- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.421
masallah kuzulara hepsine peki canım @denizbatıekin den haberin var mı
Hepsine iletirim canımArada gelip yazsalar güzel olur aslında :))
Hepsine boool bool selamlar öpücükler.
İdilduam a da çok selamlar :)))
İnsanbula onu çok özlediğimi kağanla cihanı yerime çooook çook öpmesini ilet lütfeenn ♡♡♥
Hepsine iletirim canım, sanırım şikayet falan olmuş yoksa durduk yere nerden bilecekler bu muhabbetleri?
Iki gun olacak farkettik daha diş etinin altında ama görünüyorKızlar diş çıkartanınız var mı
Bizimki sinira dayanmis cikti cikacak salyasi biara azalmisti yine cok artti birden kriz gelmis gibi ellerine saldiriyo bide cok mizmizlaniyo buara beklemedeyizKızlar diş çıkartanınız var mı
Evet, 6 dişi var oğlumun şuanKızlar diş çıkartanınız var mı
Evet 2 tane alttta varKızlar diş çıkartanınız var mı
Kesilcek tamamda kazıtmak nedir yaDur kız pire için yorgan yakma hemeno saçlar zaten eninde sonunda kesilecek, oğluşlar sağlıklı olsun gerisi önemli değil. Eşinin üslubu hoş olmamış sadece. Sakin kafayla otur tekrar konuş orta yolu bulursunuz inşallah <3
Canım boşver eninde sonunda kesilecek. Kendini boşuna strese sokma. Dediğin gibi bi gezmeye gider, saçsız dönerler. Sen de sinir olduğunla kalırsın.
Saç için üzülme kökü edizimde, uzar yine :) ama eşinin kurduğu cümleler için trip yapabilirsin. Gereksiz yere kırmış seni.
Hiç üzme kendini canım benim. Kuaförde ediz inşallah çok ağlar da kestirmekten vazgeçer babası da :))) bebeklerin ağlamasını hiç istemiyoruz normalde ama bu durum biraz farklı
Atla bana gel :) keşke yakın olsaydık :) canım benim ilgilenme gel burada yaz hıncını çıkar, kocanla muhatap olma hiç.
Şuan konuşursanız birbirinizi kırarsınız. Boşver.
Dimi yaBiz doğduğu 7.günü kestik saçını..hem sünnet hemde sağlığa yararlıymış. Ama traş edemedik tabi.. makasla kırpık kırpık oldu. Sonra döküldü düzeldi Allahtan...artık geçti ama edizin saçına kıyılmazSuper_anne1411
Kesilcek tamamda kazıtmak nedir ya
Hemde bi hiç uğruna yani
Göndermem göndermem asla bırakmam çocuğumusen güzellikle söyle eşine bu tavrına kırıldığını. Meselenin sadece saç kesimi olmadığını anlasın canım. Bir de ikisini yalnız başına dışarı gönderme bir süre
Ya bayıldıımmm
Sorma canım ben de ayni duygulara kapıldım :) gençlik yıllarım şöyle film şeridi gibi geçti gözümün önündenYa bayıldıımmmbide duygulandım niyeyse halimize mi üzüldüm naptım
Canım hemen denicem allah razı olsun. Evet mastit oldum yaradan dolayı 3 gündür kötüyüm . Çok sevindim seninkinin geçmesine hemen denicem bende.etiketi gorncr Denizin amaliyatindan haber geldi sandım. Güzel haberlerini bekliyorum.Merhabalar baya yoğunum bu ara. Bisey soylemeye girdim kacicam. F ferda88 canim ayva cekirdegini yaptim gogus ucuna surunce olmadi.ben gogus pedinin ortasini o jele batirip gogsume koydum sabah aksam. Gogus yarasini geçirdi. Once kabuk tuttu ertesi gun kabuk dustu.bol bol kullanmak lazım. Mastit olmussun gecmis olsun.muhtemelen yaradan dolayi oldun. Insallah dedigim fayda eder
Yorgunum canim sen nasilsin beni doğru hatirliyorsun bende uzun zamandir giremiyordum neyseki kizim 7 aylik lunca başını taşımaya başladı gec oldu ama neyseki oldu cok şükür sende durumlar nasilBenyazmazsamsenyazmazsan
@DEFNENAZLIM
Kızlar nasılsınız? En son bebeklerinizden konusmustuk baya evvel. Nasıl durumlar ağlamalar vardı yanlıs hatırlamıyorsam, boynunu tutamıyor demiştiniz. Herşey yolunda delmi? Yanlış hatrlıyor olabilirim nolur kusura bakmayın bayadır giremiyince karıstırmıs olabilir.
Öpüyorum, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?