2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay canım benimki de öyle. Sadece hava güzel olduğunda bahçeye çıkarsak, bahçeyi seviyor. Ağaçlar falan. Ama AVM gibi yerleri hiç sevmiyor.
Gerçi benden kaynaklı olabilir. Çok dışarı çıkarmadım. Bir de arabasında yüzü hep bana dönük. Çocuğun dışarı bakmasına müsaade etmemişim ki hiç yazık yavruma :) artık dışarı döndüreyim bari :)

ağlayana kadar sevmek diye birşey mi varmış ya hiç denemedim teşekkür ederiz teyzesi
Aa canım annelere ağlamıyorlar :) yabancılara ağlıyorlar :) alıp böyle Mıncık Mıncık Mıncıklıyorsun :))) önce gülüyor sonra sıkılıp ağlıyor :) işte o noktada annesine iade ediyorsun

Benimki
artık dışa dönük oturuyor ama yinede mutlu değil yüzü hep asık mutsuz
ama eve gelince yüzünde güller açıyor değişik :)

G Glsahomer canım her çocuk bir olmuyor tabii ki ama benim oğlum dışarı hastası çıkacağımızı bile anlıyor montunu giyerken ya da tulumunu giyerken kapıyı açarken ile ayakları hiç durmaz bir de biz park alıştık her gün parka inip Salıncağa biniyoruz yere oturup çimenlere dokunuyoruz
Evde de oyuncaktı oyundu bir şekilde eğlenmesine bakıyor beyefendi

Benikide tam tersi montunu giyerken kendini sıkıp ağlamaya başlıyor. arabada normal çocuklar biner binmez uyur ya benimki çok uykusu varsa uykuya yenik düşüp uyuyor yoksa yol boyunca gözleri açık!!!
Değişik bi model çıktı bu :)

Daha iyi olur inşallah canim, Bize E artık sadece yumurta ve maya dokunuyor canım onun dışında hafif kizardigi zamanlar oluyor onu pek önemsemiyorum, geçecek inşallah sabır canim
Cok iyi canim sevindim onlar da gecer insallah. Dana eti ve yumurta yi ben yiyince birsey olmazsa bizim icin cok iyi olcak kizima da verebilcem inşallah

nasıl yaralarda gelişme var mı? Ayvanın faydasını gördün mü?
Yok canım ya ayva da fayda etmedi doktor lanolin içeren bir krem verdi lansinoh haricinde o da olmadı . Zeytinyağ suruyorum yara geçmiyor ama biraz rahatkatti. Hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim

Benim ki de dışardan gülmüyor arabasında etrafı seyrediyor ama bence seviyor sadece dışarıda uyaran co olduğu için onlarla ilgileniyir

Bizim ki tam tersi daralıyor evde. Dışarda durmuyor arabada hep kucak istiyor. Etrafa bakıyor kafasını oraya buraya çeviriyor. O kadar çok oynatıyor ki çok yoruluyorum. Etrafı ışık dolu insan ilgisini çekiyor.

Ben onu evde de balkona çıkarıyorum her gün 10 dk öğle uykusundan önce çok güzel uyuyor. Kuşların uçtuğunu görüp kahkaha atıyor. :)))

Senin ki demek ki sakinliği seviyor annesi :) 3vfe duruyor işte daha güzel

Yok canım ya ayva da fayda etmedi doktor lanolin içeren bir krem verdi lansinoh haricinde o da olmadı . Zeytinyağ suruyorum yara geçmiyor ama biraz rahatkatti. Hatırlayıp sorduğun için çok teşekkür ederim
Gogus ucu yarasi mi bende de var o illet. Hametan suruyorum artik ben. Emzirmeden once iyice temizleyip sutun birazini lavaboya akitiyorum. O biraz iyi geldi. Yara ayri sizliyo iyilesirken ayri sizliyo. Bide gece yara olmayan gogsumle emzirip yarayi dinlendiriyorum. Ayva zeytinyagi lanolin kar etmedi bana da.

Canım çok geçmiş olsun bende 3 defa mastit oldum 2 si çok ateşli geçti 40 derece ateşle yattım allah kimseye vermesin . Bende de ultrasona kitle çıktı 3 ay sonra tekrar gittim büyümemiş aynen duruyor . Bu ay tekrar gidicem bakalım noldu inşallah buyumemistir. Beni 3 ayda bir çağırıyor doktor.

Benim ikisine çok fena canım ya dün gece emzirirken hüngür hüngür ağladım dayanamıyorum . Dün sadece sağım emzirmedim dinlensin diye ama emerken gene çok acıdı.

Göğüs kalkanı alsan.. bana baya iyi gelmişti. Ama benimki 1den 3 ay bitene kadar sürdü nerdeyse. . Ağlaya ağlaya emzirdim. Bide kuyruk yağı pişirip koydum ılık ılık.. o da baya fayda etti. .

Geçmiş olsun çok acı veren bir şeymiş. Bende ateşlenince hasta oldum zannediyordum. 2 hafta öyle erteledim sonra göğüs şişti ve dayanılmaz ağrı oldu. Yine de emzirip sonra sağıyorum. Aynı acıya dayanamam

Bende ilk zamanlar çok ateşlendim. Halsizlik.. bilmiyordum nedenini. . Geçti şükür. Ama göğüs kalkanı göğüs şişliklerinede iyi geliyor. 5 noktası var göğüsteki fazla sütüne boşaltıyor..

Göğüs kalkanı alsan.. bana baya iyi gelmişti. Ama benimki 1den 3 ay bitene kadar sürdü nerdeyse. . Ağlaya ağlaya emzirdim. Bide kuyruk yağı pişirip koydum ılık ılık.. o da baya fayda etti. .
O kötü kokmaz mi canım zaten memeyi zor tuttu birde bırakır diye korkuyorum . Göğüs kalkanı denemedim olabilir aslina

O kötü kokmaz mi canım zaten memeyi zor tuttu birde bırakır diye korkuyorum . Göğüs kalkanı denemedim olabilir aslina
Canım kare böyle 4 5 cmlik 2 tane kuyruk yağını tavada arkalı önlü pişir. Göğsüne koy tavadaki yağdan da sür. Üstüne ped.. emzirmeden önce yıka.. ben böyle bişey o kadar acı çekmesem yapmazdım. İlk bebeğimde ertesi gün geçirdi. Bunda biraz daha uzun sürdü. Göğüslerimi açıp gezdim evde. . Kalkanda kullandım. Hem acıyor ya bi yere değmediği için iyi oluyor.

Şimdi aen memeyi verirken korka korka veriyorsun bebekte bunu hisseder ondan emmek istemiyor olabilir. Allah korusun bunun yüzünden sütü çekilen olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…