- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.221
Sağol canimAmiiinnn.
Başın sağolsun bu arada
Bundan sonra eksiksiz paylaşıyoruz :))))) lütfen :)))))
Ya geçen doktora gittiğimizde bi kız gördüm , Ada, çok tatlıydı :) annesi 1 yaşında olduğunu söyledi. Bi baktım ağzında sadece 2 diş var, onlar da yeni çıkıyor, oğlumun kiler daha büyük :)Kızlar diş konusu ne kadar bilinçaltıma işlemişse rüyamda salihin dişi çıkıyordu
Ya geçen doktora gittiğimizde bi kız gördüm , Ada, çok tatlıydı :) annesi 1 yaşında olduğunu söyledi. Bi baktım ağzında sadece 2 diş var, onlar da yeni çıkıyor, oğlumun kiler daha büyük :)
Yani böyle geç çıkaran da var.
Bizim alt iki bitti şimdi üst 6 çıkıyorşaka gibi 6 diş birden çıkar mı ya çocuk daha 1 yaşına gelmeden bütün dişleri tamamlayacak herhalde ((
Bende günlerdir edizin normal kaka yaptığını, oturduğunu, yürüdüğünü, dişlerinin çıktığını görüyorumKızlar diş konusu ne kadar bilinçaltıma işlemişse rüyamda salihin dişi çıkıyordu
Bende günlerdir edizin normal kaka yaptığını, oturduğunu, yürüdüğünü, dişlerinin çıktığını görüyorum
Bardağın dolu tarafını görmek lazım tabi :)her bebiş farklı oluyor canım. İnşallah erkenden diş faslını kapatıp bitirirsiniz böylece, iyi yanından bak
Canım Bende aynı ruyayı gördüm 1 gün sonra gerçekten ciktiKızlar diş konusu ne kadar bilinçaltıma işlemişse rüyamda salihin dişi çıkıyordu
Canım Bende aynı ruyayı gördüm 1 gün sonra gerçekten cikti
ben cevaplamistim.bize hediye geldi bondigo marka hem aktivite masasi hem yurume arkadasi 2 fonksiyonlu
Aniden çıkıyor canım yakindir sizinki de. Hatta bizimki çıkar çıkmaz ödümu kopardı dün agzı kan içinde uyandı dilini kesmiş .. acemi işte
Ya geçen doktora gittiğimizde bi kız gördüm , Ada, çok tatlıydı :) annesi 1 yaşında olduğunu söyledi. Bi baktım ağzında sadece 2 diş var, onlar da yeni çıkıyor, oğlumun kiler daha büyük :)
Yani böyle geç çıkaran da var.
Bizim alt iki bitti şimdi üst 6 çıkıyorşaka gibi 6 diş birden çıkar mı ya çocuk daha 1 yaşına gelmeden bütün dişleri tamamlayacak herhalde ((
Kizlar 9. Ayda kampanya kizamik diye bi aşı yapılacağını söylemisti hemşiremiz. Sizlere de söylediler mi suriyeliler nedeniyle yapiyoruz demisti
Bende öyleyim ama zaman geçtikçe tecrübe oluyor herşey canimAaa şaşırdım iyi oldu söylediğin:) olursa kanama panik yapmayayım o zaman.çok paniğim ya bebek doğdu doğalı atamadım üzerimden onu bir
Ay bunu bende yapıyorum bizim sefetimiz dikdörtgen içine tam oluyor oturunca çok hoşuna gidiyor ama bizimki en fa zla 10 dkKızlar bildiğiniz çamaşır sepeti içine koyuyorum bayağı oyalanıyor içindetavsiye ederim. Max.25 dk saydım valla
Bana demedi canım hemsire böyle bir asi 1 tadında gel dedi sadece. Aman boşver iyi ki dememiş kafam karismasinEvet ama kararsızım yaptırmak zorunlu değil . Bu aşı için yürüyüşler yapılmış adı tuhaf geldi bana.kampanyalı kızamık aşısı. Yani kampanya derken? Araştırmadım ama sanırım yaptırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?