- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.821
Canım benim yarım gün tam maaş iki ayGülen yüzüne maşallah kuzumun :)
Mersin de mi alacaksınız canım evi? Allah gönlünüze göre versin, inşallah istediğiniz gibi bulursunuz. Biz de bakıyoruz ama henüz bulamadık bize uygun.
Yarim gün tam maaş 6 ayına kadar değil miydi canım? Yanlış mı hatırlıyorum?
Bence izin verirler çünkü bu senin en doğal hakkın. Toroslar kaymakamlığı dimi senin?
Portakal suyu verebilirsin canım. Artik 8 aylık oldu minnoşlar. Ertuğrul 7.5 aylık ama sıkıntı olmaz merak etme. Sadece pişiğine dikkat et. Eğer pişik olursa bir süre ara verirsin ama olacağını sanmıyorum.
Bal, tuz, şeker dışında herşey verebilirsin. Süt bile. 1 yaşına kadar yasak olayı mama firmalarının sebep olduğu birşey. Alerjik bebek değilse sütlaç falan yapıp verebilirsin.
Alıntı yapıyorum, alıntıyı eklemeyi unutuyorumSahihuban
masallah size bizim daha 2 disimiz var disten dolayi yemiyodur iyi oldugu gunlerde daha iyi yer pes etme benimkide hergun ayni yemiyo zorlamiyorumSağol canım Benimde sekiz buçuk aylık 6 dişi var ama son bir haftadır hiçbişey yediremiyorum isyan modundayım
basin sagolsun canim tabi ki hatırlıyorum oglus nasil? sen nasilsin toparlanabildin mi? gidenler cennete gocup gidiyor da kalanlar malesef kolay kolay kendone gelemiyorMerhaba kızlar iyi geceler 4 aydır foruma hiç giremedim bir kaç yakınımı kaybettim üst üste fırsatım olmadımatsiyahoje . Beni hatırlar nasılsınız büyüyor mu bebişler :)
insallah canim. eger caba gosterirsen duzene oturuyolar yoksa kendi duzene girsin diye beklersen cok zor oluyo. kolay gelsin.Ne guzel canım masallah Denize, biz hala beşikte sallanarak uyuyoruz gece kollarım kopuyor bir de hızlı sallamadan uyumuyor beyni zarar gorecek diye korkuyorum, kitabı uygulamaya başlayacağım insallah ben de faydasını görürüm
Allah razı olsun canım dostlar sağolsun az çok kendime geldim ama çok ağır bir süreç oldu ananemle dedemi kaybettim hamileliğim boyunca yanlarına gidip bi tabak yemek de olsa yapardım doğumdan 3 gün önce bile gitmiştim dediğin gibi cennete göçüp gidiyorlar insanoğlu hiç yaşamamış gibi Rabbim ölümün bile hayırlısını versin bizlere oğlumda nasıl olsun çok mızmız teyzesi çok süzüldü buara hiçbişey yediremiyorum zaten cenazeden sonra sütüm kesildibasin sagolsun canim tabi ki hatırlıyorum oglus nasil? sen nasilsin toparlanabildin mi? gidenler cennete gocup gidiyor da kalanlar malesef kolay kolay kendone gelemiyor
8.5 aylık 8.5 kilo çok üzülüyorum boyumuz iki ay önden gidiyor pes etmemeye çalışıyorum ama yoruldummasallah size bizim daha 2 disimiz var disten dolayi yemiyodur iyi oldugu gunlerde daha iyi yer pes etme benimkide hergun ayni yemiyo zorlamiyorum
8.5 aylık 8.5 kilo çok üzülüyorum boyumuz iki ay önden gidiyor pes etmemeye çalışıyorum ama yoruldum
Yenidoğanken ne verirsen yiyorlar emzir veya mamasını yap ver ama büyüdüklerinde onlarında kendilerini göre bi kararları oluyor. Benimki kaşığı görünce kafasının iki yana sallıyor kaşığı itiyor eliyle sekiz aylıkken böyle ise 18 i düşünemiyorum şaka maka çok yoruluyor insan buarada bu kukuli diye çizgi film karakteri var onun eğitici şarkıları var ben arada 3 beş kaşıkda onun sayesinde yediriyorum allah razı olsun kim yapmışsa :) allah hepimize sabır versin bebişler ede iştah :)Arkadaşım sıkma canını. Dişleri hallolunca düzene girer inşallah.
Benim oğlumda haftaya 8 aylık olacak ve hala 7.5 kilo. Hiçbir şey yemiyor. Bugün en son sabah 10 da kahvaltı yaptı ve şu saat oldu ağzına hiçbir şey sürmedi.
Çaldırmamak elde değil ama napcan işte yapacak birşey yok.
