2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Tekardan hayırlı olsun :))
Hala emziriyorum ben bide ikisine birden bakabilmem için yardım eden birileri olmalı bana ve malesef bende yok (
İnşallah bi sürprizle karşılaşmam

Tekardan hayırlı olsun :))
Hala emziriyorum ben bide ikisine birden bakabilmem için yardım eden birileri olmalı bana ve malesef bende yok (
İnşallah bi sürprizle karşılaşmam
Teşekkür ederim.
Benim ilk hamileliğim de süprizdi, bu da öyle oldu.
Doğum sonrası düzene henüz girmediği için anlamadım hatta doktorum vücut toparlanmadığı için yumurtlaman adetten sonra 3-5.günlerde oluşmuş dedi, o da çok şaşırdı.
Korunuyorduk ama şüpheliydi bir ilişki, ertesi gün hapı da içtim ama bebiş tutunmuş bile.
Doğumdan sonra çelik don giymeye karar verdim yoksa her yıl doğuracağım ben.

Şaka bir yana, inanılmaz zor olacak.
Zaten 1 sn durmayan, uyumayan, yemeyen, yaramazlıkta sınır tanımayan bir oğlum var her günümüz işkence.
Şuan yardımcı, bakıcı, yardım eden vs biri yok ama bebeğim doğduğunda imkanları zorlayıp almak zorunda kalacağım, iki çocuğumun da selameti için mecburum.
En güzeli 3-4 yaş farkı olması.
Benim gibi olmaz bu topikten kimse inşallah.

Ben her ay düzenli oldum doğumdan sonra acaba emzirirken hormonların etkisiyle böyle olmuş olabilirmi ki.çok korkuyorum çook.

Ben her ay düzenli oldum doğumdan sonra acaba emzirirken hormonların etkisiyle böyle olmuş olabilirmi ki.çok korkuyorum çook.
Bende en başından beri oluyorum. 2 ay önce benim de gecikti, ödüm koptu. Hatta aldırma planı bile yaptım
Ama çok şükür ki değilmişim :)))

İmkansızı başarmış bir bebiş var karşımızda :) işte Allah ol derse ne ertesi gün hapı ne de başka bişey kar etmez. Allah sağlıkla kucağına alıp, iki çocuğunu da sağlıklı bir şekilde, kolaylıkla büyütmeyi nasip etsin İnşallah.

Allah kolaylık versin :)))

Mevsim geçişleri genelde adet düzenini etkiler, stres de aynı şekilde.
Tabi bilemeyeceğim ama korkunun ecele faydası yok diyebilirim.
Eğer varsa bir şey, hiç üzülmeyin ikiz gibi büyürler.

Amin, çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Gerçekten Allah ol derse oluyor, başka çare yok.
İlk hamileliğimde de bebek olduğunu bilmeden adet söktürücüler içmiştim, çok ağır ilaçlar kullanmıştım vs ama şimdi tazmanya canavarı içeriyi dağıtıyor.
Ben herkese diyorum, büyük konuşmayın benim gibi olursunuz diye.
Hep çocuk sorduklarında elimi masaya vurup 'Allah korusun ben istemem' derdim.
Bir taneyi bile istemezken, ansızın 2 çocuk annesi oluyorum.

Hayırlısı olsun artık :)))

Kizlar utanarak bişey sormak istiyorum, esim korunuyor ama kaçak olmus olabilir ay o kadar da dikkat ediyoruz ya sormak istediğim şu hamile kalma olasılığı adet yaklaştığında mı artıyor

Kizlar utanarak bişey sormak istiyorum, esim korunuyor ama kaçak olmus olabilir ay o kadar da dikkat ediyoruz ya sormak istediğim şu hamile kalma olasılığı adet yaklaştığında mı artıyor

Herkesin yumurtlama zamani farklidir canim ama benim bildigim adete yakin hamile kalmak cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…