2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Littlestar ooo hoşgeldin karpuzcan napıyorsunuz büyüdü mu minnoş? Hamilelik filan yok dimi

Hosbuldum canim benim buyudu sukur teyzesi yuvarlanip gidioyruz salih pasa kadar hareketli olamasakta bizim sipa da hareketlenmeye basladi su aralar her ay oldugu gibi yine suphelerim var tabi

Hehehe hayırlısı canım şaka Maka buyuttuk artık hamile olsan da o kadar da kötü değil yani

evet canim ayni saatlerde olmasina dikkat ediyorum gunduz ilk uykusu kisa olursa iki uyku daha uyutuyorum.ilk uykumuz 2 saat yada daha fazla olursa aksamustu bir uyku daha uyutuyorum .bir ana bir ara ogun ek gida veriyorum onlari da biz yerken veriyorum asagi yukari ayni saatlerde oluyor. ama dedigim gibi 4 saatlik rutin yapmiyorum 3 saatte bir besleniyor deniz. bir de kitapta 2 saatten fazla uyutmayin diyor ben onu yapmiyorum ne kadar uyursa uyuyor. biraz kendime gore uyarladim kitabi. yatir kaldir yaptim baslarda ama simdi sss-pat yontemiyle uyutuyorum denizi. hala super degil durum ama cok sukur eskisi gibi degiliz

askolsun canim ne demek. allah razi olsun soranlardan ve dusunenlerden. hepsi gececek insallah.

inşallah canim. gece isik acmiyor konusmuyor ve oynamiyorsun dimi bu onemlim bebek gecenin uyku vakti oldugunu bilmeli

tracy abla uyutmak icin yaptigimiz sallama emzirme biberon vs gibi davranislara prop diyor ve bu proplari birakmak gerektigini soyluyoe. biz yatağında pis pis yapiyoruz tam olarak kendi kendine uyumayi hala ogrenmedi deniz ama eskiden memeden cekince uyanirdi uyurken surekli emmek isterdi bu yuzden kusma ve gaz problemimiz cok fazlaydi.simdi en azindan onlar yok.

Emira SY cnm merhaba, bizde son 1 aydır birbirimize sarılarak uyuyoruz. Bizimde 2.veya 3. Kalkıstan sonrası bizim yanınızda sonlanıyor:)
Böyle böyle tek uyumayı öğrenecekler. Bizimde gece sık uyanma ve sabah geç kalkma sorunumuz var. Hala kahavltıya geçmedim. Valla zor işler ya

inşallah canim. gece isik acmiyor konusmuyor ve oynamiyorsun dimi bu onemli. bebek gecenin uyku vakti oldugunu bilmeli

A Alkan_alkan sana yazmistim etiket yapmamisim

Canim benim artik buralardayim :) iyiyiz sukur oglusla yogun geciyor gunler.
Sen nasilsin denizimiz nasil?
iyiyiz canim yogunuz biz de deniz de iyi opuyor sizi. ameliyat yaklaşti aysonu olacak hayirlisiyla. onun haricinde evden tam gaz calismaya basladim bakici denize bakiyor ben bi gozle bakiciya bi gozle isime bakiyorum oyle geciyor gunler

iyiyiz canim yogunuz biz de deniz de iyi opuyor sizi. ameliyat yaklaşti aysonu olacak hayirlisiyla. onun haricinde evden tam gaz calismaya basladim bakici denize bakiyor ben bi gozle bakiciya bi gozle isime bakiyorum oyle geciyor gunler
Bizdd o mis kokuluyu kokluyoruz kocamann :)
Hayirsiyla atlatacak deniz Allahin izniyle bu ameliyti. Guzel haberler bekliyoruz hep dualarimdasiniz

Kızlar benim oğlan yine hasta.. zaten iyileşmedi ki.. bronşitti 20 gündür.. dün gece de ateşlendi.. sabahtan beri huzursuz. .

Canım nasılsınız? 8.ay kontrolüne gittinizmi, paylaşırmısın bizimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…