2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

matsiyahoje insallah guzel haberler vereceksin deniz den bize.simdiden acil sifalar canim

matsiyahoje canım Deniz ameliyat oldu mu? İnşallah herşey yolundadır. Acil şifalar diliyorum.

matsiyahoje insallah Deniz kizimiz iyidir ameliyatida cok iyi gecmistir suan firsat bulman zor tabi bebisle ilgilenmen verekiyor en kisa zamanda guzel haberlerinizi bekliyoruz

matsiyahoje inşallah ameliyat çok iyi geçmiştir ve sağlıklı bir şekilde bebeğini tekrar kucağına almışsındır, acil şifalar diliyorum...

matsiyahoje hayirli haberlerini bekliyoruz

ameliyat aysonuna ertelendi kizlar. ayrıntılar yukarda.kusura bakmayin cok yazamıyorum. yavrulari opun benim yerime

matsiyahoje ne kusuru ya olur mu öyle şey. Biz de seni ve Deniz' imizi çok çok öpüyoruz. İnşallah bu durum sizin için olumlu sonuçlar doğurur. Kıyamam yavruma. Bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

selam kizlar

ben bugun kadindoguma gittm kontrol amacli.bende inatci bir pko vardi maalesef devam ediyor.yine azmis.ben regl de olmadim.regl olmadigim her gun yeni kiste sebep oluyor.doktor 3 ay daha emzir sonra olmazsan ilacla regl olduracagiz dedi.hayirlisi bakalim 3 ayimiz var

Ben de de pko var ve neredeyse bi kere düzgün adet oldum
İki kere daha oldu ama akıntı şeklinde
Dün gittim ben de
Normal dedi pko sun
Smear de alındı
Aman kadınlık zor beee

Allah yardımcımız olsun canım gerçekten her süreçte hesapta olmayan şeyler çıkıyor ne yazık ki yoğurdu sade yiyor çorba yaptım ağzına koymadı içine meyve de koydum yine yemedi bakalım artık ne zaman yiyecek ya da Ben ne zaman bu sürecin geçici olacağına inanacagim bilmiyorum hiç istahim kalmadı ne yazık ki
Canım mübarek cuma günü dualarimdasin Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin

Ben de de pko var ve neredeyse bi kere düzgün adet oldum
İki kere daha oldu ama akıntı şeklinde
Dün gittim ben de
Normal dedi pko sun
Smear de alındı
Aman kadınlık zor beee
canim pkonun ilerisi Allah korusun kansere kadar gidebiliyor.duzenli regl rahim sagligi icin onemli.ben her ay duzenli olmak icin ilac kullandim 45 gunu gecirtmedim.
kizima tup bebek yoluyla kavustum.9 tane daha dondurulmusum var.2.bebek icin reglimin de duzenli olmasi benim icin onemli.aynen dedigim gibi kadinlik zor

Geçmiş olsun canım, 3 ay içinde olursun bence ). bayağı geçiyor yani 11 ay oluyor :)

Canıö
Canım sprey sıl sonrada bu hortumlu burun açıcılarla pislipi çek. Kalariferin üstüne bi sürahi su koy.

Canıö

Canım sprey sıl sonrada bu hortumlu burun açıcılarla pislipi çek. Kalariferin üstüne bi sürahi su koy.

Canım zaten ben hergün burnunu temizliyorum öyle. Serumfizyolojik veya okyanus suyu sıkıp sonra otribebe ile hüpletiyorum ama bu öyle birşey ki çıkmıyor. Burun içi temiz. Genizden gelen birşey var. İlaç olan spreylerden de sıkıyorum yine olmuyor. Su koydum dediğin gibi.
Dün okaliptüs damlattım suya, biraz da burnunun kenarlarına sürdüm de daha iyi oldu.

