- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.881
Gecmis olsun canimSagol canim yok bayadir ayni kremleri kullaniyoruz. Hatta bir onceki actigim bezde hicbirsey yokken baliktan sonraki ilk bezini acmamla şok oldum. Pipisi kocaman sismisti ve poposunun her tarafi kabarmisti
Masallah kuzuna annesi. Cok yakışıklı oglusun var cok can yakarEki Görüntüle 1970044
Teyzeler 9. Aya özel pozumuz nasıl ama :)
Masallah kuzuna annesi. Cok yakışıklı oglusun var cok can yakar
Canım popodaki kızarıklıklar geçti mi?Ben de suan hametan ve anestol suruyorum canim hala sisligi inmedi sanki. O gun dikkat ettigim tek degisiklik balik oldu. Bir de sabah bir lokma portakal vermistim ama portakalin suyunu daha once 3 gun kuraliyla denemistim o yapmamistir heralde bilmiyorum...
Canım popodaki kızarıklıklar geçti mi?
Gerçi sizinki alerjiymiş ama, devam ederse diye yazayım çaresini.
Benim oğlumda ek gıdaya başladığımız andan itibaren hep kasık ve popo bölgesinde kızarıklıklar dolu, giderek de arttı.
Kullanmadığımız krem ya da ilaç kalmadı, alerji de değil tüm testleri yapıldı.
Başka bir doktorun önerisiyle altını sadece su ve pamukla temizlemeye başladık.
Suyunu da saf zeytinyağını kaynatıp soğuduktan sonra 1 kase suyun içine bu yağdan dökerek hazırladık.
Aylardır böyle devam ediyoruz, ne zaman başka bir şeyle silsem yeniden oluyorlar ve yayılıyor.
Krem geçirmediyse, bir de bunu dene canım.
Aa hamilelik takvimii :)) hayırlı olsun:) planlı bişey miydi.Canım popodaki kızarıklıklar geçti mi?
Benim oğlumda ek gıdaya başladığımız andan itibaren hep kasık ve popo bölgesinde kızarıklıklar dolu, giderek de arttı.
Suyunu da saf zeytinyağını kaynatıp soğuduktan sonra 1 kase suyun içine bu yağdan dökerek hazırladık.
Aylardır böyle devam ediyoruz, ne zaman başka bir şeyle silsem yeniden oluyorlar ve yayılıyor.
Sagol canim yarın hemen deniycemBenim oglumda da cok fazla kabizlik sorunu vardı. Şükür biz bir iki aydır atlattık. Ben her gun kayisi ve cevizi karistirip veriyorum. Yazdan dondurucumda vardi kayisi bitti ben de bi akrabamizdan kuru kayisi getirdim hasliyorum robottan geciriyorum icine de yarim ceviz dövüp katıyorum bize cok iyi geldi denemek istersen
Canım sen temmuz annesi misin? Hamilelik takvimini görünce şok oldumCanım popodaki kızarıklıklar geçti mi?
Kızlar oglum iki haftadır kabız cok zorlanıyo burda doktor sıkıntısı var pirinc muz patates hatta sehriye bile vermiyorum mecburen fitil yaptık bi kac kezVoiice canım duphalac surup ne kadar veriyodun günde kac kez vermeliyim
Günaydın herkese can an neler bal bebekler iyi misiniz her şey yolunda mı
Oğlum Ertuğrul'a ek gıda serüvenimiz şimdilik fena değil kahvaltı hariç hemen hemen her şeyi azda olsa çokta olsa yiyor çok şükür bunun dışındam çocuklarla vakit geçirmeyi çok seviyor parka çıkmayı çok seviyor gerçi şu aralar havalar kötü çıkaramıyorum
Aba baba dedee diyor..
el çırpıyor..
Adım adım etkinlik kutusuna bi yıllık kayıt yaptırdık ilk kutu geldi.. incelemelere başladık birlikte.. arada ağzına da alsa çok seviyor
Emekleme henüz Yok
Ayakta durmak istiyor
B12vitami düşüklüğü için iğnemiz bitti çok şükür
Bakalım haftaya kontrole gideceğiz...
Rabb im kuzularımıza sağlık huzur versin cümlemizin
Aa hamilelik takvimii :)) hayırlı olsun:) planlı bişey miydi.
Başından beri düzenli adet oluyorum bu ay 1hafta gecikti inanılmaz stresliyim
Vücudum hamileliğe öyle alışmış ki, bırakmak istemiyor bu dönemi.:)Canım sen temmuz annesi misin? Hamilelik takvimini görünce şok oldum
Vücudum hamileliğe öyle alışmış ki, bırakmak istemiyor bu dönemi.:)
Süpriz bebeklerden ilki gibi.
Varsa düşünen tekrar, kendime yandaş arıyorum heyecanla.
2017 eylül anneleri grubunda da yerimi alacağım yakında.
Emziriyo muydun? Naptın kestin mi memeden??Vücudum hamileliğe öyle alışmış ki, bırakmak istemiyor bu dönemi.:)
Süpriz bebeklerden ilki gibi.
Varsa düşünen tekrar, kendime yandaş arıyorum heyecanla.
2017 eylül anneleri grubunda da yerimi alacağım yakında.
Eki Görüntüle 1970044
Teyzeler 9. Aya özel pozumuz nasıl ama :)
Aminnnn canim :)Yaa yerim seni çocuk :)
ömrün bahtın güzel olsun ,annene babana hayırlı evlat ol inşallah.
Rabbim cümlemizin çocuklarının kaderini güzel eylesin inşallah
Canım nerden buldun o 9 u bakim??Aminnnn canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?