2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben de dis bugdayi yapmak istiyorum ama halim yok valla. Cumartesi pazar da calisiyirum sadece prş boş ne zaman nasil yapayim hic halim yok ama cok ozentim var
Foto atar misin fikir olur belki sonra ben de yaparim
Ben de dis bugdayi yapmak istiyorum ama halim yok valla. Cumartesi pazar da calisiyirum sadece prş boş ne zaman nasil yapayim hic halim yok ama cok ozentim var
Foto atar misin fikir olur belki sonra ben de yaparim
Ay ben resim atmayı bir türlü beceremedim devamlı hata veriyro

Daha yeni sünnet mevlidi yaptım. . Sonra hayırlı olsuna gelenler falan.. şimdilik hedik yapmayı düşünmüyorum.

Biz de 3 gündur cok huysuzuz. Sanîrım üst disler geliyor ama emin değilim.
Diş buğdayını eşimin tarafıda yapalım dedi ama hiç enerjim yok öyle hazırlık yapıp misafir ağırlamaya. Kaldı ki esimin tarafı cok kalabalık, eve sığmayız bile. Bi şekilde atlatıp doğum gününe saklıyorum ben de enerjimi. Yaz çocukları ne de olsa, dışarda bile kutlanır.

Canım edizde öyle. Önce kendime yapıyomuş gibi yapıyorum sonra ona yapıyorum o zamn sorun çıkarmıyo :) sende dene istersen :)
Deneyeceğim mutlaka canım, edizcan bişeyleri ısırmaya çalışıyor belli ki sizin diş çok yakın canım bir kontrol et bakalım dişeti çatlamıştır:)

Deneyeceğim mutlaka canım, edizcan bişeyleri ısırmaya çalışıyor belli ki sizin diş çok yakın canım bir kontrol et bakalım dişeti çatlamıştır:)
Bugün hansel ve gretel gibiydik salyalarımızı bıraka bıraka dolaştık ama yok hiiiç bişey yok ağzında herşey ilk günkü gibi :)))

Ben ilk dişi çıkınca diş hediğini yaptım. Bundan aylar aylar önce sonra arkasını alamadık dişler patır patır çıkmaya başladı şuan 6 dişi var yavrumun. Ama gelin bir de bize sorun. Çok zor geçti çok. Hala da devam ediyor. Sanırım yaza 24 ü tamamlarız biz

Diş buğdayında sadece en sevdiğim arkadaşım vardı :) bi de annem ve teyzelerim. Yaptık kafasından serpiştirdik :)) çok da hoşuna gitti, kendi de alıp alıp saçtı :) ama öyle konsept parti değildi.

Diş hediği yapamayan arkadaşlar eskiler yapınca dişleri kolay çıkar derdi sizde evde pişirip komşulara dağıtın, maksat adet yerini bulsun:) ben öyle yapacağım kısmetse
Diş buğdayında sadece en sevdiğim arkadaşım vardı :) bi de annem ve teyzelerim. Yaptık kafasından serpiştirdik :)) çok da hoşuna gitti, kendi de alıp alıp saçtı :) ama öyle konsept parti değildi.
Benimki de oyke olacak canım doğum gününe saklıyorum partiyi

Benimki de oyke olacak canım doğum gününe saklıyorum partiyi

Parti yapmak benim hakkım zaten size noluyo siz mütevazı takılın bakiim

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bir derdim var :)))) aranızda d's damat markasıyla bağlantısı olan var mı? Yani mağazasında çalışıyordur vs.

Eşimin gömleklerinin yaka kısmına konan plastik parçalarını kaybetmişim bunu telafi etmem lazım, bir kaç mağazaya sordum ama ellerinde yokmuş.

Yaklaşık 10 gömlek, yeni sezon ama bir iki tane bile bulsam değiştire değiştire kullanırız :))))

İyiki uzaktasın yoksa tribi hiiiç çekilmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…