- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.501
Saol canım. . Banada öpmeye bahane lazımKıyamam ben ona ya ♥ çok çok öp yerime annesii. İnşallah bi daha korkutmaz senide kendisinide
Yerim o şapşiği ♥♥Aslında doğru ilk kaçınca kusma eğimi yapıyor ama ben hemen panikle çocuğu ters çeviriyorum sakın olmayı başaramıyorum. Bizimkine geçen akşam portakal kaçırdı ve kustu çıkardı şükür. Gerçi benim sıpa yoğurt bile putur gelse boğuluyor sapsik
Konuşmuyoruz yanyana gelmemeye çalışıyoruz :))Saol canım. . Banada öpmeye bahane lazımbu arada ne oldu Ediz in saç mevzusu??
Aaaa siz de miiiii..hayırlı olsuunnYerim o tarçın kafayı benTeşekkür ederim cevabın için canım. Daha diş çıkarmasına çok var diyordum ama bugün elime dişi geldi çok duygulandım :) biz de sonunda çıkardık dişimizi çok şükür :) zor bir gece geçirdik ama inşallah bundan sonrası kolay olur...
Aryada ne inat varmış öyle :))Super_anne1411 F ferda88 teyzeleri aryam zinhar mama almak istemiyor iki ayda gr kilo almadı boyu maşallah iyi uzadığı için dr bu durumu çok önemsemiyor ama tabi ben üzülüyorum.sağlığı yerinde çok şükür boyu da uzuyor ama tabi anne olarak kilo almamasına üzülüyorum.ek gıda olayımız çok şükür iyi.ne versem yiyor.hatta bizim yediklerimize bile can atıyor yiyeyim diye:))pilav üstü döner versem yiycek sıpa:))amaaa mama almak istemediği için tabi ek gıdayla da kilo alamıyor.
Su da çıkarmadı daha canım. Biz bugün 7 aylık olduk daha gerci. Ediz kaç aylık şuan? @EmiraSalih hayırlı olsun canım kaç aylık şsuanda. Gözünüz aydinAaaa siz de miiiii..hayırlı olsuunn
Bi ediz mi kaldı diş çıkarmayan
7buçuk şuan ve hiiçç umudum yok hiiççSu da çıkarmadı daha canım. Biz bugün 7 aylık olduk daha gerci. Ediz kaç aylık şuan? @EmiraSalih hayırlı olsun canım kaç aylık şsuanda. Gözünüz aydin
kıyamam sana :) boşver canım ya hepsi erken çıkaracak deil ya. Hayırlısı olsun. Bu arada onun pozunu yerim ben çok tatlı olmuş maşallah7buçuk şuan ve hiiçç umudum yok hiiçç
Doğru aslında dişsiz de kalacak değilde işte bi noktadan sonra insan aksiyon istiyo yenilik heyecan arıyo :)))kıyamam sana :) boşver canım ya hepsi erken çıkaracak deil ya. Hayırlısı olsun. Bu arada onun pozunu yerim ben çok tatlı olmuş maşallah
Lokal anestezi. . 5 dk sürmedi bizimki şükür. . İlk gün çok sıkıntılıydı sonra karton bardak kestik bölgeyi içine alarak koyduk üstüne bez başladık hemen.. Bez deymeyince ağlamadı, yaptır kurtul. .korkma..Iyi akşamlar arkadaşlar.5aylık oglum var sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.genel anastezi mi iyi olur yoksa sadece o bölgenin mi uyusturulması.kaç günde ii olur.oğlum kolik bi bebekti.o biraz azaldı derken diş cıkarma agrıları basladı
Sünnetten de cok korkuyorum.aglar durursa diye.sizlerin içinden yaptıran muhakkak vardır.tavsiyelerinize ihtiyacum var.şimdiden tesekkur ederim hepinize
Valla dış çıkınca aksiyon çok oluyor mesela az önce ben emzirirken kendimi yere ataklccatim az kalsin kopariyordu ısırmaktanDoğru aslında dişsiz de kalacak değilde işte bi noktadan sonra insan aksiyon istiyo yenilik heyecan arıyo :)))
Çoook teşekkürler teyzesii ♥♥
Biz 3 aylıkken lokal anestezi ile olduk canım yarım saat sürdü sadece sıkıntı karton bardak koyduk 1 saate normal hayatımıza döndük sonradan yapısıklık sıkıntısı oldu ama malIyi akşamlar arkadaşlar.5aylık oglum var sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.genel anastezi mi iyi olur yoksa sadece o bölgenin mi uyusturulması.kaç günde ii olur.oğlum kolik bi bebekti.o biraz azaldı derken diş cıkarma agrıları basladı
Sünnetten de cok korkuyorum.aglar durursa diye.sizlerin içinden yaptıran muhakkak vardır.tavsiyelerinize ihtiyacum var.şimdiden tesekkur ederim hepinize
lokal tabiki kucuk bir islem sonucta genel anesteziye gerek yok ilk cikinca agladi sonra kagit bardak koydum bende bez degince agliyodu her bez degistirmede bolca merhem surdum ve bardagi degistirdim cok aglarsa bir cay kadigi calpol verdim biran once ysptir bence canim nekadar erken okadar iyi buyudukce zor oluyorIyi akşamlar arkadaşlar.5aylık oglum var sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.genel anastezi mi iyi olur yoksa sadece o bölgenin mi uyusturulması.kaç günde ii olur.oğlum kolik bi bebekti.o biraz azaldı derken diş cıkarma agrıları basladı
Allah sifa versin kuzucugumuza(Deniz'imize) tez zamanda iyilesip gulucukler sacsin insallah cunku onlar evin nesesi onlar iyi olsun ki anne babalar da mutlu olsun Rabbim tum evlatlarimizi korusun daglik afiyet versinKızlarmatsiyahoje in kuzusu deniz büyük ihtimalle yarın amaliyati olacakmış dualarımizi esirgemeyelim prensese
Yalnız değilsin..Biz yine ayaktayiz uyursak sansli sayiyoruz kendimizi gazdi disdi derken buarada burnu tikaniyo nefes alamiyo ve uyaniyo uykuyu kacirip oturuyoruz dun gece iki kere uyandi dun gecede 01.30 da uyudu 3.30 da aglayarak uyandi besiginde salladim susmadi mama verdim almadi illaki kucagima alip gezdirerek pispislayinca sakinlesti yarim saat sonra uyudu sonra 5.30 da uyandi yine feryat figan yine kaldirdim kucagima aldim gezdir serum damlat derken uykuyu kacirdi 8 de uyudu 3-4 gundur boyleyiz kalorifere islak havlu koydum nane kaynattim sogan kestim koydum odayi bile havalandirdim fayda etmiyo napicagimi bilmiyorum doktora goturecegim bakalim ne diyecek
Biz yine ayaktayiz uyursak sansli sayiyoruz kendimizi gazdi disdi derken buarada burnu tikaniyo nefes alamiyo ve uyaniyo uykuyu kacirip oturuyoruz dun gece iki kere uyandi dun gecede 01.30 da uyudu 3.30 da aglayarak uyandi besiginde salladim susmadi mama verdim almadi illaki kucagima alip gezdirerek pispislayinca sakinlesti yarim saat sonra uyudu sonra 5.30 da uyandi yine feryat figan yine kaldirdim kucagima aldim gezdir serum damlat derken uykuyu kacirdi 8 de uyudu 3-4 gundur boyleyiz kalorifere islak havlu koydum nane kaynattim sogan kestim koydum odayi bile havalandirdim fayda etmiyo napicagimi bilmiyorum doktora goturecegim bakalim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?