- 25 Mayıs 2013
- 14.025
- 20.707
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.561
Çok şükür canım benim daha iyiyizSağol canım Allah razı olsun. Napalım biz de iyi olmaya çalışıyoruz.
Ertuğrul nasıl oldu? İyileşti mi?
koç burcu teyzesi inat:))valla mama da içilecek bişey değil ya haklı sıpa:))Aryada ne inat varmış öyle :))
Sağlığı yerinde olsunda kilo alır illaki annesi.hem mama küçük işi o topiğin ablası :)))
canım inan bende senin gibi düşünüyodum fakat dr lar kesinlikle mama alması daha önemli diyor.yani şanslısın sakın ek gıda olayına çok takılma şuan mama almaları çok daha önemli kuzular için.mama da ihtiyacçları olan bütün vitaminler proteinler mevcut.öperim minnak kuzunu içsin bol bol mamasından.yaaa pardon artık minnak değil kuzular büyüdüler maşallah:)Canım ek gıdayı seviyorsa ne mutlu sana çok zorlams bence mama icin yani ben mama yerine yoğurt meyve yemesini çok daha tercih ediyorum. Benimki de tam tersi mama yiyor ama ek gıda çok kötü gidiyor
Çok şükür canım benim daha iyiyiz
Surekli kasini alnini kassir onu cozemedim
Bahar geldiii havalar isindiii
Sen ne zaman geliyorsun
Aaa öyle mi canım bizim doktor demedi hiç. Ben emzirmeye devam ediyorum ek gıdaya geçince de mamayi bıraktım ama yemediği zaman mama içsin bari .bende aryayi kocaman optumcanım inan bende senin gibi düşünüyodum fakat dr lar kesinlikle mama alması daha önemli diyor.yani şanslısın sakın ek gıda olayına çok takılma şuan mama almaları çok daha önemli kuzular için.mama da ihtiyacçları olan bütün vitaminler proteinler mevcut.öperim minnak kuzunu içsin bol bol mamasından.yaaa pardon artık minnak değil kuzular büyüdüler maşallah:)
Kizlar nasilsisiniz oglumu sali gunu dr a goturdum nazofaranjit yani nezle geceleri uyumuyoruz burnu tikali nefes alamiyo ve uykudan aglayarak uyaniyo biyeri aciyo gibi icli icli agliyo yavrum kucakta gezdirip sakinlestiriyoruz uyku falan kalmadi gunduzde surekli mizirdiyobiyandan dislerimiz cikiyo onun acisi bugunde ust damagin sonunda ortasi beyaz etrafi pembe bir kabariklik farkettim neden olmus olabilir bilemedim simdide ben hasta oluyorum zor gunler geciriyorum Allah yardimcimiz olsun
Canım eğer bebek alerjik değilse, yumurtanın beyazını 7. Aydan sonra verebilirsin. Hazır makarnada da beyazı var zaten. En güzeli ev yapımı. İstersen sadece sarısını kullanarak yapabilirsin makarnanı. Hatta sebzeli de yapabilirsin.msf2407 dr makarna pilav verebilirsin dedi makarna evde kesilen makarnadan olur mu icinde yumurta var beyazini henuz vermiyoruz ya yoksa hazir makarna mi vermeliyim ? hazir olan seylere de pek sicak bakmiyorum ama yinede hangisini tavsiye edersin canim
Sagol canim Asaf yavrumda surekli hasta neyseki altinda yatan sebep bulunduda insallah duzelir bugun bir arkadasimla konustum ayni sikayetler ondada varmis dr geniz eti demisGeçmiş olsun canım. Benim oğlum 1.5 aydır hastadişleri ile çakıştı bir de. Çok zor geçti. Umarım bir an önce iyileşirsiniz.
Dr zaten 9.ayda beyazini ver dedi bende oyle dusunuyodum o zaman ev yapimi daha saglikli biz yapmistik ondan vereyim cok tesekkur edrim yardimin icinCanım eğer bebek alerjik değilse, yumurtanın beyazını 7. Aydan sonra verebilirsin. Hazır makarnada da beyazı var zaten. En güzeli ev yapımı. İstersen sadece sarısını kullanarak yapabilirsin makarnanı. Hatta sebzeli de yapabilirsin.
temmuz anneleri kisi yorgun gecirdi insallah baharla birlikte yorgunluklarimizdan kurtulup bebislerimizin elinden tutup yuruyuslere ciktigimiz o guzel gunleri bekliyoruzkatre_366 Amin teyzesi ya. İnşallah bir an önce toparlarlar. Baharı güzel karşılayalım :)
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ne yazık ki burda çok fazla aktif olamıyorum ama okumaya çalışıyorum yazdiklarinizi ve çok şeyler öğreniyorum benim sıkıntım ek gıda tam bir hayal kırıklığı oldu bizde ne yazıkki bebeğim hiç birşey sevmiyor tek sevdiği yani sevmek demeyeyim de ağzını güç bela açtığı yoğurt başka bişey yediremiyorum ve artık yoruldugumu hissediyorum bebe biskuvisi kraker çorba elimden geldiğince yapıyorum ve yemiyor artık benim de yapasim gelmiyor akşam omuzlu yulaf ünlü kaşık mamasi yaptım yedi biraz onuda kusarak hepsini çıkardı gerçekten nerde hata yapıyorum bilmiyorum ve artık gücüm azalıyor anne sütü alıyor sadece onun da azaldığını hissediyorum dis desem alttan iki tane çıktı Allah rızası için bu süreci nasıl atlaticam ben tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum şimdiden teşekkürler
matsiyahoje insallah guzel haberler vereceksin deniz den bize.simdiden acil sifalar canim
matsiyahoje canım Deniz ameliyat oldu mu? İnşallah herşey yolundadır. Acil şifalar diliyorum.
matsiyahoje insallah Deniz kizimiz iyidir ameliyatida cok iyi gecmistir suan firsat bulman zor tabi bebisle ilgilenmen verekiyor en kisa zamanda guzel haberlerinizi bekliyoruz
matsiyahoje
Can'ım Rabb im Şafi ismi hürmetine şifa versin kuzuna
İniaallah her şey yolundadır güzel ilerliyordur
Seni ve kuzumuzu merak ediyoruz
Dualarımız seninle
matsiyahoje
Rabbim şafii ismi ile şifa versin yavruna.
onu sana bağışlasın inşallah.
deniz gibi ömrü bahtı uzun olsun.
Amin
matsiyahoje İnşallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi. Güzel prensesimiz bir an önce iyileşip hem sizi hem bizi mutlu edecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?