- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.521
Canım bizde böyleyiz bana doktor bir sprey verdi biraz daha iyiyizBiz yine ayaktayiz uyursak sansli sayiyoruz kendimizi gazdi disdi derken buarada burnu tikaniyo nefes alamiyo ve uyaniyo uykuyu kacirip oturuyoruz dun gece iki kere uyandi dun gecede 01.30 da uyudu 3.30 da aglayarak uyandi besiginde salladim susmadi mama verdim almadi illaki kucagima alip gezdirerek pispislayinca sakinlesti yarim saat sonra uyudu sonra 5.30 da uyandi yine feryat figan yine kaldirdim kucagima aldim gezdir serum damlat derken uykuyu kacirdi 8 de uyudu 3-4 gundur boyleyiz kalorifere islak havlu koydum nane kaynattim sogan kestim koydum odayi bile havalandirdim fayda etmiyo napicagimi bilmiyorum doktora goturecegim bakalim ne diyecek
Geçmiş olsuunnValla dış çıkınca aksiyon çok oluyor mesela az önce ben emzirirken kendimi yere ataklccatim az kalsin kopariyordu ısırmaktan
Şuan benim kizimla yaşadıklarımı anlatiyorsun gibi.benimki burnuna da dokundurmuyor kıyamet kopuyor fena tikandiBiz yine ayaktayiz uyursak sansli sayiyoruz kendimizi gazdi disdi derken buarada burnu tikaniyo nefes alamiyo ve uyaniyo uykuyu kacirip oturuyoruz dun gece iki kere uyandi dun gecede 01.30 da uyudu 3.30 da aglayarak uyandi besiginde salladim susmadi mama verdim almadi illaki kucagima alip gezdirerek pispislayinca sakinlesti yarim saat sonra uyudu sonra 5.30 da uyandi yine feryat figan yine kaldirdim kucagima aldim gezdir serum damlat derken uykuyu kacirdi 8 de uyudu 3-4 gundur boyleyiz kalorifere islak havlu koydum nane kaynattim sogan kestim koydum odayi bile havalandirdim fayda etmiyo napicagimi bilmiyorum doktora goturecegim bakalim ne diyecek
İnşallah güzel haberler alırız inşallahhKızlarmatsiyahoje in kuzusu deniz büyük ihtimalle yarın amaliyati olacakmış dualarımizi esirgemeyelim prensese
Geçmis olsun canım. Biz de zor geceler geçirdik, 2 gündür iyiyiz çok sükür. Gece yarısı kalkip tıkanan burnunu ılık suyla yıkayıp yumuşatıp boşaltıyorduk habire. Tabii uyku muyku kalmıyordu. Yüz ustu yere koyup oynadı bol bol, o da burnunu çözmeye çok yardımcı oldu. Sonra da gezinerek uyutuyorduk, anca öyle rahat ediyorlar sanırım. Kaloriferi çok açma, oda 19-20 derece olsun en fazla. Boğazı kurumasın yavrunun. Ama Sıkı da giyindir, uşümesin. Allah yardimcin olsun canim, insallah en kısa zmaanda atlatır. oda cok sicak degil aksama kafar pencere acik gece bile ara ara aciyorum yan odanin camini hava geliyo buhar yapiyorum ama benimde bikac gundur tikali aslinda. Ben ogluma dogdugundan beri serum skiyodum fazla fazla o zamandan beri hassas uyurken bile damlattirmiyo otribebeyi zaten hic kullanamadik burnunu sildirmiyo o derece bugunde burnundan sumukle birlikte ince kan geldi nemlendiremiyorumda napicam ben Allah yardimcimiz olsun canim zor buyuyolar.
Evet uzun zamandir yastikla yatiriyorum ben dun bizim yattigimiz yastiklardan koydum ne kadar dik okadar iyi nefes aliyo mecburiyetten yaniGece yastiklami yatiriyorsunuz ben bir haftadır mecbur öyle yapıyorum daha iyi nefes alıyor içim pek rahat degill
Benimkide burnuna dokundurmuyo uyurken birdamla damlatmak icin kirk takla atiyorumŞuan benim kizimla yaşadıklarımı anlatiyorsun gibi.benimki burnuna da dokundurmuyor kıyamet kopuyor fena tikandi
Evet uzun zamandir yastikla yatiriyorum ben dun bizim yattigimiz yastiklardan koydum ne kadar dik okadar iyi nefes aliyo mecburiyetten yani
Sorma canim ya simdide hasta olmus hapsuruyo burnu akiyo once babamiz hastalandi cok dikkat etti gecmesin diye ama sanirim ondan gecti.Burun tikanikliginin sonu bide temizletmeyince sonuc korktugum basima geldiAynen yastıkla çok daha rahat nefes alıyor. Dişti burundu valla çok yoruldum
Sorma canim ya simdide hasta olmus hapsuruyo burnu akiyo once babamiz hastalandi cok dikkat etti gecmesin diye ama sanirim ondan gecti.Burun tikanikliginin sonu bide temizletmeyince sonuc korktugum basima geldi
Insallah canim cok sagol.az kaldiÇok geçmiş olsun. Çabucak geçsin şu günler. Yaz gelsin. Yürüsünler dışarı çıkalım offf off hayaller:))
bebe comfort maia ya da chicco litewaybak istersen bikızlar bana yardımcı olurmuşsunuz bebek arabamız cok buyuk baston bebek arabası almak istiyorum hafil olsun kullanışlı olsun tek basımıza gezebileceğimiz bir sey olsun istiyorum esime ihtiyaç duymadan dolmuşlarda rahat kullanabileceğimi,z bir sey olsun istiyorum
Selam kızlar benı kesın unuttunuz dımı yazan olmamıstaben kara kısta tasındım yetmedı dogalgazım acılmadı teyzesınde ordanda kv kaldık anca yerlesıyorum ınternetımızde yok tasınınca ıptal ettık suan esımın telınden gırıyorum onunda netı pek yok yıne gıremıycem bır sure kadar.ben ve kızım ıyıyız sukur hıc skntmız hastalıgımız olmadı sımdıye kadar.salyamız artık akmıyor ama dısımızde cıkmadı daha.6 ay 2 gunluk olduk persembe asımız var.5.ay kontrole cgrmadı saglık ocagı kılo ve boyunu mrk edyrum.ek gıdaya gectık bırseyler verıyrum az bucuk . Daha hastada olmadım bklm ne zmn olcam.sızde durumlar nedır kızlar ? Herkes ve bebslerı ıyıdır ıns .cok konusma olmus ama suan bakamıycam malesf ozleyın bızı
kızlar aynı sorunları bizde yaşıyoruz. dişten diye düşünüyorum çünkü başka bir sıkıntımız yok. huysuzluğumuz pik yaptı. şaklaban oldum mutlu etcem çocuğumu diye.
Lokal anestezi. . 5 dk sürmedi bizimki şükür. . İlk gün çok sıkıntılıydı sonra karton bardak kestik bölgeyi içine alarak koyduk üstüne bez başladık hemen.. Bez deymeyince ağlamadı, yaptır kurtul. .korkma..
Lokal anestezi. . 5 dk sürmedi bizimki şükür. . İlk gün çok sıkıntılıydı sonra karton bardak kestik bölgeyi içine alarak koyduk üstüne bez başladık hemen.. Bez deymeyince ağlamadı, yaptır kurtul. .korkma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?