- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.281
canım ben almadım ama alsam mı diye de düşünmüyor değilim.Canlar num num kaşıkları varmış aldınızmı??
Ya ama yaaa çok tatlı, alıp ağlayana kadar sevmek istiyorum :)
Maşallah barekallah :)
Günaydın kızlar nabersiniz?
Dün alışveriş için AVM ye gittik ama benim oğlum dışarda hiç mutlu değil onu anladım. Pusetinde ölece oturuyor yada kucağımda hiç bir tepki yok dışarıya ama eve gelince civiliyo.
Sizinkiler naısl?
Aa canım annelere ağlamıyorlar :) yabancılara ağlıyorlar :) alıp böyle Mıncık Mıncık Mıncıklıyorsun :))) önce gülüyor sonra sıkılıp ağlıyor :) işte o noktada annesine iade ediyorsunağlayana kadar sevmek diye birşey mi varmış ya hiç denemedimteşekkür ederiz teyzesi
artık dışa dönük oturuyor ama yinede mutlu değil yüzü hep asık mutsuzAy canım benimki de öyle. Sadece hava güzel olduğunda bahçeye çıkarsak, bahçeyi seviyor. Ağaçlar falan. Ama AVM gibi yerleri hiç sevmiyor.
Gerçi benden kaynaklı olabilir. Çok dışarı çıkarmadım. Bir de arabasında yüzü hep bana dönük. Çocuğun dışarı bakmasına müsaade etmemişim ki hiçyazık yavruma :) artık dışarı döndüreyim bari :)
Benikide tam tersi montunu giyerken kendini sıkıp ağlamaya başlıyor. arabada normal çocuklar biner binmez uyur ya benimki çok uykusu varsa uykuya yenik düşüp uyuyor yoksa yol boyunca gözleri açık!!!G Glsahomer canım her çocuk bir olmuyor tabii ki ama benim oğlum dışarı hastası çıkacağımızı bile anlıyor montunu giyerken ya da tulumunu giyerken kapıyı açarken ile ayakları hiç durmaz bir de biz park alıştık her gün parka inip Salıncağa biniyoruz yere oturup çimenlere dokunuyoruz
Evde de oyuncaktı oyundu bir şekilde eğlenmesine bakıyor beyefendi
Cok iyi canim sevindim onlar da gecer insallah. Dana eti ve yumurta yi ben yiyince birsey olmazsa bizim icin cok iyi olcak kizima da verebilcem inşallahDaha iyi olur inşallah canim, Bize E artık sadece yumurta ve maya dokunuyor canım onun dışında hafif kizardigi zamanlar oluyor onu pek önemsemiyorum, geçecek inşallah sabır canim
Yok canım ya ayva da fayda etmedi doktor lanolin içeren bir krem verdi lansinoh haricinde o da olmadı . Zeytinyağ suruyorum yara geçmiyor ama biraz rahatkatti. Hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederimnasıl yaralarda gelişme var mı? Ayvanın faydasını gördün mü?
Benim ki de dışardan gülmüyor arabasında etrafı seyrediyor ama bence seviyor sadece dışarıda uyaran co olduğu için onlarla ilgileniyirGünaydın kızlar nabersiniz?
Dün alışveriş için AVM ye gittik ama benim oğlum dışarda hiç mutlu değil onu anladım. Pusetinde ölece oturuyor yada kucağımda hiç bir tepki yok dışarıya ama eve gelince civiliyo.
Sizinkiler naısl?
Günaydın kızlar nabersiniz?
Sizinkiler naısl?
Gogus ucu yarasi mi bende de var o illet. Hametan suruyorum artik ben. Emzirmeden once iyice temizleyip sutun birazini lavaboya akitiyorum. O biraz iyi geldi. Yara ayri sizliyo iyilesirken ayri sizliyo. Bide gece yara olmayan gogsumle emzirip yarayi dinlendiriyorum. Ayva zeytinyagi lanolin kar etmedi bana da.Yok canım ya ayva da fayda etmedi doktor lanolin içeren bir krem verdi lansinoh haricinde o da olmadı . Zeytinyağ suruyorum yara geçmiyor ama biraz rahatkatti. Hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim
Canım çok geçmiş olsun bende 3 defa mastit oldum 2 si çok ateşli geçti 40 derece ateşle yattım allah kimseye vermesin . Bende de ultrasona kitle çıktı 3 ay sonra tekrar gittim büyümemiş aynen duruyor . Bu ay tekrar gidicem bakalım noldu inşallah buyumemistir. Beni 3 ayda bir çağırıyor doktor.Herkese günaydın. Bayandır kendimle ve oğlum Denizle boğuşuyorum. Önce faranjit oldum. Sonra göğsümde mastit çıktı. Röntgen ultrason acılar içinde ben. .. birine beddua edecekseniz eğer mastit ol da bebeğin emsin deyin :) şaka bi tarafa düşmanım çekmesin bu acıyı.
