2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Maşallah maşallah sıpaya :)) seninki hızlı çıktı :))

Sagol canım. Hatları karıştırdım o zaman ben :)))
Biz de anlamadık doktor gördü şok oldum. Daha yarık gibi duruyor çıkacak inşallah.

Calpol veririm bugün dün gecemiz çok kötüydü.

Ben bugün salatalık verdim eline.. dişi yok diye.. bi baktım koparmış boğuldu. Parmağımla çıkardım. . Çok korktum ama.. havuç dene cnm. .
Canımm çok geçmiş olsun.
Böyle durumlarda paniği bebeğe yansıtmamak gerekiyomuş. Mesela başta öğürüyo ya o zaman tam yutakta oluyomuş lokma ve zaten bi şekilde çıkarmaya çalışırmış o sen panikle bi tepki verip aniden yaklaşınca o da korkup bi anda nefes alırmış o zaman boğazına kaçarmış.
Sizde nasıl oldu bilmiyorum ama bi yerde okudum yazayım dedim

Maşallah maşallah sıpaya :)) seninki hızlı çıktı :))

hamileyken de herşeyi önden önden gidiyordu sıpanın. Hep diyordum bu doktor benim haftamı yanlış hesaplıyor heralde.

Eee ben boşuna mı 1 sene folik asit içtim hamilelikten önce

hamileyken de herşeyi önden önden gidiyordu sıpanın. Hep diyordum bu doktor benim haftamı yanlış hesaplıyor heralde.

Eee ben boşuna mı 1 sene folik asit içtim hamilelikten önce
Ooo sırrı açıkladııı
Ben doğru düzgün kullanmadım ondan mı yani bu çocuğun rahatlığı :)))
Artık 2.ye düzenli kullanırım öğrenmiş oldum

Hemen kucağıma aldım. . Ters çevirdim. Baktım salatalık gözüküyor, parmağımla aldım. Bizim ki biraz panik. Bazen yemek istemiyincede öksürüyo, kusar gibi yapıyor. Sakin ol diye sakinleştiriyorum. Sonra susuyo..

Yorulmak ne demek bilmiyor benim kızım bir saniye durmuyor ya elinde bisey olcak illa gordugu farklı biseye koşar adım surunup almaya çalışıyor .günde 2 saat zorla uyuyor.dizlerinin ustunede gidiyor a henuz çok değil genelde surunuyor birde pek oturmuyor nedense ..

Bugün bebeğim ateşli 38 olduu dişten sanırım çok ağladı birazda kustu elleri ağzında sürekli braz ağrı kesici verdm jel surdum bakalım... Bir disimiZ bile çıkmadı ya 8ayini doldurcaz
Bizde bekliyorduk ya bizim sag alt taraftaki disimiz cikti yanindakide patlamak uzere sizinkide yakindir insallah

Merhaba kizlar sizin bebisler emeklemeye basladimi. Her bebegin gelisimi ayni degildir ama yinede merak ettim.

Canım benim oğlum henüz emeklemiyor..
İki gün sonra 6yı bitirip 7 ye giriyoruz
Benim yavru hastalıktan kendine gelemedi ki hali olup emeklesin

Maşallah annesi ona Rabb im esirgesin

Masallah sizinki yerinde durmuyo bizimki tembel anca kucakta gezdirinandldiye agliyo bide elinden tutup ayaga kalkmak oyle durmak istiyo yere yuzustu koyunca hareket ilerliyemiyo basiyo cigligi

Diş çıkarıyoruz aşırı huysuz ve ağlamalı geçiyor giremedim kaç gündür.

Jel sürüyorum başka neler yapabilirim kızlar ?
Soguk bisey verebilirsin eline ben dolaptan cikmis havuc ve ayva verdim kasiyodu jel bende surdum bir gece dayanamadik com huzursuzdu jel bile rahatlatmadi agliyodu surekli cay kasigiyla calpol verdim

Ben bugün salatalık verdim eline.. dişi yok diye.. bi baktım koparmış boğuldu. Parmağımla çıkardım. . Çok korktum ama.. havuç dene cnm. .
Canim gecmis olsun bizde cok yasadik esim eline elma armut ekmek veriyodu disi yok emsin diye oda koparip kaciriyodu bende asagiya dogru egip sirtina vurup sonra agzindan aliyodum dikkatli olmak lazim

Aslında doğru ilk kaçınca kusma eğimi yapıyor ama ben hemen panikle çocuğu ters çeviriyorum sakın olmayı başaramıyorum. Bizimkine geçen akşam portakal kaçırdı ve kustu çıkardı şükür. Gerçi benim sıpa yoğurt bile putur gelse boğuluyor sapsik

Sağol canim cok sukur iyiyiz. Ya ben kivircigim kızım da olsun istedim ama o düz. Maşallah arya kuzuya iştahı nasıl annesi ek gıda nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…