- 22 Mayıs 2013
- 699
- 886
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.381
Kızlar bana bi akıl verin
Oğlum on beş yirmi dakika da bir uykudan ağlayarak uyanıyor..
Gözleri kimi zaman açık kimi zaman kapalı mızmızlanıyor...
Sallıyorum uyur gibi oluyor tekrar uyanıyor..
Hafif de ateşi var...
dolven verdim ..
Nedir ki sizce sebebi?
Bu üçüncü gecedir hep böyle.. sık uyanıyor..ama bugün daha fenayız..
Kızlar bana bi akıl verin
Oğlum on beş yirmi dakika da bir uykudan ağlayarak uyanıyor..
Gözleri kimi zaman açık kimi zaman kapalı mızmızlanıyor...
Sallıyorum uyur gibi oluyor tekrar uyanıyor..
Hafif de ateşi var...
dolven verdim ..
Nedir ki sizce sebebi?
Bu üçüncü gecedir hep böyle.. sık uyanıyor..ama bugün daha fenayız..
Kızlar biz de enteresan bir gece geçirdik. Oğlum son günlerde uyumadığı her an mızırdıyor ve devamlı ilgi istiyor, kucak istiyor. Geceleyin uykusu geldi bezini değiştim emzirdim gazını çıkardım ayağıma koydum ama öyle böyle bir çığlık değil nasıl ağlıyor. Eşim de ben de susturamadık. Tam susuyor 5 dk sonra yeniden siren gibi bağırıyor1 saat direndi en sonunda ben de bağırdım uyusanaa diye artık kafayı yiyecektim ya. Eşime dedim banyoyu hazırla bir banyo yaptıralım belki rahatlar uyur. Ben kıyafetlerini çıkarırken uyuyakalmasın mı? Meğer çocuk sıcaklamış Neyse saçma sapan bir geceydi. En azından bugün dersim yok boş günüm ona şükür...
Evet canım benimki de sürekli benimle oynamak istiyor kucağımda yuvarlnmk faln biraz odadan dışarı çıkım babası olsa bile ağlıyor sabah vc ye gtcem çıkamadım mecbur babasini uyandirdim ona oyala dedim anca öyle bu bebislerimiz bir alemahahaha çılgın çocuknerden akıllarına geliyor böyle enteresan şeyler anlamıyorum. Salih de bu ara perdelere takmış durumda, tutup tutup ce e yapıyor
Ben de bana düşmesini 15 tatilde başbaşaydık ya bana çok alıştı o yüzden ayrılmak zor geliyo diye yorumlamıştım ama demek ki her çocuk böyleymiş...
Benimkide 6bucuk aylıkken öyleydi bir haftadan çok sürmüştü uyutmak için çok uğraşıyordum bide gecenlerde oldu oda kabizliktanmisAy kızlar, bu gece biz de ilk defa böyle bi gece geçirdik. Uykudan ağlayarak uyanmalar, emzik düşünce basbas bağırmalar... uykuya geçisimizi zaten saymıyorum. O da bi rezaletti bu gece. Durup durup İnletti ortaiğı. Atak mı yaşıyolar ne oluyo ben anlamadım. İlk defa bu kadar zorlandığımı hissettim gece.
Aut canım ne güzel anlatmissin ama su an kendine inancım da yok halbuki bekarken de bir ara 77 olmuştum oo zaman azmedip 58 olmuştum evlenince aldım çocuk olunca aldım ve işin kötüsü su an bu kiloların gideceğine inancım yokAa yapmayın kızlar. İstedikten sonra herşey olur.
Ayakta, gelip gidip birşey atıştırma olayını kaldırın. Canınız birşeyler çektiğinde yoğurt yiyin veya tarçınlı limonlu su için.
Öğünleri düzenleyin. Ekmeği çok çok azaltın. Tam buğday ekmeği tüketin.
Salatalara yağ eklemeyin. Yemeklerde 1-2 yemek kaşığından fazla yağ kullanmayın.
