2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ay kızlar, bu gece biz de ilk defa böyle bi gece geçirdik. Uykudan ağlayarak uyanmalar, emzik düşünce basbas bağırmalar... uykuya geçisimizi zaten saymıyorum. O da bi rezaletti bu gece. Durup durup İnletti ortaiğı. Atak mı yaşıyolar ne oluyo ben anlamadım. İlk defa bu kadar zorlandığımı hissettim gece.

Evet canım benimki de sürekli benimle oynamak istiyor kucağımda yuvarlnmk faln biraz odadan dışarı çıkım babası olsa bile ağlıyor sabah vc ye gtcem çıkamadım mecbur babasini uyandirdim ona oyala dedim anca öyle bu bebislerimiz bir alem

Benimkide 6bucuk aylıkken öyleydi bir haftadan çok sürmüştü uyutmak için çok uğraşıyordum bide gecenlerde oldu oda kabizliktanmis

Aut canım ne güzel anlatmissin ama su an kendine inancım da yok halbuki bekarken de bir ara 77 olmuştum oo zaman azmedip 58 olmuştum evlenince aldım çocuk olunca aldım ve işin kötüsü su an bu kiloların gideceğine inancım yok

Ya hepimizin derdi aynı.. Bugün ağladım artık.. valla sevmesen çekilecek dert değil. Bırakim kendi kendine ağlasın derdim ama..

Yani uyansa tamam ama çığlık atıyor öle böle değil..heralde diş sancısı bunlar..

Kızlar tahlil sonuçlarımız çıktı enfeksiyon varmış bir de be 12 vitaminimiz eksikmiş zaten doktor gece sık sık uyanma sebeplerinden biridir be 12 vitamini eksikliği demişti dediği gibi çıktı haftada 1 dolarex iğne yapılacak bir ay boyunca.

antibiyotik kullanıcaz enfeksiyonu olduğu için çorbalarına kıyma ekleyelim ve yumurta yedirmeye dikkat edelim dedi

Zaten oğlum da b 12 vitamini eksikliği olduğu şuradan belliydi çocuk çok güzel bir şekilde iki aydır oturan çocuğun pat kayıyor düşüyor bir halsizlik böyle bir isteksizlik yüzüstü yatınca ağlamalar vardı

inşallah geçer kısa zamanda
Rabb im başka dert vermesin inşaallah

Son düzenleme:
İyi aksamlar güzel anneler
Bu topikteki tek diş cikarmayan benim pasam mi dedim veeeeee dün ilk disimiz cikti butun gece sizlandi gözler kapali ağladı inledi hic uyuyamadim inanılmaz yorgunum ve hafta sonu da dersim var
Kilo ile ilgili ben de cok muzdaripim gecen gün hickira hickira agladim göbeğim var benim diye hic bi kiyafetime göremiyorum sirf gobekten g...ten ibaret gibi hissediyorum 7 kilo fazlan var. Bu aralar devamli misafir geliyor sanki yorgunlugum uykusuzlugum yetmiyomus gibi uygar kucagimda pasta börek yapip yapıp yedimmmm bi de
Bi daha misafir kabul etmiycem pasta da yapmiycam eve ekmek de almiycam ve uyuyayacagim
Bu arada uygar kendi capinda emekliyor bazen yan yan kolunun üzerinde sürünerek bazen popoyu kaldirip kendini öne iterek istedigi yerw gidebiliyor

Canim gözün aydın benim bebis 8ayini dolduracak hala diş yok.ben bir haftadır diyet yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum çokta ise yarıyor emziriyorum bide baya gitti odemim meğer dikkat etmeyince ne çok yiyomusum zayıflama topikleri var sende gel

Ama yemek yemek istiyorum halim yok yorgunluk bi de aclik valla dayanamam nisan ayini bekliyorum insallah o zaman rejime gircem

Sahihuban canim ya amigurumi bebek sayılarını atacaktim ya valla uygar huysuz ben uykusuz yazamadim canim. Ben su siteden bakmistim sadece kulaklarini yapmadim onun yerine sac yaptim iplikleri gecirip bagladim saç için. Kusura bakma yazamadim sana sitenin adini vereyim bi bak takildigin yerde sorarsin anlatirim canim
http://tinyminidesign.blogspot.com.tr/2016/11/amigurumi-erkek-tavsan-yapls-amigurumi.html?m=1
Zekzek nick değiştirmişti dimi neydi yeni nciki
Canimcim zekzekim sana da hamak resmi atacaktim onu da arkadasim geldi bebegini yatirdi diye yikamistim resim cekemedim o yüZden internetten buldum ayni modeli ekliyorum resmini ben inanilmaz memnun kaldim cok kullanisli

