- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #2.181
Belki de hicbiseyi yoktur ortam degisikligi yaramistir yavrucaga:)Kızlaaar sizlere de soru sorup geri dönüş yapamıyorum ama bir sorum daha olacak cevaplarsanız çok sevinirimmm bugün anneme geldim oğlum bayağı çok uyudu normalde bu kadar uyumazdı arada emzirdim ama gözünü pek açamadı yavrum acaba hastamı neden uyuyor
Ates cikinca fitil mi verilir?vblmedigim icin soruyorum neden fitil veriyosunKizlar bebegimin atesi 37.4 kac olunca fitil vermeliyim?simdi vermelimiyim?
Doktorumuz verdi canim.atesi cikarsa yarim fitil verebilirsin dedi 4 saat araylaAtes
Ates cikinca fitil mi verilir?vblmedigim icin soruyorum neden fitil veriyosun
İnşallah öyledir canım uyandı zatenBelki d
Belki de hicbiseyi yoktur ortam degisikligi yaramistir yavrucaga:)
Canim internetten baktim da masaj yaptikca dokuluyimus kendiliginden. Koparan ya da cimbizla alan da varmis ama sen masaj yap kensisi dokulsunCanım bana da tuhaf geldi söylentiler olmuştuda her bebekte olmaz dedim ğç dört ovunca avuç içi ile çıktı
Doktorumuz verdi canim.atesi cikarsa yarim fitil verebilirsin dedi 4 saat arayla
Bazi goguslerden sut oyle tasmazmis. Gogus yapisiyla alakaliymis. Bnce sansli gruptansin
Canim benim ogluma mide agzinda daralma teshisi kondu iki ay kontrole gittik gecmisti. Zaten kontrolden once de kusmasi kesilmisti. Yani oyle 9ay felan degil. Meme aşığı bi bebekti benim oglumda. Kilo kaybi olmadikca korkma demisti dr.Canim benimkisi de oyle maalesef. Mide cikisinda daralmadan suphelendi doktorlar ama temiz cikti tahlilleri. Doktorlar dedi ki besleme seklinden kaynaklaniyo olabilir ama dedikleri gibi emziriyorum yine de degismedi hala ayni her emzirme sonrasi mutlaka yediklerini kusuyo o yuzden 2 saatte bir emzirrenlere cok ozeniyorum cunku ben gunde belki 20 25 kez emziriyom.insanbuL canim seni. Miniginde de mi mide cikisi daflmadi var? Bu kusma ne zaman gecer
Bence de anneannesinin evini sevmis elleme yegenime yav :)Kızlaaar sizlere de soru sorup geri dönüş yapamıyorum ama bir sorum daha olacak cevaplarsanız çok sevinirimmm bugün anneme geldim oğlum bayağı çok uyudu normalde bu kadar uyumazdı arada emzirdim ama gözünü pek açamadı yavrum acaba hastamı neden uyuyor
Bence ver canim. 38i görmesin ateş. Gecesi guzel gecsin insallah kuzununKizlar bebegimin atesi 37.4 kac olunca fitil vermeliyim?simdi vermelimiyim?
Ben simdi miniginde de oldu sandim canim cok sukur yokmus:) benimki de oyle hatta goruyo mu diye test ediyom gogsumu acar acmaz agzini sip sip ediyoCanim benim ogluma mide agzinda daralma teshisi kondu iki ay kontrole gittik gecmisti. Zaten kontrolden once de kusmasi kesilmisti. Yani oyle 9ay felan degil. Meme aşığı bi bebekti benim oglumda. Kilo kaybi olmadikca korkma demisti dr.
Banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüp sonra sık tarakla tarayıp banyo yaptır 2-3 uygulamadan sonra konaklar geçer. Sakın elinle kazıma konakları bebeğinin derisini tahriş edersin.Benim bebisim konak oldu başında olan varmı doktoruna soran varmı napsam iyi gelir
Minigimde fiskirtarak kusuyor ama burnundan gelmedigi icin ve de digerinden tecrubeli oldugum icin koekmadim goturmedim canim.
Ben simdi miniginde de oldu sandim canim cok sukur yokmus:) benimki de oyle hatta goruyo mu diye test ediyom gogsumu acar acmaz agzini sip sip ediyo
O kadar surmez heralde canim iki aya duzelmisti benim oglum. İs yaparken yaninda uyut. Gece uykusunda genelde kusmuyor bebeklerÇok zor bi durum hiç dayanamıyorum nasıl geçecek 8_9 ay böyle bilmiyorum uyurken birşey olacak diye korkuyorum hiç ayrılamıyorum yanından
Masaaallahh felak nas okuyorum hemen :)Teyzeler biz bugün 2. ayımızı bitirdik
Çok şükür rabbime bu duyguyu tatmayı nasip etti hepimize.. insallah yavrularımızın hep güzel günlerini görelim...
benim sütüm şimdilik denize yetiyor çok şükür ama bazen süt yapmama fırsat vermiyor kerata. o yüzden mecburen mamayla vakit kazanıyorum bazen. canım sen elinden geleni yaptıktan sonra vicdan azabı çekecek bişey yok. önce emzir sonra mama ver ki tok karna emmemezlik etmesin. humana yı çok metediyorlar. ben de naturpy milk tea aldım ondan da çok memnun kaldım humanadakilerin aynısından var bir de ilave olarak kimyon var içinde. kimyon beni cezbetti şu gazlı dönemlerde. şu gazlar bitsin bir de humana denerim belki ben de. rezene de süt yapıyormuş aklında olsun. bu arada 15 poşeti de iyi yapmışsın ne zamanlar sağdın ne kadarlık porsiyonlara böldün? ben sağmaya yeni başladım da pek bilgisizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?