2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

arkadaşlar haber veririm demiştim aysonunda ameliyat olacak kızım. günü belli değil. arayıp çağıracaklarmış çok stresli bir durum ama bekliyoruz

inşallah herşey çok güzel olacak deniz için.Rabbim şifa versin. günü belli olunca da haber verirsen dua edelim hep birlikte...

şubat sonu mu canım? Dualarımız sizinle inşallah rabbim kolaylıkla atlatmanizi nasip etsin. Çok şükür deniz artik kocaman kız oldu. Hemencecik iyileşecek inşallah annesi :)
inşallah canım evet şubatın son haftası oluyo. bir hafta sonra yani.ama tam günü belli değil. inşallah hemen iyileşir

Daha iyi olur inşallah canim, Bize E artık sadece yumurta ve maya dokunuyor canım onun dışında hafif kizardigi zamanlar oluyor onu pek önemsemiyorum, geçecek inşallah sabır canim

Kızlar bizim 8 yaşındaki abi yine okuldan hastalık getirdi. Yine küçüğü hasta..geceden beri öksürmekten hiç uyuyamadı tabi bende..

Kızlar balık vermek istiyorum akşam . Yalnız devam sütü içiyor ya bir şey olmaz herhalde degil mi ? Zaten yediği azcık buglama.. bugün yogurt vermedim

Kızlar balık vermek istiyorum akşam . Yalnız devam sütü içiyor ya bir şey olmaz herhalde degil mi ? Zaten yediği azcık buglama.. bugün yogurt vermedim

Canım balıkla sut ürünü tuketilmez dedikleri balığın bayat olduğu durumlarda geçerli oluyor. Ben dün akşam balık çorbası içirdim ve peşine emzirdim hiç birşey olmadı. Balığı güvenilir yerden alırsan hiç dert etme :)

Günaydın kızlar nabersiniz?
Dün alışveriş için AVM ye gittik ama benim oğlum dışarda hiç mutlu değil onu anladım. Pusetinde ölece oturuyor yada kucağımda hiç bir tepki yok dışarıya ama eve gelince civiliyo.
Sizinkiler naısl?

Herkese günaydın. Bayandır kendimle ve oğlum Denizle boğuşuyorum. Önce faranjit oldum. Sonra göğsümde mastit çıktı. Röntgen ultrason acılar içinde ben. .. birine beddua edecekseniz eğer mastit ol da bebeğin emsin deyin :) şaka bi tarafa düşmanım çekmesin bu acıyı.
Deniz çok huysuz ek gıdada 2 ve 3. Haftalar zor geçti kabız oldu. Atlattık neyseki. Şimdi diş kabardı uyku beslenme Yok. Üzülüyorum gülen bebeğim ağlak benek oldu. Calgel ve calpol ile dün gece krizini biraz aştık.
Ters ters emekliyoruz. Bu ay yapması gereken tüm gelişimi gösteriyor. Ne önde ne geride. İstediğim gibi. Sağlıklı olsunlar tüm bebekler için tek dileğim.
Ayrıca ultrasonda göğsümde bi kitle görüldü. Doktorlar emzirme dönemi bitince bi daha ultrason istediler. Ama içim rahat hormonsal olduğunu düşünüyorum. Tiroidim yükselmiş bir de onun için de sonra bi kontrol daha olcam. Farkettim de ufak bi check-up olmuş benim. Herkese huzurlu günler.

Dışarda mutluyuz evde bedbaht dışarda her şeyi inceliyor nereye bakacağını şaşırıp millete gülücük atıyor. Ev de de beni yiyor. Puseti her zaman istemiyor kanguru seviyoruz.

Geçmiş olsun canım ya. Diş süreci bizim çok zorlu geçti geçmeye de devam ediyor.

Ben calgel kullanmadım, diş hekimimiz tavsiye etmedi. Ama calpol ve dolven bayağı rahatlattı.

Sizin bu süreç çabucak geçer gider inşallah. Asaf 3-4 gün, gününü sadece 200 ml sütle tamamladı. Daha yeni yeni iştahı düzeliyor.

Allah yavrularımızın herşeyini kolaylaştırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…