Deniz çok huysuz ek gıdada 2 ve 3. Haftalar zor geçti kabız oldu. Atlattık neyseki. Şimdi diş kabardı uyku beslenme Yok. Üzülüyorum gülen bebeğim ağlak benek oldu. Calgel ve calpol ile dün gece krizini biraz aştık.
Ters ters emekliyoruz. Bu ay yapması gereken tüm gelişimi gösteriyor. Ne önde ne geride. İstediğim gibi. Sağlıklı olsunlar tüm bebekler için tek dileğim.
Ayrıca ultrasonda göğsümde bi kitle görüldü. Doktorlar emzirme dönemi bitince bi daha ultrason istediler. Ama içim rahat hormonsal olduğunu düşünüyorum. Tiroidim yükselmiş bir de onun için de sonra bi kontrol daha olcam. Farkettim de ufak bi check-up olmuş benim. Herkese huzurlu günler.
Benim ikisine çok fena canım ya dün gece emzirirken hüngür hüngür ağladım dayanamıyorum . Dün sadece sağım emzirmedim dinlensin diye ama emerken gene çok acıdı.Gogus ucu yarasi mi bende de var o illet. Hametan suruyorum artik ben. Emzirmeden once iyice temizleyip sutun birazini lavaboya akitiyorum. O biraz iyi geldi. Yara ayri sizliyo iyilesirken ayri sizliyo. Bide gece yara olmayan gogsumle emzirip yarayi dinlendiriyorum. Ayva zeytinyagi lanolin kar etmedi bana da.
Göğüs kalkanı alsan.. bana baya iyi gelmişti. Ama benimki 1den 3 ay bitene kadar sürdü nerdeyse. . Ağlaya ağlaya emzirdim. Bide kuyruk yağı pişirip koydum ılık ılık.. o da baya fayda etti. .Yok canım ya ayva da fayda etmedi doktor lanolin içeren bir krem verdi lansinoh haricinde o da olmadı . Zeytinyağ suruyorum yara geçmiyor ama biraz rahatkatti. Hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun çok acı veren bir şeymiş. Bende ateşlenince hasta oldum zannediyordum. 2 hafta öyle erteledim sonra göğüs şişti ve dayanılmaz ağrı oldu. Yine de emzirip sonra sağıyorum. Aynı acıya dayanamamCanım çok geçmiş olsun bende 3 defa mastit oldum 2 si çok ateşli geçti 40 derece ateşle yattım allah kimseye vermesin . Bende de ultrasona kitle çıktı 3 ay sonra tekrar gittim büyümemiş aynen duruyor . Bu ay tekrar gidicem bakalım noldu inşallah buyumemistir. Beni 3 ayda bir çağırıyor doktor.
İnşallah canım gelişmeleri yazarsınCok iyi canim sevindim onlar da gecer insallah. Dana eti ve yumurta yi ben yiyince birsey olmazsa bizim icin cok iyi olcak kizima da verebilcem inşallah
Bende ilk zamanlar çok ateşlendim. Halsizlik.. bilmiyordum nedenini. . Geçti şükür. Ama göğüs kalkanı göğüs şişliklerinede iyi geliyor. 5 noktası var göğüsteki fazla sütüne boşaltıyor..Geçmiş olsun çok acı veren bir şeymiş. Bende ateşlenince hasta oldum zannediyordum. 2 hafta öyle erteledim sonra göğüs şişti ve dayanılmaz ağrı oldu. Yine de emzirip sonra sağıyorum. Aynı acıya dayanamam
O kötü kokmaz mi canım zaten memeyi zor tuttu birde bırakır diye korkuyorum . Göğüs kalkanı denemedim olabilir aslinaGöğüs kalkanı alsan.. bana baya iyi gelmişti. Ama benimki 1den 3 ay bitene kadar sürdü nerdeyse. . Ağlaya ağlaya emzirdim. Bide kuyruk yağı pişirip koydum ılık ılık.. o da baya fayda etti. .
Canım kare böyle 4 5 cmlik 2 tane kuyruk yağını tavada arkalı önlü pişir. Göğsüne koy tavadaki yağdan da sür. Üstüne ped.. emzirmeden önce yıka.. ben böyle bişey o kadar acı çekmesem yapmazdım. İlk bebeğimde ertesi gün geçirdi. Bunda biraz daha uzun sürdü. Göğüslerimi açıp gezdim evde. . Kalkanda kullandım. Hem acıyor ya bi yere değmediği için iyi oluyor.O kötü kokmaz mi canım zaten memeyi zor tuttu birde bırakır diye korkuyorum . Göğüs kalkanı denemedim olabilir aslina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?