Kızartma yerine fırınlama yapın.
Bol su!!
Abur cuburlara veda
Sonra gitsin kilolar :)
Canim gözün aydın benim bebis 8ayini dolduracak hala diş yok.ben bir haftadır diyet yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum çokta ise yarıyor emziriyorum bide baya gitti odemim meğer dikkat etmeyince ne çok yiyomusum zayıflama topikleri var sende gelİyi aksamlar güzel anneler
Bu topikteki tek diş cikarmayan benim pasam mi dedim veeeeee dün ilk disimiz cikti butun gece sizlandi gözler kapali ağladı inledi hic uyuyamadim inanılmaz yorgunum ve hafta sonu da dersim var
Kilo ile ilgili ben de cok muzdaripim gecen gün hickira hickira agladim göbeğim var benim diye hic bi kiyafetime göremiyorum sirf gobekten g...ten ibaret gibi hissediyorum 7 kilo fazlan var. Bu aralar devamli misafir geliyor sanki yorgunlugum uykusuzlugum yetmiyomus gibi uygar kucagimda pasta börek yapip yapıp yedimmmm bi de
Bi daha misafir kabul etmiycem pasta da yapmiycam eve ekmek de almiycam ve uyuyayacagim
Bu arada uygar kendi capinda emekliyor bazen yan yan kolunun üzerinde sürünerek bazen popoyu kaldirip kendini öne iterek istedigi yerw gidebiliyor
Ama yemek yemek istiyorum halim yok yorgunluk bi de aclik valla dayanamam nisan ayini bekliyorum insallah o zaman rejime gircemCanim gözün aydın benim bebis 8ayini dolduracak hala diş yok.ben bir haftadır diyet yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum çokta ise yarıyor emziriyorum bide baya gitti odemim meğer dikkat etmeyince ne çok yiyomusum zayıflama topikleri var sende gel
Yede makarna pilav ekmek o tarz yani azaltabilirsinAma yemek yemek istiyorum halim yok yorgunluk bi de aclik valla dayanamam nisan ayini bekliyorum insallah o zaman rejime gircem
Evet canım benim zek.. benimde inan bugün aklıma geldi. Ama kimin söylediğini unutmuştum. Ortaya soracaktım. . Teşekkür ederimhippotalamus canim zekzek sendin dimi attim hamak resmini biraz gec oldu kusura bakma
Ay evet naaıl hafızanda kalmıs hala tasıyorum kocaman oldu eşşek abişko iyyz şükür oglumun kalp sorunu vardı kontrollere devam sizlerde ıyısınızdır umarım ☺bizde öpüyoruzAa hoşgeldiinn :))
Geçenlerde aklıma geldin ama yazmaya fırsatım olmadı öyle bi geçmişi yad edelim diyecektim :)) bide abimiz vardı dimi hamileyken yatağına taşıdığını hatırlıyorum hep dikkat et diyodum sana :) eski isim aylnalpr di bu arada :)
İyi olmanıza çok sevindim.
Bizde diş yok desteksiz oturamıyoruz henüz :)
Çoook çook öpüyoruz :)
Sahihuban canim ya amigurumi bebek sayılarını atacaktim ya valla uygar huysuz ben uykusuz yazamadim canim. Ben su siteden bakmistim sadece kulaklarini yapmadim onun yerine sac yaptim iplikleri gecirip bagladim saç için. Kusura bakma yazamadim sana sitenin adini vereyim bi bak takildigin yerde sorarsin anlatirim canim
http://tinyminidesign.kadinlarkulubu.com.tr/2016/11/amigurumi-erkek-tavsan-yapls-amigurumi.html?m=1
Zekzek nick değiştirmişti dimi neydi yeni nciki
Canimcim zekzekim sana da hamak resmi atacaktim onu da arkadasim geldi bebegini yatirdi diye yikamistim resim cekemedim o yüZden internetten buldum ayni modeli ekliyorum resmini ben inanilmaz memnun kaldim cok kullanisli Eki Görüntüle 1958721
Oooooo cok pahalı 300 verme bence. Biz bu ahşap olani 150ye aldik hem görüntüsü güzel hem de kullanisli. Kuzenim metal olanlardan aldi onlar sallarken cok ses cikariyormus bir de ahsap daha sagliklidir diye düşünmüştük uygar kolikti cok işimize yaradi hala kullaniyoruzuygar eymen kaça nerden aldın, e bebekte bi değişiği 300 dü çok geldi bana..
