2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Canım ek gıdayı seviyorsa ne mutlu sana çok zorlams bence mama icin yani ben mama yerine yoğurt meyve yemesini çok daha tercih ediyorum. Benimki de tam tersi mama yiyor ama ek gıda çok kötü gidiyor
canım inan bende senin gibi düşünüyodum fakat dr lar kesinlikle mama alması daha önemli diyor.yani şanslısın sakın ek gıda olayına çok takılma şuan mama almaları çok daha önemli kuzular için.mama da ihtiyacçları olan bütün vitaminler proteinler mevcut.öperim minnak kuzunu içsin bol bol mamasından.yaaa pardon artık minnak değil kuzular büyüdüler maşallah:)

Çok şükür canım benim daha iyiyiz
Surekli kasini alnini kassir onu cozemedim
Bahar geldiii havalar isindiii

Sen ne zaman geliyorsun

1 nisan da dönüyorum canım.

Bi yerlerini kaşımasının henüz tam açıklaması yapılamamış bilim tarafından :))))
Ama genelde bir yeri ağrıyorsa veya stresliyse yapıyorlar. Nerenin ağırdığını anlayamadıkları için rastgele kaşıyorlarmış :) dişleri olabilir bu

Aaa öyle mi canım bizim doktor demedi hiç. Ben emzirmeye devam ediyorum ek gıdaya geçince de mamayi bıraktım ama yemediği zaman mama içsin bari .bende aryayi kocaman optum

Dişlerimiz beyaz beyaz kabardı ama çıkmadılar. Ben dahil her şeyi ısırma çabasında. Çıktıktan sonra rahatlar umarım hep mızmız çok zor böyle.
matsiyahoje güzel haberlerini alırız inşallah yavrunun. Sağlıklı günleri olsun.

Kizlar nasilsisiniz oglumu sali gunu dr a goturdum nazofaranjit yani nezle geceleri uyumuyoruz burnu tikali nefes alamiyo ve uykudan aglayarak uyaniyo biyeri aciyo gibi icli icli agliyo yavrum kucakta gezdirip sakinlestiriyoruz uyku falan kalmadi gunduzde surekli mizirdiyobiyandan dislerimiz cikiyo onun acisi bugunde ust damagin sonunda ortasi beyaz etrafi pembe bir kabariklik farkettim neden olmus olabilir bilemedim simdide ben hasta oluyorum zor gunler geciriyorum Allah yardimcimiz olsun

msf2407 dr makarna pilav verebilirsin dedi makarna evde kesilen makarnadan olur mu icinde yumurta var beyazini henuz vermiyoruz ya yoksa hazir makarna mi vermeliyim ? hazir olan seylere de pek sicak bakmiyorum ama yinede hangisini tavsiye edersin canim

Geçmiş olsun canım. Benim oğlum 1.5 aydır hasta dişleri ile çakıştı bir de. Çok zor geçti. Umarım bir an önce iyileşirsiniz.

Canım eğer bebek alerjik değilse, yumurtanın beyazını 7. Aydan sonra verebilirsin. Hazır makarnada da beyazı var zaten. En güzeli ev yapımı. İstersen sadece sarısını kullanarak yapabilirsin makarnanı. Hatta sebzeli de yapabilirsin.

Geçmiş olsun canım. Benim oğlum 1.5 aydır hasta dişleri ile çakıştı bir de. Çok zor geçti. Umarım bir an önce iyileşirsiniz.
Sagol canim Asaf yavrumda surekli hasta neyseki altinda yatan sebep bulunduda insallah duzelir bugun bir arkadasimla konustum ayni sikayetler ondada varmis dr geniz eti demis
Bebislerimiz biran once iyi olsun kahkahalariyla cinlatsinlar ortaligi

Dr zaten 9.ayda beyazini ver dedi bende oyle dusunuyodum o zaman ev yapimi daha saglikli biz yapmistik ondan vereyim cok tesekkur edrim yardimin icin

