- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.721
yaa ne güzel yazmışsın inan ki favorilere ekledim açıp açıp okuycam. Allah razı olsun. Evet heryer mucizelerle dolu. Deniz'im de benim mucizem. Biraz farklı ama çok şükür çok sağlıklı olacak insallah dediğin gibi herşey çok güzel olacakHayatin kendisi bir mucize degil mi zaten iki kucucuk gozle gorulemeyen hucre birlesiyo karanlik bir yerde suyun icinde canlaniyo kocaman bir insan oluyo Denizin aldigi nefes mucize degil sadece hayatta her an etrafimiza baktigimizda hersey mucize gibi bugun izledim karinca yuvasini seklini cikarmislar mucize gibi bir yapit .mucizeler olmasa hayat yasanmaz olur canliligini yitirir o yuzde hic korkma Deniz herkesten farkli olmayi seviyo cigeride biraz farklilasmis olsa ne olmus yani Rabbimin yarattigi bazi seyleri doktorlar bile anlayamiyo ama yasiyo iste uzattim kusura bakma hersey guzel olacak biraz sabir
olur mu canım Allah aşkına benim içime sıkıntı geldi çünkü deniz bizim için farklı ne biliyim kendimi düşünerek degil sadece deniz için... Sizi tanımıyorum ama gercekten dualarımdasınız hamileyken hastalığı ilk öğrendiğinde sessiz takip ediyodum ama o zaman bile üzüntünü paylaşıyodum canımmamin teşekkür ederim.
düşüncesizlik ettim aslında boş bulundum herşeyi direkt yazdım.herkesi kasvete soktum kusura bakmayın.halbuki daha dün fb ta iki paylaşım gördüm kızdım çocuklarının sıkıntılarını yazmışlar herkesi evhamlandırıyolar diye.aynısını kendim yaptım
Kilosuyla orantılı olarak ver dendi bize saglık ocağında ben vermiyorum ama.. Hala kafam karışık bende versem miKızlar vegaferonu ben 4 damla veriyorum hemşire bi arkadaşım artik 9 damla vermelisin dedi çocuk hemşire ligi yapmıştı.
Bende mi bi sorun var ben 4 damla veriyorum aile hekimliğinde öyle söylemişti hatta drumuz da öyle demişti kafam karıştı
Sizler ne yapıyorsunuz
Buaralar uykularımız cok sıkıntılı canım, tam olarak uyuyor musun kitaba mesela uyku saatleri hep aynı saatte mi oluyor bizimki cok düzensiz ya uykusuzluk mahvediyor insani sinirden artik gece bağırıyorum uyu diye sonra da üzülüyorum sabrım tükeniyoramin canım sağolasın.
ben o kitabı kendime göre uyguladım çok memnun kaldım. 4 saatlik rutine geçemedim 3-3,5 saat yaptım mesela ama baya faydasını gördüm çok büyük sıkıntılarımız vardı.takıldığın yer olur fikir almak istersen özelden yaz yardımcı olurum.
gece uyumak için 9-11 arası 3 saat memede kalma gibi ciddi dertlerimiz vardı. bir aydan sonra her gece ağlıyordum çok yoruldum diye. şükür ki o günler artık geride kaldı tracy abla sayesinde.
Canım o kiloya göre artıyor ben 9 veriyorumKızlar vegaferonu ben 4 damla veriyorum hemşire bi arkadaşım artik 9 damla vermelisin dedi çocuk hemşire ligi yapmıştı.
