- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.541
Bizim tanıdık bir profesör vardı o yaptı. 3 aylıktı. İlk oğlumu da yine lokal anestezi ile evde yaptırdık. Oda rahattı şükür. Şimdiden hayırlı olsun. .Bebeğiniz ne kadar dı yaptırdığınızda ve nerde yaptırdınız.biz kendimiz secebiliyomuyuz lokal ya da genel.
Sağol canim yarakar geçmiyor ya herşey denedim sindi kudret narı başladım .Geçmiş olsuunn( bide yaraydı dimii (
Nasılsın düzelme varmı azda olsa
Gece yastiklami yatiriyorsunuz ben bir haftadır mecbur öyle yapıyorum daha iyi nefes alıyor içim pek rahat degill
Bu konutla ilgili bütün bildiklerimi yazıyorum;Kızlar, burun tıkanıklığı için tavsiyesi olan var mı? Nasonex sprey kullanıyorum 15 gündür, hala tıkalı. İlliadin kullanmıştık, gerçi o grip ilacı ama o da fayda etmedi Zaten.
Serum fizyolojikle de açılmıyor(
Uyuyamıyor, ememiyor, nefes alamıyor kuzum
Baston soran bir arkadaş vardı, alıntı yapmayı unuttum şimdi sayfayı da bulamadım.
Chicco lightway çok rahat. Tavsiye ederim. Yine ona benzeyen chicco echo baston var. O da güzel, lightway e göre fiyatı daha düşük. Lightway kadar da iyi bence.
Ben Bruno kids diye bir sprey kullanıyorum. Canım belki faydası olurKızlar, burun tıkanıklığı için tavsiyesi olan var mı? Nasonex sprey kullanıyorum 15 gündür, hala tıkalı. İlliadin kullanmıştık, gerçi o grip ilacı ama o da fayda etmedi Zaten.
Aynı durumdayız cok kötü serum fizyolojik ise yaramiyor buhar makinasida aynı sekilde ne yapacagimi sasirdim hic nefes alamiyor bugun illadin dedi doktor aldim bakalim insallah ise yarar yoksa memeyi birakacak cok uzuluyorumKızlar, burun tıkanıklığı için tavsiyesi olan var mı? Nasonex sprey kullanıyorum 15 gündür, hala tıkalı. İlliadin kullanmıştık, gerçi o grip ilacı ama o da fayda etmedi Zaten.
Sağol canım Allah razı olsun. Napalım biz de iyi olmaya çalışıyoruz.Canım seni merak etmiştim tam soracaktım napan ne eden diye
Yazmışsın
Ah bi rahata kavuşsak azıcık valla kuzulara huzur versin Rabb in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?