- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.581
matsiyahoje insallah guzel haberler vereceksin deniz den bize.simdiden acil sifalar canim
matsiyahoje canım Deniz ameliyat oldu mu? İnşallah herşey yolundadır. Acil şifalar diliyorum.
matsiyahoje insallah Deniz kizimiz iyidir ameliyatida cok iyi gecmistir suan firsat bulman zor tabi bebisle ilgilenmen verekiyor en kisa zamanda guzel haberlerinizi bekliyoruz
matsiyahoje inşallah ameliyat çok iyi geçmiştir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini tekrar kucağına almışsındır, acil şifalar diliyorum...
Dişlerimiz beyaz beyaz kabardı ama çıkmadılar. Ben dahil her şeyi ısırma çabasında. Çıktıktan sonra rahatlar umarım hep mızmız çok zor böyle.
matsiyahoje güzel haberlerini alırız inşallah yavrunun. Sağlıklı günleri olsun.
matsiyahoje hayirli haberlerini bekliyoruz
selam kizlar
ben bugun kadindoguma gittm kontrol amacli.bende inatci bir pko vardi maalesef devam ediyor.yine azmis.ben regl de olmadim.regl olmadigim her gun yeni kiste sebep oluyor.doktor 3 ay daha emzir sonra olmazsan ilacla regl olduracagiz dedi.hayirlisi bakalim 3 ayimiz var
Allah yardımcımız olsun canım gerçekten her süreçte hesapta olmayan şeyler çıkıyor ne yazık ki yoğurdu sade yiyor çorba yaptım ağzına koymadı içine meyve de koydum yine yemedi bakalım artık ne zaman yiyecek ya da Ben ne zaman bu sürecin geçici olacağına inanacagim bilmiyorum hiç istahim kalmadı ne yazık kiEk gıda için zorlama ama ara ara denemeler yapın. Yediği kadar yesin.
Emmeye mutlaka devam. Bazı çocuklar çok dirençli oluyorlar.
Yoğurt seviyorsa yoğurt üzerinden devam edebilirsin bir süre. Yoğurt çorbası, tuzsuz ayran, kahvaltıda yoğurda az peynir ve yumurta katıp yedirmeyi deneyebilirsin. Meyveli yoğurt, sebzeli yoğurt gibi. Sonra da yoğurdu çıkarıp bunları tek verebilirsin. Belki bu şekilde sever.
Benim oğlum da şuan hiçbir şey yemiyor. Anne sütü ve mama dışında sadece su içiyor şu son 1 haftadır. Seni çok iyi anlıyorum. Gerçekten sinirlerim alt üst olmuş durumda.
Zinco kullanabilirsin. Günde 1 kez 1 ölçek. 1 yaşından sonra da oceans ın ürünleri kullanılabilir.
Benimki ne yiyor neuyuyor ne bir dk duruyor. Biyonik çocuk. Şu an tek çıkış yolunu ölmek olarak düşündürtecek kadar çıldırtmış durumda beni.
Canım mübarek cuma günü dualarimdasin Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasinGünaydın. Cok kısıtlı vaktim vardi ilk cikan topiğe yazdım F ferda88 sagolsun sizlere de haber vermis. Hepinizden Allah razi olsun dalarinizi esirgemediniz. bizim ameliyat aysonuna ertelendi akcigerinde değişik durumlar varmis bu kistler akcigerin butun yapisini değiştirmiş. ek tetkikler yapilacak iki kere kurul toplandi net bisey demiyolar durunla ilgili. ek tetkiklerden sonra tekrar kurula gireceğiz. korkuyorum ama elden bisey gelmez. ameliyata kadar olan zamani kizimla iyi degerlendirmeye çalışıyorum. o da sagolsun bir an beni yalniz birakmiyo.tam anlamiyla yapisik ikiz olduk arkami donmeme bile izin vermiyor kucağıma alinca bile yüzü bana donuk olmazsa kiyameti kopariyor bu satirlari beraber yazıyoruz suan. tum kardeşlere selam soyluyor deniz kızım :) ben yine haber etmeye çalışıcam yapamazsam biriyle haber gonderkrim merakta birakmam sizi.u
canim pkonun ilerisi Allah korusun kansere kadar gidebiliyor.duzenli regl rahim sagligi icin onemli.ben her ay duzenli olmak icin ilac kullandim 45 gunu gecirtmedim.Ben de de pko var ve neredeyse bi kere düzgün adet oldum
İki kere daha oldu ama akıntı şeklinde
Dün gittim ben de
Normal dedi pko sun
Smear de alındı
Aman kadınlık zor beee
Geçmiş olsun canım, 3 ay içinde olursun bence ). bayağı geçiyor yani 11 ay oluyor :)selam kizlar
ben bugun kadindoguma gittm kontrol amacli.bende inatci bir pko vardi maalesef devam ediyor.yine azmis.ben regl de olmadim.regl olmadigim her gun yeni kiste sebep oluyor.doktor 3 ay daha emzir sonra olmazsan ilacla regl olduracagiz dedi.hayirlisi bakalim 3 ayimiz var
Canım sprey sıl sonrada bu hortumlu burun açıcılarla pislipi çek. Kalariferin üstüne bi sürahi su koy.Kızlar, burun tıkanıklığı için tavsiyesi olan var mı? Nasonex sprey kullanıyorum 15 gündür, hala tıkalı. İlliadin kullanmıştık, gerçi o grip ilacı ama o da fayda etmedi Zaten.
