- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.141
Biz prezervatifBen çok kararsizim ya spiral mi prezervatif mi
Ben çok kararsizim ya spiral mi prezervatif mi
Çok zor bi durum hiç dayanamıyorum nasıl geçecek 8_9 ay böyle bilmiyorum uyurken birşey olacak diye korkuyorum hiç ayrılamıyorum yanındanMide agzinda darlik buyuk oglumda da vardi burnundan gelirdi kusunca. Simdi minik oglumda fiskirtarak kusuyor. Bazen ne kadar sut varsa hepsi cikiyor. Gecmesini bekliyorum.
Bn gecen kobtrol icin doktora gitmistim. Bana dogum kontrol hapi verdi. Yada esin kirunsun dediKızlar özel olacak ama sormak istiyorum önemli bir konu nasıl korunuyorsunuz
Yok canım maalesef istanbulda değilimbişey yoksa anlattıkların neden oluyor o zaman ya. istanbuldasan zeynep kamile bi götür derim kalp ekosu çeksinler. eko derken usg ile bakıyorlar taner hoca var orda çok iyi
Bnde geceleri besigine koyamiyorum. Yanimda yatiriyorum. Alisir diyolar ama yapcak bisey yokÇok zor bi durum hiç dayanamıyorum nasıl geçecek 8_9 ay böyle bilmiyorum uyurken birşey olacak diye korkuyorum hiç ayrılamıyorum yanından
Sorma canım kusup nefes alamayıp acile gittiğimiz günden beri bende yanımda sarılarak yatıyoruz oğluşumla onu bilmem ama ben alıştım kokusunu içime çeke çeke uyumayaBnde geceleri besigine koyamiyorum. Yanimda yatiriyorum. Alisir diyolar ama yapcak bisey yok
Çok enteresan hiç duymamıştım böyle bir şey bildiğin diken gibi nolacak peki şimdi onları ç ıkartacakmısınKızlar şu an şoktayım nette okumuştum ama biraz tuhaf gelmişti sırt dikeni olayı kızıma banyo sonrası annem bebek yağı ile masaj yaparken bir ande eline sert kıllar geldi deri dışına çıkmaya başladı.. Bir çok bebekte olurmuş ve sırtın üst tarafına avuçla yapılan masajla çıkarmış... Bilmiyordum şimdi hepsi çıktı ama nasıl çekicem nasıl yok edicem bilem varmı ?? Yapmayanlar bebeklerinize mutlaka yapın kuluncun ortasına ve sırtına... Bebekler bu yüzden huysuz olabiliyormuş...
Canım bana da tuhaf geldi söylentiler olmuştuda her bebekte olmaz dedim ğç dört ovunca avuç içi ile çıktıÇok enteresan hiç duymamıştım böyle bir şey bildiğin diken gibi nolacak peki şimdi onları ç ıkartacakmısın
Benimkisi sürekli kusuyor yatırımca bile kusuyor ama ıkınınca da kusuyorSizin bebeginiz de ikininca kusuyo mu. Yedikten sonra gaz cikarmak icin dilini cikarip isirarak ikiniyove hepsini kusuyo . midesine sigmiyo herhalde ikininca zotluyo yukari basinc yapiyo
Cok sukur iyi cnm mama da veriyom biraz . Ins sutum yetyrdr dua ediyom hepCanim bebisin kilo alimi iyi mi? Iyiyse bosver gitsin amannnn en guzeli islanmamasi zaten :) ben su gogus pedlerinden biran once kurtulmak istiyorum artik
Bizim ki arada boyle yapiyor da ben de supheleniyordum. Sen yine hemen goturmussun canim benim yegenimi bilemedi annesi 4.ayda kesi attilar.
Yeni sezeryan olmuş gibiyimsırt üstü uzanınca rahat oturup kalkınca ağrı sızı buna da şükürler olsun rabbim şikayet sanmasın sadece geç iyileşecek olmak canımı sıkıyor oğluma yetemiyorum gibi geliyor
Ben biogia günde 5 damla agulineden günde 3 defa yarım çay kaşığı kullanıyorum ikiside bitkisel ve doktorum söyledi siz de doktorunuza sorun isterseniz biraz da olsa rahatliyor en azından yoksa çektiği sancı çok fena@idilduam veinsanbuL kızlar maşallah bebişlernize... Ben de siZinle tam tersi durum yaşıyorumm 3,5 yaşındaki oğlumda gaz nedir bilmezdim ama şimdi kızım 20 günlük 2 gecedir perişan oldu gazını çıkarmaya çalışırken napıyım damla kullanıyım mı bi akıl verin lütfn bu arada kimyon+rezene de içiyorum bebeğime 2 kaşık veryorum
Bazi goguslerden sut oyle tasmazmis. Gogus yapisiyla alakaliymis. Bnce sansli gruptansinKizlar hani gogus pedleri aldik ya benim onlar hic islanmiyo mesela misafir geliyo ya da gecen disari ciktik hic islanmadi kupkuru sizce bu sutumun az oldugunu mu gosteriyor evde de tshirtum falan islanmiyor... annemin sirtina bile gecermis sutu oyle diyor
Aynen ya derdimiz büyük, iğneler hormonlara sıkıntı veriyormus doğru mu bilmiyorum ama en iyisi erkeğin korunmasi diyorlar prezervatif sanırımYa benim doktorum da 40ın çıkınca spiral taktır demişti ama hem içimde yabancı bir cisimle yaşamak fikri bana cazip gelmedi hem de takılan yer evime uzak bebişle gidemedim. İki ay ilişki yok demişlerdi bana ebeler, Adam dört gözle gün sayıyor. Son 3 günüm rahattım ne güzel yahuşimdi Nasıl korunsam derdi olacak off üç aylık iğne kullanılabiliyormuş öyle demişlerdi belki onu düşünürüm
Birkaç gündür o hareketi yapıyordum bu sabah yaptı şükür ama epeyi yaptı neyse altını acayim dedi açtığımla tekrar kakası ve cisini yapması bir oldu çarşafı batırdı :) yapsın da batırsın ortalığı :)Canım altını açıp bacaklarını hareket ettir sen biraz belki işe yarar biz bugün o şekilde yapabildik ama biraz tehlikeli dikkat et heryer kaka olabilirüstüme falan fırlattı yani benimki altına o kadar örtü falan sermiştim ama ayakları havaya kaldırınca olan oldu
Ben de senin gibi düşünüyorum aslında spiral beni korkuttu buarada koca beni boşar herhalde hic yapmasamBen vücuduma herhangi bir hormon almak istemiyorum çünkü zaten polikistik over hastasıyım. Yeterince hormonlarım bozuk. O yüzden hap veya iğne kesinlikle istemiyorum. Spiralden de çevremde çok kişi memnun değil. Ayrıca ablam 2. Bebeğe spirale rağmen hamile kalmıştı o yüzden güvenemiyorum. Tek ihtimal kondom kalıyor. Şimdilik böyle düşünüyoruz amainsanbuL un dediği gibi en garanti çözüm hiç yapmamak tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?