2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar diş konusu ne kadar bilinçaltıma işlemişse rüyamda salihin dişi çıkıyordu
Ya geçen doktora gittiğimizde bi kız gördüm , Ada, çok tatlıydı :) annesi 1 yaşında olduğunu söyledi. Bi baktım ağzında sadece 2 diş var, onlar da yeni çıkıyor, oğlumun kiler daha büyük :)

Yani böyle geç çıkaran da var.

Bizim alt iki bitti şimdi üst 6 çıkıyor şaka gibi 6 diş birden çıkar mı ya çocuk daha 1 yaşına gelmeden bütün dişleri tamamlayacak herhalde ((

her bebiş farklı oluyor canım. İnşallah erkenden diş faslını kapatıp bitirirsiniz böylece, iyi yanından bak

ben 9 aylikken kardesim 11 aylikken dis cikarmis:)kim ne zaman cikarir bilinmez.

bugun patlamisti.sivri uc cikti.cok degisik bir duyguymus ya.2 gecedir calpol veriyorum yarim olcek yatmadan.cunku geceleri uyumuyordu bu ara demekki dismis.bi de calgel aldim mumkun oldugunca kullanmamaya calisiyorum lokal anestezi etkisi yapiyor cunku.gunde 1 kere suruyorum

Aniden çıkıyor canım yakindir sizinki de. Hatta bizimki çıkar çıkmaz ödümu kopardı dün agzı kan içinde uyandı dilini kesmiş .. acemi işte

Aaa şaşırdım iyi oldu söylediğin:) olursa kanama panik yapmayayım o zaman.çok paniğim ya bebek doğdu doğalı atamadım üzerimden onu bir

Evet doktorumuzda 1 yaşından sonra bile çıkar neden acele ediyorsun diyor bende çıksın istiyorum 7 buçuk ay olduk yok ortada hala:)

Kizlar 9. Ayda kampanya kizamik diye bi aşı yapılacağını söylemisti hemşiremiz. Sizlere de söylediler mi suriyeliler nedeniyle yapiyoruz demisti

Evet ama kararsızım yaptırmak zorunlu değil . Bu aşı için yürüyüşler yapılmış adı tuhaf geldi bana.kampanyalı kızamık aşısı. Yani kampanya derken? Araştırmadım ama sanırım yaptırmayacağım.

Bana demedi canım hemsire böyle bir asi 1 tadında gel dedi sadece. Aman boşver iyi ki dememiş kafam karismasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…