- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.861
gecmis olsun canim.ben de balik alerjisi hic duymadim.daha dogrusu bu tarz alerjiler tum vucudu etkiliyor.sadece o bolgede olmasi ilginc olmus.insallah cabuk iyilesir.
Her bunyede farkli olabiliyo demekki esim ilac alerjisi oldugunda dudagi sismisti vucudundada dokuntuler vardi. Burdan yorum yapiyoruz ama en iyisi dr un gormesi tabiki o zaman balik verirken dikkat bunla gecmis olsunGoturduk canim alerjiymis 1yasina kasae balik vermeyin dedi
Canım ben 50 cc süt 50 cc su 1 tatlı kaşığı pirinç unu yatım çay kaşığı irmik ile yapıyorumGünaydın kızlar arı sütlü pirinç unuyla muhallebi yapan varmı.gece çok fazla uyanıyor yaaa sizinkiler nasıl gündüz çok yemiyor diye sanırım muhallebi vermek istiyorum nasıl vereyim kafam karışık sut katsam mi
Meyve katıyor musun canım her akşam yapıyor musun kabız yaparmı.birde gece çok sık uyaniyormuCanım ben 50 cc süt 50 cc su 1 tatlı kaşığı pirinç unu yatım çay kaşığı irmik ile yapıyorum
Uyanıyor canım yani bizimki artık huy yaptı açlıktan değil uyanmasi. Bazen meyve bazen pekmez katıyorumMeyve katıyor musun canım her akşam yapıyor musun kabız yaparmı.birde gece çok sık uyaniyormu
Bende anlamıyorum ya okdr çok uyanıyor ki artık sürekli neden bilmiyorum memeyi bırakınca hemen ağlıyor yaUyanıyor canım yani bizimki artık huy yaptı açlıktan değil uyanmasi. Bazen meyve bazen pekmez katıyorum
msf2407 günaydın bacım ya ben kizima hiç birsey yediremiyorum bu aralar acaba artık biraz inek sütü sulandırılmış şekilde cici bebe ile verebilir miyim ki. Bazı doktorlar süt verikir bu sadece mama firmalarının çıkardığı dedikodu diyor bazıları da 1 yaşından önce olmaz diyor kafa karışıklığı. Bunun esimde inek sütü ile büyümüş annesi tetanöz olmuş emzirememis vallahi benden çok daha sağlıklı
Ay yerim ben onu bu benim aklıma hiç gelmedi bende böyle çekcem kiskandimEki Görüntüle 1970044
Teyzeler 9. Aya özel pozumuz nasıl ama :)
Çok sağol canım yardımın için sadece sabahları vermek istiyorum 50 cc kadar inşallah içerCanım aynen öyle, mama firmalarının biraz baskısı var. Eğer süt vermek istiyorsan verebilirsin. Dörtte bir sulandırman yeterli
Fazlasına gerek yok hatta alıştıktan sonra sulandırmana gerek kalmaz. Alerji olmadığı müddetçe sıkıntı yok. Kakasını kontrol et ve döküntü oluyor mu ona bak. Onun dışında günde 600 ml inek sütü verebilirsin ek gıdaya ek olarak. Eğer emiyorsa 600 değil de 300 de yeterli.
Ay yerim ben onu bu benim aklıma hiç gelmedi bende böyle çekcem kiskandim
Cok sekersin sen yaaaaaa.....Eki Görüntüle 1970044
Teyzeler 9. Aya özel pozumuz nasıl ama :)
Günaydın kızlar arı sütlü pirinç unuyla muhallebi yapan varmı.gece çok fazla uyanıyor yaaa sizinkiler nasıl gündüz çok yemiyor diye sanırım muhallebi vermek istiyorum nasıl vereyim kafam karışık sut katsam mi
Emira SY maşallah kuzuya :) gülen yüzü hiç solmasın :) saçlar da yakıyor yani :)
Benim oglumda da cok fazla kabizlik sorunu vardı. Şükür biz bir iki aydır atlattık. Ben her gun kayisi ve cevizi karistirip veriyorum. Yazdan dondurucumda vardi kayisi bitti ben de bi akrabamizdan kuru kayisi getirdim hasliyorum robottan geciriyorum icine de yarim ceviz dövüp katıyorum bize cok iyi geldi denemek istersenKızlar oglum iki haftadır kabız cok zorlanıyo burda doktor sıkıntısı var pirinc muz patates hatta sehriye bile vermiyorum mecburen fitil yaptık bi kac kez @Maviduss canım duphalac surup ne kadar veriyodun günde kac kez vermeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?