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ne yazık ki burda çok fazla aktif olamıyorum ama okumaya çalışıyorum yazdiklarinizi ve çok şeyler öğreniyorum benim sıkıntım ek gıda tam bir hayal kırıklığı oldu bizde ne yazıkki bebeğim hiç birşey sevmiyor tek sevdiği yani sevmek demeyeyim de ağzını güç bela açtığı yoğurt başka bişey yediremiyorum ve artık yoruldugumu hissediyorum bebe biskuvisi kraker çorba elimden geldiğince yapıyorum ve yemiyor artık benim de yapasim gelmiyor akşam omuzlu yulaf ünlü kaşık mamasi yaptım yedi biraz onuda kusarak hepsini çıkardı gerçekten nerde hata yapıyorum bilmiyorum ve artık gücüm azalıyor anne sütü alıyor sadece onun da azaldığını hissediyorum dis desem alttan iki tane çıktı Allah rızası için bu süreci nasıl atlaticam ben tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum şimdiden teşekkürler

Ek gıda için zorlama ama ara ara denemeler yapın. Yediği kadar yesin.
Emmeye mutlaka devam. Bazı çocuklar çok dirençli oluyorlar.

Yoğurt seviyorsa yoğurt üzerinden devam edebilirsin bir süre. Yoğurt çorbası, tuzsuz ayran, kahvaltıda yoğurda az peynir ve yumurta katıp yedirmeyi deneyebilirsin. Meyveli yoğurt, sebzeli yoğurt gibi. Sonra da yoğurdu çıkarıp bunları tek verebilirsin. Belki bu şekilde sever.

Benim oğlum da şuan hiçbir şey yemiyor. Anne sütü ve mama dışında sadece su içiyor şu son 1 haftadır. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten sinirlerim alt üst olmuş durumda.

Zinco kullanabilirsin. Günde 1 kez 1 ölçek. 1 yaşından sonra da oceans ın ürünleri kullanılabilir.

Benimki ne yiyor neuyuyor ne bir dk duruyor. Biyonik çocuk. Şu an tek çıkış yolunu ölmek olarak düşündürtecek kadar çıldırtmış durumda beni.

Günaydın. Cok kısıtlı vaktim vardi ilk cikan topiğe yazdım F ferda88 sagolsun sizlere de haber vermis. Hepinizden Allah razi olsun dalarinizi esirgemediniz. bizim ameliyat aysonuna ertelendi akcigerinde değişik durumlar varmis bu kistler akcigerin butun yapisini değiştirmiş. ek tetkikler yapilacak iki kere kurul toplandi net bisey demiyolar durunla ilgili. ek tetkiklerden sonra tekrar kurula gireceğiz. korkuyorum ama elden bisey gelmez. ameliyata kadar olan zamani kizimla iyi degerlendirmeye çalışıyorum. o da sagolsun bir an beni yalniz birakmiyo.tam anlamiyla yapisik ikiz olduk arkami donmeme bile izin vermiyor kucağıma alinca bile yüzü bana donuk olmazsa kiyameti kopariyor bu satirlari beraber yazıyoruz suan. tum kardeşlere selam soyluyor deniz kızım :) ben yine haber etmeye çalışıcam yapamazsam biriyle haber gonderkrim merakta birakmam sizi.u

matsiyahoje insallah guzel haberler vereceksin deniz den bize.simdiden acil sifalar canim

matsiyahoje canım Deniz ameliyat oldu mu? İnşallah herşey yolundadır. Acil şifalar diliyorum.

matsiyahoje insallah Deniz kizimiz iyidir ameliyatida cok iyi gecmistir suan firsat bulman zor tabi bebisle ilgilenmen verekiyor en kisa zamanda guzel haberlerinizi bekliyoruz

matsiyahoje
Can'ım Rabb im Şafi ismi hürmetine şifa versin kuzuna
İniaallah her şey yolundadır güzel ilerliyordur
Seni ve kuzumuzu merak ediyoruz
Dualarımız seninle

matsiyahoje
Rabbim şafii ismi ile şifa versin yavruna.
onu sana bağışlasın inşallah.
deniz gibi ömrü bahtı uzun olsun.
Amin

matsiyahoje İnşallah güzel haberlerle bekliyoruz sizi. Güzel prensesimiz bir an önce iyileşip hem sizi hem bizi mutlu edecek :)

sagolun kizlar ameliyat ertelendi ayrintilari biraz once yazdim otdan bakin olur mu. gelen giden de cok fazla ameliyat öncesi dinlenmem gerekirken baya yogunum operim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…