- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #21.941
Of canım kıyamam ona da sana da çok zor
Uykusuzluk insanı çıldırtan bi şey
Sen gelince mutlaka yaptır test
Zaten esat a söyleyince o tahmin edebilir sebebini
Yok canım vermedim henüz..
Bugün iş Kur ü arayacağım bakalım
İki ay yarım gün tam maaş olayında iş Kur ile görüşüyoruz sonrasındaki yarım gün yarım maaş için iş yeri ile
Merhabalar guzel anneler
9. Ay asisi olmadan once arkadasima kan tahlili yaptirin bakip ona göre yapacagiz asiyi demis hemsire. Bana hic oyle bisey demediler bilginiz var mi bu konuda
Bir de uygar pirana gibi oldu valla. Iki disi var altta hatta bir bucuk diş mememi koparacak cok aciyo hem ısırıyor hem çekiyor valla evlat olmasa cekilmez
Hallolur inşallah canım, başlamadan önce hallet de sıkıntı yaşama.
Dayanamadım bugün götürdüm doktora. Burda da çok iyi bir dr var. 3 tüp kan verdikama herşeye bakıyor. Bakalım ne çıkacak
Ne zaman sonuçlanacak canım haber et mutlaka beni de
Canım ne oldu sonuölarTamam Canım çok sağol
benim oglumda emerken uykusu geldigi zaman sacini cekiyor otururken elinde ne varsa yuzune kafasina vvurabiliyo normal seyler bunlar benceKızlar bebeğim saçını çekiyor benim ki de çekiyor fena.. bir de emzikle yüzüne vuruyor uykulu zamanlarında normal mi bu ???
Canım ne oldu sonuölar
uygar eymen canim 9.ay asisi meselesini senle mi konusmustuk?
Haftasonu oğlumu doktora goturduk oyle bir asiyla ilgili bilgisi olmadigini soyledi bugun de saglik ocagina gittik hic asidan bahsetmedi sadece tam kan tahlili yaptirin sonuclari kaydedelim dedi.
Bir sıkıntısı var gibi sanki canım. Ya bir yeri ağırıyor ya da onu sinirlendirecek durum gelişiyor. Uykuda mı yapıyor? Uykuluyken mi yapıyor? Yani tam uykuya dalmadan mı?
Evet cnm benimle konusmustunuygar eymen canim 9.ay asisi meselesini senle mi konusmustuk?
Haftasonu oğlumu doktora goturduk oyle bir asiyla ilgili bilgisi olmadigini soyledi bugun de saglik ocagina gittik hic asidan bahsetmedi sadece tam kan tahlili yaptirin sonuclari kaydedelim dedi.
benim oglumda emerken uykusu geldigi zaman sacini cekiyor otururken elinde ne varsa yuzune kafasina vvurabiliyo normal seyler bunlar bence
Benim oğlum da uykusu gelince saçını ceker ve kafasını kaşır
Öyle mi9.ay aşısını bakanlık kaldırmış rahatlafım. Zaten yaptırmayacaktım. İyi oldu. Rsmen kobay gibi kullanılıyor bebekler farkında değiliz
Öyle mi
Eeee bakanlik bazi yerlerde mi kaldirmis bu asiyi benim hemsirem niye hic bisey soylemiyo bana yaaaa sinir oluyorum
Evet cnm benimle konusmustun
Valla bilemedim kafam cok karisik yaptirmali miyim tahlil niye yapiliyor oncesinde ne var icinde bilemedim
Canım demir eksikliği çıktı sadece. Dr da demir eksikliği de uykusuzluk, iştahsızlık yapar dedi. Biraz da boğazı kızarmış. Onun dışında diğer bütün değerler normal çıktı.
Demir düzelsin de bakalım uykusu nasıl olacak.
Çok sağol sorduğun için :)
Uykuya dalmadan önce mutlaka vuruyor emziğüni suratına veya saçonı çekiyor. Dişe yoruyorum bende dalmakta sıkıntı yaşıyoruz kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?