Kilo cok zayif olmadigi surece sorun degil hem boyu uzun olacak kasik mamasini denedinmi sevdigi yada sevecegi seyler olur onlar uzerinden git8.5 aylık 8.5 kilo çok üzülüyorum boyumuz iki ay önden gidiyor pes etmemeye çalışıyorum ama yoruldum
Yenidoğanken ne verirsen yiyorlar emzir veya mamasını yap ver ama büyüdüklerinde onlarında kendilerini göre bi kararları oluyor. Benimki kaşığı görünce kafasının iki yana sallıyor kaşığı itiyor eliyle sekiz aylıkken böyle ise 18 i düşünemiyorum şaka maka çok yoruluyor insan buarada bu kukuli diye çizgi film karakteri var onun eğitici şarkıları var ben arada 3 beş kaşıkda onun sayesinde yediriyorum allah razı olsun kim yapmışsa :) allah hepimize sabır versin bebişler ede iştah :)
Sen öyle deyince bende strese girmelimiyim şimdi dedim, benimde oğluş 8,5 aylık 8,5 kilo :)8.5 aylık 8.5 kilo çok üzülüyorum boyumuz iki ay önden gidiyor pes etmemeye çalışıyorum ama yoruldum
Kukuli yi tavsiye ederim ozaman hele bir beze bay bay şarkısı var favorimiz :)Canım benim ki yenidoğanken de yemiyordu, mama ayırt ediyorduhala yemiyor. Allah bizlere sabır ve güç versin :)
Benimki müziksiz kesinlikle yemiyorağzını sıkıyor kaşığa vurup etrafa saçıyor.
Biz de mac Donald farm, arı vız vız, kırmızı balık, küçük kurbağa, bak postacı geliyor ve pazara gidelim eşliğinde yiyoruz :) ama bugün onlardan sıkıldığını belli etti
Artık onlarla da yemiyor. Ben de başka şarkı arayışlarındayım
Çevremde çok tombiş bebecik var doktor normal diyo ama ben evhamlanıyorum onları görünce canımSen öyle deyince bende strese girmelimiyim şimdi dedim, benimde oğluş 8,5 aylık 8,5 kilo :)
Buara rezeneli kaşık mamasını veriyorum canım onu sevdi gibi hem sancısını da alır diye umuyorumKilo cok zayif olmadigi surece sorun degil hem boyu uzun olacak kasik mamasini denedinmi sevdigi yada sevecegi seyler olur onlar uzerinden git
İnşallah canım sağolinsallah canim. eger caba gosterirsen duzene oturuyolar yoksa kendi duzene girsin diye beklersen cok zor oluyo. kolay gelsin.
canim benim dis dönemi bunlar cok normal sakin zorlama yoksa yemek yemenin kotu bisey oldugunu dusunur. acliktan olmez ya bisey olmaz. hem bebeklerde soyle bisey var bir sebepten bi donem az kilo alirsa sonra onu dengelemek icin bir istah açıklığı oluyo arayi hop diye kapatiyo sen mama stokla ilerde yetisemiceksin iştahına :)Allah razı olsun canım dostlar sağolsun az çok kendime geldim ama çok ağır bir süreç oldu ananemle dedemi kaybettim hamileliğim boyunca yanlarına gidip bi tabak yemek de olsa yapardım doğumdan 3 gün önce bile gitmiştim dediğin gibi cennete göçüp gidiyorlar insanoğlu hiç yaşamamış gibi Rabbim ölümün bile hayırlısını versin bizlere oğlumda nasıl olsun çok mızmız teyzesi çok süzüldü buara hiçbişey yediremiyorum zaten cenazeden sonra sütüm kesildimamaya dönmüştük dişleri yüzünden onuda yemiyor artık bunalımdayım zayıfladı iyice zaten miyyon bir çocuk senin bebiş nasıl ameliyat olcak diyordun oldu mu umarım iyidir allahım bütün evlatları korusun :)
Günaydın canımGünaydın bebışler ve annneleri. Hergun yumurta verıyor musunuz bnmkı tam bır sarıyı yemıyor hergun bıraz vermeye calışıyorum ama hergun vermek dokunur mu
Yok canım alerji .ya gece artık okadr cok uyanıyorkı gunduz yeterı kadar doymuyor mu dıyorum.aksamları muhallebı verecegım artık pırınc unuyla yapıcam meyvede katarıö sut katsam mı bılmıyorumGünaydın canım
Ben her gün vermeye çalışıyorum ancak tabi ki yemiyor hepsini bazen yarısını bazen çeyreğini ama ne yerse kar
Kahvaltı hiç sevmiyor zorla bi pekmez yediriyorum
Portakal suyu çok seviyor içiriyorum
Alerji felan yoksa sıkıntı yapma yumurta sarısı zarar vermez inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?