2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ayy çok güldüm :) benim eşim boğulur korkusuyla onu bile yedirmez :))))

Kızlar napıyorsunuz bakim.. 14ünde 8 bitiyo bizim. . Yürütece başlıcam inş.. yürütece koyan var mı??
Canım biz 7aylıkken koymaya başladık şuan 8 aylık. Zaten istesende çok durmuyorlar çabuk sıkılıyorlar şurda koyacağın 2ay kalmış, ben acil bir işim olduğunda koyuyorum sıkılıyorlar hemen

Kızlar oğlum dün yeni birşey keşfetti. Mama sandalyesine oturtup içeri gitmiştim bir iki dakika sonra geldim ki ne göreyim, ayağa kalkmış mama sandalyesinin yaslanma yerine tutunmuş bir de ileri geri popoyu sallamasın mı?

Ne güzel rahat rahat bırakıyordum kemerini bağlamak aklıma bile gelmemişti ne ara büyüdü bu yaramaz yaaa

Hiii allah esirgemis canım maşallah baya hareketlenmis yaramaz :)

Maşallah kuzuya benimkide park yatağında öyle yapıyor artık alt kata inmenin zamanı geldi ordan alıp emzirip geri koymak zor olacak gece

Maşallah kuzuya benimkide park yatağında öyle yapıyor artık alt kata inmenin zamanı geldi ordan alıp emzirip geri koymak zor olacak gece

Bizde de genelde gece ilk uyanmadan sonrasıni oğlum bizim yatakta tamamlıyor :) yerine geri koymaya çok üşeniyorum sarılıp yatıyoruz.

Aslında bu meseleyi tracy ablanın kitabını okuyanlara da danismak istiyorum. Oğlum bu ara emip uyumaya alıştı. Normalde ayağımda sallayarak uyutuyordum ama birkaç gündür emiyor sonra bana sarılıyor öyle uyuyor acaba bu yaptığım doğru mu yanlis mı bilemedim. Açıkçası kolayima gidiyor boyle uyuyunca. Tabi bir de ağlaya ağlaya uyutmadigima da çok memnunum. Ne dersiniz kızlar?

Kız bu Salih paşa neler yapıyor böyle maşallah ona valla bu yakında evden de kaçar kitle kapıları

ne guzel sallanmadan uyuyor bosver.boz de hic memede uyumuyoruz.genellikle ayakta ya da besiginde sallanarak uyuyor.ben pek sikayetci degilim bu durumdan.hem dinleniyorum hem uyutuyorum kizimi ayagaimda:)

Kız bu Salih paşa neler yapıyor böyle maşallah ona valla bu yakında evden de kaçar kitle kapıları

Hehehe valla onu da yapar mı yapar bu sıpa. Gözümü dört değil 40 açmam lazım artık.
ne guzel sallanmadan uyuyor bosver.boz de hic memede uyumuyoruz.genellikle ayakta ya da besiginde sallanarak uyuyor.ben pek sikayetci degilim bu durumdan.hem dinleniyorum hem uyutuyorum kizimi ayagaimda:)

Ya hep de böyle uyumuyor aslında ama günde en az 1 en fazla 3 kere memede uyudu gerisini yine sallayarak uyuttum. Bu ara sallarken çok ağlıyor sanki işkence ediyorum... Bir yandan da sallayarak uyutmak mecburuz yoksa ben ise gidince kimse uyutamaz. Kafam karıştı o yüzden :)

Emira SY cnm sen 9. Ay kampanya kizamik asisini yaptiracak misin

Haftaya sağlık ocağında kontrolümuz var ama bana kimse bu aşıdan bahsetmedi. Hafta sonu olmazsa doktoruna gider danisirim o yaptır derse yaptırırım. Burda da aşının Suriyeliler le ilgili olduğunu söylemişlerdi. Benim yaşadığım yerde çok fazla Suriyeli yok aslında ama bilmiyorum...

Günaydın kizlar
Bi sey daniscam size. Ben her sanah kahvaltida uygara yarim cay bardagi ihlamur veriyorum kuru kuru yiyemiyor diye zarari var mi ki

Bana da haber verir misin dr ne derse

Günaydın kizlar
Bi sey daniscam size. Ben her sanah kahvaltida uygara yarim cay bardagi ihlamur veriyorum kuru kuru yiyemiyor diye zarari var mi ki

Kaç cc canım ben ıhlamurun çok faydalı bir kahvaltı içeçeği olarak biliyorum. Bağışıklık için özellikle. Atıyorum 40 cc bir kahvaltı için yeterli herhalde....çok fazla olmamak kayfıyla verebilirsiniz demişti doktor bana. Bizim ki içmiyor sevmedi bir türlü ıhlamuru

Yarim cay bardagi cnm kac cc gelir ki biberon hic kullanmadik o yüzden kafamda canlandiramadim kac cc. Uygara sıvı olsun ihlamur su cok seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…