- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.761
Emira SY benim oğlum da çok hareketli.. daha kemersiz mama sandalyesine koymadım.pusete de aynı şekilde. . İlk defa yürütece koydum. Ondan da atlamaya çalıştı. Çok yoruyor beni.. 8 bitti bizim şükür..
OlabilirAha bir Superman dahasen de mı folik asiti fazla kaçırdın yoksa?
Ellerine saglik canimcimuygar eymen canım seninle konuşmuştuk dimi dış bugdayi için bunlar benim ikramlarım Eki Görüntüle 1967150
Sıkma kendini sende hazır alırsın. . Diş şeklinde kurabiyeler yaptırırsın..Ellerine saglik canimcim
Valla ben cok beceriksiz biriyim yapamiucam sanirsam
Bugday kaynat sadece canım birkaç komşuna verirsin adet yerini bulsunEllerine saglik canimcim
Valla ben cok beceriksiz biriyim yapamiucam sanirsam
Emira SY yaa okurken içim hoop etti, yaramaz yaaa :) iyi ki düşmemiş :) kızların dediği gibi kapıya falan dikkat et, bir gün de merdiven başında bulursan şaşırma
Ama ben sana daha korkuncunu anlatayım :) benim kız kardeşim aşırı derece yaraamzdı, hiperaktif hatta. 2 yaşlarındayken bir gün baktık bir an sessizlik oluştu. İçeri gittik ki ne görelim pencere önüne annemin pufu itmiş, çıkmış açık pencerede o dış kısım mermeri üstünde duruyoroynuyor bir de utanmaz :)) annem hiç sesini çıkarmadan arkadan sarılıp aldı ama o anı hatırlamak bile şuan beni çok gerdi. Allah korusun. Salih de çok hareketli, maşallah, Allah ım esirgesin.
Hazırlıklı ol canım. . Çocuk büyütürken ne manzaralarla karşılaşacaksınAllah korumuş canım yaa öyle bir sahne görsem düşer bayılırım herhalde
Ayyyy daha bu başlangıç bittim ben bittimmmAllah hepimizin yavrusunu korusun...
msf2407 uygar eymen bende çok birşey yapmadım pasta aldım buğday kaynattim corek yaotim birde kurabiye yaptım ustume zikzak yaptim dis gibi kv yaprak sarması sardı bu kadar
HosgeldinSelam kizlaaar nasilsini ben karpuzsuyu uzun zanandir giremiyorum nasil gidiyor hayat kuzularla
Hosbuldum canim nasilsinHosgeldin
Ayyyy cok yorgun bi sor bin ah işitHosbuldum canim nasilsin
Ooy oyyy dertler hep ayni desene bitirdi bizi bu sipalar bitirdiAyyyy cok yorgun bi sor bin ah işit
Benim oglan emekliyor bi de ikinci disimiz cikiyor gece uykumuz kalmadi gündüz huzurumuz kalmadi böyle yani
Emira SY bu hareketlilik folik asitten mi diyosun valla ben de bittim bayilacagim emeklemeye baslamasa daha mi iyiydi diyorum. Yürüteç almayalim diye bi bakalim diye arkadastan ödünç almistik allahum gormen lazim deli gibi hizlandi yürütece binmek icin cigliklar atiyo binince de 4 oda bi salon aman allahim uygar her yerde resmen kosuyoruz pesi sira.
Ama verecegim geriye daha da bi hareketlendirdi emekleme de çabası nerde fiş var tehlikeli yerler var uygar oralarda
Ahhhhh bu folik asit yakti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?