Ay evet naaıl hafızanda kalmıs hala tasıyorum kocaman oldu eşşek abişko iyyz şükür oglumun kalp sorunu vardı kontrollere devam sizlerde ıyısınızdır umarım ☺bizde öpüyoruz

Teşekkür ederim canım

Günaydın gönüldaşlarım :))
Yarın anneciğimin yanına gideceğim, o yüzden belki sık sık giremeyebilirim. Bu sebeple oğluşumla geldiğimiz noktayı anlatmak istiyorum :)

Minnoşum bugün itibari ile 7 ay 1 günlük oldu. 7.450 kg, 69 cm. 6 tane de dişi var :) 2 altta, 4 üstte.
Algıları gayet açık ve evde adını söylediğimiz nesneleri gözleri ile gösteriyor. İstediği şeyi elleri ile gösterip onu vermemiz için bize bakıyor :)
Bol bol çığlık atıp kendi kendine konuşuyor. Bir de sinirlenmeyi öğrendi :) o çok komik :) istediği şey olmayınca kaka yaparkenki gibi zorlanıp ses çıkarıyor
Adının hangisi olduğunu anladı mı bilmiyorum çok çeşitli hitap ediyoruz, mal ettik çocuğu paşam, annecim, babacım, bitanem, kuzucum gibi :) ama adını da biliyor test ettim :) fakat en çok ballı kurabiyeme dönüyor :) ballı kurabiyem diyorum gülüp bakıyor :))
Şimdilik belirgin bir kelimemiz yok. Sadece seslendiğimizde heee diye tepki veriyor :)) ama bazı sessiz harfleri çıkarmaya da çalışıyor.

Henüz tam emekleyemiyor ama sürünüyor :) bildiğin sürünüyor yani :) evin içinde bu şekilde dolaşıyor. Desteksiz oturamadığı için, klasik emekleme pozisyonu alamıyor diye düşünüyorum.
Bunun dışında ayaklarında yay varmış gibi zıplıyor. Bunu meme emerken bile yapıyor :) emerken ayakları zemin ile temas ettiği an zıplıyor ve bu şekilde emiyor çok komik
Ek gıdada vasatız biraz. Hala çok ilgi ile yemiyor.

Uyurken asla bıraktığım gibi uyanmıyor. Uykuda amuda kalkacak diye korkuyorum başını örneğin sağ tarafa koyuyorum, uyandığında ayakları ve başı yer değiştirmiş oluyor. Bu çocuk uykuda böyleyken, yürümeye başladığında n'apcam çok merak ediyorum :))

Dışarıya çıkmaktan hoşlanmıyor. Evde uçan balonlarla ve ali babanın çiftliği halısı ile oynamak en büyük zevki. Ha bi de perdeler :)
Aa oğlum ayrıca suya bayılıyor. Ellerini yıkamayı çok seviyor :) banyoya girdiğimiz an musluğa doğru atıyor kendini :)) Deniz kenarına götürdüm çıldırdı resmen :) kucağımdan atlayacaktı neredeyse :))

Ay canlarım ne kadar uzun yazdım kusura bakmayın :) konu oğlum olunca saatlerce anlatsam sıkılmam ama siz okurken muhtemelen yoruldunuz. Hakkınızı helâl edin :)
Bizim durumumuz az çok böyle :)

Öpüyorum sizleri ve bebişleri :*

uygar eymen kaça nerden aldın, e bebekte bi değişiği 300 dü çok geldi bana..
Oooooo cok pahalı 300 verme bence. Biz bu ahşap olani 150ye aldik hem görüntüsü güzel hem de kullanisli. Kuzenim metal olanlardan aldi onlar sallarken cok ses cikariyormus bir de ahsap daha sagliklidir diye düşünmüştük uygar kolikti cok işimize yaradi hala kullaniyoruz

kendini özletme canım :) maşallah kuzuna da nerdeyse bizler kadar dişleri olacak :) bizimki de daha emeklemiyor desteksiz de oturamiyr zaten neyse illa yapacaklar bunları belkide emeklem eden yürüyecekler :) kendine iyi bak canım arada git llr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…