2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Offff bilsem öğrenci secme sinavinda görevliyim ctesi pazar bile okula geliyorum
Arti iyice sakar bisey oldum dun ayagimi burktum cok ağrıyor şişti biraz
Artı mideme biri yumruk atmis gibi
Offff cok kötüyüm bugun cabuk aksam olsun hemencik saat 17 olsun

9.ay asisi suriyelilerin cok daha yogun oldugu bolgelerde bence yaptirilmali.12.ay vurulacak asinin 1 tanesi 9da da yapiliyor.kampanya deme sebepleri ekstradan vurulmasindan dolayi.bize ebemiz istersen yapariz dedi ben istemedim.icerisinde yumurta aki olan bir asiymis.bir de agir oldugu soyleniyor.haa dedigim gibi suryelilerle cok hasir nesir olsak dusunmeden yaptirirdim

İşte ekstra neden vurdurayım. Süriyeli her yerde var mubarek ona bakarsan

denizbatiekin nerelerdesin canım nasıl gidiyor 3 çocuklu annelik? Ne zamandır yazmıyorsun inşallah herşey yolundadır...

Sağol canım anladım ben ne demek istedigini cok mantikli aslinda. Bunu arastircam ve doktorla goruscem mutlaka

matsiyahoje Allah yardımcınız olsun canım, Deniz'in alerjisi ne durumda
matsiyahoje Allah yardımcınız olsun canım, Deniz'in alerjisi ne durumda
Canim alerjimiz daha iyi 3,5 aydir acim ama değer. Kuzu eti yiyebiliyorum ama sevmedigim icin yemiyorum. Dana eti denedik kizim kabiz olunca yarida kaldi kaka bekliyoruz. Sonra da yumurta sarisi deneyeceğim. Cok yavas ilerliyoruz ama geçecek inşallah. Siz ne yaptiniz

arkadaşlar haber veririm demiştim aysonunda ameliyat olacak kızım. günü belli değil. arayıp çağıracaklarmış çok stresli bir durum ama bekliyoruz

şubat sonu mu canım? Dualarımız sizinle inşallah rabbim kolaylıkla atlatmanizi nasip etsin. Çok şükür deniz artik kocaman kız oldu. Hemencecik iyileşecek inşallah annesi :)

Yine burdan ameliyatın güzel geçtiğini ve hiçbir sorun olmadığını bize haber vereceksin inşallah canım. Allah yardımcınız olsun
arkadaşlar haber veririm demiştim aysonunda ameliyat olacak kızım. günü belli değil. arayıp çağıracaklarmış çok stresli bir durum ama bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…