- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.781
Hosbuldum canim benim buyudu sukur teyzesi yuvarlanip gidioyruz salih pasa kadar hareketli olamasakta bizim sipa da hareketlenmeye basladi su aralar
Hosbuldum canim benim buyudu sukur teyzesi yuvarlanip gidioyruz salih pasa kadar hareketli olamasakta bizim sipa da hareketlenmeye basladi su aralarher ay oldugu gibi yine suphelerim var tabi
Ami insallah canimmHehehe hayırlısı canım şaka Maka buyuttuk artık hamile olsan da o kadar da kötü değil yani
evet canim ayni saatlerde olmasina dikkat ediyorum gunduz ilk uykusu kisa olursa iki uyku daha uyutuyorum.ilk uykumuz 2 saat yada daha fazla olursa aksamustu bir uyku daha uyutuyorum .bir ana bir ara ogun ek gida veriyorum onlari da biz yerken veriyorum asagi yukari ayni saatlerde oluyor. ama dedigim gibi 4 saatlik rutin yapmiyorum 3 saatte bir besleniyor deniz. bir de kitapta 2 saatten fazla uyutmayin diyor ben onu yapmiyorum ne kadar uyursa uyuyor. biraz kendime gore uyarladim kitabi. yatir kaldir yaptim baslarda ama simdi sss-pat yontemiyle uyutuyorum denizi. hala super degil durum ama cok sukur eskisi gibi degilizBuaralar uykularımız cok sıkıntılı canım, tam olarak uyuyor musun kitaba mesela uyku saatleri hep aynı saatte mi oluyor bizimki cok düzensiz ya uykusuzluk mahvediyor insani sinirden artik gece bağırıyorum uyu diye sonra da üzülüyorum sabrım tükeniyor
askolsun canim ne demek. allah razi olsun soranlardan ve dusunenlerden. hepsi gececek insallah.Bu mesajını görünce hem sana hem kendime kızdım. Sürekli sorup da kadını sıkıştırıp üzdük mi diye düşündüm.
Biz sizi merak ediyoruz. Bizi evhamlandırmakla falan alakası yok. Sakın böyle düşünme lütfen.
Hepimiz sizden gelecek bir haberi bekliyoruz.
Ami insallah canimm
Artik abi olabilirler diyorsu yani
Amin canim amin insallah sen birak ben de arkandan gelicem Allahin izniyle delilik degil kizzz super annelikBenim son 3 ayım kaldı sonra korunmayı düşünmüyorum delilik bu yatabi Allah ne zaman nasip eder bilmem de. Hayırlı zamanda hayırlı 2. Evlatlar nasip etsin
tracy abla uyutmak icin yaptigimiz sallama emzirme biberon vs gibi davranislara prop diyor ve bu proplari birakmak gerektigini soyluyoe. biz yatağında pis pis yapiyoruz tam olarak kendi kendine uyumayi hala ogrenmedi deniz ama eskiden memeden cekince uyanirdi uyurken surekli emmek isterdi bu yuzden kusma ve gaz problemimiz cok fazlaydi.simdi en azindan onlar yok.Bizde de genelde gece ilk uyanmadan sonrasıni oğlum bizim yatakta tamamlıyor :) yerine geri koymaya çok üşeniyorum sarılıp yatıyoruz.
Aslında bu meseleyi tracy ablanın kitabını okuyanlara da danismak istiyorum. Oğlum bu ara emip uyumaya alıştı. Normalde ayağımda sallayarak uyutuyordum ama birkaç gündür emiyor sonra bana sarılıyor öyle uyuyor acaba bu yaptığım doğru mu yanlis mı bilemedim. Açıkçası kolayima gidiyor boyle uyuyunca. Tabi bir de ağlaya ağlaya uyutmadigima da çok memnunum. Ne dersiniz kızlar?
bardakla mi iciyo masallah su icmeyen bebek cok zor uygar bol bol icsin kabiz da olmazYarim cay bardagi cnm kac cc gelir ki biberon hic kullanmadik o yüzden kafamda canlandiramadim kac cc. Uygara sıvı olsun ihlamur su cok seviyo
nerelerdesin kuzucuk nasilsin?Selam kizlaaar nasilsini ben karpuzsuyu uzun zanandir giremiyorum nasil gidiyor hayat kuzularla
Canim benim artik buralardayim :) iyiyiz sukur oglusla yogun geciyor gunler.nerelerdesin kuzucuk nasilsin?
iyiyiz canim yogunuz biz de deniz de iyi opuyor sizi. ameliyat yaklaşti aysonu olacak hayirlisiyla. onun haricinde evden tam gaz calismaya basladim bakici denize bakiyor ben bi gozle bakiciya bi gozle isime bakiyorum oyle geciyor gunlerCanim benim artik buralardayim :) iyiyiz sukur oglusla yogun geciyor gunler.
Sen nasilsin denizimiz nasil?
Bizdd o mis kokuluyu kokluyoruz kocamann :)iyiyiz canim yogunuz biz de deniz de iyi opuyor sizi. ameliyat yaklaşti aysonu olacak hayirlisiyla. onun haricinde evden tam gaz calismaya basladim bakici denize bakiyor ben bi gozle bakiciya bi gozle isime bakiyorum oyle geciyor gunler
Canım nasılsınız? 8.ay kontrolüne gittinizmi, paylaşırmısın bizimle :)Emira SY cnm merhaba, bizde son 1 aydır birbirimize sarılarak uyuyoruz. Bizimde 2.veya 3. Kalkıstan sonrası bizim yanınızda sonlanıyor:)
Böyle böyle tek uyumayı öğrenecekler. Bizimde gece sık uyanma ve sabah geç kalkma sorunumuz var. Hala kahavltıya geçmedim. Valla zor işler ya
Geçmiş olsun canım, başka bir doktorada göstersen mi acabaKızlar benim oğlan yine hasta.. zaten iyileşmedi ki.. bronşitti 20 gündür.. dün gece de ateşlendi.. sabahtan beri huzursuz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?