2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Sahihuban canım b12 takviyesinden sonra Ertuğrul' un uykularında değişiklik oldu mu?
Evet canım o zaman ki gibi yarım saate bi uyanmıyor
Gece 4 kez felan uyanıyo

Hastalıktan dolayı da uyku düzenimiz kaçmıştı
Sallar oldum maalesef
Düzeni sağlamam gerek işe başlayacağım inşaalalh
Sen naparsın
Nasılsınız
Hayırdır benzer durum mı var

Evet canım gece bir türlü uykuya dalamıyor, çok sık uyanıyor. Ve bu artık herşeyi etkiliyor. Dişlerini gıcırdatıyor, düzgün yemek yemiyor. Gündüz verimli vakit geçirmiyor. Nasıl düzelir bilmiyorum

Ertuğrul a annen mi bakacak canım?

Biz de iyi olmaya çalışıyoruz işte. Eve döndüğümüzde yine oğlumla başbaşa kalacağız gündüz. Onun üzüntüsü aldı yine beni

Kizlar utanarak bişey sormak istiyorum, esim korunuyor ama kaçak olmus olabilir ay o kadar da dikkat ediyoruz ya sormak istediğim şu hamile kalma olasılığı adet yaklaştığında mı artıyor
Ooo sendemiii :))) valla stres başıma vurdu ondan gülüyorum. Adetim 1hafta gecikti uykularım kaçıyo

Saat neredeyse 4 , şu saate kadar zerre uyumadım ((( off offf biri beddua etti heralde çocuğun uyumasın diye. 8 aydır uykusuzum (
Ayniyiz valla hep mi gec yatar insan uyku duzenini kuramadim sabah gec kalkiyo kiyamiyorum sabah 3 5 7 kacta uyuyacagi belli olmuyo cunki iki ay sonra ise baslicam nasil dayanacagim bilmiyorum sabah erken kaldiracagim ama gece duzene girer mi hic bilmiyorum gazdi disdi burun tikanikligi derken gece aglayarak uyaniyo sabahliyoruz

Canım benim ki gündüz de uyumuyor gece kaçta yatarsa yatsın sabah kalkış 6 ya da 7 ((

Allah sana da kolaylık versin canım

Canım en son ne zaman genel kan testi yaptırdınız
Vitamin eksik olabilir
Sen bi göster olmadı

Eve ne zaman geliyorsunuz söyledin mi kaçırmış olabilirim

Nasipse annem bakacak canım

Benim oğlum evde iken ile kalabalık arasındaki durumu çok fark ediyor
Kalabalıkta çok mutlu çok aktif hareketli kahkahalı..
Annem normalde bizde bakacak ikisi tek olacak parka dışarı çıkarır
Arada anneme giderler

Şu yarım gün çalışma olursa inşaallah rahat edecem

Ben her ay düzenli oldum doğumdan sonra acaba emzirirken hormonların etkisiyle böyle olmuş olabilirmi ki.çok korkuyorum çook.
Evet canım bende düzenli adet oldum hep geçen ay seninle aynı korkuları yaşadım 10gün geçti test yaptım negatif 14.günde adet oldum :)

Kızlar bebeğim saçını çekiyor benim ki de çekiyor fena.. bir de emzikle yüzüne vuruyor uykulu zamanlarında normal mi bu ???

Kızlar bebeğim saçını çekiyor benim ki de çekiyor fena.. bir de emzikle yüzüne vuruyor uykulu zamanlarında normal mi bu ???

Bir sıkıntısı var gibi sanki canım. Ya bir yeri ağırıyor ya da onu sinirlendirecek durum gelişiyor. Uykuda mı yapıyor? Uykuluyken mi yapıyor? Yani tam uykuya dalmadan mı?

En son şubat ayında yapıldı esat bey de ama b12 ye bakılmamıştı. Hemogram, alerji, demir bakıldı. Döndüğümde tekrar doktora götüreceğim. Bu gece yine aynı. Maksimum 10 dk da bir ağlayarak uyanıyor. Eğer sallıyorsak en iyi ihtimalle 40 dk da uyanıyor ( Delirmek üzereyim.

1 nisan da dönüyorum ben canım.

Benim oğluma hiçbir şey farketmiyor. O gün kalabalıkmış, yalnızmış, dışarı çıkmış, çıkmamış farketmez gece aynı.

Sen yarım gün için dilekçeni verdin mi canım?

Of canım kıyamam ona da sana da çok zor
Uykusuzluk insanı çıldırtan bi şey
Sen gelince mutlaka yaptır test
Zaten esat a söyleyince o tahmin edebilir sebebini

Yok canım vermedim henüz..
Bugün iş Kur ü arayacağım bakalım
İki ay yarım gün tam maaş olayında iş Kur ile görüşüyoruz sonrasındaki yarım gün yarım maaş için iş yeri ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…