Serum fizyolojikle de açılmıyor(
Uyuyamıyor, ememiyor, nefes alamıyor kuzum
Canıö
Canım sprey sıl sonrada bu hortumlu burun açıcılarla pislipi çek. Kalariferin üstüne bi sürahi su koy.
Biz yedi bucuk aylığız sabah karışım kahvaltı vermiyorum ben canım hepsini ayrı ayrı peynir zeytin hipp organik ekmek ıhlamurla ıslatıp omlet haşlanmış yumurta bazen avokado veriyorum öğlen sebze corbası bulgurlu kıymalı bazen kemik sulu mercimekli sehriyeli bazen tarhana ben yoğurt corbası vermiyorum hiç yoğurt sade yediği için masallah gerek duymadım bide bizimki de sebze sevmemeye basladı aksamda kasık maması içinde meyve ileKızlar bebekleriniz kaç aylık, kaç öğün ek gıda veriyosunuz, miktarı ne kadar oluyo, ve neler veriyosunuz biraz konuşalım mı?
Benim bebeğim 8. Ayını yeni doldurdu, emmeye devam ediyo, 3 öğün veriyorum ben ve istediği zaman da emmeye devam ediyo,
Sabah klasik kahvaltı karışımı
Öğlen mutlaka kıyma ya da güvenilir köy tavuğuyla yaptığım çorbalar (tarhana, yoğurt ya da şehriye çorbası)
Akşam da yine bazen çorba bazen meyve bazen kaşık maması veriyorum
Benim oğlum sebze hiç yememeye başladı hele ki böyle buharda haşlanıp üzerine zeytinyağı dökülenler asla yemiyo, damak tadı oluşmaya başladı sanırım, işine gelmeyen şey olduğu zaman ya öğürme krizine giriyo ya da kusuyo
Mesela balık da yediremiyorum, balık çorbası yaptım çok da güzel olmuştu yemedi sevmedş, taneli henüz doyacak şekilde yiyemiyo ancak tadımlık elimle ezersem..
Meyvelerden muz ve cennet hurması seviyo şu an sadece
Yoğurt sade yemiyo tatlı da olsa ekşi de olsa yemiyo ama çorba yaparsam naneli fialn bayıla bayıla yiyo :)
Bizim beslenmemiz bu şekilde :) sizlerin nasıl farklı fikirler olsun belki çeşitlendirebilriim öğünleri
canim pkonun ilerisi Allah korusun kansere kadar gidebiliyor.duzenli regl rahim sagligi icin onemli.ben her ay duzenli olmak icin ilac kullandim 45 gunu gecirtmedim.
kizima tup bebek yoluyla kavustum.9 tane daha dondurulmusum var.2.bebek icin reglimin de duzenli olmasi benim icin onemli.aynen dedigim gibi kadinlik zor
Benim oglum 8 aylik kahvaltida yumurta peynir zeytin ,bazen pankek yada sebzeli omlet yapiyorum mandalina suyu yada su veriyorum yaninda ihlamur icmiyo ikindi yogurt bazen icine ekmek ekliyorum , meyve yada muhallebi yapiyorum aksam corba kemik suyuna sehriyeli sebze corbasi yada tarhana ,yogurt corbasi degisiyo aralardave gece devam sutu yada anne sutuKızlar bebekleriniz kaç aylık, kaç öğün ek gıda veriyosunuz, miktarı ne kadar oluyo, ve neler veriyosunuz biraz konuşalım mı?
