- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.461
Maşallah maşallah sıpaya :)) seninki hızlı çıktı :))Benim oğlum 6 ayına 5 gün kala ilk kez emekledi. İlk zamanlar yere koyamıyordum çünkü burnunu vura vura gidiyordu o yüzden yatakta emeklemesine izin veriyordum. İyice alışınca yerde de emeklemeye başladı. şuan 8 ay 1 haftalık ve emekleme ustası :) evin içinde kovalamaca bile oynuyoruz, o kaçıyor ben kovalıyorum, ben kaçıyorum o kovalıyor.
Boyunun yetiştiği yerlere tutunup ayağa kalkıyor. Elini bırakıp 2-3 saniye ayakta kalıyor, bazen de tutuna tutuna yürüyor. Bacaksızı görsen tam komedi 68,5 cm boyuyla ne yaramazlıklar yapıyor.
ben daha almadım canım karıştırdın sanırım :) benim kayınpederin haftaya umreye gidiyor ben ondan rica ettim oradan getirecek bana inşallah.
Bence ateş olmasa bile en azından gece rahat uyusun diye ilaç verebilirsin yavrucak harap olmasın...
Bizimki de aslında huysuz ama daha diş etleri doğru düzgün kabarmadı bile o yüzden daha çok var heralde diş çıkmasına diye düşünüyorum.
Canımm çok geçmiş olsun.Ben bugün salatalık verdim eline.. dişi yok diye.. bi baktım koparmış boğuldu. Parmağımla çıkardım. . Çok korktum ama.. havuç dene cnm. .
Maşallah maşallah sıpaya :)) seninki hızlı çıktı :))
Ooo sırrı açıkladıııhamileyken de herşeyi önden önden gidiyordu sıpanın. Hep diyordum bu doktor benim haftamı yanlış hesaplıyor heralde.
Eee ben boşuna mı 1 sene folik asit içtim hamilelikten önce
Hemen kucağıma aldım. . Ters çevirdim. Baktım salatalık gözüküyor, parmağımla aldım. Bizim ki biraz panik. Bazen yemek istemiyincede öksürüyo, kusar gibi yapıyor. Sakin ol diye sakinleştiriyorum. Sonra susuyo..Canımm çok geçmiş olsun.
Böyle durumlarda paniği bebeğe yansıtmamak gerekiyomuş. Mesela başta öğürüyo ya o zaman tam yutakta oluyomuş lokma ve zaten bi şekilde çıkarmaya çalışırmış o sen panikle bi tepki verip aniden yaklaşınca o da korkup bi anda nefes alırmış o zaman boğazına kaçarmış.
Sizde nasıl oldu bilmiyorum ama bi yerde okudum yazayım dedim
Bizde bekliyorduk ya bizim sag alt taraftaki disimiz cikti yanindakide patlamak uzere sizinkide yakindir insallahBugün bebeğim ateşli 38 olduu dişten sanırım çok ağladı birazda kustu elleri ağzında sürekli braz ağrı kesici verdm jel surdum bakalım... Bir disimiZ bile çıkmadı ya 8ayini doldurcaz
Emeklemiyo ama surekli ayaklari uzerinde durmak istiyo sanirim emeklemeden yuruyecekMerhaba kizlar sizin bebisler emeklemeye basladimi. Her bebegin gelisimi ayni degildir ama yinede merak ettim.
Bizde bekliyorduk ya bizim sag alt taraftaki disimiz cikti yanindakide patlamak uzere sizinkide yakindir insallah
Merhaba kizlar sizin bebisler emeklemeye basladimi. Her bebegin gelisimi ayni degildir ama yinede merak ettim.
Maşallah annesi ona Rabb im esirgesinBenim oğlum 6 ayına 5 gün kala ilk kez emekledi. İlk zamanlar yere koyamıyordum çünkü burnunu vura vura gidiyordu o yüzden yatakta emeklemesine izin veriyordum. İyice alışınca yerde de emeklemeye başladı. şuan 8 ay 1 haftalık ve emekleme ustası :) evin içinde kovalamaca bile oynuyoruz, o kaçıyor ben kovalıyorum, ben kaçıyorum o kovalıyor.
