2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar ebebekte 100tllik bez alisverisinde 20 tl indirim var. Bide gecen gun a101de prima bezlsede 2.si %50 indirimliydi

Ben çok kararsizim ya spiral mi prezervatif mi

Ben vücuduma herhangi bir hormon almak istemiyorum çünkü zaten polikistik over hastasıyım. Yeterince hormonlarım bozuk. O yüzden hap veya iğne kesinlikle istemiyorum. Spiralden de çevremde çok kişi memnun değil. Ayrıca ablam 2. Bebeğe spirale rağmen hamile kalmıştı o yüzden güvenemiyorum. Tek ihtimal kondom kalıyor. Şimdilik böyle düşünüyoruz ama insanbuL un dediği gibi en garanti çözüm hiç yapmamak tabi

Mide agzinda darlik buyuk oglumda da vardi burnundan gelirdi kusunca. Simdi minik oglumda fiskirtarak kusuyor. Bazen ne kadar sut varsa hepsi cikiyor. Gecmesini bekliyorum.
Çok zor bi durum hiç dayanamıyorum nasıl geçecek 8_9 ay böyle bilmiyorum uyurken birşey olacak diye korkuyorum hiç ayrılamıyorum yanından

Kızlar şu an şoktayım nette okumuştum ama biraz tuhaf gelmişti sırt dikeni olayı kızıma banyo sonrası annem bebek yağı ile masaj yaparken bir ande eline sert kıllar geldi deri dışına çıkmaya başladı.. Bir çok bebekte olurmuş ve sırtın üst tarafına avuçla yapılan masajla çıkarmış... Bilmiyordum şimdi hepsi çıktı ama nasıl çekicem nasıl yok edicem bilem varmı ?? Yapmayanlar bebeklerinize mutlaka yapın kuluncun ortasına ve sırtına... Bebekler bu yüzden huysuz olabiliyormuş...

Eklentiler

• image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 95
Çok enteresan hiç duymamıştım böyle bir şey bildiğin diken gibi nolacak peki şimdi onları ç ıkartacakmısın

Canim benimde aynı 31 günlüğüz yeni yeni geçio arama yaslandim mi kalkarken bi yere tutunamazsam acayip ağrım oluyo

Ben biogia günde 5 damla agulineden günde 3 defa yarım çay kaşığı kullanıyorum ikiside bitkisel ve doktorum söyledi siz de doktorunuza sorun isterseniz biraz da olsa rahatliyor en azından yoksa çektiği sancı çok fena

Bazi goguslerden sut oyle tasmazmis. Gogus yapisiyla alakaliymis. Bnce sansli gruptansin

Aynen ya derdimiz büyük, iğneler hormonlara sıkıntı veriyormus doğru mu bilmiyorum ama en iyisi erkeğin korunmasi diyorlar prezervatif sanırım

Birkaç gündür o hareketi yapıyordum bu sabah yaptı şükür ama epeyi yaptı neyse altını acayim dedi açtığımla tekrar kakası ve cisini yapması bir oldu çarşafı batırdı :) yapsın da batırsın ortalığı :)

Ben de senin gibi düşünüyorum aslında spiral beni korkuttu buarada koca beni boşar herhalde hic yapmasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…