Bende mi bi sorun var ben 4 damla veriyorum aile hekimliğinde öyle söylemişti hatta drumuz da öyle demişti kafam karıştı
Sizler ne yapıyorsunuz
amin teşekkür ederim.
düşüncesizlik ettim aslında boş bulundum herşeyi direkt yazdım.herkesi kasvete soktum kusura bakmayın.halbuki daha dün fb ta iki paylaşım gördüm kızdım çocuklarının sıkıntılarını yazmışlar herkesi evhamlandırıyolar diye.aynısını kendim yaptım
Bir ben vermiyorum sanıyordum, d vitaminide kansorejen dediler doktorda yorum yapmıyorum deyince kafaya taktım vermedim, kan ilacınıda öyle kan değerlerini bilmeden verilmez dediler vermedim gitti, çocuk 8 aylık oldu. Şimdi bahar güneşi ve pekmezden yararlanacağız herhaldeKilosuyla orantılı olarak ver dendi bize saglık ocağında ben vermiyorum ama.. Hala kafam karışık bende versem mi
Ben d vitaminini doğal zeytinyağı ile yapıldığı için decatabs veriyorum. Ama sanırım mersin e dönünce azaltacağım bende. Güneş gayet etkili artıkBir ben vermiyorum sanıyordum, d vitaminide kansorejen dediler doktorda yorum yapmıyorum deyince kafaya taktım vermedim, kan ilacınıda öyle kan değerlerini bilmeden verilmez dediler vermedim gitti, çocuk 8 aylık oldu. Şimdi bahar güneşi ve pekmezden yararlanacağız herhalde
ayni dert bizde de vardi aksam uykusunu 7 ye cekince uzun uyumasin en fazla 45 dk sonra kaldirin usulca. o da olmuyosa akşam uykusu uyutmayin yapabildiginiz kadar
bi.kac aksamdir dikkat etmeye calisiyorum cok.yoruluyorum.ama.onemli deil tabiki oglen kolumda sallayip besigine koyuyorum.normalde dizde 1 saatten fazla.uyuyan.bebek.yarim saate kalkiyo eger uykusu varsa mecbur ayakta bi.saate tamamliyorum.cunku.ikinci.kez.kolda.uyumuyo.. aksam ustu.5 e dogru uyutuyorum bi sekilde.6 bucuklari bulduruyorum sonra bindaha 10 a.dogru gece uykusu ama bizim.bebek.uykusu:z sanirim gun.icinde toplasaniz 2 saat uyudu.bu sekilde ama.gece yine.donuyo.agliyo dis sikintisi olabilir belki o.kadar uykusuz kalan bebek.10 da yatinca uyumali.bazi anneler aksam 8 de uyutabiliyo bebeklerini.ve gece de besiginxe guzelce uyuyo.bizimki oyle deil.ne.yazikki.gecenin.ortasinda uykuya doymus kalkiyo bu arada gecmis olsun.canim hersey duzelcektir dua et yeter
Kızlar napıyorsunuz bakim.. 14ünde 8 bitiyo bizim. . Yürütece başlıcam inş.. yürütece koyan var mı??
Bende iş yapmak için koymak istiyorum aslında.. kollarım ağrıyor artık. .Ben koyuyorum ama sadece çalıştığım gunlerde. Haftanın 3 günü yani :)
Bizde 14 ünde 8 ayımıza gircez ben aldım yürütec ama fazla koymuyorum yürütecte daha bi kuduruk oluyo her yere giriyo :))Kızlar napıyorsunuz bakim.. 14ünde 8 bitiyo bizim. . Yürütece başlıcam inş.. yürütece koyan var mı??
Ama çok tatlı olmuyotlar mı ya??Bizde 14 ünde 8 ayımıza gircez ben aldım yürütec ama fazla koymuyorum yürütecte daha bi kuduruk oluyo her yere giriyo :))
Tabi ki canimm ama iş yapicam demisin ya öyle daha zor oluyo hep gözün üstünde oluyo :) bide bizim ki ayakta durmaya bayiliyo çok mutlu oluyo ama tabi fazla koymuyorum dediğim gibi çok sıkısirsamAma çok tatlı olmuyotlar mı ya??
Ben 4. Aydan beri 4 damla veriyorum hic artir demediler yauygar eymen canım kiloya göre verilmesi gerekiyor. Kilo başına 1 damla. Biz de 8 damla veriyoruz şuan. Buçukluysa üste yuvarla. 8.5 sa mesela 9 damla. Ama kontrolde kendi dr unuza sor yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?