Sağol canım benim

Kızlar bebekleriniz kaç aylık, kaç öğün ek gıda veriyosunuz, miktarı ne kadar oluyo, ve neler veriyosunuz biraz konuşalım mı?
Benim bebeğim 8. Ayını yeni doldurdu, emmeye devam ediyo, 3 öğün veriyorum ben ve istediği zaman da emmeye devam ediyo,
Sabah klasik kahvaltı karışımı
Öğlen mutlaka kıyma ya da güvenilir köy tavuğuyla yaptığım çorbalar (tarhana, yoğurt ya da şehriye çorbası)
Akşam da yine bazen çorba bazen meyve bazen kaşık maması veriyorum
Benim oğlum sebze hiç yememeye başladı hele ki böyle buharda haşlanıp üzerine zeytinyağı dökülenler asla yemiyo, damak tadı oluşmaya başladı sanırım, işine gelmeyen şey olduğu zaman ya öğürme krizine giriyo ya da kusuyo
Mesela balık da yediremiyorum, balık çorbası yaptım çok da güzel olmuştu yemedi sevmedş, taneli henüz doyacak şekilde yiyemiyo ancak tadımlık elimle ezersem..
Meyvelerden muz ve cennet hurması seviyo şu an sadece
Yoğurt sade yemiyo tatlı da olsa ekşi de olsa yemiyo ama çorba yaparsam naneli fialn bayıla bayıla yiyo :)
Bizim beslenmemiz bu şekilde :) sizlerin nasıl farklı fikirler olsun belki çeşitlendirebilriim öğünleri

Biz yedi bucuk aylığız sabah karışım kahvaltı vermiyorum ben canım hepsini ayrı ayrı peynir zeytin hipp organik ekmek ıhlamurla ıslatıp omlet haşlanmış yumurta bazen avokado veriyorum öğlen sebze corbası bulgurlu kıymalı bazen kemik sulu mercimekli sehriyeli bazen tarhana ben yoğurt corbası vermiyorum hiç yoğurt sade yediği için masallah gerek duymadım bide bizimki de sebze sevmemeye basladı aksamda kasık maması içinde meyve ile

Doktor bana şimdiye kadar öyle bi sıkıntı söylemedi ama olabilir..
Rabb im korusun hastalıktan inşaallah...
Sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşaallah

Benim oglum 8 aylik kahvaltida yumurta peynir zeytin ,bazen pankek yada sebzeli omlet yapiyorum mandalina suyu yada su veriyorum yaninda ihlamur icmiyo ikindi yogurt bazen icine ekmek ekliyorum , meyve yada muhallebi yapiyorum aksam corba kemik suyuna sehriyeli sebze corbasi yada tarhana ,yogurt corbasi degisiyo aralardave gece devam sutu yada anne sutu

Hersey guzel olacak insallah canim deniz de cok iyi olacak Allahin izniyle sadece biraz zaman gerekli dualarimiz sizinle cok cok opuyoruz

Herkese minnoşlarla beraber mutlu haftasonları diliyorum. Oğluşumla Öpüyoruz hepinizi :)

Tam bahar geldi derken kar yağdı, olacak iş mi! Bugün oğluşumun saçlarını kestirmek için kuaföre gidecektik; ama bugünlük suya düştü.

Asaf yaklaşık 20 gündür tırtıl gibi sürünüyor :))) ne zaman emekleme pozisyonu alacak çok merak ediyorum :)

Şuan tam tırtıl :) önce popo kalkıyor sonra kollarını ve başını ileri itmek suretiyle ilerliyor ama henüz desteksiz oturamıyor. Bu noktaya biraz takılmış durumdayım. Çocuğum neden oturmuyor :) destekli oturuyor, mama sandalyesinde oturuyor; ama bıraktığımda sağa düşüyor. Hep sağa çekiyor yavrum

biz de 8+5 olduk.ben sabah 8 aksam 5 yaninda degilim kizimin.kahvaltida yumurta,peynir,zeytin,ihlamur,lorlu omlet,ispanakli omlet gibi seyler veriyoruz.oglen et ya da tavuk suyuyla pisirilmis.sebze corbasi,tarhana,bulgur pilavi,haslanmis tavuk,kofte,yogurt gibi seyler veriyorum.aksam bizle masada yiyebilecegi herseyden veriyorum.zaten yemeklerimizi az tuzlu cok az salcali yapiyorum.bizimle yiyebiliyor o yuzden.aksam ozledigi icin genelde memedeyiz ama meyve de vermeye calisiyorum.muz avokado mandalina elma vb meyveleri tuketiyoruz.

Maşallah kuzuma. Bal, şeker, şifa olsun :) Allah benim oğluma da iştah versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…