Benim bebeğim 8. Ayını yeni doldurdu, emmeye devam ediyo, 3 öğün veriyorum ben ve istediği zaman da emmeye devam ediyo,
Öğlen mutlaka kıyma ya da güvenilir köy tavuğuyla yaptığım çorbalar (tarhana, yoğurt ya da şehriye çorbası)
Benim oğlum sebze hiç yememeye başladı hele ki böyle buharda haşlanıp üzerine zeytinyağı dökülenler asla yemiyo, damak tadı oluşmaya başladı sanırım, işine gelmeyen şey olduğu zaman ya öğürme krizine giriyo ya da kusuyo
Mesela balık da yediremiyorum, balık çorbası yaptım çok da güzel olmuştu yemedi sevmedş, taneli henüz doyacak şekilde yiyemiyo ancak tadımlık elimle ezersem..
Yoğurt sade yemiyo tatlı da olsa ekşi de olsa yemiyo ama çorba yaparsam naneli fialn bayıla bayıla yiyo :)
Bizim beslenmemiz bu şekilde :) sizlerin nasıl farklı fikirler olsun belki çeşitlendirebilriim öğünleri
Hersey guzel olacak insallah canim deniz de cok iyi olacak Allahin izniyle sadece biraz zaman gerekli dualarimiz sizinle cok cok opuyoruzGünaydın. Cok kısıtlı vaktim vardi ilk cikan topiğe yazdım F ferda88 sagolsun sizlere de haber vermis. Hepinizden Allah razi olsun dalarinizi esirgemediniz. bizim ameliyat aysonuna ertelendi akcigerinde değişik durumlar varmis bu kistler akcigerin butun yapisini değiştirmiş. ek tetkikler yapilacak iki kere kurul toplandi net bisey demiyolar durunla ilgili. ek tetkiklerden sonra tekrar kurula gireceğiz. korkuyorum ama elden bisey gelmez. ameliyata kadar olan zamani kizimla iyi degerlendirmeye çalışıyorum. o da sagolsun bir an beni yalniz birakmiyo.tam anlamiyla yapisik ikiz olduk arkami donmeme bile izin vermiyor kucağıma alinca bile yüzü bana donuk olmazsa kiyameti kopariyor bu satirlari beraber yazıyoruz suan. tum kardeşlere selam soyluyor deniz kızım :) ben yine haber etmeye çalışıcam yapamazsam biriyle haber gonderkrim merakta birakmam sizi.u
biz de 8+5 olduk.ben sabah 8 aksam 5 yaninda degilim kizimin.kahvaltida yumurta,peynir,zeytin,ihlamur,lorlu omlet,ispanakli omlet gibi seyler veriyoruz.oglen et ya da tavuk suyuyla pisirilmis.sebze corbasi,tarhana,bulgur pilavi,haslanmis tavuk,kofte,yogurt gibi seyler veriyorum.aksam bizle masada yiyebilecegi herseyden veriyorum.zaten yemeklerimizi az tuzlu cok az salcali yapiyorum.bizimle yiyebiliyor o yuzden.aksam ozledigi icin genelde memedeyiz ama meyve de vermeye calisiyorum.muz avokado mandalina elma vb meyveleri tuketiyoruz.Kızlar bebekleriniz kaç aylık, kaç öğün ek gıda veriyosunuz, miktarı ne kadar oluyo, ve neler veriyosunuz biraz konuşalım mı?
biz de 8+5 olduk.ben sabah 8 aksam 5 yaninda degilim kizimin.kahvaltida yumurta,peynir,zeytin,ihlamur,lorlu omlet,ispanakli omlet gibi seyler veriyoruz.oglen et ya da tavuk suyuyla pisirilmis.sebze corbasi,tarhana,bulgur pilavi,haslanmis tavuk,kofte,yogurt gibi seyler veriyorum.aksam bizle masada yiyebilecegi herseyden veriyorum.zaten yemeklerimizi az tuzlu cok az salcali yapiyorum.bizimle yiyebiliyor o yuzden.aksam ozledigi icin genelde memedeyiz ama meyve de vermeye calisiyorum.muz avokado mandalina elma vb meyveleri tuketiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?