- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.441
Mecbur kalırsam kazıtırım bişey yaparım büyük konuşmayım ama şuan çok gereksiz yumuşacık saçlar gidecek koca adam gibi çıkacak saçlarıSuper_anne1411 canım saçı kazıtmaya takılma tabiki bir orta yol bulunur ama eşinin tavrı sinirinj bozdu senin bunu da konuşarak atlatmak laxim. Bende saç kazitmaya karşıyım ise yaramayacaginj düşünüyorum. Fakat en yakin arkadaşımın oğlu bayag saçlı doğdu fakat 10 aylık olduğunda çok tiftiklendi ve cilizdi. Onlarda kaxittilar ve şuan saçları sert ve gür geldi demek ki kişiye göre de değişebilir.
Bugün bebeğim ateşli 38 olduu dişten sanırım çok ağladı birazda kustu elleri ağzında sürekli braz ağrı kesici verdm jel surdum bakalım... Bir disimiZ bile çıkmadı ya 8ayini doldurcaz
ha iyi restleşme olduysa seni galip oldu sayıyorum:)öperim teyzoşu.alıştım şükür rahatım canım yarım gün çalışıyorumCanııımmm ♥♥♥
Dur dur kıymadı henüz :) restleştik bakalım sonu ne olacak.
Kazıtma annesi doktorlar gürleştirmez diyo hep kıyma kıvırcık kuzuma :))
Çok çok öp aryayı. Alışabildinmi iş temposuna
Emeklemedi ama geri geri gidiyor. .Merhaba kizlar sizin bebisler emeklemeye basladimi. Her bebegin gelisimi ayni degildir ama yinede merak ettim.
Bizim de çıkmadı ama yeri belli. .Bugün bebeğim ateşli 38 olduu dişten sanırım çok ağladı birazda kustu elleri ağzında sürekli braz ağrı kesici verdm jel surdum bakalım... Bir disimiZ bile çıkmadı ya 8ayini doldurcaz
Emekleme pozisyonundami yoksa oturarakmiEmeklemedi ama geri geri gidiyor. .
Emeklermiş gibi kalkıyor dizinin üstüne. .bende gel gel yapıyorum. Heyecanlanıyor, sonra geri geri gidiyor. .Emekleme pozisyonundami yoksa oturarakmi
Merhaba kizlar sizin bebisler emeklemeye basladimi. Her bebegin gelisimi ayni degildir ama yinede merak ettim.
Diş çıkarıyoruz aşırı huysuz ve ağlamalı geçiyor giremedim kaç gündür.
Jel sürüyorum başka neler yapabilirim kızlar ?
kehribar kolye kullanıyor musunuz canım ben ondan almayı düşünüyorum. Benim oğlan soğuk salatalık kemirmeye bayılıyor rahatlatıyor herhalde. Ateşi çıkıyor mu senin minnoşun? Ağrı kesici ateş düşürücü verebilirsin bir çay kaşığı. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız canım sana da Allah güç kuvvet versin.
Ben bugün salatalık verdim eline.. dişi yok diye.. bi baktım koparmış boğuldu. Parmağımla çıkardım. . Çok korktum ama.. havuç dene cnm. .kehribar kolye kullanıyor musunuz canım ben ondan almayı düşünüyorum. Benim oğlan soğuk salatalık kemirmeye bayılıyor rahatlatıyor herhalde. Ateşi çıkıyor mu senin minnoşun? Ağrı kesici ateş düşürücü verebilirsin bir çay kaşığı. İnşallah kolaylıkla atlatırsınız canım sana da Allah güç kuvvet versin.
Benden çok o kıyamıyodu nolduysa bi geldiler ona ama bana gelmezler inşallahha iyi restleşme olduysa seni galip oldu sayıyorum:)öperim teyzoşu.alıştım şükür rahatım canım yarım gün çalışıyorum
Ateş yok ama herşeye ağlıyor. Sophie var . Kehribar aldım daralıyor onda takmak istemiyor. Totsandmore dan almıştım canım senin önerinle
Amin canım
Canımm geçmiş olsun. Bizde de diş yokBugün bebeğim ateşli 38 olduu dişten sanırım çok ağladı birazda kustu elleri ağzında sürekli braz ağrı kesici verdm jel surdum bakalım... Bir disimiZ bile çıkmadı ya 8ayini doldurcaz
Ben bugün salatalık verdim eline.. dişi yok diye.. bi baktım koparmış boğuldu. Parmağımla çıkardım. . Çok korktum ama.. havuç dene cnm. .
Merhaba. Emeklemedi henüz. Yuvarlanarak geziyo hala :))Merhaba kizlar sizin bebisler emeklemeye basladimi. Her bebegin gelisimi ayni degildir ama yinede merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?