kendini özletme canım :) maşallah kuzuna da nerdeyse bizler kadar dişleri olacak :) bizimki de daha emeklemiyor desteksiz de oturamiyr zaten neyse illa yapacaklar bunları belkide emeklem eden yürüyecekler :) kendine iyi bak canım arada git llrGünaydın gönüldaşlarım :))
Yarın anneciğimin yanına gideceğim, o yüzden belki sık sık giremeyebilirim. Bu sebeple oğluşumla geldiğimiz noktayı anlatmak istiyorum :)
Minnoşum bugün itibari ile 7 ay 1 günlük oldu. 7.450 kg, 69 cm. 6 tane de dişi var :) 2 altta, 4 üstte.
Algıları gayet açık ve evde adını söylediğimiz nesneleri gözleri ile gösteriyor. İstediği şeyi elleri ile gösterip onu vermemiz için bize bakıyor :)
Bol bol çığlık atıp kendi kendine konuşuyor. Bir de sinirlenmeyi öğrendi :) o çok komik :) istediği şey olmayınca kaka yaparkenki gibi zorlanıp ses çıkarıyor
Adının hangisi olduğunu anladı mı bilmiyorum çok çeşitli hitap ediyoruz, mal ettik çocuğupaşam, annecim, babacım, bitanem, kuzucum gibi :) ama adını da biliyor test ettim :) fakat en çok ballı kurabiyeme dönüyor :) ballı kurabiyem diyorum gülüp bakıyor :))
Şimdilik belirgin bir kelimemiz yok. Sadece seslendiğimizde heee diye tepki veriyor :)) ama bazı sessiz harfleri çıkarmaya da çalışıyor.
Henüz tam emekleyemiyor ama sürünüyor :) bildiğin sürünüyor yani :) evin içinde bu şekilde dolaşıyor. Desteksiz oturamadığı için, klasik emekleme pozisyonu alamıyor diye düşünüyorum.
Bunun dışında ayaklarında yay varmış gibi zıplıyor. Bunu meme emerken bile yapıyor :) emerken ayakları zemin ile temas ettiği an zıplıyor ve bu şekilde emiyor çok komik
Ek gıdada vasatız biraz. Hala çok ilgi ile yemiyor.
Uyurken asla bıraktığım gibi uyanmıyor. Uykuda amuda kalkacak diye korkuyorumbaşını örneğin sağ tarafa koyuyorum, uyandığında ayakları ve başı yer değiştirmiş oluyor. Bu çocuk uykuda böyleyken, yürümeye başladığında n'apcam çok merak ediyorum :))
Dışarıya çıkmaktan hoşlanmıyor. Evde uçan balonlarla ve ali babanın çiftliği halısı ile oynamak en büyük zevki. Ha bi de perdeler :)
Aa oğlum ayrıca suya bayılıyor. Ellerini yıkamayı çok seviyor :) banyoya girdiğimiz an musluğa doğru atıyor kendini :)) Deniz kenarına götürdüm çıldırdı resmen :) kucağımdan atlayacaktı neredeyse :))
Ay canlarım ne kadar uzun yazdım kusura bakmayın :) konu oğlum olunca saatlerce anlatsam sıkılmam ama siz okurken muhtemelen yoruldunuz. Hakkınızı helâl edin :)
Bizim durumumuz az çok böyle :)
Öpüyorum sizleri ve bebişleri :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?