2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Mecbur kalırsam kazıtırım bişey yaparım büyük konuşmayım ama şuan çok gereksiz yumuşacık saçlar gidecek koca adam gibi çıkacak saçları
Tatlı tatlı atışırken bi anda inatlaşmaya döndü iş dilinin ayarı kaçtı bakalım sanmıyorum kestireceğini aslında ama belli de olmaz.
Düşündükçe strese giriyorum ya :)

Bugün bebeğim ateşli 38 olduu dişten sanırım çok ağladı birazda kustu elleri ağzında sürekli braz ağrı kesici verdm jel surdum bakalım... Bir disimiZ bile çıkmadı ya 8ayini doldurcaz

Bugün bebeğim ateşli 38 olduu dişten sanırım çok ağladı birazda kustu elleri ağzında sürekli braz ağrı kesici verdm jel surdum bakalım... Bir disimiZ bile çıkmadı ya 8ayini doldurcaz

geçmiş olsun canım bizim de dişimiz çıkmadı daha ve tahminime göre çok yakın da değil çıkması...

ha iyi restleşme olduysa seni galip oldu sayıyorum:)öperim teyzoşu.alıştım şükür rahatım canım yarım gün çalışıyorum

Benim oğlum 6 ayına 5 gün kala ilk kez emekledi. İlk zamanlar yere koyamıyordum çünkü burnunu vura vura gidiyordu o yüzden yatakta emeklemesine izin veriyordum. İyice alışınca yerde de emeklemeye başladı. şuan 8 ay 1 haftalık ve emekleme ustası :) evin içinde kovalamaca bile oynuyoruz, o kaçıyor ben kovalıyorum, ben kaçıyorum o kovalıyor.

Boyunun yetiştiği yerlere tutunup ayağa kalkıyor. Elini bırakıp 2-3 saniye ayakta kalıyor, bazen de tutuna tutuna yürüyor. Bacaksızı görsen tam komedi 68,5 cm boyuyla ne yaramazlıklar yapıyor.

Diş çıkarıyoruz aşırı huysuz ve ağlamalı geçiyor giremedim kaç gündür.

Jel sürüyorum başka neler yapabilirim kızlar ?

kehribar kolye kullanıyor musunuz canım ben ondan almayı düşünüyorum. Benim oğlan soğuk salatalık kemirmeye bayılıyor rahatlatıyor herhalde. Ateşi çıkıyor mu senin minnoşun? Ağrı kesici ateş düşürücü verebilirsin bir çay kaşığı. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız canım sana da Allah güç kuvvet versin.

Ateş yok ama herşeye ağlıyor. Sophie var . Kehribar aldım daralıyor onda takmak istemiyor. Totsandmore dan almıştım canım senin önerinle

Amin canım

Ben bugün salatalık verdim eline.. dişi yok diye.. bi baktım koparmış boğuldu. Parmağımla çıkardım. . Çok korktum ama.. havuç dene cnm. .

ha iyi restleşme olduysa seni galip oldu sayıyorum:)öperim teyzoşu.alıştım şükür rahatım canım yarım gün çalışıyorum
Benden çok o kıyamıyodu nolduysa bi geldiler ona ama bana gelmezler inşallah
Çok sevindim yarım gün olmasına :)
Minik gurmenin yemekle arası nasıl :) yakalamışken aryamı sorayım bol bol :)

Ateş yok ama herşeye ağlıyor. Sophie var . Kehribar aldım daralıyor onda takmak istemiyor. Totsandmore dan almıştım canım senin önerinle

Amin canım

ben daha almadım canım karıştırdın sanırım :) benim kayınpederin haftaya umreye gidiyor ben ondan rica ettim oradan getirecek bana inşallah.

Bence ateş olmasa bile en azından gece rahat uyusun diye ilaç verebilirsin yavrucak harap olmasın...

Bizimki de aslında huysuz ama daha diş etleri doğru düzgün kabarmadı bile o yüzden daha çok var heralde diş çıkmasına diye düşünüyorum.

Ben bugün salatalık verdim eline.. dişi yok diye.. bi baktım koparmış boğuldu. Parmağımla çıkardım. . Çok korktum ama.. havuç dene cnm. .

hadi ya çok geçmiş olsun canım hemen bir sadaka verin... Ben minnoşa dilimleyip salatalık veriyorum canım zaten mıncıklayınca su gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…