2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kızlar yardımınız ihtiyacım var bu konuda daha önce de yazmıştım. oğlum 7,5 aylık.. dişleri çok kaşınıyor belki çıkaracak ama doğduğundan beri uyku sorunumuz olduğu için yazmak istedim belki biri yardımcı olabilir diye. çok uzun uzun yazmıcam ama ben ne yaptıysam bir türlü uyku saatini şöyle saat 10 lara alamadım yani bu saatlere razıyım 11 de olabilir:) sıkıntımız zaten büyük sallamaya alıştığı için dizden indiği an uyanıyo bırakım dedim resmen bunalıma girdi hiç bişe yemedi sinirli ağlamalı günler geçirdik bakıcımız gelcek ona bırakıyorum artık belki sallama olayını çözebilir diye ama benim asıl sıkıntım uyku sorunu. gündüz 8 buçuk gibi kalkıyor öğlen uykusu 1 saat yada 1 buçuk saat bir daha akşam üstü uyuyor yine aynı şekilde ama genelde 1 saat ve sonra 9 larda uykusu geliyor uyutmasan kıyamet kopuyor uyuttuğunda da yarım saat sonra uyanıyor ve gece uykusunu gece 1 - 1 buçuklara atıyor akşam uykusunu 7 lere de çektim o da işe yaramadı napmam lazım bana bir yol gösterin

Benim minnoşum da 8 gibi uyuyor 8 buçuk gibi uyandığında hiç istifi bozmadan geri yatırıyorum. Kaldırmıyorum hiçbir şekilde.

Biz de sallamaya alıştırdık maalesef. Şuan ayaklarımda, bırakırsam 5 dk sonra uyanır, bırakmazsam rahat rahat 1 saat uyur.

Uyku konusunda sınıfta kalan ekipteyiz biz de :)

ölücem artık gece uykusuzluğundan sabah işe gidiyorum evde olsam inan hiç sorun etmicem... kendi haline bırakıyosun diyosun geri yatar yok cırıltı kıyamet müzik açtım hiç sevmiyo anında ağlıyo ben normalde alıştırmak istemedim sallamaya ama kayınvalidem ne yazıkki alıştırdı sonrada çözemedim poposuna pış pış diyolar kesinlikle işe yaramadı kaç gün denedim yatakta 2 saat yuvarlıyor ayaklarını pat pat hiç ellemiyorum ortam karanlık sonra bakıoki kimse ilgilenmiyo hemen ağlama... çok yoruldum.. şu akşam uyandığında gece uykusuna nasıl devam ettircem onu bulamadım. ne denediysem olmadı sabah erken kaldırdım bu seferde gün içinde çok uyudu gece aynı uyandırıyosun nasıl ağlıyor surat dökük resmen trip atıyo :)))

Benimki de aynı. İnan ben evdeyim hiç öyle evdeyim olsun diye birşey olmuyor, ölüyorum yorgunluktan. Şükür ücretsiz izin almışım diyorum.

Ben uyandığında geri yatırıyorum derken, yatırıyorum da o kendi uyuyor değil :)) bir saat sallıyorum yine :))) bir de ben gözleri kapalı uyumaya alıştırdım. Uyandığında gözlerini açamadığı için tam olarak uyanamıyor. Ama tabi bunun işe yaramadığı durumlarda da yok değil.

Bence 9 gibi yattığında yarım saat sonra uyanıyor ya, alıp tekrar uyutmaya çalış. Hiç çıkarma odadan. Uyumuyosa bile koy yatağına takılsın sessiz sessiz. Ağlayınca alıp tekrar uyutmaya çalış.

aslında yaptım o gece uykusuna geçişi ara uyku yaptı bazen yarım saat bazen on dakka uyanıyo hemen koluma koydum yatakta bıraktım yanına uzandım beşiğinden almadım ama illaki bi yerlerde hata yapıyorum alışkanlıkta var. bu arada sen trabzondan mıydın

Ben tabletten ninni açıyorum. Onun sesiyle uykus süresi biraz uzadı
Şartlanıyor ya sese. .

Kızlar meraba nasılsınız bir süredir yazamıyorum ders çalışmaya başladım çocuk yemek temizlik misafir derken günler geçiyor tam 8 aylık oldu oğlum 2 diş var emekleme yok artik beni ve babasını tamamen taniyor yabancı görünce ağlıyor, alkış yap diyoruz yapıyor son 1 aydır ama hala emekleme yok sadece popo kalkıyor :) bir de egzama var onunla uğraşıyoruz, ek gıdada biraz sıkıntılıyız buaralar iştahı yok boy kilosunu merak ediyorum birkaç güne kontrole gitcez inşallah, buarada msf2407 canım kitabım geldi aradan biseyler okuduk eşimle, eşim çözüm yolları sunmuyor deyip pek beğenmese de ben okuduğum kadarıyla beğendim :) inşallah zaman buldukça okuyacağım

Maşallah oğluşuna :)
Benim eşim de pek beğenmemişti :) ama benim hoşuma gidiyor açıkçası :)

İlla ki yaptığımız yanlışlar oluyor tabi

Ben mersinde yaşıyorum. Ama trabzonlu çok arkadaşım var, trabzonu da severim :) orada kanuni de ve halk sağlığında diyetisyen arkadaşlarım var.

İlla ki yaptığımız yanlışlar oluyor tabi

Ben mersinde yaşıyorum. Ama trabzonlu çok arkadaşım var, trabzonu da severim :) orada kanuni de ve halk sağlığında diyetisyen arkadaşlarım var.
ben trabzonlusunuz diye hatirladim.yanlis hatirladim demekki trabzon iyidir ya :)ins.en.kisa surede bebklerimizde uyuMa aliskanligi.edinirler eger uygulayip ise yarayan biseler bulursam yazarim cNim

ben trabzonlusunuz diye hatirladim.yanlis hatirladim demekki trabzon iyidir ya :)ins.en.kisa surede bebklerimizde uyuMa aliskanligi.edinirler eger uygulayip ise yarayan biseler bulursam yazarim cNim

Hayır, Erzurumluyum :)
İnşallah en kısa zamanda düzelirler. Bana doktor bir aile day&night ı önerdi ama kendi drumuza sormadan kullanmayı düşünmüyorum

Yatirmadan 1 saat once banyo yaptir karnini doyur uykusu gelir canim

Diş sıkıntıları ile boğuşuyoruz canım ya uykusuz geceler siz nasıl oldunuz iyidir kuzu insallah

Diş bizim baş belamız oldu diyebilirim ( sanırım şuan yine diş çıkarıyor Asaf. Gece hep ağladı ve bugün hiç emmedi. Onun dışında hastalığının ağır süreci geçti ama hala nekahat devam ediyor. Burnu tıkalı, nefes alamıyor

Valla beninkinin gelmiyor ya haciyatmaz gibi hiç uyumak istemiyor
Bizde uyku duzenimizi kurmadik daha ise gitmedigim icin cok onemsemedim sabahlara kadar oturuyoruz bazen hele o dis agrilari ve burun tikanikligi yok mu bitirdi bizi bigunu bigunune uymuyo ise baslamadan duzene girse iyi olacak yoksa ayakta uyuyabilirim

Bizimde burnu tıkalı çok fazla fizyolojik sıkıpta zarar vermek istemiyorum ama böyle devam ederse büyük sorunlar başlayacak, basit bir sorun gibi görünseee burun tıkanıklığı gaz sorunu, solunum yolu enfeksiyonu vb. Bir çok rahatsızlığı beraberinde getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…