 dakika inmedi kucsgimdan sancıdan uyuyamadigi uykusunu meme başında almaya çalışıyor acliktan degil emzik niyetine yani bu nedenle emzik almaya karar verdim umarım geç kalmış sayilmam ve bebitom emzigi kabul eder

1haftadır bir sıkıntı olmuyordu ama bugün oğlum inleyip duruyor kaka yapamamak rahatsız ediyor artik beklesem mi acaba fitil mi koysam
Canım altını açıp bacaklarını hareket ettir sen biraz belki işe yarar biz bugün o şekilde yapabildik ama biraz tehlikeli dikkat et heryer kaka olabilir üstüme falan fırlattı yani benimki altına o kadar örtü falan sermiştim ama ayakları havaya kaldırınca olan oldu

Ben çok kararsizim ya spiral mi prezervatif mi
Ya benim doktorum da 40ın çıkınca spiral taktır demişti ama hem içimde yabancı bir cisimle yaşamak fikri bana cazip gelmedi hem de takılan yer evime uzak bebişle gidemedim. İki ay ilişki yok demişlerdi bana ebeler, Adam dört gözle gün sayıyor. Son 3 günüm rahattım ne güzel yahu şimdi Nasıl korunsam derdi olacak off üç aylık iğne kullanılabiliyormuş öyle demişlerdi belki onu düşünürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…