2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Belki d
Belki de hicbiseyi yoktur ortam degisikligi yaramistir yavrucaga:)

Canim benim ogluma mide agzinda daralma teshisi kondu iki ay kontrole gittik gecmisti. Zaten kontrolden once de kusmasi kesilmisti. Yani oyle 9ay felan degil. Meme aşığı bi bebekti benim oglumda. Kilo kaybi olmadikca korkma demisti dr.

Bence de anneannesinin evini sevmis elleme yegenime yav :)
Ben de uyumuyor diye sikayet ederdim.annemgilde fosur fosur uyurdu annemde hani uyumuyodu diye soylenirdi bana :)

Canim benim ogluma mide agzinda daralma teshisi kondu iki ay kontrole gittik gecmisti. Zaten kontrolden once de kusmasi kesilmisti. Yani oyle 9ay felan degil. Meme aşığı bi bebekti benim oglumda. Kilo kaybi olmadikca korkma demisti dr.
Ben simdi miniginde de oldu sandim canim cok sukur yokmus:) benimki de oyle hatta goruyo mu diye test ediyom gogsumu acar acmaz agzini sip sip ediyo

Benim bebisim konak oldu başında olan varmı doktoruna soran varmı napsam iyi gelir
Banyodan yarım saat önce zeytinyağı sürüp sonra sık tarakla tarayıp banyo yaptır 2-3 uygulamadan sonra konaklar geçer. Sakın elinle kazıma konakları bebeğinin derisini tahriş edersin.

Ben simdi miniginde de oldu sandim canim cok sukur yokmus:) benimki de oyle hatta goruyo mu diye test ediyom gogsumu acar acmaz agzini sip sip ediyo
Minigimde fiskirtarak kusuyor ama burnundan gelmedigi icin ve de digerinden tecrubeli oldugum icin koekmadim goturmedim canim.
Yerim onun agzini :) süt kuzulari ne olacak :)

Teyzeler biz bugün 2. ayımızı bitirdik

Çok şükür rabbime bu duyguyu tatmayı nasip etti hepimize.. insallah yavrularımızın hep güzel günlerini görelim...

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-19-20-36-14.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 84

rezene de içiyorum, işe yaramıyor galiba

ekin çok küçükken sağmıştım o sütleri. belki ilk 15 gün fln. sonra hiç artmadı zaten. ben yaklaşık 200-300 ml lik poşetler yaptım, çözdürünce 24 saatte bütün poşeti bitirmek üzere. ama tabii kimi 300 kimi 100 ml :)) çıktığı kadar koydum poşetlere :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…