2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

masallah kuzulara hepsine peki canım @denizbatıekin den haberin var mı
denizbatiekin de iyi canım, üç bebeyle her zamanki gibi süper anne olarak tospikim Ekin tam yemelik ısırmalık bir ballı lokma tatlısı :)

Hepsine iletirim canım

Hepsine iletirim canım, sanırım şikayet falan olmuş yoksa durduk yere nerden bilecekler bu muhabbetleri?

Merhabalar baya yoğunum bu ara. Bisey soylemeye girdim kacicam. F ferda88 canim ayva cekirdegini yaptim gogus ucuna surunce olmadi.ben gogus pedinin ortasini o jele batirip gogsume koydum sabah aksam. Gogus yarasini geçirdi. Once kabuk tuttu ertesi gun kabuk dustu.bol bol kullanmak lazım. Mastit olmussun gecmis olsun.muhtemelen yaradan dolayi oldun. Insallah dedigim fayda eder

Kesilcek tamamda kazıtmak nedir ya
Hemde bi hiç uğruna yani

Atla bana gel :) keşke yakın olsaydık :) canım benim ilgilenme gel burada yaz hıncını çıkar, kocanla muhatap olma hiç.
Şuan konuşursanız birbirinizi kırarsınız. Boşver.

Valla yakın olsak gelirdim :))
Bazen hızını alamıyo sinir oluyorum bide ediz üzerinden ego tatmin etmeye çalışınca daha da kızıyorum.

Dimi ya
Dün laf anlatamadımki adama.umarım sadece lafta kalır..

Çook çok geçmiş olsun bu arada

Kesilcek tamamda kazıtmak nedir ya
Hemde bi hiç uğruna yani

sen güzellikle söyle eşine bu tavrına kırıldığını. Meselenin sadece saç kesimi olmadığını anlasın canım. Bir de ikisini yalnız başına dışarı gönderme bir süre

Canım hemen denicem allah razı olsun. Evet mastit oldum yaradan dolayı 3 gündür kötüyüm . Çok sevindim seninkinin geçmesine hemen denicem bende.etiketi gorncr Denizin amaliyatindan haber geldi sandım. Güzel haberlerini bekliyorum.

Super_anne1411 canım saçı kazıtmaya takılma tabiki bir orta yol bulunur ama eşinin tavrı sinirinj bozdu senin bunu da konuşarak atlatmak laxim. Bende saç kazitmaya karşıyım ise yaramayacaginj düşünüyorum. Fakat en yakin arkadaşımın oğlu bayag saçlı doğdu fakat 10 aylık olduğunda çok tiftiklendi ve cilizdi. Onlarda kaxittilar ve şuan saçları sert ve gür geldi demek ki kişiye göre de değişebilir.

Yorgunum canim sen nasilsin beni doğru hatirliyorsun bende uzun zamandir giremiyordum neyseki kizim 7 aylik lunca başını taşımaya başladı gec oldu ama neyseki oldu cok şükür sende durumlar nasil

slmlar kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl?ben de uzun zamandır yazamıyorum.biz iyiyiz şükürler olsun aryam büyüyor sağlıkla elhamdülillah. Super_anne1411 ediz kuzusunun saçlarına nasıl kıydı babasııı bana da söylüyolar saçını kazıt ki daha gür ve düzgün uzasın diye ama kıyamıyorum.kıvırcık arya teyzesi:)

Canııımmm ♥♥♥
Dur dur kıymadı henüz :) restleştik bakalım sonu ne olacak.
Kazıtma annesi doktorlar gürleştirmez diyo hep kıyma kıvırcık kuzuma :))
Çok çok öp aryayı. Alışabildinmi iş temposuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…