2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

mutlu pazarlar

biz bugun alkis yapiyoruz.cok tatli ya taklit ediyor bizi:)

yaaaa yerim onuuu :) ben de bugün onu düşünüyordum ne zaman yapacak acaba diye.

Bizimki anca canavar taklidi yapsın kaka yaparken Salih e " ııııh de oğlum " diyorum o da aynı canavar gibi gırtlaktan ııııh diyor

Cooook tesekkur ederim canim uzun uzun yazmissin sagol
Ogretmen miydin sen cnm yanlis mi hatirliyorum

Kızlar dişimiz çıktı. . Bi baktım parmağımı ısırdı çay kaşığı koydum çıt çıt ses çıkıyor. ... belliyfi kaç gündür mahvetti beni. .

hayırlı olsunnn güzel güzel hepsini çıkarsın inşallah. :)

bu arada ben oğlumun çok ağrısı olduğında çay kaşığıyla calpol veriyorum ama bunu her gün vermek zararlı olur mu? Mümkün olduğu kadar vermemeye çalışıyorum ama mecbur kalınca veriyorum tabi... Siz nasıl yapıyorsunuz?

Benim doktorum verebilirsin dedi. Adı çekeceğine rahatlasın çocuk demişti. Ama artık kendi kaşığı ile ver, 6. Aydan sonra çay kaşığı az gelir, Boşa verirsin dedi.

Ben 3-4 gün hergün vermiştim uyumuyordu başka türlü

Ya benim eşim bırakmıyor vermeme. . Gizli gizli veriyorum bazen.. sanki o sabahlıyor çocukla. . Dayanamıcak gibiyse ver.. ben ilk oğlumda caljel kullanmıştım ç geç çıktığını duymuş eşim. Bunda kullandırmadıç ilki daha çabuk çıkarmıştı o ayrı

iyi aksamlar arkadaslar

disleri cikan bebislerin anneleri yamuk geldi ilk disimiz.daha dogrusu tam uzamadi ama ice donuk hafif.yanindakinin de ucu gorundu onda da hafif yamukluk var.normal mi bu durum?ciktikca yerlesip duzeliyor diyorlar ama endiselendim acikcasi.

Benim oğlumun da öyle, bu durum beni de tedirgin ediyor açıkçası. Umarım düzelir.

Kızlar sesiniz çıkmıyor pek
Kuzular çok yoruyor hepimizi sanırıömmm

Her şey yolunda mı?

Biz çok şükür iyiyiz
Bahar geldikçe daha iyi hissediyoruz
İniaallah daha da aktifleşeceğiz
Dişimiz henüz Yok; emeklemiyoruz da .:sürekli ayakta durmak istiyoruz...
Ayrıca ek gıda şükür iyi gidiyor..
B12 iğnemizi oluyoruz hafta da bir gün...
Bol bol güneşe çıkıyoruz; d vitaminimizi alıyoruz..
Çok şükür bugünümüze
Yavrular huzurlu olsun sağlıklı büyüsünler iniaallah

Biz bugün tekrar doktora gittik. Bir türlü öksürüğü geçmedi. Bu sefer buhar verdi doktor bakalım.. bronşit zor atar dedi..

@Ayln1107 başka dişsizlerde var.. hel sende..

Canlar acill yardım, burnu düngeceden beri kapalı neyaptıysam açılmadı yemedi içmedi, açlıktan uykusuzluktan ağlama krizinde spreyde verdi bir sabah bir akşam kullandım, daha yeni açılmadı neyapayım başka??

Biz bugün tekrar doktora gittik. Bir türlü öksürüğü geçmedi. Bu sefer buhar verdi doktor bakalım.. bronşit zor atar dedi..
Geçmiş olsun canım, buhar makinesi aldıysan günde 3 kere kullan düzenli 5 günde hiçbirşeyi kalnaz inşallah, biz uyurken yapıyorduk bütün buharı çekiyordu anında etki gösterdi

Geçmiş olsun canım, buhar makinesi aldıysan günde 3 kere kullan düzenli 5 günde hiçbirşeyi kalnaz inşallah, biz uyurken yapıyorduk bütün buharı çekiyordu anında etki gösterdi
Teşekkürler. . Günde bi kere dedi doktor. . Büyük oğlum sağolsun sürekli bronşit olduğu için 7 yıldır buhar makinemiz var.. bugün yaptık huzursuzlandı ama idare ettik..

Bu otri bebe varya onlarla çeksen sprey sıktıktan sonra.. içi temizlenince yine sık.. odasına ıslak havlu koy .. ben kaloriferin üstüne bi sürahi su koydum. Buhar yapsın diye. . Geçmiş olsun. .

Bizimde böyle canın ama ben düzelir diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…