2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynen canım keyifleri olsun diye bizim keyfimizi kaçırıyorlar ne derlerse desinler bundan sonra daha katı olacağım

Kızlar ben gidicem falan derken birden banlandım ilk defa.. bi gün nike dayanamadım nasıl bırakıp gidicem??

Bizde hırıltı var bide dişleri beyaz beyaz deri altından görünüyor ama daha çıkmadı. Kaç gecedir uyku nedir bilmiyorum. Gündiz uykusu zaten en fazla yarım saat.. gerçekten dayanacak halim kalmadı.

Emleme mevzusuna gelirsej önüne bişey koyuyorum çok heyecalanıyor emekler gibi kalkıyor ama geri geri gidiyor. Çok komik bakalım uyuyacağım günleri, geceleri bekliyorum. .

Kızlar bana bi akıl verin

Oğlum on beş yirmi dakika da bir uykudan ağlayarak uyanıyor..

Gözleri kimi zaman açık kimi zaman kapalı mızmızlanıyor...

Sallıyorum uyur gibi oluyor tekrar uyanıyor..
Hafif de ateşi var...
dolven verdim ..

Nedir ki sizce sebebi?

Bu üçüncü gecedir hep böyle.. sık uyanıyor..ama bugün daha fenayız..

Ve ben doğuma 12 kiloyla gittim düşün son ayda doktor bebek kilo almamış artık yat kıpırdamadan yemek ye falan dedi için olmuştu kilonun fazlası da
Aynen canım bende 65 kilo ile hamile kalmıştım 78 kilo ile doğuma gittim doğumdan 10 gün sonra 71 kiloydum ama ne yazık ki vereceğim yerde aldım ve su an tamı tamına 75 kiloyum boyumda 165 çok canım sıkılıyor bu duruma bildigin gibi değil

Al benden de o kadar canım boyum sen kadar kilom 76
Nası gitcek bunlar ya

İnanamıyorum. Ateş kısmı hariç sanki ben yazdım mesajı. . Aynen ya 3 gündür çığlık atarak uyanıyor hemde sürekli. .uyumuyor.çok perişan ve halsizim. Gündüz de uyumuyor gecede. . Diş mi çıkarıyor nedir? Doktora gittik boğaz akıntısı dedi.

Kızlar biz de enteresan bir gece geçirdik. Oğlum son günlerde uyumadığı her an mızırdıyor ve devamlı ilgi istiyor, kucak istiyor. Geceleyin uykusu geldi bezini değiştim emzirdim gazını çıkardım ayağıma koydum ama öyle böyle bir çığlık değil nasıl ağlıyor. Eşim de ben de susturamadık. Tam susuyor 5 dk sonra yeniden siren gibi bağırıyor 1 saat direndi en sonunda ben de bağırdım uyusanaa diye artık kafayı yiyecektim ya. Eşime dedim banyoyu hazırla bir banyo yaptıralım belki rahatlar uyur. Ben kıyafetlerini çıkarırken uyuyakalmasın mı? Meğer çocuk sıcaklamış Neyse saçma sapan bir geceydi. En azından bugün dersim yok boş günüm ona şükür...

8. Ay anneye yapışma dönemi :))) 1 dk göremese çığlığın basıldığı dönem. Genelde tabi :) o yüzden annenin ilgisini hep kendi üzerinde istiyor.

Benim minnoşumda yatak odamızda, eşimle kanvas resmimize aşık olmuş durumda. İndirince de sevmiyor. İlla yukarıda olacak. Onu havaya kaldıracağız, o böyle okşayıp sevecek. Eğer bunu yapmazsak basıyor çığlığı. Korkudan yatak odasına giremiyoruz gördüğü an bağırıyor, kucağımızdan atlıyor resmen :)))) yatağı da bizim odamızda olduğu için her gün bir kaç kez bu krizi yaşıyoruz :)))

ahahaha çılgın çocuk nerden akıllarına geliyor böyle enteresan şeyler anlamıyorum. Salih de bu ara perdelere takmış durumda, tutup tutup ce e yapıyor

Ben de bana düşmesini 15 tatilde başbaşaydık ya bana çok alıştı o yüzden ayrılmak zor geliyo diye yorumlamıştım ama demek ki her çocuk böyleymiş...

Canım biz de bugün doktora gittikte boğazında hafif bir belli belirsiz enfeksiyon gördü ama ondan olacağını söylemedi...
Kan tahlili verdik be 12 vitamini eksikliği de gece sık uyanmaya sebep olabilirmiş dişten de olabilir dedi idrar tahlil de verdik zaten istiyorduk bir süredir genel bir tahlil yapılsın diye sonucunu bekliyoruz bakalım ne olacak inşallah iyi şeyler çıkar diştendir diye umuyoruz ne dişmiş bu yahu ...

Vallahi bi bilsem artık aynaya bakmak bile istemiyorum dolap her beden kiyafetle dolu zatifkenki kiyafetlerime bakıp bakıp iç geçiriyorum işin kötüsü kendime olan ozguvenimi kaybettim

Aa yapmayın kızlar. İstedikten sonra herşey olur.

Ayakta, gelip gidip birşey atıştırma olayını kaldırın. Canınız birşeyler çektiğinde yoğurt yiyin veya tarçınlı limonlu su için.

Öğünleri düzenleyin. Ekmeği çok çok azaltın. Tam buğday ekmeği tüketin.

Salatalara yağ eklemeyin. Yemeklerde 1-2 yemek kaşığından fazla yağ kullanmayın.

Kızartma yerine fırınlama yapın.

Bol su!!

Abur cuburlara veda

Sonra gitsin kilolar :)

bence en çok hareketli yaşamak kilo verdiriyor. Minnoşlar ayaklanınca peşlerinden koşarken zaten kilo filan kalmayacak inşallah

Havalar ısınınca bol bol dışarı çıkılır zaten :)
Benim de hedef kiloma 5 kilo var :S ama hamile kaldığım kiloya 1 :)

Aynen 1 aya havalar ısınır sonra temmuz annelerini kimse tutamaz benim de hamilelik öncesi kiloma son 2 kaldı ama 4 versem hiç fena olmaz aslında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…