2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bebeğiniz ne kadar dı yaptırdığınızda ve nerde yaptırdınız.biz kendimiz secebiliyomuyuz lokal ya da genel.
Bizim tanıdık bir profesör vardı o yaptı. 3 aylıktı. İlk oğlumu da yine lokal anestezi ile evde yaptırdık. Oda rahattı şükür. Şimdiden hayırlı olsun. .

Gece yastiklami yatiriyorsunuz ben bir haftadır mecbur öyle yapıyorum daha iyi nefes alıyor içim pek rahat degill

Kızlar Allah muhafaza yastık olayına dikkat edin.
Ben oğlumun hasta olduğu dönemde yastığı direk başının altına değil de yattığı döşeğin altına koydum, öyle de başı yüksekte gibi oldu ve rahat etti. Bir de öyle deneyin, en azından siz de rahat edersiniz.

matsiyahoje İnşallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi. Güzel prensesimiz bir an önce iyileşip hem sizi hem bizi mutlu edecek :)

Günaydın kızlar.
Annemin yanına gidip rahat edeyim derken burada çok daha perişan olduk
Zaten uyumuyordu, burada hiç uyumuyor. Az besleniyordu burada hiç bir şey yemiyor. Dün zar zor mama yedirdim. Ek gıda hiç yemedi.
Biraz annem alsa da dinlensem diyorum, zinhaaaarrr mümkün değil, basıyor çığlığı. Annemde durmuyor
Tek iyi yanı sıcacık yemek yiyebiliyorum. Aylardır doğru düzgün yemek yemiyorum. Abur cubur yemekten bi hal oldum

Burnu da yine tıkandı. Gece çok rahatsız oluyor.

Ee çocuk haklı napsın. 0 rakımdan 1900 rakıma geçtik bir anda :))))

Alışsın bir an önce yoksa bavulumu toplayıp geri gideceğim

Baston soran bir arkadaş vardı, alıntı yapmayı unuttum şimdi sayfayı da bulamadım.
Chicco lightway çok rahat. Tavsiye ederim. Yine ona benzeyen chicco echo baston var. O da güzel, lightway e göre fiyatı daha düşük. Lightway kadar da iyi bence.

Kızlar, burun tıkanıklığı için tavsiyesi olan var mı? Nasonex sprey kullanıyorum 15 gündür, hala tıkalı. İlliadin kullanmıştık, gerçi o grip ilacı ama o da fayda etmedi Zaten.
Serum fizyolojikle de açılmıyor (
Uyuyamıyor, ememiyor, nefes alamıyor kuzum

Bu konutla ilgili bütün bildiklerimi yazıyorum;
Başucuna soğan kes koy
Ayağının altına viks sür
Oda da buhar makinesi yada cattle çalıştır.
Ve burnunda kuruyan sümük görürsen tel tokanın arkasıyla temizle onları nefes alışları rahatlıyor

Canım seni merak etmiştim tam soracaktım napan ne eden diye
Yazmışsın
Ah bi rahata kavuşsak azıcık valla kuzulara huzur versin Rabb in

Ben Bruno kids diye bir sprey kullanıyorum. Canım belki faydası olur

Aynı durumdayız cok kötü serum fizyolojik ise yaramiyor buhar makinasida aynı sekilde ne yapacagimi sasirdim hic nefes alamiyor bugun illadin dedi doktor aldim bakalim insallah ise yarar yoksa memeyi birakacak cok uzuluyorum

herkese merhaba

isten gucten firsat bulamiyorum hic.aksam eve gelince pertimiz cikiyor esimin de benimde.cok cok hareketli.yerde oturup oynamak istemiyor.kucakta durmuyor ayakta yurutmemizi istiyor.yer oturursa ancak 15 20 dk oyalayabiliyoruz.yurutec almadim almak istemiyorum yorumlar hep olumsuz.doktorlarin cogu tavsiye etmiyor.bi de sanki emeklemeye baslayacak gibi baya cabamiz var bakalim.

tek disimiz var ama sanirim siradaki yolda.el surekli agizda salyalar durmuyor.haftasonu doktor kontrolumuz var.

ek gidayla aramiz cok iyi masallah.ben artik cogu seyi vermeye basladim.bizim yemeklerimizden de yiyor az tuzlu ve az salcalilardan.cogunlukla karisim degilde ayri vermeye calisiyorum ozellikle kahvaltisini.emme durumumuz da devam ediyor.sutum azalmaya basladi gibi hissediyorum.suya abanmaya basladim.bira mayasi tabletini gunde 10a cikardim tekrar.artik gittigi yere kadar.isyerinde hergun sagamadigim icin oldu biraz da.duzenli sagabilsem super olacak ama mumkun olmuyor maalesef.

cok uzun yazdim sanirim

Canım seni merak etmiştim tam soracaktım napan ne eden diye
Yazmışsın
Ah bi rahata kavuşsak azıcık valla kuzulara huzur versin Rabb in
Sağol canım Allah razı olsun. Napalım biz de iyi olmaya çalışıyoruz.
Ertuğrul nasıl oldu? İyileşti mi?

matsiyahoje inşallah ameliyat çok iyi geçmiştir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini tekrar kucağına almışsındır, acil şifalar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…