- 12 Mart 2011
- 1.161
- 969
- 123
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.301
Bende onu soracaktım canım kullanışlımı boşuna almayalım diyecanım ben almadım ama alsam mı diye de düşünmüyor değilim.
Mantıklı gözüküyor çünkü.
Aynı canım o kadar tepkisiz ki surat asık bide :) eve gelince birden sesler baslıyo gülücükler acaba kalın giyiyor ondan mı diye düşündümGünaydın kızlar nabersiniz?
Dün alışveriş için AVM ye gittik ama benim oğlum dışarda hiç mutlu değil onu anladım. Pusetinde ölece oturuyor yada kucağımda hiç bir tepki yok dışarıya ama eve gelince civiliyo.
Sizinkiler naısl?
Çok da gerek yok gibi boşver :))))Bende onu soracaktım canım kullanışlımı boşuna almayalım diye
Zarar değil de uyku alışkanlığı adına çok da iyi bir şey değil. Yavaş yavaş yatağına alışsa iyi olur aslındaKızlar bizim oğlan Beşikte uyumak istemiyo. Pusette uyumak istiyor. Dün gece uyumadı. En son Pusette salladım uyudu. Acaba bi zararı olur mu? Bugün öğlen uykusunda da pusette bıraktım beşikte uyandı. .
Benim sütüm de çok azszldi çekilecek diye korkuyorum . Kasaplar da bulunur mu ki canım ya bulursam hemen denicem çok dua ederim Valla sanaCanım kare böyle 4 5 cmlik 2 tane kuyruk yağını tavada arkalı önlü pişir. Göğsüne koy tavadaki yağdan da sür. Üstüne ped.. emzirmeden önce yıka.. ben böyle bişey o kadar acı çekmesem yapmazdım. İlk bebeğimde ertesi gün geçirdi. Bunda biraz daha uzun sürdü. Göğüslerimi açıp gezdim evde. . Kalkanda kullandım. Hem acıyor ya bi yere değmediği için iyi oluyor.
Şimdi aen memeyi verirken korka korka veriyorsun bebekte bunu hisseder ondan emmek istemiyor olabilir. Allah korusun bunun yüzünden sütü çekilen olmuş.
Bulunur.. bende kasaptan aldım.. 200 gr yeter. . Onları böl 2şerli buzluğa at. İnş bikaç güne geçer. Bu arada ılık olcak.Benim sütüm de çok azszldi çekilecek diye korkuyorum . Kasaplar da bulunur mu ki canım ya bulursam hemen denicem çok dua ederim Valla sana
Ya zaten hep yatağında yatardı ama işte hasta.. öksürüyo.. ondan mıdır ki??Zarar değil de uyku alışkanlığı adına çok da iyi bir şey değil. Yavaş yavaş yatağına alışsa iyi olur aslında
Tamm canım Allah razı olsunBulunur.. bende kasaptan aldım.. 200 gr yeter. . Onları böl 2şerli buzluğa at. İnş bikaç güne geçer. Bu arada ılık olcak.
Olabilir. Belki pusette ki yatış şekli rahat ettiriyordur minnoşu :)Ya zaten hep yatağında yatardı ama işte hasta.. öksürüyo.. ondan mıdır ki??
Neden olmasın :) ne kadar fazlan vardı şuan?Gunaydinnn herkese opuyorum bebisleriniz nasılsınız iyisinizdir inşallah bu ara zayıflama topiklerine merak saldım zayiflayacagim inşmsf2407 ne diyorsun bu duruma
Doğumdan kalma 4 canımm toplam 9 evlilik oncesi kiloma dönme hedefimNeden olmasın :) ne kadar fazlan vardı şuan?
Hmmm :) işe öğün saatlerini düzenleyerek başlayabilirsin. Sabah, öğle, akşam gibi. Bir de şeker ve şekerli gıdalar kesilmeli. Başlangıç için yeterli olabilir. Çünkü emziriyorsun. Su tüketimin nasıl?Doğumdan kalma 4 canımm toplam 9 evlilik oncesi kiloma dönme hedefim
Suyu çok seviyorum 3litre iciyorum dereotu bol tüketiyorum incir yemiyorum şekerli hiçbirşey yemiyorum şimdilik bakalım süt durumum nolcakHmmm :) işe öğün saatlerini düzenleyerek başlayabilirsin. Sabah, öğle, akşam gibi. Bir de şeker ve şekerli gıdalar kesilmeli. Başlangıç için yeterli olabilir. Çünkü emziriyorsun. Su tüketimin nasıl?
Ya sen diyetisyen falan mısın yoksa?Hmmm :) işe öğün saatlerini düzenleyerek başlayabilirsin. Sabah, öğle, akşam gibi. Bir de şeker ve şekerli gıdalar kesilmeli. Başlangıç için yeterli olabilir. Çünkü emziriyorsun. Su tüketimin nasıl?
Evet canım diyetisyenim.Ya sen diyetisyen falan mısın yoksa?
Ayyy bu süt miktarını azaltmadan nası zayıflıcaz yemeden kescez biz ya
Kızlar açıklıyorum doğumdan sonra 5 kilo fazlam vardı üstüne 5 kilo aldım nasılım??????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?