- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.241
Aaaa zorunlu degilmiymis hic söylemedi hemsireEvet ama kararsızım yaptırmak zorunlu değil . Bu aşı için yürüyüşler yapılmış adı tuhaf geldi bana.kampanyalı kızamık aşısı. Yani kampanya derken? Araştırmadım ama sanırım yaptırmayacağım.
Ben de küçücük havuz almıştım onun icine koyuyorum ama bizimki 5 dk sonra icinden cikmayi basariyor sanirim yeterli yüksekliğe sahip değil o yuzdenKızlar bildiğiniz çamaşır sepeti içine koyuyorum bayağı oyalanıyor içindetavsiye ederim. Max.25 dk saydım valla
Aaaa zorunlu degilmiymis hic söylemedi hemsire
9.ay asisi suriyelilerin cok daha yogun oldugu bolgelerde bence yaptirilmali.12.ay vurulacak asinin 1 tanesi 9da da yapiliyor.kampanya deme sebepleri ekstradan vurulmasindan dolayi.bize ebemiz istersen yapariz dedi ben istemedim.icerisinde yumurta aki olan bir asiymis.bir de agir oldugu soyleniyor.haa dedigim gibi suryelilerle cok hasir nesir olsak dusunmeden yaptirirdim
Evet canım bende yapıyorum sağa sola da dusmuyor onunede oyuncakları koyuyorum güzel oluyorKızlar bildiğiniz çamaşır sepeti içine koyuyorum bayağı oyalanıyor içindetavsiye ederim. Max.25 dk saydım valla
Sağol canım anladım ben ne demek istedigini cok mantikli aslinda. Bunu arastircam ve doktorla goruscem mutlakaAslında besine değil de gıdalarda kullanılan zirai ilaçlara karşı da alerjisi olabilir. Çünkü onlar yıkamayla geçmiyor. Belki ek gıdada verdiğin sayılı şeylerde o ilaçlar kullanılmıyordur ama diğerlerinde kullanılıyordur. Elbette doktorunuza danışarak diğer vermediğin besinlerden kendin saksıda yetiştirip deneyebilirsin belki diye düşünüyorum. Veya ilaçsız olduğuna emin olduğun köylerde, mesela bahçesine kendisi için ekip diken teyzeler oluyor, onlardan bulup deneyebilirsin.
Allah yavrumumuzun yardımcısı olsun. Sonra da sizin.
Diğer sonuçtan bizi de haberdar edersin olur mu
Eki Görüntüle 1956281
Teyzeler bu da bizim yurutecimiz :) güya hoppala ve yürüteç bir arada diye aldık ama pek de fazla yollamıyor
Inşallah kayacansım ben de seni ve Ertuğrul pasayi cok seviyorumCanım Rabb im şifa versin tez zamanda sağlık buldun ibşaallah
O kadar zorluk çektiniz inşaallah bunu Da atlatacaksınız
Seni çok seviyorum Tommik
Dualarımızdasınız
Ya o ayaklarını öperim senin çocuk:)
AminAllah şifa versin cnm
matsiyahoje Allah yardımcınız olsun canım, Deniz'in alerjisi ne durumda
Canim alerjimiz daha iyi 3,5 aydir acim ama değer. Kuzu eti yiyebiliyorum ama sevmedigim icin yemiyorum. Dana eti denedik kizim kabiz olunca yarida kaldi kaka bekliyoruz. Sonra da yumurta sarisi deneyeceğim. Cok yavas ilerliyoruz ama geçecek inşallah. Siz ne yaptinizmatsiyahoje Allah yardımcınız olsun canım, Deniz'in alerjisi ne durumda
aminAllah sifa versin insallah kuzuya
arkadaşlar haber veririm demiştim aysonunda ameliyat olacak kızım. günü belli değil. arayıp çağıracaklarmış çok stresli bir durum ama bekliyoruz
arkadaşlar haber veririm demiştim aysonunda ameliyat olacak kızım. günü belli değil. arayıp çağıracaklarmış çok stresli bir durum ama bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?