2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yerim o şapşiği ♥♥
Benimki elmayı yutamadı öğürmeye başladı kollarım uyuştu resmen yavaşça kucağıma aldım baktım nefes alışında sorun yok yüzü bana dönük şekildd kucağıma oturttum yavaşça baktım ağzında çevirip duruyo aldım hemen.ama uyuşmasam onu bi hışımla alırdım kucağıma eminim ve o kesin kaçardı boğazına (
Ayy Allah hepsini korusun inşallah düşününce bile kötü oluyo insan

Aaaa siz de miiiii..hayırlı olsuunn
Bi ediz mi kaldı diş çıkarmayan

Aryada ne inat varmış öyle :))
Sağlığı yerinde olsunda kilo alır illaki annesi.hem mama küçük işi o topiğin ablası :)))

kıyamam sana :) boşver canım ya hepsi erken çıkaracak deil ya. Hayırlısı olsun. Bu arada onun pozunu yerim ben çok tatlı olmuş maşallah
Doğru aslında dişsiz de kalacak değilde işte bi noktadan sonra insan aksiyon istiyo yenilik heyecan arıyo :)))
Çoook teşekkürler teyzesii ♥♥

Iyi akşamlar arkadaşlar.5aylık oglum var sünnet ettirmeyi düşünüyoruz.genel anastezi mi iyi olur yoksa sadece o bölgenin mi uyusturulması.kaç günde ii olur.oğlum kolik bi bebekti.o biraz azaldı derken diş cıkarma agrıları basladı
Sünnetten de cok korkuyorum.aglar durursa diye.sizlerin içinden yaptıran muhakkak vardır.tavsiyelerinize ihtiyacum var.şimdiden tesekkur ederim hepinize

Lokal anestezi. . 5 dk sürmedi bizimki şükür. . İlk gün çok sıkıntılıydı sonra karton bardak kestik bölgeyi içine alarak koyduk üstüne bez başladık hemen.. Bez deymeyince ağlamadı, yaptır kurtul. .korkma..

Doğru aslında dişsiz de kalacak değilde işte bi noktadan sonra insan aksiyon istiyo yenilik heyecan arıyo :)))
Çoook teşekkürler teyzesii ♥♥
Valla dış çıkınca aksiyon çok oluyor mesela az önce ben emzirirken kendimi yere ataklccatim az kalsin kopariyordu ısırmaktan

Biz 3 aylıkken lokal anestezi ile olduk canım yarım saat sürdü sadece sıkıntı karton bardak koyduk 1 saate normal hayatımıza döndük sonradan yapısıklık sıkıntısı oldu ama mal

K
lokal tabiki kucuk bir islem sonucta genel anesteziye gerek yok ilk cikinca agladi sonra kagit bardak koydum bende bez degince agliyodu her bez degistirmede bolca merhem surdum ve bardagi degistirdim cok aglarsa bir cay kadigi calpol verdim biran once ysptir bence canim nekadar erken okadar iyi buyudukce zor oluyor

Kızlar matsiyahoje in kuzusu deniz büyük ihtimalle yarın amaliyati olacakmış dualarımizi esirgemeyelim prensese
Allah sifa versin kuzucugumuza(Deniz'imize) tez zamanda iyilesip gulucukler sacsin insallah cunku onlar evin nesesi onlar iyi olsun ki anne babalar da mutlu olsun Rabbim tum evlatlarimizi korusun daglik afiyet versin

Biz yine ayaktayiz uyursak sansli sayiyoruz kendimizi gazdi disdi derken buarada burnu tikaniyo nefes alamiyo ve uyaniyo uykuyu kacirip oturuyoruz dun gece iki kere uyandi dun gecede 01.30 da uyudu 3.30 da aglayarak uyandi besiginde salladim susmadi mama verdim almadi illaki kucagima alip gezdirerek pispislayinca sakinlesti yarim saat sonra uyudu sonra 5.30 da uyandi yine feryat figan yine kaldirdim kucagima aldim gezdir serum damlat derken uykuyu kacirdi 8 de uyudu 3-4 gundur boyleyiz kalorifere islak havlu koydum nane kaynattim sogan kestim koydum odayi bile havalandirdim fayda etmiyo napicagimi bilmiyorum doktora goturecegim bakalim ne diyecek

Yalnız değilsin..

Geçmis olsun canım. Biz de zor geceler geçirdik, 2 gündür iyiyiz çok sükür. Gece yarısı kalkip tıkanan burnunu ılık suyla yıkayıp yumuşatıp boşaltıyorduk habire. Tabii uyku muyku kalmıyordu. Yüz ustu yere koyup oynadı bol bol, o da burnunu çözmeye çok yardımcı oldu. Sonra da gezinerek uyutuyorduk, anca öyle rahat ediyorlar sanırım. Kaloriferi çok açma, oda 19-20 derece olsun en fazla. Boğazı kurumasın yavrunun. Ama Sıkı da giyindir, uşümesin. Allah yardimcin olsun canim, insallah en kısa zmaanda atlatırsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…