- 25 Mayıs 2013
- 14.023
- 20.704
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.841
canim adim adim setine bende uye olmayi dusunuyorum ama ilk kutuyu d&r dan alip ilgisini gormek istiyorum.bosa para vermeyeyim dedim.Günaydın herkese can an neler bal bebekler iyi misiniz her şey yolunda mı
Oğlum Ertuğrul'a ek gıda serüvenimiz şimdilik fena değil kahvaltı hariç hemen hemen her şeyi azda olsa çokta olsa yiyor çok şükür bunun dışındam çocuklarla vakit geçirmeyi çok seviyor parka çıkmayı çok seviyor gerçi şu aralar havalar kötü çıkaramıyorum
Aba baba dedee diyor..
el çırpıyor..
Adım adım etkinlik kutusuna bi yıllık kayıt yaptırdık ilk kutu geldi.. incelemelere başladık birlikte.. arada ağzına da alsa çok seviyor
Emekleme henüz Yok
Ayakta durmak istiyor
B12vitami düşüklüğü için iğnemiz bitti çok şükür
Bakalım haftaya kontrole gideceğiz...
Rabb im kuzularımıza sağlık huzur versin cümlemizin
yok canım yapmıyorum... bizimki uykusuz biraz sanırım gündüz 4 saat toplam uyuyo diyelim ama gece geç yatması beni çok yoruyo bide sürekli dönüyo kendini uyandırıo.. bakalım inş düzelir....çok saolinşallah canim. gece isik acmiyor konusmuyor ve oynamiyorsun dimi bu onemli. bebek gecenin uyku vakti oldugunu bilmeli
A Alkan_alkan sana yazmistim etiket yapmamisim
çok sağol canım içimi rahatlattın ben biraz fazla kafaya takıyorum sanırım sağlıklı olsunlarda :)canim benim dis dönemi bunlar cok normal sakin zorlama yoksa yemek yemenin kotu bisey oldugunu dusunur. acliktan olmez ya bisey olmaz. hem bebeklerde soyle bisey var bir sebepten bi donem az kilo alirsa sonra onu dengelemek icin bir istah açıklığı oluyo arayi hop diye kapatiyo sen mama stokla ilerde yetisemiceksin iştahına :)
benim kizim da 8,5 aylik 8,5 kilo boyu da seninki gibi önden gidiyo. drlar begeniyo kilosunu. bir ay eksik aldi ama onu da kapatiyoruz şimdi. sen hiiiic uzme kendini
Çok mantıklı canımcanim adim adim setine bende uye olmayi dusunuyorum ama ilk kutuyu d&r dan alip ilgisini gormek istiyorum.bosa para vermeyeyim dedim.
Alerji olmaya bilir bi dr a goster canim istersenKizlar ya oglumun pipisi sismis ve poposunda kabarciklar var. Dun soylemesi ayip mezgit yemistik biraz da ogluma vermistim alerji mi yapti acaba? Alerji olsa sadece o bolgede cikar mi?
Ben o kartlari d&r da gordum alacaktim esim daha erken oldugunu dusundu oglum daha 5 aylikti sanirim 9 aydan itibaren kullanmak gerekiyormusÇok mantıklı canım
Benim hiç aklıma gelmedi ki dnr d olduğundan haberim bile yoktu
Ama oğlum kartlara karşı kitaplara ve mekanik teknik oyuncaklara felan çok ilgili
Karıştırmayı kurcalamayı çok seviyor
İniaallah severler de birlikte güzel vakit geçiririz
Evet 9 ay ile başlıyor kutuBen o kartlari d&r da gordum alacaktim esim daha erken oldugunu dusundu oglum daha 5 aylikti sanirim 9 aydan itibaren kullanmak gerekiyormus
Alerji olmaya bilir bi dr a goster canim istersen
dun aldim canim ilk kutuyu.bir bakalim ne yapacak ilgilenecekmi.10 gun sonra verecegimÇok mantıklı canım
Benim hiç aklıma gelmedi ki dnr d olduğundan haberim bile yoktu
Ama oğlum kartlara karşı kitaplara ve mekanik teknik oyuncaklara felan çok ilgili
Karıştırmayı kurcalamayı çok seviyor
İniaallah severler de birlikte güzel vakit geçiririz
Canım ben 3 gün yapamazsa 1 çay kaşığı veriyorumKızlar oglum iki haftadır kabız cok zorlanıyo burda doktor sıkıntısı var pirinc muz patates hatta sehriye bile vermiyorum mecburen fitil yaptık bi kac kez @Maviduss canım duphalac surup ne kadar veriyodun günde kac kez vermeliyim
Sagol canım bende bugün bi cay kasıgı verdim cok az yaptıCanım ben 3 gün yapamazsa 1 çay kaşığı veriyorum
Kizlar ya oglumun pipisi sismis ve poposunda kabarciklar var. Dun soylemesi ayip mezgit yemistik biraz da ogluma vermistim alerji mi yapti acaba? Alerji olsa sadece o bolgede cikar mi?
Canım geçmiş olsun. İshal oldu mu yakın zamanda? Ve pişik kreminde değişiklik mi yaptın? Ya da yeni tüpe mi geçtin?
Emira SY diğer msjını şimdi gördüm, dr a götürmüşsünüz.
Benim oğlumun da aynısı oldu. Çok korkmuştum. Bizimki pişik kremi ile ilgiliydi. Bepanthol, desitin, sudo, büschen alerji yapıyor. Şuan hametan kullanıyorum.
sizinki de bana pek balıkla alakalı gibi gelmedi. Neden sadece bez bölgesini etkilesin ki? Genel bir döküntü olması gerekir. Ama tabi ki burdan böyle yorum yapmak çok doğru olmuyor da :) hiç öyle bir balık alerjisi görmedim şimdiye kadar :)))
gecmis olsun canim.ben de balik alerjisi hic duymadim.daha dogrusu bu tarz alerjiler tum vucudu etkiliyor.sadece o bolgede olmasi ilginc olmus.insallah cabuk iyilesir.Ben de suan hametan ve anestol suruyorum canim hala sisligi inmedi sanki. O gun dikkat ettigim tek degisiklik balik oldu. Bir de sabah bir lokma portakal vermistim ama portakalin suyunu daha once 3 gun kuraliyla denemistim o yapmamistir heralde bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?