2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aynısı oluyor bende de şu gaz sorunumuz bir bitseydi

Geçmiş olsun canım ben de şok oldum şu anda yapmayanlar ne yapsın anlamadım ama

Aynen cnm bizimkide fışkırıyo burnundan geliyo dr da mide kapakçığı gibi bişey söylemişti inş 8-9 ayı bulmaz ya çok üzülüyorum onu öyle görünce

Kızlaaar sizlere de soru sorup geri dönüş yapamıyorum ama bir sorum daha olacak cevaplarsanız çok sevinirimmm bugün anneme geldim oğlum bayağı çok uyudu normalde bu kadar uyumazdı arada emzirdim ama gözünü pek açamadı yavrum acaba hastamı neden uyuyor

Benimkisi sürekli kusuyor yatırımca bile kusuyor ama ıkınınca da kusuyor
Canim benimkisi de oyle maalesef. Mide cikisinda daralmadan suphelendi doktorlar ama temiz cikti tahlilleri. Doktorlar dedi ki besleme seklinden kaynaklaniyo olabilir ama dedikleri gibi emziriyorum yine de degismedi hala ayni her emzirme sonrasi mutlaka yediklerini kusuyo o yuzden 2 saatte bir emzirrenlere cok ozeniyorum cunku ben gunde belki 20 25 kez emziriyom. insanbuL canim seni. Miniginde de mi mide cikisi daflmadi var? Bu kusma ne zaman gecer

mekani sevmistir.hasta olsa uyumaz.aksine yaygaraya verir ortaligi.sen rahat ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…