- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.801
Saol cnm.. okula giden abisi var çoğu zaman ondan bulaşıyor maalesef. .Geçmiş olsun canım, başka bir doktorada göstersen mi acaba
Bardakla iciyo cnm biberonla hic icmedi sevmedi beceremedi alisti simdi bardaga onceden ikide bir bogazinda kaliyodu şimdi rahatuzbardakla mi iciyo masallah su icmeyen bebek cok zor uygar bol bol icsin kabiz da olmaz
Gecmis olsun cnmKızlar benim oğlan yine hasta.. zaten iyileşmedi ki.. bronşitti 20 gündür.. dün gece de ateşlendi.. sabahtan beri huzursuz. .
İyiyiz cnm çok şükür. Henüz gitmedik haftaya gideriz detayları yazacağım. :) siz nasılsınız?Canım nasılsınız? 8.ay kontrolüne gittinizmi, paylaşırmısın bizimle :)
Basin sagolsun evet hatirliyorum ben arada girenler var eskilerden bebisler bir telasla buyuyor zaman geciyor 8.5 aylik oldu benim oglum senin bebisin nasilMerhaba kızlar iyi geceler 4 aydır foruma hiç giremedim bir kaç yakınımı kaybettim üst üste fırsatım olmadımatsiyahoje . Beni hatırlar nasılsınız büyüyor mu bebişler :)
Gecmis olsun bronsit zature yaygin bu ara iyilesme sureci biraz zaman aliyor Allah kolaylik versin protein agirlikli beslemek bol sivi ve odasi nemli olacak bildigim kadariylaKızlar benim oğlan yine hasta.. zaten iyileşmedi ki.. bronşitti 20 gündür.. dün gece de ateşlendi.. sabahtan beri huzursuz. .
Sağol canım Benimde sekiz buçuk aylık 6 dişi var ama son bir haftadır hiçbişey yediremiyorum isyan modundayımBasin sagolsun evet hatirliyorum ben arada girenler var eskilerden bebisler bir telasla buyuyor zaman geciyor 8.5 aylik oldu benim oglum senin bebisin nasil
Kızlar benim oğlan yine hasta.. zaten iyileşmedi ki.. bronşitti 20 gündür.. dün gece de ateşlendi.. sabahtan beri huzursuz. .
Bizde iyiyiz çok şükür canım, 2 dişimiz var, yoğurt ve ekmek yiyoruz sadece, emekliyoruz oda oda, desteksiz oturuyoruz ve tutunarak ayağa kalkıyoruz. Burnu tıkalı 10gündür zor günler geçirdik idare ediyoruz şimdilikİyiyiz cnm çok şükür. Henüz gitmedik haftaya gideriz detayları yazacağım. :) siz nasılsınız?
Gece yine ateşlendi. Şurup verdim..Canım geçmiş olsun tez zamanda şifa bulsun
BUgün nasılsınız peki?
msf2407 canım siz nasılsınız ne var ne Yok? Sen ne zaman işe başlayacaksın?
Gece yine ateşlendi. Şurup verdim..
Bizde iyiyiz çok şükür canım, 2 dişimiz var, yoğurt ve ekmek yiyoruz sadece, emekliyoruz oda oda, desteksiz oturuyoruz ve tutunarak ayağa kalkıyoruz. Burnu tıkalı 10gündür zor günler geçirdik idare ediyoruz şimdilik
Bizde iyiyiz çok şükür canım, 2 dişimiz var, yoğurt ve ekmek yiyoruz sadece, emekliyoruz oda oda, desteksiz oturuyoruz ve tutunarak ayağa kalkıyoruz. Burnu tıkalı 10gündür zor günler geçirdik idare ediyoruz şimdilik
Ne guzel canım masallah Denize, biz hala beşikte sallanarak uyuyoruz gece kollarım kopuyor bir de hızlı sallamadan uyumuyor beyni zarar gorecek diye korkuyorum, kitabı uygulamaya başlayacağım insallah ben de faydasını görürümevet canim ayni saatlerde olmasina dikkat ediyorum gunduz ilk uykusu kisa olursa iki uyku daha uyutuyorum.ilk uykumuz 2 saat yada daha fazla olursa aksamustu bir uyku daha uyutuyorum .bir ana bir ara ogun ek gida veriyorum onlari da biz yerken veriyorum asagi yukari ayni saatlerde oluyor. ama dedigim gibi 4 saatlik rutin yapmiyorum 3 saatte bir besleniyor deniz. bir de kitapta 2 saatten fazla uyutmayin diyor ben onu yapmiyorum ne kadar uyursa uyuyor. biraz kendime gore uyarladim kitabi. yatir kaldir yaptim baslarda ama simdi sss-pat yontemiyle uyutuyorum denizi. hala super degil durum ama cok sukur eskisi gibi degiliz
8,5 aylık canım,Kaç aylık şuan bebeğin canım maşallah suphanallah ona :)
Sahihuban
Sağol canım hamdolsun, iyiyiz. Annemin yanındayız, mutluyuz ama eşim evde yalnız, aklım da onda sürekli. Böyle uzak şehirlerden olmak gerçektende çok zor.
Siz nasılsınız canım? Ertuğrul nasıl? Asaf sürünüyor. Girmediği delik kalmadı anneannesin evinde. Şuan emekleme pozisyonunda değil ama sürünüyor :) geçen gün salonda masanın altında buldum kendisini :) balonu kaçmış o da peşinden gitmiş oraya kadar :)
Ama çok iştahsız. Böyle geçiyor günler işte.
Ben 2 yıl ücretsiz izin aldım canım. Ama Asaf 1 yaşını doldurduktan sonra, iyi bir bakıcı bulursam ve Asaf ta bakıcıya bırakılacak seviyeye gelirse, 1 yılın sonundan işe başlayabilirim.
Sen ne zaman başlayacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?