- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.701
Herkese minnoşlarla beraber mutlu haftasonları diliyorum. Oğluşumla Öpüyoruz hepinizi :)
Tam bahar geldi derken kar yağdı, olacak iş mi! Bugün oğluşumun saçlarını kestirmek için kuaföre gidecektik; ama bugünlük suya düştü.
Asaf yaklaşık 20 gündür tırtıl gibi sürünüyor :))) ne zaman emekleme pozisyonu alacak çok merak ediyorum :)
Şuan tam tırtıl :) önce popo kalkıyor sonra kollarını ve başını ileri itmek suretiyle ilerliyorama henüz desteksiz oturamıyor. Bu noktaya biraz takılmış durumdayım. Çocuğum neden oturmuyor :) destekli oturuyor, mama sandalyesinde oturuyor; ama bıraktığımda sağa düşüyor. Hep sağa çekiyor yavrum
hangi kitap bu?Kızlar meraba nasılsınız bir süredir yazamıyorum ders çalışmaya başladım çocuk yemek temizlik misafir derken günler geçiyor tam 8 aylık oldu oğlum 2 diş var emekleme yok artik beni ve babasını tamamen taniyor yabancı görünce ağlıyor, alkış yap diyoruz yapıyor son 1 aydır ama hala emekleme yok sadece popo kalkıyor :) bir de egzama var onunla uğraşıyoruz, ek gıdada biraz sıkıntılıyız buaralar iştahı yok boy kilosunu merak ediyorum birkaç güne kontrole gitcez inşallah, buaradamsf2407 canım kitabım geldi aradan biseyler okuduk eşimle, eşim çözüm yolları sunmuyor deyip pek beğenmese de ben okuduğum kadarıyla beğendim :) inşallah zaman buldukça okuyacağım
ayni dert bizde de vardi aksam uykusunu 7 ye cekince uzun uyumasin en fazla 45 dk sonra kaldirin usulca. o da olmuyosa akşam uykusu uyutmayin yapabildiginiz kadar oyalayinkızlar yardımınız ihtiyacım var bu konuda daha önce de yazmıştım. oğlum 7,5 aylık.. dişleri çok kaşınıyor belki çıkaracak ama doğduğundan beri uyku sorunumuz olduğu için yazmak istedim belki biri yardımcı olabilir diye. çok uzun uzun yazmıcam ama ben ne yaptıysam bir türlü uyku saatini şöyle saat 10 lara alamadım yani bu saatlere razıyım 11 de olabilir:) sıkıntımız zaten büyük sallamaya alıştığı için dizden indiği an uyanıyo bırakım dedim resmen bunalıma girdi hiç bişe yemedi sinirli ağlamalı günler geçirdik bakıcımız gelcek ona bırakıyorum artık belki sallama olayını çözebilir diye ama benim asıl sıkıntım uyku sorunu. gündüz 8 buçuk gibi kalkıyor öğlen uykusu 1 saat yada 1 buçuk saat bir daha akşam üstü uyuyor yine aynı şekilde ama genelde 1 saat ve sonra 9 larda uykusu geliyor uyutmasan kıyamet kopuyor uyuttuğunda da yarım saat sonra uyanıyor ve gece uykusunu gece 1 - 1 buçuklara atıyor akşam uykusunu 7 lere de çektim o da işe yaramadı napmam lazım bana bir yol gösterin
soyle bi bakayim dedim mesajini gordum cok guldum op minik tirtili benim yerime.
pipisi saga dogru mu duruyor bezde? o zaman saga ceker derler
saka bi yana oturmayi ogrenmeden emeklemeyi ogrenmiyorlarmis benim ki 8, 5 aylik oturmaya yeni basladi tam oturamiyo geriye dusuyo ssikma canini zamani gelince hepsi olur
ooo tracy ablanin kitabi mii ben onu hatim ettim etiketledim altini cizdim tekrar tekrar okudum çooook faydasini gordum. esim bi kere eline almadi ama ben ona ozet çıkardım hep anlattim. gercekten bebekleri anlama ve yonlendirme kılavuzu resmen. ben kalp tracy reisBiz de Denizi çok çok öpüyoruz annesi :)
Pipisini düz koyuyorum ama bağladıktan sonra sağa kayıyor olabilir
Eslemak'a sorduğun
Kitap tracy hogg un, sen biliyorsun sanırım. Bir ara yatır/kaldır yapıyorum demiştin sanki.
Bu arada akciğerlerle ilgili yeni bir gelişme var mı?
