- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.681
Ben de dis bugdayi yapmak istiyorum ama halim yok valla. Cumartesi pazar da calisiyirum sadece prş boş ne zaman nasil yapayim hic halim yok ama cok ozentim var
Foto atar misin fikir olur belki sonra ben de yaparim
Ay ben resim atmayı bir türlü beceremedim devamlı hata veriyroBen de dis bugdayi yapmak istiyorum ama halim yok valla. Cumartesi pazar da calisiyirum sadece prş boş ne zaman nasil yapayim hic halim yok ama cok ozentim var
Foto atar misin fikir olur belki sonra ben de yaparim
Pikseli yuksek geliyodur pikselini dusurmek gerekiyoAy ben resim atmayı bir türlü beceremedim devamlı hata veriyro
AmiiiinnTesekkur ederim canim darısı ediz paşaya inşallah
Deneyeceğim mutlaka canım, edizcan bişeyleri ısırmaya çalışıyor belli ki sizin diş çok yakın canım bir kontrol et bakalım dişeti çatlamıştır:)Canım edizde öyle. Önce kendime yapıyomuş gibi yapıyorum sonra ona yapıyorum o zamn sorun çıkarmıyo :) sende dene istersen :)
Aaa cok iyi fikir canım. Bende oyle yapiyim çıkmadan yapsak peki diş çıkar mı acep :)Diş hediği yapamayan arkadaşlar eskiler yapınca dişleri kolay çıkar derdi sizde evde pişirip komşulara dağıtın, maksat adet yerini bulsun:) ben öyle yapacağım kısmetse
Aaa cok iyi fikir canım. Bende oyle yapiyim çıkmadan yapsak peki diş çıkar mı acep :)
Bugün hansel ve gretel gibiydik salyalarımızı bıraka bıraka dolaştık ama yok hiiiç bişey yok ağzında herşey ilk günkü gibi :)))Deneyeceğim mutlaka canım, edizcan bişeyleri ısırmaya çalışıyor belli ki sizin diş çok yakın canım bir kontrol et bakalım dişeti çatlamıştır:)
Diş hediği yapamayan arkadaşlar eskiler yapınca dişleri kolay çıkar derdi sizde evde pişirip komşulara dağıtın, maksat adet yerini bulsun:) ben öyle yapacağım kısmetse
Benimki de oyke olacak canım doğum gününe saklıyorum partiyiDiş buğdayında sadece en sevdiğim arkadaşım vardı :) bi de annem ve teyzelerim. Yaptık kafasından serpiştirdik :)) çok da hoşuna gitti, kendi de alıp alıp saçtı :) ama öyle konsept parti değildi.
Diş buğdayında sadece en sevdiğim arkadaşım vardı :) bi de annem ve teyzelerim. Yaptık kafasından serpiştirdik :)) çok da hoşuna gitti, kendi de alıp alıp saçtı :) ama öyle konsept parti değildi.
Benimki de oyke olacak canım doğum gününe saklıyorum partiyi
İyiki uzaktasın yoksa tribi hiiiç çekilmezdiGünaydın kızlar nasılsınız?
Bir derdim var :)))) aranızda d's damat markasıyla bağlantısı olan var mı? Yani mağazasında çalışıyordur vs.
Eşimin gömleklerinin yaka kısmına konan plastik parçalarını kaybetmişimbunu telafi etmem lazım, bir kaç mağazaya sordum ama ellerinde yokmuş.
Yaklaşık 10 gömlek, yeni sezonama bir iki tane bile bulsam değiştire değiştire kullanırız :))))
İyiki uzaktasın yoksa tribi hiiiç çekilmezdi
Oo sen dönene kadar sorar o zaman :)))Sabah 6 da tlf um çaldı canımkoyduğum yerde yokmuş, napabilirim :)))))
Geçen hafta da sordu, bulamadık. Şimdi tekrar arıyor, nasıl bulabilirim :)))
Günaydın aşkım, evimin direği, bitanem ile başlayıp; offf tamam ile biten bir tlf görüşmesi ile yine strese girdimOo sen dönene kadar sorar o zaman :)))
Hahahaa aman boşver sanki kendileri bişey unutmuyo.hayır bide onlar unutunca yine onlar tribe en azından bizde böyleGünaydın aşkım, evimin direği, bitanem ile başlayıp; offf tamam ile biten bir tlf görüşmesi ile yine strese girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?