2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynı canım o kadar tepkisiz ki surat asık bide :) eve gelince birden sesler baslıyo gülücükler acaba kalın giyiyor ondan mı diye düşündüm

Kızlar bizim oğlan Beşikte uyumak istemiyo. Pusette uyumak istiyor. Dün gece uyumadı. En son Pusette salladım uyudu. Acaba bi zararı olur mu? Bugün öğlen uykusunda da pusette bıraktım beşikte uyandı. .

Kızlar bizim oğlan Beşikte uyumak istemiyo. Pusette uyumak istiyor. Dün gece uyumadı. En son Pusette salladım uyudu. Acaba bi zararı olur mu? Bugün öğlen uykusunda da pusette bıraktım beşikte uyandı. .
Zarar değil de uyku alışkanlığı adına çok da iyi bir şey değil. Yavaş yavaş yatağına alışsa iyi olur aslında

Benim sütüm de çok azszldi çekilecek diye korkuyorum . Kasaplar da bulunur mu ki canım ya bulursam hemen denicem çok dua ederim Valla sana

Benim sütüm de çok azszldi çekilecek diye korkuyorum . Kasaplar da bulunur mu ki canım ya bulursam hemen denicem çok dua ederim Valla sana
Bulunur.. bende kasaptan aldım.. 200 gr yeter. . Onları böl 2şerli buzluğa at. İnş bikaç güne geçer. Bu arada ılık olcak.

Merhaba kızlar nasılsınız? Herkes iyidir inşallah. Bizde iyiyiz yaramaz bi tospik olduk çıktık. 2 dişimiz çıktı. Ek gıdada biraz ağırdan gidiypruz bakalım. Bu hafta doktor kontrolümüz var bakalım ne diycek. Bizde dışarıyı çok seviyoruz.pazarları babasıyla bakkala gidiyo:) ben üşengeç bi anneyim çıkaramıyorum babasız maalesef. Herkese sevgiler

Gunaydinnn herkese opuyorum bebisleriniz nasılsınız iyisinizdir inşallah bu ara zayıflama topiklerine merak saldım zayiflayacagim inş msf2407 ne diyorsun bu duruma

Doğumdan kalma 4 canımm toplam 9 evlilik oncesi kiloma dönme hedefim
Hmmm :) işe öğün saatlerini düzenleyerek başlayabilirsin. Sabah, öğle, akşam gibi. Bir de şeker ve şekerli gıdalar kesilmeli. Başlangıç için yeterli olabilir. Çünkü emziriyorsun. Su tüketimin nasıl?

Suyu çok seviyorum 3litre iciyorum dereotu bol tüketiyorum incir yemiyorum şekerli hiçbirşey yemiyorum şimdilik bakalım süt durumum nolcak

Ya sen diyetisyen falan mısın yoksa?
Ayyy bu süt miktarını azaltmadan nası zayıflıcaz yemeden kescez biz ya
Kızlar açıklıyorum doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı üstüne 5 kilo aldım nasılım??????????????

Kızlar ilk günden beri bu forumu takip ettim bebeğim 7 aylık oldu şükür. . Zekzek89 rumuzunu o an aldım ve değiştirdim sonra.. ama artık burayı, kk yı bırakıyorum. Çünkü hangi derdimizi paylaşsak sonrasında hiç olmıcak şekilde can acıtmak için karşıma çıktı. Sizi arada sırada görünmez olarak takip edicemç tanımasamda hepinizi çok seviyorum.

Evet canım diyetisyenim.

Aferin sana nasıl başardın bunu. Ben genelde 8. Aya hatta 1 yaşına kadar bekletiyorum zayıflama diyetleri için. Ama yine de gereksiz yenilen herşeyi kesiyorum. Normal diyete de sonra başlıyoruz.

Ekmek günde 3 dilimden fazla olmayacak, 3 dilim ekmeğe karşılık ya da toplamda 9-10 kaşık pilav/ makarna tüketeceksiniz.

Hergün 3 su bardağı yoğurt tüketilecek. Şeker ve şekerli gıdalar çıkacak.günde 3 porsiyondan fazla meyve tüketilmeyecek.

Yağlar yemeklerde kişi başı 1 tatlı kaşığı olacak.

Hergün tarçın,limon karışımı 1 lt su için. Yani 1 lt suya 2 kabuk tarçın, 1 limon, karanfil, Yeşil çay katıp için.

Gibi gibi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…