2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

78th
Kizlaaaar naparsiniiiiiiz herkes nerelerdee
Uygarin annesi burda yorgun halsiz
Uygarin disi cikiyor da biraz huysuzuz ozellikle gece devamli memede kalmak istiyo gunduz de kucak istiyo aliyorum bu sefer yere inmek istiyo koyuyorum yere bu sefer kucak istiyo kisir bi döngü valla yoruldum
Bi yandan da emekliyo devamli pesindeyim anliyacagin zormus hareketlenmesi
Bizde durumlar böyle

Emeklemeye kadar ki bölüm tıpkı biz :) o zaman emeklemesin yahu böyle yorucu o zaman dusunemiyorum allah yardımcımız olsun caniimm sen nevsehirlimiydin ben aksarayliyim da memleketli sayılırız :))

Bizde diş çıkarıyoruz burnumuz tıkanmış nefes alamıyoruz, zor dönemlerden geçiyoruz Allah yardımcımız olsun.
Siz nasılsınız, su içiyormu kuzucuk?
Canım. Allah sifa versin bizimde burnumuz tıkanmış her gece uyku sorunu yasıyoruz ve bitmeyen gaz.. Evet canım içiyo şükür baya baya içmeye basladı sorduğun için tesekkürler unutmamıssın

iyi geceler annisler

burun tikanikligi tum bebelerde var sanirim.ben yatmadan serum fizyolojik damlatip cekiyorum.bizde ise yariyor.

Emeklemeye kadar ki bölüm tıpkı biz :) o zaman emeklemesin yahu böyle yorucu o zaman dusunemiyorum allah yardımcımız olsun caniimm sen nevsehirlimiydin ben aksarayliyim da memleketli sayılırız :))
Evt cnm nevsehirdeyim ama es durumundan. 12 yildir nevsehirde yaşıyorum
Ankaraliyim ben ailem ankarada

Valla burda heo sorunlar ortak ilerliyor bahsettiğiniz herşey bizde de var huysuzluk burun tıkanıklığı . Bu arada yarın dış bugdayimiz var bütün teyzelerimizı bekleriz
Ben de dis bugdayi yapmak istiyorum ama halim yok valla. Cumartesi pazar da calisiyirum sadece prş boş ne zaman nasil yapayim hic halim yok ama cok ozentim var
Foto atar misin fikir olur belki sonra ben de yaparim

Evt cnm nevsehirdeyim ama es durumundan. 12 yildir nevsehirde yaşıyorum
Ankaraliyim ben ailem ankarada
Anladım can bizd
Ben de dis bugdayi yapmak istiyorum ama halim yok valla. Cumartesi pazar da calisiyirum sadece prş boş ne zaman nasil yapayim hic halim yok ama cok ozentim var
Benim burda kimse yok dis buğdayı yapsam aaaaa ama unuttum bizim dis yok ki daha :))) haha uykusuzluk işte disimizin olmadığını unuttum

Benimde yapmaya niyetim yoktu esim aile arasinda yapalim dedi kayinvalidemlere gidince ufak bisey yapacagiz oyle buyuk biseye kalkismicam halim yok dogum gunune sakliyorum hevesimi

Valla bizde adet canım mutlaka yapılır benimde halim yok ama herkes biran önce yap diyince yaocam artık. Ama öyle çok suslu puslu bir dis partisi değilde geleneksel bir dış bugdayi olacak. Hatta biz de dış hedigi denir .

Benimde yapmaya niyetim yoktu esim aile arasinda yapalim dedi kayinvalidemlere gidince ufak bisey yapacagiz oyle buyuk biseye kalkismicam halim yok dogum gunune sakliyorum hevesimi
Ay bunu bir an ben mi yazdım dedim bizde öyle süslü bir parti değilde birkaç akraba ile bir dış bugdayi yapacağız kismetse

Valla burda heo sorunlar ortak ilerliyor bahsettiğiniz herşey bizde de var huysuzluk burun tıkanıklığı . Bu arada yarın dış bugdayimiz var bütün teyzelerimizı bekleriz
Ooo diş var diş buğdayı yapılıyo tabii :))) iyi eğlenceler :)) bizimki çıkarsa parti yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…