2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

soyle bi bakayim dedim mesajini gordum cok guldum op minik tirtili benim yerime.
pipisi saga dogru mu duruyor bezde? o zaman saga ceker derler
saka bi yana oturmayi ogrenmeden emeklemeyi ogrenmiyorlarmis benim ki 8, 5 aylik oturmaya yeni basladi tam oturamiyo geriye dusuyo ssikma canini zamani gelince hepsi olur

hangi kitap bu?

ayni dert bizde de vardi aksam uykusunu 7 ye cekince uzun uyumasin en fazla 45 dk sonra kaldirin usulca. o da olmuyosa akşam uykusu uyutmayin yapabildiginiz kadar oyalayin

Biz de Denizi çok çok öpüyoruz annesi :)

Pipisini düz koyuyorum ama bağladıktan sonra sağa kayıyor olabilir

Eslemak'a sorduğun
Kitap tracy hogg un, sen biliyorsun sanırım. Bir ara yatır/kaldır yapıyorum demiştin sanki.

Bu arada akciğerlerle ilgili yeni bir gelişme var mı?

ooo tracy ablanin kitabi mii ben onu hatim ettim etiketledim altini cizdim tekrar tekrar okudum çooook faydasini gordum. esim bi kere eline almadi ama ben ona ozet çıkardım hep anlattim. gercekten bebekleri anlama ve yonlendirme kılavuzu resmen. ben kalp tracy reis

bizim akcigerler baya sıkıntılıymis canim .kistler akciger yapisini degistirmis. baya nadir bir durumdayiz sanirim. moralim baya bozuk bilgisayari bile acmiyodum bugun acayim dedim öylesine. bu hafta endoskopiyle girip cigerlere bakilacak cunku suan ciger yapisini doktorlar da anlayamiyor. bi sekilde cocugun aldigi nefes yetiyor suan ama belki de her nefesi bir mucize. ben durumun bu kadar kritik oldugunu bilmiyordum. doktorlar da bilmiyordu. ameliyattan iki kat korkuyorum artık cunku dr ameliyatta açınca ne gorecegini bilemiyor o da beni korkutuyor

Allah şifa versin canım.. yazdım yazdım sildim.. diyecek bişey bulamıyorum. .

Allah tan ümit kesilmez. Belki açınca ümit verici bir durumla karşılaşırlar. Duadan başka birşey gelmiyor elimizden. Allah yavrunu sana bağışlasın, sağlığına kavuştursun inşallah.

Kistik fibrozis değil dimi?

Allahım şifa versin inşallah yüzünden gülücük eksik etmesin aldığı nefese şükürler olsun çok üzüldüm bende içime bi ağırlık çöktü allahım sana da güç kuvvet versin

Hayatin kendisi bir mucize degil mi zaten iki kucucuk gozle gorulemeyen hucre birlesiyo karanlik bir yerde suyun icinde canlaniyo kocaman bir insan oluyo Denizin aldigi nefes mucize degil sadece hayatta her an etrafimiza baktigimizda hersey mucize gibi bugun izledim karinca yuvasini seklini cikarmislar mucize gibi bir yapit .mucizeler olmasa hayat yasanmaz olur canliligini yitirir o yuzde hic korkma Deniz herkesten farkli olmayi seviyo cigeride biraz farklilasmis olsa ne olmus yani Rabbimin yarattigi bazi seyleri doktorlar bile anlayamiyo ama yasiyo iste uzattim kusura bakma hersey guzel olacak biraz sabir

Kızlar bugün oğlum yataktan düştü
Sabah yanımıza almıştım sonra ben kalkıp duşa girdim. bu yatağın ortasındaydı bi yanında eşim yatıyodu diğer yanına da yastık yorganla barikat yaptım. Ben banyodan çıkıyodum ki küt diye bir ses
Bi geldim yerde çığlık çığlığa ağlıyor Nolur dikkat edin bebişlere Daha emekleyemiyor bile ama sürüne sürüne ilerliyolar işte

Canım geçmiş olsun bisey yoktur umarım

Kızlar vegaferonu ben 4 damla veriyorum hemşire bi arkadaşım artik 9 damla vermelisin dedi çocuk hemşire ligi yapmıştı.
Bende mi bi sorun var ben 4 damla veriyorum aile hekimliğinde öyle söylemişti hatta drumuz da öyle demişti kafam karıştı
Sizler ne yapıyorsunuz

amin canım evet hep aklıma o geliyo belki bu durum bizim faydamıza olur bilemiyoruz ki. inşallah öyle olur.
çok şükür kistik fibrozis değil ama ona benzer bişey. farkı genetik olmaması ve kistlerin sadece akciğerde olması diyim kısaca.

Allahım şifa versin inşallah yüzünden gülücük eksik etmesin aldığı nefese şükürler olsun çok üzüldüm bende içime bi ağırlık çöktü allahım sana da güç kuvvet versin
amin teşekkür ederim.

düşüncesizlik ettim aslında boş bulundum herşeyi direkt yazdım.herkesi kasvete soktum kusura bakmayın.halbuki daha dün fb ta iki paylaşım gördüm kızdım çocuklarının sıkıntılarını yazmışlar herkesi evhamlandırıyolar diye.aynısını kendim yaptım

matsiyahoje tracy hogg canım, buarada gecmis olsun Allah şifa versin
amin canım sağolasın.
ben o kitabı kendime göre uyguladım çok memnun kaldım. 4 saatlik rutine geçemedim 3-3,5 saat yaptım mesela ama baya faydasını gördüm çok büyük sıkıntılarımız vardı.takıldığın yer olur fikir almak istersen özelden yaz yardımcı olurum.
gece uyumak için 9-11 arası 3 saat memede kalma gibi ciddi dertlerimiz vardı. bir aydan sonra her gece ağlıyordum çok yoruldum diye. şükür ki o günler artık geride kaldı tracy abla sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…