2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Merhaba kızlar iyi geceler 4 aydır foruma hiç giremedim bir kaç yakınımı kaybettim üst üste fırsatım olmadı matsiyahoje . Beni hatırlar nasılsınız büyüyor mu bebişler :)

Merhaba kızlar iyi geceler 4 aydır foruma hiç giremedim bir kaç yakınımı kaybettim üst üste fırsatım olmadı matsiyahoje . Beni hatırlar nasılsınız büyüyor mu bebişler :)
Basin sagolsun evet hatirliyorum ben arada girenler var eskilerden bebisler bir telasla buyuyor zaman geciyor 8.5 aylik oldu benim oglum senin bebisin nasil

Kızlar benim oğlan yine hasta.. zaten iyileşmedi ki.. bronşitti 20 gündür.. dün gece de ateşlendi.. sabahtan beri huzursuz. .
Gecmis olsun bronsit zature yaygin bu ara iyilesme sureci biraz zaman aliyor Allah kolaylik versin protein agirlikli beslemek bol sivi ve odasi nemli olacak bildigim kadariyla

Basin sagolsun evet hatirliyorum ben arada girenler var eskilerden bebisler bir telasla buyuyor zaman geciyor 8.5 aylik oldu benim oglum senin bebisin nasil
Sağol canım Benimde sekiz buçuk aylık 6 dişi var ama son bir haftadır hiçbişey yediremiyorum isyan modundayım

msf2407 canım siz nasılsınız ne var ne Yok? Sen ne zaman işe başlayacaksın?[/QUOTE]

Sağol canım hamdolsun, iyiyiz. Annemin yanındayız, mutluyuz ama eşim evde yalnız, aklım da onda sürekli. Böyle uzak şehirlerden olmak gerçektende çok zor.

Siz nasılsınız canım? Ertuğrul nasıl? Asaf sürünüyor. Girmediği delik kalmadı anneannesin evinde. Şuan emekleme pozisyonunda değil ama sürünüyor :) geçen gün salonda masanın altında buldum kendisini :) balonu kaçmış o da peşinden gitmiş oraya kadar :)
Ama çok iştahsız. Böyle geçiyor günler işte.

Ben 2 yıl ücretsiz izin aldım canım. Ama Asaf 1 yaşını doldurduktan sonra, iyi bir bakıcı bulursam ve Asaf ta bakıcıya bırakılacak seviyeye gelirse, 1 yılın sonundan işe başlayabilirim.

Sen ne zaman başlayacaksın?

İyiyiz cnm çok şükür. Henüz gitmedik haftaya gideriz detayları yazacağım. :) siz nasılsınız?
Bizde iyiyiz çok şükür canım, 2 dişimiz var, yoğurt ve ekmek yiyoruz sadece, emekliyoruz oda oda, desteksiz oturuyoruz ve tutunarak ayağa kalkıyoruz. Burnu tıkalı 10gündür zor günler geçirdik idare ediyoruz şimdilik

Sahihuban

Sağol canım hamdolsun, iyiyiz. Annemin yanındayız, mutluyuz ama eşim evde yalnız, aklım da onda sürekli. Böyle uzak şehirlerden olmak gerçektende çok zor.

Siz nasılsınız canım? Ertuğrul nasıl? Asaf sürünüyor. Girmediği delik kalmadı anneannesin evinde. Şuan emekleme pozisyonunda değil ama sürünüyor :) geçen gün salonda masanın altında buldum kendisini :) balonu kaçmış o da peşinden gitmiş oraya kadar :)
Ama çok iştahsız. Böyle geçiyor günler işte.

Ben 2 yıl ücretsiz izin aldım canım. Ama Asaf 1 yaşını doldurduktan sonra, iyi bir bakıcı bulursam ve Asaf ta bakıcıya bırakılacak seviyeye gelirse, 1 yılın sonundan işe başlayabilirim.

Sen ne zaman başlayacaksın?

Bızımde 2 dısımız var. Ustler fena kabarmıs 4 tane cıkacak galıba :/ emekleme yok , sürünerek veya yuvarlanarak heryere ulasıyo ama:) desteksiz bizde oturuyoruz arada devrilsekte:)
Tutunarak yeltenme var sımdılık ayagada kalkar yakında kısmetse:)
Alkış, bay bay, gel gel vs hiçbiri yok:))
Dil çıkarmayı ve yüzünü buruşturmayı öğrenmiş kendi kendine o kdr.
:)
Bin şükür bugünümüze, sağlıklaarı yerinde

Kaç aylık şuan bebeğin canım maşallah suphanallah ona :)

Ne guzel canım masallah Denize, biz hala beşikte sallanarak uyuyoruz gece kollarım kopuyor bir de hızlı sallamadan uyumuyor beyni zarar gorecek diye korkuyorum, kitabı uygulamaya başlayacağım insallah ben de faydasını görürüm

Kaç aylık şuan bebeğin canım maşallah suphanallah ona :)
8,5 aylık canım, eastnbull bize her ay doktorundan aldığı çok güzel bilgileri paylaşarak bizleri bilinçlendiriyor, bende ona nacizane yapabildiklerimizi anlatıyordum. benim 2 çocuğumda yerde oynayarak büyüdüler çok kucağımda tutmadım alıştırmadım, o yüzden herşeye çok erken başladılar çok aktif oldular. Er yada geç hepsinin yaptığı şeyler. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, acılarını göstermesin

Kuzum ailenle huzurlu hayırlı günler dilerim..
Uzak şehirler hep bi yana hasretlik duymak demek..
Oo beyimiz yakında emekler o zaman..
Bizim Ertuğrul beyimiz rahatına düşkün olduğundan yüzüstü yatırmak pek mümkün değil ..
Emeklemiyor; sürünmüyor; hatta canı isterse dönüyor..
Algısı ilgisi güleryüzlülüpü maşallah yerinde
Ek gıda kahvaltı hariç çokgüzel..şükğr.. Benim damak zevkimle uyuşuyor.. salçalı şeyleri seviyor..

Ücretsiz izin ben 6 ay almıştım; 28 Nisa'n başlama tarihim.. 2 ay yarım gün tam maaş olayı var ya ona başvuracam nasipse; hatta maddi durumu toparlarsak bi süre de yarım gün çalışmayı düşünüyorum ..ilkokul çağına kadar müsaade veriliyor ..yarım maaş alınıyor..inşaallah müdürüm kaymakamım onay verir..

Şu sıra ev meselemiz var bakalım,nun telaşındayız..

Bu arada portakal suyu veriyorum sence bi sorun teşkil eder mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…