2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Aha bir Superman daha sen de mı folik asiti fazla kaçırdın yoksa?

Bizimki birkaç gecedir uyku arasında uyanıyor gülüyor, şakalaşmak oynamak istiyor uyutmaya çalışıncada çığlığı basıp ağlıyor. Neyapmam lazım ki böyle kalırsa perişan olurum

Günaydındın güzel anneler :)))

uygar eymen canım bizim dr umuz 9. Ay aşısını mutlaka yaptırmamızı söyledi. Çünkü uzun yıllardır görmediği kızamığı artık görmeye başladığını söyledi, Suriyeliler yüzünden. Ama biz mersin de yaşıyoruz. Elini nereye atsan bir Suriyeli var. Siz de doktorunuza sorarak yaptı da bilirsiniz. Kızamık olmasından daha iydir. Allah korusun

Emira SY yaa okurken içim hoop etti, yaramaz yaaa :) iyi ki düşmemiş :) kızların dediği gibi kapıya falan dikkat et, bir gün de merdiven başında bulursan şaşırma

Ama ben sana daha korkuncunu anlatayım :) benim kız kardeşim aşırı derece yaraamzdı, hiperaktif hatta. 2 yaşlarındayken bir gün baktık bir an sessizlik oluştu. İçeri gittik ki ne görelim pencere önüne annemin pufu itmiş, çıkmış açık pencerede o dış kısım mermeri üstünde duruyor oynuyor bir de utanmaz :)) annem hiç sesini çıkarmadan arkadan sarılıp aldı ama o anı hatırlamak bile şuan beni çok gerdi. Allah korusun. Salih de çok hareketli, maşallah, Allah ım esirgesin.

uygar eymen canım F ferda88 kızımız maşallah hamarat :))
Ben diş buğdayını hazırladım. Yanına tuzlu kurabiye yaptım, eşim de karışık kurabiye pasta falan aldı :) çerez, kuru meyve falan ikram ettik :)
Ama hazır diş şeklinde kurabiyeler daha pratik, hem güzel hem hem pratik :) sipariş verebilirsin.

Allah korumuş canım yaa öyle bir sahne görsem düşer bayılırım herhalde

Ayyyy daha bu başlangıç bittim ben bittimmm Allah hepimizin yavrusunu korusun...

Allah korumuş canım yaa öyle bir sahne görsem düşer bayılırım herhalde

Ayyyy daha bu başlangıç bittim ben bittimmm Allah hepimizin yavrusunu korusun...
Hazırlıklı ol canım. . Çocuk büyütürken ne manzaralarla karşılaşacaksın

Emira SY bu hareketlilik folik asitten mi diyosun valla ben de bittim bayilacagim emeklemeye baslamasa daha mi iyiydi diyorum. Yürüteç almayalim diye bi bakalim diye arkadastan ödünç almistik allahum gormen lazim deli gibi hizlandi yürütece binmek icin cigliklar atiyo binince de 4 oda bi salon aman allahim uygar her yerde resmen kosuyoruz pesi sira.
Ama verecegim geriye daha da bi hareketlendirdi emekleme de çabası nerde fiş var tehlikeli yerler var uygar oralarda
Ahhhhh bu folik asit yakti beni

Bizim oğlan yuruteci kullanmayı beceremedi ya halının üstünde suremiyor mama sandalyesi gibi kullanıyoruz. Hele bir de yurusunler iyice ayvayi yiyeceğiz ahhh folik asit ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…