2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba kızlar, uzun zamandır giremedim yeni yeni arkadaşlar dahil olmuş maaşallah daha dün gibi burada cinsiyet tahmini yaptığımız, doğum yaptığımızı mujdeledigimiz geceler hepimizin bebisleri büyüdü her biri farklı meziyetleri ile bizi bizden aldi yazmışken topluca haberler vereyim size eastnbull un kuzusu Aras paşa bıraksan koşacak, @Nurmuratkf in Fatımanur û emekleme şampiyonu gece nöbetleri ile yoklama alan Senam72015 in Eylül ü konuşma konusunda antrenman yapıyor @insanbull un oglusu Kağan in algılar maaşallah @Aryadeniz38 arya ablamız zaten , HejaR12 Yunus Emre oda oda geziyor paşa , son olarak benim oğlum Deniz anne dede ve atta diyor, koltuktan yere inme konusunda uzman ama emeklemiyor :) dün azıcık utansın diye ona Fatımanur un emekleme videosunu izlettim , bakalım gereken anafikri çıkardığını ümit ediyorum

Maşallah kuzulara :))))

Kızlar biz bugün doktora gittik. Sağlık ocağında doktor bakmıştı ama hırıltısı geçmedi. Bende kendi doktoruna getirdim. İyi ama ni baksın dedim.doktor bu çocuk çok fena bronşit olmuş nasıl dayanmış dedi 4 tane iğne verdİ. Zaten 4 gündür hiç uyumuyodu. İştahsız dedim. Sen ne istiyorsun bu çocuktan yemesin bişi olmaz. O alır alcağını dedi.ben açlıktan ölsün mü doktor bey dedim? O da bu mu aç Somali'de ki çocukları gör sen dedi. Haftaya kontrol var.

masallah kuzulara hepsine peki canım @denizbatıekin den haberin var mı

Arada gelip yazsalar güzel olur aslında :))
Hepsine boool bool selamlar öpücükler.
İdilduam a da çok selamlar :)))
İnsanbula onu çok özlediğimi kağanla cihanı yerime çooook çook öpmesini ilet lütfeenn ♡♡♥

D Daisymom haberlere çok sevindim, tüm Bebiş ve annişlere öpücükler

Geçen kızları etiketleyecektim de bir baktım herkesin hesabına sahte üyelik filan yazmış ben de şaşırdım. Ne oldu acaba neden öyle yazıyor senin bir bilgin var mı canım?

İg facebook vs burda konuşuldu ya bi ara konuşulması oralara davet edilmesi yasakmış ondan iptal edilmiş üyelikleri kuzum

İg facebook vs burda konuşuldu ya bi ara konuşulması oralara davet edilmesi yasakmış ondan iptal edilmiş üyelikleri kuzum

Aa evet öyle birşey olmuştu doğru tamam.. Neyse sağlık olsun napalım... özledim ama eski muhabbetleri ne yalan söyleyeyim

Cinnetin eşiğindeyim kızlar. Daha düne kadar gözünün önüne düşen saçları kesmeye kıyamayan ucundan biraz alalım gözüne gelmesin diyen kocam bugün gelmiş 3e vurdurcaz saçını ediz dedi. Güldüm yok komple kazıtıyoruz oğluş dedim saf saf muhabbet ettiğimizi düşünüyorum tabi. Aaa sonra bi baktım adam ciddi bunun bilimsel bi geçerliliği yok biliyosun dimi dedim hayır bebeklere hep yapılır bu dedi eskiden bilmiyolarmış şimdi insanlar öğreniyo ve saç kazıtanlar azalıyo dedim. Ben babasıyım karar verdim uygulancak dedi ben bakıcısı mıyım bu çocuğun söz hakkım yokmu dedim sen annesisin evet ama kararları babalar verir dedi. Şimdi konuşmuyoruz
Gezcez biz der çıkarlar eve saçsız dönerler
Ben nasıl güvenip emanet edeyim çocuğumu bu adama şimdi

Aa evet öyle birşey olmuştu doğru tamam.. Neyse sağlık olsun napalım... özledim ama eski muhabbetleri ne yalan söyleyeyim
Valla bende özledim hatta bugün eski topiğe baktım biraz hamileyken kullandığımız..ayrıntılı zamanlarını açmışım herkeste bi telaş korku birbirimizin yolunu gözlemişiz hep..

Allaaahhhh kız benim de elim kaşınıyordu gelip hıncımı senin kocişten mi alsam?

Şaka bir yana öyle birşey yaparsa yazık eder Edizimin İpek saçlarına...

Allaaahhhh kız benim de elim kaşınıyordu gelip hıncımı senin kocişten mi alsam?

Şaka bir yana öyle birşey yaparsa yazık eder Edizimin İpek saçlarına...
Al al hiç acıma
Senin saçlarını kazıtmışlarmı dedim evet dedi. Taaa orta 2 de kazıtmış öyle diyo bizde bu gelenek dedi tamam o zaman gelenek bozulmasın orta 2 de kazıtırız dedim. Bak bak laflara bak adamdaki dalga geçiyo resmen benimle.
Ya doğruluğu olsa tamam kesilsin diyim de yok yani miktar aynı olacak

Kış günü başı üşür hasta olur yazı bekleyelim de bir kaç ay daha oyalarsın bari

Ya edizi alıp gidesim var o derece sinirliyim :))

Dur kız pire için yorgan yakma hemen o saçlar zaten eninde sonunda kesilecek, oğluşlar sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Eşinin üslubu hoş olmamış sadece. Sakin kafayla otur tekrar konuş orta yolu bulursunuz inşallah <3

Geçmiş olsun canım, bronşit olacak kadar nasıl soğuk yedi ya iyi ki götürmüşsün dr a.

Canım boşver eninde sonunda kesilecek. Kendini boşuna strese sokma. Dediğin gibi bi gezmeye gider, saçsız dönerler. Sen de sinir olduğunla kalırsın.
Saç için üzülme kökü edizimde, uzar yine :) ama eşinin kurduğu cümleler için trip yapabilirsin. Gereksiz yere kırmış seni.

Hiç üzme kendini canım benim. Kuaförde ediz inşallah çok ağlar da kestirmekten vazgeçer babası da :))) bebeklerin ağlamasını hiç istemiyoruz normalde ama bu durum biraz farklı

Geçmiş olsun canım, bronşit olacak kadar nasıl soğuk yedi ya iyi ki götürmüşsün dr a.
Bişey yemedi tabi. Doktorda dedi abisinden bulaşmış. Ahh abisi ahh dedi doktor. Büyüğü 8 yaşında okuldan hastalık getiriyo saolsun.ben asıl sağlık ocağında ki doktora kızıyorum. Ona kalsa daha kötü olacaktı oğlum. .

Biz doğduğu 7.günü kestik saçını..hem sünnet hemde sağlığa yararlıymış. Ama traş edemedik tabi.. makasla kırpık kırpık oldu. Sonra döküldü düzeldi Allahtan...artık geçti ama edizin saçına kıyılmaz Super_anne1411

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…