2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım bizde böyleyiz bana doktor bir sprey verdi biraz daha iyiyiz

Şuan benim kizimla yaşadıklarımı anlatiyorsun gibi.benimki burnuna da dokundurmuyor kıyamet kopuyor fena tikandi

Gece yastiklami yatiriyorsunuz ben bir haftadır mecbur öyle yapıyorum daha iyi nefes alıyor içim pek rahat degill

Aynen yastıkla çok daha rahat nefes alıyor. Dişti burundu valla çok yoruldum
Sorma canim ya simdide hasta olmus hapsuruyo burnu akiyo once babamiz hastalandi cok dikkat etti gecmesin diye ama sanirim ondan gecti.Burun tikanikliginin sonu bide temizletmeyince sonuc korktugum basima geldi

Sorma canim ya simdide hasta olmus hapsuruyo burnu akiyo once babamiz hastalandi cok dikkat etti gecmesin diye ama sanirim ondan gecti.Burun tikanikliginin sonu bide temizletmeyince sonuc korktugum basima geldi

Çok geçmiş olsun. Çabucak geçsin şu günler. Yaz gelsin. Yürüsünler dışarı çıkalım offf off hayaller:))

kızlar bana yardımcı olurmuşsunuz bebek arabamız cok buyuk baston bebek arabası almak istiyorum hafil olsun kullanışlı olsun tek basımıza gezebileceğimiz bir sey olsun istiyorum esime ihtiyaç duymadan dolmuşlarda rahat kullanabileceğimi,z bir sey olsun istiyorum

bebe comfort maia ya da chicco litewaybak istersen bi

canım naptın hala internetin yok mu? Bak ben seni unutmadım bu sefer :) kızın nasıl sen nasılsın?

kızlar aynı sorunları bizde yaşıyoruz. dişten diye düşünüyorum çünkü başka bir sıkıntımız yok. huysuzluğumuz pik yaptı. şaklaban oldum mutlu etcem çocuğumu diye.

canım sen de bayadir yoksun, nasılsınız? Bebis nasıl oldu çıktı mi dişi?

Herkese merhaba. Bugün 7. Ay kontrolümüz vardı. Ek gıdada 1 ay bitti 700 gr almış. Ek gıda aynen devam. Sebze sevdiremedim. Zarar Yok ömür boyu yiyecek tadımlara devam.
Gece gündüz hep mızmız olduk. Diş büyük olasılıkla. Doktor bugün yarın çıkar dedi. Beşikte zor zaptediyorum kalkmaya çalışıyor. Büyüyen karyola sipariş verdik. Bu ay içinde gelecek oda yapacağız. Oturma odamız ayrıca eşimin çalışma odası olacak. Yeni masraflar Yen'i düzen bizi bekler.
Kucaktan gitmek istiyor. Yerde durup geri geri gidiyor dolaşıyor böyle. Şarkı duyunca sağa sola kafayı sallayıp o da mırıldanıyor. Topla oynamayı çok seviyor. Elinden tutup topu sektirir gibi yapı sepete basskettt yapıyoruz. Çok seviyor bunu. 2 aylıktan bu yana her gün kitap okuyorum. Merak ediyor o da. Mama sandalyesinde ben iş yaparken o da kitap karıştıyor. Anne kütüphanecilik mezunu olunca çocuk napsın:)
Her şey iyi güzel ama yapışık ikiz olduk. 7 ayda sadece 3 saat ayrı durmuşuz. İle giderken ne olacak çok korkuyorum nasıl alışacağız bu duruma. Tek üzüntüm bu. Hepinize kolaylıklar bebeklere sağlık mutluluk

Bebeğiniz ne kadar dı yaptırdığınızda ve nerde yaptırdınız.biz kendimiz secebiliyomuyuz lokal ya da genel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…