2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

gecmis olsun canim.ben de balik alerjisi hic duymadim.daha dogrusu bu tarz alerjiler tum vucudu etkiliyor.sadece o bolgede olmasi ilginc olmus.insallah cabuk iyilesir.

İnsallah canim sagolasin... bu gun ayni kabarciklardan ensesinde de gordum ve sanki dudaklari normalden daha sis gibi geldi. Cok fazla yedirmemistim birkac lokma tadina bakmisti sadece belki o yuzden boyle oldu bilmiyorum...

msf2407 günaydın bacım ya ben kizima hiç birsey yediremiyorum bu aralar acaba artık biraz inek sütü sulandırılmış şekilde cici bebe ile verebilir miyim ki. Bazı doktorlar süt verikir bu sadece mama firmalarının çıkardığı dedikodu diyor bazıları da 1 yaşından önce olmaz diyor kafa karışıklığı. Bunun esimde inek sütü ile büyümüş annesi tetanöz olmuş emzirememis vallahi benden çok daha sağlıklı

Günaydın kızlar arı sütlü pirinç unuyla muhallebi yapan varmı.gece çok fazla uyanıyor yaaa sizinkiler nasıl gündüz çok yemiyor diye sanırım muhallebi vermek istiyorum nasıl vereyim kafam karışık sut katsam mi

Canım ben 50 cc süt 50 cc su 1 tatlı kaşığı pirinç unu yatım çay kaşığı irmik ile yapıyorum

Kızlar oğlum 3 haftadır hasta.. bronşit.. doktor önce astafen şurup sonra pulmikort buhar verdi. Şurup 3 hafta dedi 3 hafta doldu bıraktık. 10 gündür de buhar bıraktık dün.. ama çok öksürdü uyumadı. Napsam ki? Doktor 3 hafta dedi buhar için süre vermedi. .devam mı etsem doktoru arıcam ama pazar diye aramadım.

Canım aynen öyle, mama firmalarının biraz baskısı var. Eğer süt vermek istiyorsan verebilirsin. Dörtte bir sulandırman yeterli
Fazlasına gerek yok hatta alıştıktan sonra sulandırmana gerek kalmaz. Alerji olmadığı müddetçe sıkıntı yok. Kakasını kontrol et ve döküntü oluyor mu ona bak. Onun dışında günde 600 ml inek sütü verebilirsin ek gıdaya ek olarak. Eğer emiyorsa 600 değil de 300 de yeterli.

Çok sağol canım yardımın için sadece sabahları vermek istiyorum 50 cc kadar inşallah içer

Gece mamaları var onlardan da verebilirsin. Hipp in iyi geceler mamasını veriyorum ben. Muz da katıyorum içine. Milupa ve diğer markaların da var. Deneyebilirsin

Benim oglumda da cok fazla kabizlik sorunu vardı. Şükür biz bir iki aydır atlattık. Ben her gun kayisi ve cevizi karistirip veriyorum. Yazdan dondurucumda vardi kayisi bitti ben de bi akrabamizdan kuru kayisi getirdim hasliyorum robottan geciriyorum icine de yarim ceviz dövüp katıyorum bize cok iyi geldi denemek istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…