2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

yaa ne güzel yazmışsın inan ki favorilere ekledim açıp açıp okuycam. Allah razı olsun. Evet heryer mucizelerle dolu. Deniz'im de benim mucizem. Biraz farklı ama çok şükür çok sağlıklı olacak insallah dediğin gibi herşey çok güzel olacak

olur mu canım Allah aşkına benim içime sıkıntı geldi çünkü deniz bizim için farklı ne biliyim kendimi düşünerek degil sadece deniz için... Sizi tanımıyorum ama gercekten dualarımdasınız hamileyken hastalığı ilk öğrendiğinde sessiz takip ediyodum ama o zaman bile üzüntünü paylaşıyodum canımm

Kilosuyla orantılı olarak ver dendi bize saglık ocağında ben vermiyorum ama.. Hala kafam karışık bende versem mi

Buaralar uykularımız cok sıkıntılı canım, tam olarak uyuyor musun kitaba mesela uyku saatleri hep aynı saatte mi oluyor bizimki cok düzensiz ya uykusuzluk mahvediyor insani sinirden artik gece bağırıyorum uyu diye sonra da üzülüyorum sabrım tükeniyor

Canım o kiloya göre artıyor ben 9 veriyorum

Bu mesajını görünce hem sana hem kendime kızdım. Sürekli sorup da kadını sıkıştırıp üzdük mi diye düşündüm.
Biz sizi merak ediyoruz. Bizi evhamlandırmakla falan alakası yok. Sakın böyle düşünme lütfen.
Hepimiz sizden gelecek bir haberi bekliyoruz.

uygar eymen canım kiloya göre verilmesi gerekiyor. Kilo başına 1 damla. Biz de 8 damla veriyoruz şuan. Buçukluysa üste yuvarla. 8.5 sa mesela 9 damla. Ama kontrolde kendi dr unuza sor yine de.

Kilosuyla orantılı olarak ver dendi bize saglık ocağında ben vermiyorum ama.. Hala kafam karışık bende versem mi
Bir ben vermiyorum sanıyordum, d vitaminide kansorejen dediler doktorda yorum yapmıyorum deyince kafaya taktım vermedim, kan ilacınıda öyle kan değerlerini bilmeden verilmez dediler vermedim gitti, çocuk 8 aylık oldu. Şimdi bahar güneşi ve pekmezden yararlanacağız herhalde

Ben d vitaminini doğal zeytinyağı ile yapıldığı için decatabs veriyorum. Ama sanırım mersin e dönünce azaltacağım bende. Güneş gayet etkili artık

Kızlar napıyorsunuz bakim.. 14ünde 8 bitiyo bizim. . Yürütece başlıcam inş.. yürütece koyan var mı??

uygar eymen canım kiloya göre verilmesi gerekiyor. Kilo başına 1 damla. Biz de 8 damla veriyoruz şuan. Buçukluysa üste yuvarla. 8.5 sa mesela 9 damla. Ama kontrolde kendi dr unuza sor yine de.
Ben 4. Aydan beri 4 damla veriyorum hic artir demediler ya
Valla sinir oldum bu dr lara hemsirelere

Kizlar yaaaa bayilacam artik beyefendi devamli kuduruk ne elde duruyo ne yerde uyumuyo da kudurdu cilginlar gibi emekleyim dolaniym annemin omzundan arkaya dogru uzanip ordan şöyle bi ters dönüp kivrilip bi de kolunu cimdikleyim memesini de parcalayacak kadar cimdiriym modunda ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…