Allah şifa versin canım.. yazdım yazdım sildim.. diyecek bişey bulamıyorum. .ooo tracy ablanin kitabi mii ben onu hatim ettim etiketledim altini cizdim tekrar tekrar okudum çooook faydasini gordum. esim bi kere eline almadi ama ben ona ozet çıkardım hep anlattim. gercekten bebekleri anlama ve yonlendirme kılavuzu resmen. ben kalp tracy reis
bizim akcigerler baya sıkıntılıymis canim .kistler akciger yapisini degistirmis. baya nadir bir durumdayiz sanirim. moralim baya bozuk bilgisayari bile acmiyodum bugun acayim dedim öylesine. bu hafta endoskopiyle girip cigerlere bakilacak cunku suan ciger yapisini doktorlar da anlayamiyor. bi sekilde cocugun aldigi nefes yetiyor suan ama belki de her nefesi bir mucize. ben durumun bu kadar kritik oldugunu bilmiyordum. doktorlar da bilmiyordu. ameliyattan iki kat korkuyorum artık cunku dr ameliyatta açınca ne gorecegini bilemiyor o da beni korkutuyor
ooo tracy ablanin kitabi mii ben onu hatim ettim etiketledim altini cizdim tekrar tekrar okudum çooook faydasini gordum. esim bi kere eline almadi ama ben ona ozet çıkardım hep anlattim. gercekten bebekleri anlama ve yonlendirme kılavuzu resmen. ben kalp tracy reis
bizim akcigerler baya sıkıntılıymis canim .kistler akciger yapisini degistirmis. baya nadir bir durumdayiz sanirim. moralim baya bozuk bilgisayari bile acmiyodum bugun acayim dedim öylesine. bu hafta endoskopiyle girip cigerlere bakilacak cunku suan ciger yapisini doktorlar da anlayamiyor. bi sekilde cocugun aldigi nefes yetiyor suan ama belki de her nefesi bir mucize. ben durumun bu kadar kritik oldugunu bilmiyordum. doktorlar da bilmiyordu. ameliyattan iki kat korkuyorum artık cunku dr ameliyatta açınca ne gorecegini bilemiyor o da beni korkutuyor
Allahım şifa versin inşallah yüzünden gülücük eksik etmesin aldığı nefese şükürler olsun çok üzüldüm bende içime bi ağırlık çöktü allahım sana da güç kuvvet versinooo tracy ablanin kitabi mii ben onu hatim ettim etiketledim altini cizdim tekrar tekrar okudum çooook faydasini gordum. esim bi kere eline almadi ama ben ona ozet çıkardım hep anlattim. gercekten bebekleri anlama ve yonlendirme kılavuzu resmen. ben kalp tracy reis
Hayatin kendisi bir mucize degil mi zaten iki kucucuk gozle gorulemeyen hucre birlesiyo karanlik bir yerde suyun icinde canlaniyo kocaman bir insan oluyo Denizin aldigi nefes mucize degil sadece hayatta her an etrafimiza baktigimizda hersey mucize gibi bugun izledim karinca yuvasini seklini cikarmislar mucize gibi bir yapit .mucizeler olmasa hayat yasanmaz olur canliligini yitirir o yuzde hic korkma Deniz herkesten farkli olmayi seviyo cigeride biraz farklilasmis olsa ne olmus yani Rabbimin yarattigi bazi seyleri doktorlar bile anlayamiyo ama yasiyo iste uzattim kusura bakma hersey guzel olacak biraz sabirooo tracy ablanin kitabi mii ben onu hatim ettim etiketledim altini cizdim tekrar tekrar okudum çooook faydasini gordum. esim bi kere eline almadi ama ben ona ozet çıkardım hep anlattim. gercekten bebekleri anlama ve yonlendirme kılavuzu resmen. ben kalp tracy reis
Canım geçmiş olsun bisey yoktur umarımKızlar bugün oğlum yataktan düştü
Sabah yanımıza almıştım sonra ben kalkıp duşa girdim. bu yatağın ortasındaydı bi yanında eşim yatıyodu diğer yanına da yastık yorganla barikat yaptım. Ben banyodan çıkıyodum ki küt diye bir ses
Bi geldim yerde çığlık çığlığa ağlıyorNolur dikkat edin bebişlere Daha emekleyemiyor bile ama sürüne sürüne ilerliyolar işte
Şükür yok canım ama korkusu hepimize yettiCanım geçmiş olsun bisey yoktur umarım
Şükür yok canım ama korkusu hepimize yetti
amin canım diyecek pek bişey yok dualarını esirgeme yeterAllah şifa versin canım.. yazdım yazdım sildim.. diyecek bişey bulamıyorum. .
amin canım evet hep aklıma o geliyo belki bu durum bizim faydamıza olur bilemiyoruz ki. inşallah öyle olur.Allah tan ümit kesilmez. Belki açınca ümit verici bir durumla karşılaşırlar. Duadan başka birşey gelmiyor elimizden. Allah yavrunu sana bağışlasın, sağlığına kavuştursun inşallah.
Kistik fibrozis değil dimi?
amin teşekkür ederim.Allahım şifa versin inşallah yüzünden gülücük eksik etmesin aldığı nefese şükürler olsun çok üzüldüm bende içime bi ağırlık çöktü allahım sana da güç kuvvet versin
amin canım sağolasın.matsiyahoje tracy hogg canım, buarada gecmis olsun Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?