- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.321
Nasıl canım hayırdır ne oldukiKızlar ilk günden beri bu forumu takip ettim bebeğim 7 aylık oldu şükür. . Zekzek89 rumuzunu o an aldım ve değiştirdim sonra.. ama artık burayı, kk yı bırakıyorum. Çünkü hangi derdimizi paylaşsak sonrasında hiç olmıcak şekilde can acıtmak için karşıma çıktı. Sizi arada sırada görünmez olarak takip edicemç tanımasamda hepinizi çok seviyorum.
Evet canım diyetisyenim.
Aferin sana nasıl başardın bunu. Ben genelde 8. Aya hatta 1 yaşına kadar bekletiyorum zayıflama diyetleri için. Ama yine de gereksiz yenilen herşeyi kesiyorum. Normal diyete de sonra başlıyoruz.
Ekmek günde 3 dilimden fazla olmayacak, 3 dilim ekmeğe karşılık ya da toplamda 9-10 kaşık pilav/ makarna tüketeceksiniz.
Hergün 3 su bardağı yoğurt tüketilecek. Şeker ve şekerli gıdalar çıkacak.günde 3 porsiyondan fazla meyve tüketilmeyecek.
Yağlar yemeklerde kişi başı 1 tatlı kaşığı olacak.
Hergün tarçın,limon karışımı 1 lt su için. Yani 1 lt suya 2 kabuk tarçın, 1 limon, karanfil, Yeşil çay katıp için.
Gibi gibi :))))
Çok kolay oldu 3.ayda süt biraz azaldı yemeye asıldım 6.ayda biraz daha azaldı bu defa ne bulursam abandım önüme konan her şeyi yedimEvet canım diyetisyenim.
Aferin sana nasıl başardın bunu. Ben genelde 8. Aya hatta 1 yaşına kadar bekletiyorum zayıflama diyetleri için. Ama yine de gereksiz yenilen herşeyi kesiyorum. Normal diyete de sonra başlıyoruz.
Ekmek günde 3 dilimden fazla olmayacak, 3 dilim ekmeğe karşılık ya da toplamda 9-10 kaşık pilav/ makarna tüketeceksiniz.
Hergün 3 su bardağı yoğurt tüketilecek. Şeker ve şekerli gıdalar çıkacak.günde 3 porsiyondan fazla meyve tüketilmeyecek.
Hergün tarçın,limon karışımı 1 lt su için. Yani 1 lt suya 2 kabuk tarçın, 1 limon, karanfil, Yeşil çay katıp için.
En son verdiğin şey detoksmu canim yeşil cay bebisi ishal yapmazmi onun yerine ne koyulabilirEvet canım diyetisyenim.
Canım tek öğünde değil 1 günde :) kuşluk da 1 kase, öğle 1, akşam 1 yersin olur biter. Veya kuşluk yerine yatsı da yersin :)))Çok kolay oldu
Çok kolay oldu 3
Çok kolay oldu 3.ayda süt biraz azaldı yemeye asıldım 6.ayda biraz daha azaldı bu defa ne bulursam abandım önüme konan her şeyi yedim
çalışıyorum ben ama o yoğurdun hepsini tek öğünde nası çıkarcamdiğer dediklerinin hepsini yapcam
Canım zaten 1 lt ye bir tutam Yeşilçay. Çok bir etkisi olmaz bebek için ama içim rahat etsin diyorsan yeşil çayın yerine yasemin veya elma kabuğu, salatalık, kereviz sapı ekleyebilirsin.En son verdiğin şey detoksmu canim yeşil cay bebisi ishal yapmazmi onun yerine ne koyulabilir
Neden yoğurt?? Ben 1 tencere mayaladım.. bi sürü var..Canım tek öğünde değil 1 günde :) kuşluk da 1 kase, öğle 1, akşam 1 yersin olur biter. Veya kuşluk yerine yatsı da yersin :)))
Neden yoğurt?? Ben 1 tencere mayaladım.. bi sürü var..
Ay yesinler onun iki incisini. Bizim de 1 tane patladı ama daha tam.çıkmadı. biz hergün dışarı çıkıyoruz valla bizim doktorumuz cok önemsiyor . Bizi de ek gıda pek iyi geçmiyor ama idare ediyoruz isteMerhaba kızlar nasılsınız? Herkes iyidir inşallah. Bizde iyiyiz yaramaz bi tospik olduk çıktık. 2 dişimiz çıktı. Ek gıdada biraz ağırdan gidiypruz bakalım. Bu hafta doktor kontrolümüz var bakalım ne diycek. Bizde dışarıyı çok seviyoruz.pazarları babasıyla bakkala gidiyo:) ben üşengeç bi anneyim çıkaramıyorum babasız maalesef. Herkese sevgiler
Ay yesinler onun iki incisini. Bizim de 1 tane patladı ama daha tam.çıkmadı. biz hergün dışarı çıkıyoruz valla bizim doktorumuz cok önemsiyor . Bizi de ek gıda pek iyi geçmiyor ama idare ediyoruz iste
Bende elimden geldiği kadar okuyup takip etmeye çalışıyorum . Çok şükür canım bugünlere. Bizde sizi çok optuk teyzesiAyy yerim nerden nereye beldik seninle ya şükürler olsun. Diğer topiğimize giremedim orayıda merak ediyorum bi fırsat bulunca okuyacağım kaldığım yerden. Öpüyprum seni ve minik fındığını
Geçmiş olsun canım öyle böyle bi acı değil anlıyorum seni.Benim ikisine çok fena canım ya dün gece emzirirken hüngür hüngür ağladım dayanamıyorum . Dün sadece sağım emzirmedim dinlensin diye ama emerken gene çok acıdı.
Merhba cnm.sordugun icin tsk ederim.bende aglamalar eskisi kadar olmasada tam gaz devam ediyor 1 dk birakamiyorum gaz sancisi cok fazla.agridan kendini kasiyor inliyor.denemedigim ilac kalmadi banamisin demiyor.beslenmemiz cook sikinti 7 aylik olasina ragmen 6300 gr. Hic bisey yemiyor biberon almadi mama yediremedim corbalara basladim kasik agzina degdigi an agliyor zorla ayakta yedirmeye calisiyorm butun enerjisi agitina gidiyor..yuz ustunden sirt ustune donuyor ama evet hala basini tutamiyor cok..yeni yeni uyumaya basladi .sen ve bebisin nasil yazmasamda bende surekli takipteyim allah herkese cocuklarina saglik versinBenyazmazsamsenyazmazsan
D DEFNENAZLIM
Kızlar nasılsınız? En son bebeklerinizden konusmustuk baya evvel. Nasıl durumlar ağlamalar vardı yanlıs hatırlamıyorsam, boynunu tutamıyor demiştiniz. Herşey yolunda delmi? Yanlış hatrlıyor olabilirim nolur kusura bakmayın bayadır giremiyince karıstırmıs olabilir.
Öpüyorum, sevgiler
Geçmiş olsun arkadaşım. Sıkma canını yavaş gelişim gösteriyordur belki. Bir kaç yıl sonra yakalayacaktır muhtemelen akranlarını.Bu arada basini tutamama olayi cok canimi sikiyor psikolojim bozuldu.bisey soylicekler diye cocugu ortama sokmak istemiyorum.karsimdaki insanin aklini bile okumak istiyorum..hamileyken de bi suru sey yasadim.ve hala bitmedi bugunede sukurler olsun.hamileyken mikrosefali olabilr demisti bi dr doguma 3 hafta kala cok sukur 34 cm bas cevresiyle dogdu her ay sukurler olsun basi buyuyor ama hala kaygilarim bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?