- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.161
Kullanma canım o hapları hormonları mahvediyorBn gecen kobtrol icin doktora gitmistim. Bana dogum kontrol hapi verdi. Yada esin kirunsun dedi
Aynısı oluyor bende de şu gaz sorunumuz bir bitseydiMaşallahhh diyelim canim ya. Bence buyumus artik annesi bagirsaklari gelismistir. Artik sorun olmaz bence.
Bizimde ufaklik memeyle savasiyor bazen. Tutamiyor mu baska sorun mu var anlayamiyorum.iki emiyor cekiyor kizariyor sinirleniyor. Sonra genzine kaciriyor iyice sinirleniyor. Bazen de hic cekemiyorum agzindan.
Benim ilk dikişler de çok ağrı yoktu açılma olmasına rağmen ama bu sonradan atılan 5 dikiş zorluyoCanim benimde aynı 31 günlüğüz yeni yeni geçio arama yaslandim mi kalkarken bi yere tutunamazsam acayip ağrım oluyo
Sezeryanda toplam kac dikis oluyo canimBenim ilk dikişler de çok ağrı yoktu açılma olmasına rağmen ama bu sonradan atılan 5 dikiş zorluyo
Ablacim burdan bende gonderebilirim humana.bende cok faydasini gordum gercekten.kargolayabilirim sana haber et yeter
Geçmiş olsun canım ben de şok oldum şu anda yapmayanlar ne yapsın anlamadım amaKızlar şu an şoktayım nette okumuştum ama biraz tuhaf gelmişti sırt dikeni olayı kızıma banyo sonrası annem bebek yağı ile masaj yaparken bir ande eline sert kıllar geldi deri dışına çıkmaya başladı.. Bir çok bebekte olurmuş ve sırtın üst tarafına avuçla yapılan masajla çıkarmış... Bilmiyordum şimdi hepsi çıktı ama nasıl çekicem nasıl yok edicem bilem varmı ?? Yapmayanlar bebeklerinize mutlaka yapın kuluncun ortasına ve sırtına... Bebekler bu yüzden huysuz olabiliyormuş...
Birakmayiz tabiki o nasil soz :) kac kutu geldi peki?geldi kuzum, sağolasın.
gurbetteki arkadaşınızı hiç yalnız bırakmadınız. çok teşekkür ederim :))
Aynen cnm bizimkide fışkırıyo burnundan geliyo dr da mide kapakçığı gibi bişey söylemişti inş 8-9 ayı bulmaz ya çok üzülüyorum onu öyle görünceCanım kusma problemi bizdede var fışkırtarak bile kusuyor bazen geçen sabaha karşı ağzından burnundan fışkırtarak kustu nefes alamadı çok ağladı hemen acile gittik ciğerlerime kaçtı diye çok korktum nefes alamayınca dr 8-9 aya anca düzelir mide kapağı gelişmediği için oluyormuş karnını doyurduktan sonra altını bile alamıyorum yatırdığım an kusuyor uyutamıyorum bende çok üzülüyorum uyumasına gelince gazı olmasa benimkisi de uyuyacak o kadar ama gaz sancısından uyuyamıyor galiba normal uyuması
İlk günden beri böyle cnmBnde mide ultrasonu cektirmeyi dusundum de sonra doktor kilo alimini takip edin doyince yaptirmadim. Bazi bebeklerde midede tukaniklik olabiliyomus cunku
Peki senin vebegin ilk gunden beri mi kusuyor yoksa sonradan mi kusmaya basladi?
Birakmayiz tabiki o nasil soz :) kac kutu geldi peki?
Canım sırtına yağ ile avucun içiyle yavaş yavaş masaj yap varsa çıkar kulunç kısmı özellikleGeçmiş olsun canım ben de şok oldum şu anda yapmayanlar ne yapsın anlamadım ama
Bol bol ic abla sifa olsun bol bol sutun olsun insallah.4 kutu, ebebekte indirimden almıştım. Babam getirdi :)
Ya canim diyelim ki cikti sonra ne olacak?o killar nasil alinirkiCanım sırtına yağ ile avucun içiyle yavaş yavaş masaj yap varsa çıkar kulunç kısmı özellikle
Canim benimkisi de oyle maalesef. Mide cikisinda daralmadan suphelendi doktorlar ama temiz cikti tahlilleri. Doktorlar dedi ki besleme seklinden kaynaklaniyo olabilir ama dedikleri gibi emziriyorum yine de degismedi hala ayni her emzirme sonrasi mutlaka yediklerini kusuyo o yuzden 2 saatte bir emzirrenlere cok ozeniyorum cunku ben gunde belki 20 25 kez emziriyom.Benimkisi sürekli kusuyor yatırımca bile kusuyor ama ıkınınca da kusuyor
mekani sevmistir.hasta olsa uyumaz.aksine yaygaraya verir ortaligi.sen rahat ol:)Kızlaaar sizlere de soru sorup geri dönüş yapamıyorum ama bir sorum daha olacak cevaplarsanız çok sevinirimmm bugün anneme geldim oğlum bayağı çok uyudu normalde bu kadar uyumazdı arada emzirdim ama gözünü pek açamadı yavrum acaba hastamı neden uyuyor
Ay koydeyiz birde belki temiz havadandır dimimekani sevmistir.hasta olsa uyumaz.aksine yaygaraya verir ortaligi.sen rahat ol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?