- 26 Ekim 2015
- 1.398
- 1.087
- 133
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.921
Anladım canım sagol, olsa da hayırlısı artıkHerkesin yumurtlama zamani farklidir canim ama benim bildigim adete yakin hamile kalmak cok zor.
Evet canım o zaman ki gibi yarım saate bi uyanmıyorSahihuban canım b12 takviyesinden sonra Ertuğrul' un uykularında değişiklik oldu mu?
Evet canım o zaman ki gibi yarım saate bi uyanmıyor
Gece 4 kez felan uyanıyo
Hastalıktan dolayı da uyku düzenimiz kaçmıştı
Sallar oldum maalesef
Düzeni sağlamam gerek işe başlayacağım inşaalalh
Sen naparsın
Nasılsınız
Hayırdır benzer durum mı var
Ooo sendemiii :))) valla stres başıma vurdu ondan gülüyorum. Adetim 1hafta gecikti uykularım kaçıyoKizlar utanarak bişey sormak istiyorum, esim korunuyor ama kaçak olmus olabilir ay o kadar da dikkat ediyoruz yasormak istediğim şu hamile kalma olasılığı adet yaklaştığında mı artıyor
Bunu şimdi gördümYok canım ben, benimkini de sana satıp uyumayı düşünüyorumama Ediz ve Asaf gibi bir bebiş gelirse vay halimize .
Evet, sanırım şoktayım
Ayniyiz valla hep mi gec yatar insan uyku duzenini kuramadim sabah gec kalkiyo kiyamiyorum sabah 3 5 7 kacta uyuyacagi belli olmuyo cunki iki ay sonra ise baslicam nasil dayanacagim bilmiyorum sabah erken kaldiracagim ama gece duzene girer mi hic bilmiyorum gazdi disdi burun tikanikligi derken gece aglayarak uyaniyo sabahliyoruzSaat neredeyse 4 , şu saate kadar zerre uyumadım((( off offf biri beddua etti heralde çocuğun uyumasın diye. 8 aydır uykusuzum (
Ayniyiz valla hep mi gec yatar insan uyku duzenini kuramadim sabah gec kalkiyo kiyamiyorum sabah 3 5 7 kacta uyuyacagi belli olmuyo cunki iki ay sonra ise baslicam nasil dayanacagim bilmiyorum sabah erken kaldiracagim ama gece duzene girer mi hic bilmiyorum gazdi disdi burun tikanikligi derken gece aglayarak uyaniyo sabahliyoruz
:) he ya ben de, benim yaklaşıyor bakalım sonucu yazarım :)Ooo sendemiii :))) valla stres başıma vurdu ondan gülüyorum. Adetim 1hafta gecikti uykularım kaçıyo
Olcakmışım gibi sancılanıyorum stresten midem bulanıyo
Aa tam bana benzedi bu şimdi bu moddayım aynı b
Hamile degilmissin gibi geliyo bana canimOlcakmışım gibi sancılanıyorum stresten midem bulanıyo
Aa tam bana benzedi bu şimdi bu moddayım aynı bu
Evet canım gece bir türlü uykuya dalamıyor, çok sık uyanıyor. Ve bu artık herşeyi etkiliyor. Dişlerini gıcırdatıyor, düzgün yemek yemiyor. Gündüz verimli vakit geçirmiyor. Nasıl düzelir bilmiyorum
Ertuğrul a annen mi bakacak canım?
Biz de iyi olmaya çalışıyoruz işte. Eve döndüğümüzde yine oğlumla başbaşa kalacağız gündüz. Onun üzüntüsü aldı yine beni
Evet canım bende düzenli adet oldum hep geçen ay seninle aynı korkuları yaşadım 10gün geçti test yaptım negatif 14.günde adet oldum :)Ben her ay düzenli oldum doğumdan sonra acaba emzirirken hormonların etkisiyle böyle olmuş olabilirmi ki.çok korkuyorum çook.
Kızlar bebeğim saçını çekiyor benim ki de çekiyor fena.. bir de emzikle yüzüne vuruyor uykulu zamanlarında normal mi bu ???
Canım en son ne zaman genel kan testi yaptırdınız
Vitamin eksik olabilir
Sen bi göster olmadı
Eve ne zaman geliyorsunuz söyledin mi kaçırmış olabilirim
Nasipse annem bakacak canım
Benim oğlum evde iken ile kalabalık arasındaki durumu çok fark ediyor
Kalabalıkta çok mutlu çok aktif hareketli kahkahalı..
Annem normalde bizde bakacak ikisi tek olacak parka dışarı çıkarır
Arada anneme giderler
Şu yarım gün çalışma olursa inşaallah rahat edecem
Benim oğlum da uykusu gelince saçını ceker ve kafasını kaşırKızlar bebeğim saçını çekiyor benim ki de çekiyor fena.. bir de emzikle yüzüne vuruyor uykulu zamanlarında normal mi bu ???
En son şubat ayında yapıldı esat bey de ama b12 ye bakılmamıştı. Hemogram, alerji, demir bakıldı. Döndüğümde tekrar doktora götüreceğim. Bu gece yine aynı. Maksimum 10 dk da bir ağlayarak uyanıyor. Eğer sallıyorsak en iyi ihtimalle 40 dk da uyanıyor( Delirmek üzereyim.
1 nisan da dönüyorum ben canım.
Benim oğluma hiçbir şey farketmiyor. O gün kalabalıkmış, yalnızmış, dışarı çıkmış, çıkmamış farketmez gece aynı.
Sen yarım gün için dilekçeni verdin mi canım?
Darısı başıma:)Evet canım bende düzenli adet oldum hep geçen ay seninle aynı korkuları yaşadım 10gün geçti test yaptım negatif 14.günde adet oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?