Boyunun yetiştiği yerlere tutunup ayağa kalkıyor. Elini bırakıp 2-3 saniye ayakta kalıyor, bazen de tutuna tutuna yürüyor. Bacaksızı görsen tam komedi 68,5 cm boyuyla ne yaramazlıklar yapıyor.
Masallah sizinki yerinde durmuyo bizimki tembel anca kucakta gezdirinandldiye agliyo bide elinden tutup ayaga kalkmak oyle durmak istiyo yere yuzustu koyunca hareket ilerliyemiyo basiyo cigligiBenim oğlum 6 ayına 5 gün kala ilk kez emekledi. İlk zamanlar yere koyamıyordum çünkü burnunu vura vura gidiyordu o yüzden yatakta emeklemesine izin veriyordum. İyice alışınca yerde de emeklemeye başladı. şuan 8 ay 1 haftalık ve emekleme ustası :) evin içinde kovalamaca bile oynuyoruz, o kaçıyor ben kovalıyorum, ben kaçıyorum o kovalıyor.
Sagol canim kolay olmuyo sizde yasiyosunuzdur aylardir ne cekiyoruz bundan sonraki insallah ilk ilmek sokulunce corap sokugu gibi kolay olurinsallahMaşallah size iniAllh sonrakiler de kolay çıkar canım
Soguk bisey verebilirsin eline ben dolaptan cikmis havuc ve ayva verdim kasiyodu jel bende surdum bir gece dayanamadik com huzursuzdu jel bile rahatlatmadi agliyodu surekli cay kasigiyla calpol verdimDiş çıkarıyoruz aşırı huysuz ve ağlamalı geçiyor giremedim kaç gündür.
Jel sürüyorum başka neler yapabilirim kızlar ?
Canim gecmis olsun bizde cok yasadik esim eline elma armut ekmek veriyodu disi yok emsin diye oda koparip kaciriyodu bende asagiya dogru egip sirtina vurup sonra agzindan aliyodum dikkatli olmak lazimBen bugün salatalık verdim eline.. dişi yok diye.. bi baktım koparmış boğuldu. Parmağımla çıkardım. . Çok korktum ama.. havuç dene cnm. .
Soguk bisey verebilirsin eline ben dolaptan cikmis havuc ve ayva verdim kasiyodu jel bende surdum bir gece dayanamadik com huzursuzdu jel bile rahatlatmadi agliyodu surekli cay kasigiyla calpol verdim
Canım bir çay kaşığı calpol ver yazık çok ağrı yapar. Birde eline soğuk havuç ver dişini kasisinDiş çıkarıyoruz aşırı huysuz ve ağlamalı geçiyor giremedim kaç gündür.
Jel sürüyorum başka neler yapabilirim kızlar ?
Aslında doğru ilk kaçınca kusma eğimi yapıyor ama ben hemen panikle çocuğu ters çeviriyorum sakın olmayı başaramıyorum. Bizimkine geçen akşam portakal kaçırdı ve kustu çıkardı şükür. Gerçi benim sıpa yoğurt bile putur gelse boğuluyor sapsikCanımm çok geçmiş olsun.
Böyle durumlarda paniği bebeğe yansıtmamak gerekiyomuş. Mesela başta öğürüyo ya o zaman tam yutakta oluyomuş lokma ve zaten bi şekilde çıkarmaya çalışırmış o sen panikle bi tepki verip aniden yaklaşınca o da korkup bi anda nefes alırmış o zaman boğazına kaçarmış.
Sizde nasıl oldu bilmiyorum ama bi yerde okudum yazayım dedim
Sağol canim cok sukur iyiyiz. Ya ben kivircigim kızım da olsun istedim ama o düz. Maşallah arya kuzuya iştahı nasıl annesi ek gıda nasıl gidiyorslmlar kızlar nasılsınız kuzucuklar nasıl?ben de uzun zamandır yazamıyorum.biz iyiyiz şükürler olsun aryam büyüyor sağlıkla elhamdülillah.Super_anne1411 ediz kuzusunun saçlarına nasıl kıydı babasııı bana da söylüyolar saçını kazıt ki daha gür ve düzgün uzasın diye ama kıyamıyorum.kıvırcık arya teyzesi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?