2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

hippotalamus ay bende diyorum hipotalamus kim acaba.
Canım çok takılma millete ya boşver. Sen bakma sosyal medyada Herkes en dürüst, en düzgün, en ahlaklı, en karakterli oluyor ne hikmetse :)
Gel işte bu topikte takılıyoruz ne güzel :))

Nasıl canım hayırdır ne olduki

Çok kolay oldu

Çok kolay oldu 3
Çok kolay oldu 3.ayda süt biraz azaldı yemeye asıldım 6.ayda biraz daha azaldı bu defa ne bulursam abandım önüme konan her şeyi yedim
çalışıyorum ben ama o yoğurdun hepsini tek öğünde nası çıkarcam diğer dediklerinin hepsini yapcam

En son verdiğin şey detoksmu canim yeşil cay bebisi ishal yapmazmi onun yerine ne koyulabilir

Canım tek öğünde değil 1 günde :) kuşluk da 1 kase, öğle 1, akşam 1 yersin olur biter. Veya kuşluk yerine yatsı da yersin :)))

En son verdiğin şey detoksmu canim yeşil cay bebisi ishal yapmazmi onun yerine ne koyulabilir
Canım zaten 1 lt ye bir tutam Yeşilçay. Çok bir etkisi olmaz bebek için ama içim rahat etsin diyorsan yeşil çayın yerine yasemin veya elma kabuğu, salatalık, kereviz sapı ekleyebilirsin.

msf2407 bende burayı çok seviyorum .. gerçekten çok üzüldüm ama biraz sakinleştim düşünüyorum. Çok kararsız kaldım o yüzden. .

Ay yesinler onun iki incisini. Bizim de 1 tane patladı ama daha tam.çıkmadı. biz hergün dışarı çıkıyoruz valla bizim doktorumuz cok önemsiyor . Bizi de ek gıda pek iyi geçmiyor ama idare ediyoruz iste

Ay yesinler onun iki incisini. Bizim de 1 tane patladı ama daha tam.çıkmadı. biz hergün dışarı çıkıyoruz valla bizim doktorumuz cok önemsiyor . Bizi de ek gıda pek iyi geçmiyor ama idare ediyoruz iste

Ayy yerim nerden nereye beldik seninle ya şükürler olsun. Diğer topiğimize giremedim orayıda merak ediyorum bi fırsat bulunca okuyacağım kaldığım yerden. Öpüyprum seni ve minik fındığını

Ayy yerim nerden nereye beldik seninle ya şükürler olsun. Diğer topiğimize giremedim orayıda merak ediyorum bi fırsat bulunca okuyacağım kaldığım yerden. Öpüyprum seni ve minik fındığını
Bende elimden geldiği kadar okuyup takip etmeye çalışıyorum . Çok şükür canım bugünlere. Bizde sizi çok optuk teyzesi

Benyazmazsamsenyazmazsan
D DEFNENAZLIM
Kızlar nasılsınız? En son bebeklerinizden konusmustuk baya evvel. Nasıl durumlar ağlamalar vardı yanlıs hatırlamıyorsam, boynunu tutamıyor demiştiniz. Herşey yolunda delmi? Yanlış hatrlıyor olabilirim nolur kusura bakmayın bayadır giremiyince karıstırmıs olabilir.
Öpüyorum, sevgiler

Merhba cnm.sordugun icin tsk ederim.bende aglamalar eskisi kadar olmasada tam gaz devam ediyor 1 dk birakamiyorum gaz sancisi cok fazla.agridan kendini kasiyor inliyor.denemedigim ilac kalmadi banamisin demiyor.beslenmemiz cook sikinti 7 aylik olasina ragmen 6300 gr. Hic bisey yemiyor biberon almadi mama yediremedim corbalara basladim kasik agzina degdigi an agliyor zorla ayakta yedirmeye calisiyorm butun enerjisi agitina gidiyor..yuz ustunden sirt ustune donuyor ama evet hala basini tutamiyor cok..yeni yeni uyumaya basladi .sen ve bebisin nasil yazmasamda bende surekli takipteyim allah herkese cocuklarina saglik versin

Bu arada basini tutamama olayi cok canimi sikiyor psikolojim bozuldu.bisey soylicekler diye cocugu ortama sokmak istemiyorum.karsimdaki insanin aklini bile okumak istiyorum..hamileyken de bi suru sey yasadim.ve hala bitmedi bugunede sukurler olsun.hamileyken mikrosefali olabilr demisti bi dr doguma 3 hafta kala cok sukur 34 cm bas cevresiyle dogdu her ay sukurler olsun basi buyuyor ama hala kaygilarim bitmedi

Geçmiş olsun arkadaşım. Sıkma canını yavaş gelişim gösteriyordur belki. Bir kaç yıl sonra yakalayacaktır muhtemelen akranlarını.

İyi bir çocuk nöroloji uzmanı gördü mü?

Adana baskentte semra saygi var ona goturdum o kadar iletisimsiz ki sanki taşla konusuyor biz agzindan cikacak guzel bisey beklerken hic bisey demedi..bizdede hata var cocuk atesli ve bronsitti goturduk cocugun ustunu cikardi eliyle elleyince irkildi nobetmi geciriyor dedi hayir normalde asla oyle biseyi yok dedik moro refleksinden suphe duydu.cocugun atesi var dedik aa olabikir dedi durumu anlattim bu cocuk cok asiri agliyor kolikti gobek fitigi var sonra dis cikardi huzursuz
yeni toparlaniyor dedik basini olctu 38 cikti onda ama oglen baska 2
dra gotumustuk onlarda 40 cikti..bende evde olctum 40 cikti kadin yani.mikrosefaliden suphe duydu ama o g
O hastaliga sahipbebegin basinbuyumezmis bizimki beslenmemesine ragmen sukur buyuyor ses cikariyor bunu soyledik dil gekisimi iyi diye hadi ya bana videoya cekin dedi.bir suru test istedi genetik kromozom
Idrar kan goz kulak kas tonusu dis gorunusu refleksleri normal dedi ama test olsun dedi bir tedavisi var mi dedim beyindeyse yok enfeksiyonsa yok ondan bundan yok ozaman hic bir testi yaptirmanin anlami yok dedik cnk ben kizimi biliyorum eskiye gore daha nutlu etrafi izliyr guluyor kadin benisinir etti

Ayrica esimle ben orak hucreli anemi tasiyicisiyiz ben 11 12.haftada balcalida cvs oldum sivi almisken benden bir parca alip ankaraya gonderdiler genetigine bakmak.icin daha sonra operasyon bitiminden sonra gelip 3 lu tarama icin benden kan aldilar hepsi temiz cikti bisey olsa orda cikmazmiydi cocuk normal bas cevresiyle dogdunkendi cocuk drumuz o bebekler 27 30 cm aralikli bas cevr.doguyor dedi benim kizimin boyu kilosuna oranla kafasi cok normal boyu 63 cm artik allaha biraktim oylede olsa benim sagliklida olsa benim.. ama insanlar okadar acimazsizki bazen bu toplumda yasadigima utaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…