2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Maşallah ona annesi hızlı çıktı Salih Pasageçen bana sormuştun ya Yunus Emre hala kızıl mi diye ben sariya döndü demiştim ama hala kizilmis @eastnbull yakından gördü kızıl olduğunu onayladı :))

Diş çıkarıyoruz aşırı huysuz ve ağlamalı geçiyor giremedim kaç gündür.

Jel sürüyorum başka neler yapabilirim kızlar ?

İbrahim Saraçoğlu dış çıkaran bebeklere 1 damla anne eline papatya sürüp bebeğin damaginda gezdir ecek diyor ben uyguladım bize iyi geldi çok huzursuz olduğu gecelerde 1 çay kaşığı Calpol verdim.

.

Kehribar kolye bize bir fayda sağlamadi inşallah Salih'e yarar canım.

Yerim o tarçın kafayı ben Teşekkür ederim cevabın için canım. Daha diş çıkarmasına çok var diyordum ama bugün elime dişi geldi çok duygulandım :) biz de sonunda çıkardık dişimizi çok şükür :) zor bir gece geçirdik ama inşallah bundan sonrası kolay olur...

Hayırlı olsun dişleri kuzunun.bazı bebeklerin dişleri kabarmadan çıkıyor ilk dişler bizde de kabarmadan çıktı şimdi üstleri çıkıyor tarcinin

Sagol canım. Hatları karıştırdım o zaman ben :)))
Biz de anlamadık doktor gördü şok oldum. Daha yarık gibi duruyor çıkacak inşallah.

Calpol veririm bugün dün gecemiz çok kötüydü.

biz de korkunç bir gecenin sabahında ilk dişimizi gördük bugün çok şükür :) daha çok var diyordum dün oysa ki... Çok duygulandım ya görünce :)

Ooo sırrı açıkladııı
Ben doğru düzgün kullanmadım ondan mı yani bu çocuğun rahatlığı :)))
Artık 2.ye düzenli kullanırım öğrenmiş oldum

benim aylarca çocuğum olmayınca
Aylarca folik asit içmiş bulundum. Hepsi de Salih beye yaramış sanırım
Emira SY ümreden ne isticen? Bizimkilerde orda bende aldırim

kehribar kolye isteyecektim canım :)

Masallah sizinki yerinde durmuyo bizimki tembel anca kucakta gezdirinandldiye agliyo bide elinden tutup ayaga kalkmak oyle durmak istiyo yere yuzustu koyunca hareket ilerliyemiyo basiyo cigligi

belki de emeklemeden yürür seninki canım benim kuzenim öyle yapmış :)

valla kimi çok övüyor kimi işe yaramadı diyor. Denemekten zarar gelmez :)
Bu arada resminiz çok tatlı afiyet olsun Salih'e.. Bu arada bebeğinin ismi çok güzel. . Nerden aklına geldi? Hep değişik isim koyma merakı var malum. Aslında şimdi klasik, eski isimler daha değişik. .

Ay gözün aydın bizimde gecemiz zordu ama diş yokkk göremedim yani elimle bakmadim

Super_anne1411 F ferda88 teyzeleri aryam zinhar mama almak istemiyor iki ayda gr kilo almadı boyu maşallah iyi uzadığı için dr bu durumu çok önemsemiyor ama tabi ben üzülüyorum.sağlığı yerinde çok şükür boyu da uzuyor ama tabi anne olarak kilo almamasına üzülüyorum.ek gıda olayımız çok şükür iyi.ne versem yiyor.hatta bizim yediklerimize bile can atıyor yiyeyim diye:))pilav üstü döner versem yiycek sıpa:))amaaa mama almak istemediği için tabi ek gıdayla da kilo alamıyor.

Sağol canim cok sukur iyiyiz. Ya ben kivircigim kızım da olsun istedim ama o düz. Maşallah arya kuzuya iştahı nasıl annesi ek gıda nasıl gidiyor
olsun annesi düz saç da çok güzel.benimde saçım düz:)babasının saçlar dalgalı arya bonus kafa olma yolunda ilerliyor:))ben kıvırcık kara bebelere bayılırdım:))arya da kıvırcık kara kuzu teyzesi:))

Bu arada resminiz çok tatlı afiyet olsun Salih'e.. Bu arada bebeğinin ismi çok güzel. . Nerden aklına geldi? Hep değişik isim koyma merakı var malum. Aslında şimdi klasik, eski isimler daha değişik. .

Mehmet ismi hem dedem hem babam hem kayınpederimin ismi canım o zaten garanti oldu :) Salih ismini de hem hz Salihi küçüklüğümden beri çok severim hem de biz eşimle nişanlıyken dayım vefat etti. Hiç çocuğu yoktu. Eşim dayının adını biz koyalım oğlumuz olursa dedi ben de çok memnun oldum böyle zarif düşünmesine... Mehmete de çok yakıştı :)

Ay gözün aydın bizimde gecemiz zordu ama diş yokkk göremedim yani elimle bakmadim

gözle görünmüyor canım elime ve kaşığa geldi bizim dişimiz :) bir kaç gecedir uykusunda acayip davranıyordu bundanmış demek dedik biz de...

Benimkide geceleri ateşi çıkıyor ağlıyor fln bizde bekliyoruz dört gözle

Burada uğur var canım kim dış yok derse ertesi gün çıkıyor

Canım ek gıdayı seviyorsa ne mutlu sana çok zorlams bence mama icin yani ben mama yerine yoğurt meyve yemesini çok daha tercih ediyorum. Benimki de tam tersi mama yiyor ama ek gıda çok kötü gidiyor

Yerim ben o kıvırcık kara kuzuyu ya bol bol kokla benim yerime annesi maşallah ona

Kıyamam ben ona ya ♥ çok çok öp yerime annesii. İnşallah bi daha korkutmaz senide kendisinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…